המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:למי פאקינג אכפת אם מגדל יסיימו ראשונים או במקום שלישי?
LIAV10 כתב:למי פאקינג אכפת אם מגדל יסיימו ראשונים או במקום שלישי?
מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?
כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .
אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?
כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .
אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...
זה נכון אבל מצד שני, אם משתמשים אחרים לא היו מתעצבנים כל פעם שמדברים על ירושלים אז היו הרבה פחות ויכוחים עם שמואל. מצד אחד לשמואל יש כנראה חיבה לירושלים (זה דרך אגב ממש לא פוסל את אהדתו למכבי) אבל מצד שני יש הרגשה שאנשים בכח מנסים לעקוץ ולזלזל בירושלים ולדעתי זה פשוט כי הם מרגישים מין צורך כאוהדי מכבי ולא נובע מדעה אמיתית ואובייקטיבית שלהם. אז נכון זה פורום של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, אבל אנחנו מדברים כאן על הכל מהכל, כולל יורוליג, יורוקאפ, NBA , כדורסל ישראלי וכו'. לדעתי זה לגיטימי שהתעסקות בירושלים תהיה יותר מאשר בשאר קבוצות היריבות בארץ כמתמודדת העיקרית בארץ מול מכבי . אבל הבעיה היא כמו שציינתי שלדעתי גם שמואל שמשום מה תמיד רואה את הצד היפה בירושלים אבל מכבי למשל לא מקבלים את אותו יחס ממנו וגם האחרים שמנסים לעקוץ אותו ואת ירושלים לא אובייקטיבים במאת האחוזים מה שיוצר ויכוחים תמידיים בנושא.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?
זה נכון אבל מצד שני, אם משתמשים אחרים לא היו מתעצבנים כל פעם שמדברים על ירושלים אז היו הרבה פחות ויכוחים עם שמואל. מצד אחד לשמואל יש כנראה חיבה לירושלים (זה דרך אגב ממש לא פוסל את אהדתו למכבי) אבל מצד שני יש הרגשה שאנשים בכח מנסים לעקוץ ולזלזל בירושלים ולדעתי זה פשוט כי הם מרגישים מין צורך כאוהדי מכבי ולא נובע מדעה אמיתית ואובייקטיבית שלהם. אז נכון זה פורום של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, אבל אנחנו מדברים כאן על הכל מהכל, כולל יורוליג, יורוקאפ, NBA , כדורסל ישראלי וכו'. לדעתי זה לגיטימי שהתעסקות בירושלים תהיה יותר מאשר בשאר קבוצות היריבות בארץ כמתמודדת העיקרית בארץ מול מכבי . אבל הבעיה היא כמו שציינתי שלדעתי גם שמואל שמשום מה תמיד רואה את הצד היפה בירושלים אבל מכבי למשל לא מקבלים את אותו יחס ממנו וגם האחרים שמנסים לעקוץ אותו ואת ירושלים לא אובייקטיבים במאת האחוזים מה שיוצר ויכוחים תמידיים בנושא.
סוף סוף מישהו שם את הדברים על השולחן כמו שהם.
רק דבר אחד- שלא יהיו ספקות- אין לי חיבה לירושלים או משהו כזה.
מן הסתם היא זוכה ממני ליותר התייחסות, בשל היריבות הגדולה עם מכבי.
אני מנסה לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית ותאמינו לי שאם ירושלים תשחק רע אז אני אהיה הראשון לצלוב אותם.
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?
yzafrir כתב:אז זהו שגם אם ירושלים יקחו את היורוליג אני בחיים לא יפרגן להם. זה לא עוד פורום כדורסל , זה פורום אוהדי מכבי !!!
מה שמרגיז בשמואל שרוב הדברים שהוא אומר על ירושלים הם סוג של פירגון לקבוצה שלא עשתה כלום וגם לא אמורה לקבל פירגון בפורום הזה , בעוד שמכבי בעונה שהיא זוכה בעל התארים זוכה ממנו לכמות ביקורת שמתאימה לקבוצה שלא עברה את שלב הבתים. אין שחקן במכבי שלא נקטל במהלך העונה , ועל הננהלה אני בכלל לא מדבר...
LIAV10 כתב:מגדל האמת ממש מאכזבים אותי, באנוויט נראים כאילו בורקס גבינה הכין אותם למשחק הזה ועדיין מובילים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka, omerk ו־31 אורחים