שוב האוצר רוצה להעלות את המיסים על זרים בספורט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכה עצומה למכבי: בוטלה הטבת המס על שחקנים זרים, רשמית.

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2014, 02:39

מכה עצומה למכבי. אין יותר הטבת מס על שחקנים זרים.
מעכשיו להתרגל ל 5 לינהארטים בקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: מכה עצומה למכבי: בוטלה הטבת המס על שחקנים זרים, רשמית.

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2014, 02:43

מה שמעצבן אותי בזה זה שיש פה אנשים בספורט הישראלי שיהיו מוכנים לספוג את זה לטובת האיכות
ראשי מכבי אני בטוחה שלא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2014, 02:46

זה סוף עידן בכדורסל הישראלי. אני חושב שהמדינה עדיין לא מבינה את ההשלכות.
אפשר לשכוח מהצלחות באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2014, 02:48

שמואל1 כתב:זה סוף עידן בכדורסל הישראלי. אני חושב שהמדינה עדיין לא מבינה את ההשלכות.

בוא נחכה שנייה
אולי מבחינת מכבי אני יכולה להסכים כי..פדרמן
קודם נראה אם אורי אלון אחרי כל ההצהרות שלו ינמיך את התקציב ובוא נגיד את האמת, רוב הקבוצות הישראליות בוחרות לא להשתתף באירופה אז מה זה משנה מבחינת מפעלים אירופאים אם רק לשתי קבוצות יש שאיפות אירופאיות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2014, 02:59

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:זה סוף עידן בכדורסל הישראלי. אני חושב שהמדינה עדיין לא מבינה את ההשלכות.

בוא נחכה שנייה
אולי מבחינת מכבי אני יכולה להסכים כי..פדרמן
קודם נראה אם אורי אלון אחרי כל ההצהרות שלו ינמיך את התקציב ובוא נגיד את האמת, רוב הקבוצות הישראליות בוחרות לא להשתתף באירופה אז מה זה משנה מבחינת מפעלים אירופאים אם רק לשתי קבוצות יש שאיפות אירופאיות?

לא דיברתי על המאבקים בליגה הישראלית , אלא על היורוליג.
במצב החדש, למכבי אין סיכוי להצליח ביורוליג. לא נוכל להביא יותר שחקנים מה LEVEL של ג'רמי פארגו, סופו שחורציאניטיס או דווין סמית'. יהיה אפשר להביא רק הימורים סטייל לינהארט מהליגה הבלגית והגרמנית.
מכבי כנראה תהפוך לקבוצת שלב בתים. אני מקווה שאחרי כמה עונות כאלו, יבינו את רוע הגזרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2014, 03:03

וזה כבר לא אשמת הממשלה, זה אשמת זה שיש לנו בעלים שלא יכולים פיננסית להחזיק קבוצת טופ יורוליג
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2014, 03:07

Holiday_Armadillo כתב:וזה כבר לא אשמת הממשלה, זה אשמת זה שיש לנו בעלים שלא יכולים פיננסית להחזיק קבוצת טופ יורוליג

נכון שזאת לא אשמתם הישירה, אבל מצד שני הם יכולים יותר למען הספורט. החיסכון בתקציב המדינה הוא אפסי, והטענה של עופר שלח לפיה החוק יקדם את השחקן הישראלי, פשוט מטומטמת.
בכל אירופה יש הטבת מס לזרים!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2014, 03:10

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:וזה כבר לא אשמת הממשלה, זה אשמת זה שיש לנו בעלים שלא יכולים פיננסית להחזיק קבוצת טופ יורוליג

נכון שזאת לא אשמתם הישירה, אבל מצד שני הם יכולים יותר למען הספורט. החיסכון בתקציב המדינה הוא אפסי, והטענה של עופר שלח לפיה החוק יקדם את השחקן הישראלי, פשוט מטומטמת.
בכל אירופה יש הטבת מס לזרים!

גם פדרמן יכול לעשות יותר למען מכבי ולפנות את המקום למישהו שיש לו כסף להחזיק קבוצה עם שאיפות
הרי גם עכשיו אין לו כסף לשלם לספאנוליסים ורודריגזים ולא רק זה, גם מביאים לנו לינהארטים למיניהם אז אני לא מאשימה את הממשלה פה בין אם אני מסכימה עם החוק או לא
הבעיה שלנו יותר עמוקה מהמס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ofir@ » 08 אוקטובר 2014, 03:43

שמואל, ההכרזה על רשמיות מעט מוקדמת.
התקציב בסך הכל אושר בממשלה, ועוד צפויה לו דרך ארוכה בכנסת ובוועדות עד לאישורו הסופי.
תצטרך להמתין עם סגירת הכדורסל הישראלי עוד חודשיים במקרה הטוב.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2014, 03:45

Ofir@ כתב:שמואל, ההכרזה על רשמיות מעט מוקדמת.
התקציב בסך הכל אושר בממשלה, ועוד צפויה לו דרך ארוכה בכנסת ובוועדות עד לאישורו הסופי.

מאיפה המידע?
אני הבנתי שזה סופי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2014, 03:47

Ofir@ כתב:שמואל, ההכרזה על רשמיות מעט מוקדמת.

אתה רואה את התקציב לא עובר? כי אני לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ofir@ » 08 אוקטובר 2014, 04:05

שמואל, תקציב המדינה הוא חוק לכל דבר שעובר שלוש קריאות בכנסת ודיונים בוועדות ככל הצעת חוק אחרת. אני מאמין שתוכל למצוא על זה מידע באינטרנט.

כרמל, כל כמה שנים קם שר אוצר וכולל בתקציב שלו את ביטול תקנות הטבות המס לזרים שתיקן שר האוצר בזמנו יעקב נאמן (ד"א תקנות שהורחבו למתכונת הנוכחית בכהונת נתניהו במשרד האוצר).
התקציב מגיע לכנסת, עובר קריאה ראשונה, ולאחר מכן כל סעיף בחוק ההסדרים מגיע לוועדה הרלוונטית להכנה לקריאה שניה ושלישית. שם בדרך כלל נתקע הסעיף של ביטול הטבות המס לספורטאים זרים.
ב-2009 היה הניסיון האחרון לבטל את הטבות המס לזרים. שמעון מזרחי, אבנר קופל ועוד לוביסטים התייצבו מול שטייניץ בוועדת הכספים ודאגו שהסעיף ייפול.
אני לא יודע אם גם הפעם הסעיף לא יעבור, אבל הנושא רחוק מלהיות רשמי.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אוקטובר 2014, 07:18

רחוק מאוד מלהיות רשמי. אני מניח שעוד תהיה פשרה בנושא הזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוקטובר 2014, 08:34

כן. בהחלט מוקדם מדי.

מה שכן, מעניין איך יפעל החוק. הרי קבוצות חתמו על חוזים מסויימים משיקולי תקציב, ופתאום משנים להן את התקנות באמצע? נראה לי קצת לא הוגן.

אני מת לראות מה יהיו ההסברים אחרי שגם נאבד גובה בזירה הבינלאומית (בכדורסל וגם בכדורגל), וגם הספורטאי הישראלי לא יתקדם לשום מקום, אלא אפילו
להיפך.
אם היו היום בכדורסל קטש, שפר, ג'מצ'י והנפלד, מישהו באמת חושב שהם לא היו משחקים בגלל ריבוי הזרים? כאילו לינהרט היה דוחק את ג'מצ'י מהרוטציה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אוקטובר 2014, 09:19

jol9 כתב:כן. בהחלט מוקדם מדי.

מה שכן, מעניין איך יפעל החוק. הרי קבוצות חתמו על חוזים מסויימים משיקולי תקציב, ופתאום משנים להן את התקנות באמצע? נראה לי קצת לא הוגן.

אני מת לראות מה יהיו ההסברים אחרי שגם נאבד גובה בזירה הבינלאומית (בכדורסל וגם בכדורגל), וגם הספורטאי הישראלי לא יתקדם לשום מקום, אלא אפילו
להיפך.
אם היו היום בכדורסל קטש, שפר, ג'מצ'י והנפלד, מישהו באמת חושב שהם לא היו משחקים בגלל ריבוי הזרים? כאילו לינהרט היה דוחק את ג'מצ'י מהרוטציה?

אמרו שזה יהיה רק מהעונה הבאה (לא ברור לי איך).
זה חוק שיבריח מפה את כל המשקיעים בספורט ובסופו של דבר גם השחקן הישראלי יפסיד מזה בגדול.
roy1000

Re: שוב האוצר רוצה להעלות את המיסים על זרים בספורט

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אוקטובר 2014, 09:37

Roni1 כתב:עושים כותרות יפות מאוד, מסכימה. בשטח לא קורה כלום חוץ מהחינוך שהולך לעזאזל אבל בקטנה.

זו מלפגה סקטוריאלית של מעמד הביניים החילוני ורוב ההחלטות שלה מוטות לכיוון הזה. כמו שיש את המפלגות הסקטוריאליות של החרדים שדואגות אך ורק לאינטרסים של החרדים והמפלגה הסקטוריאלית של המנתחלים שדואגת לאינטרסים של המתנחלים, ככה יש גם מפלגה סקטוריאלית של מעמד הביניים. משום מה, אף אחד לא זועם על בנט כשהוא מעביר מליארדים לכל מיני התנחלויות שגרים בהם 4 אנשים בקושי (אם בכלל), אבל כשביש עתיד באים לתת הטבות למעמד הביניים החילוני אז כולם זועמים. קצת מצחיק אותי.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 08 אוקטובר 2014, 10:56

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:עושים כותרות יפות מאוד, מסכימה. בשטח לא קורה כלום חוץ מהחינוך שהולך לעזאזל אבל בקטנה.

זו מלפגה סקטוריאלית של מעמד הביניים החילוני ורוב ההחלטות שלה מוטות לכיוון הזה. כמו שיש את המפלגות הסקטוריאליות של החרדים שדואגות אך ורק לאינטרסים של החרדים והמפלגה הסקטוריאלית של המנתחלים שדואגת לאינטרסים של המתנחלים, ככה יש גם מפלגה סקטוריאלית של מעמד הביניים. משום מה, אף אחד לא זועם על בנט כשהוא מעביר מליארדים לכל מיני התנחלויות שגרים בהם 4 אנשים בקושי (אם בכלל), אבל כשביש עתיד באים לתת הטבות למעמד הביניים החילוני אז כולם זועמים. קצת מצחיק אותי.

אף אחד לא זועם על בנט? אז במה התקשורת עוסקת אחרי כל ישיבת ממשלה?
אני לא רואה שום בעיה בהטבות למעמד הביניים החילוני (אם נלך לפי ההגדרות שלך ל״יש עתיד״, לפיד מייצג אותי הרבה יותר מבנט) אני פשוט חושבת שמדובר במפלגה של פופוליסטים שמעדיפים כמה שיותר כותרות מפוצצות על שינויים ולא לשנות באמת.
ככה אגב, נראה שינוי שנובע משנאה http://rotter.net/forum/scoops1/137450.shtml
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אוקטובר 2014, 11:52

Roni1 כתב:אף אחד לא זועם על בנט? אז במה התקשורת עוסקת אחרי כל ישיבת ממשלה?
אני לא רואה שום בעיה בהטבות למעמד הביניים החילוני (אם נלך לפי ההגדרות שלך ל״יש עתיד״, לפיד מייצג אותי הרבה יותר מבנט) אני פשוט חושבת שמדובר במפלגה של פופוליסטים שמעדיפים כמה שיותר כותרות מפוצצות על שינויים ולא לשנות באמת.

לא ברור לי איך השאיפה של הציבור החילוני לגייס את החרדים ולהכניס אותם לשוק העבודה קשורה במשהו ל"שנאה". לא ברור לי גם איך השאיפה לשיוויון קשורה ל"שנאה". לא ברור לי גם איך זה קשור ל"פופוליזם".

לא יודע במה התקשורת עוסקת (ו"הארץ" זה לא ממש תקשורת), אבל המפלגה הסקטוריאלית של בנט נמצאת לחלוטין בלב הקונצנזוס החילוני, שזה הזוי. הרי אותו חלק כל כך גדול מהציבור החילוני שמבלבל את המוח על ברלין ויוקר המחיה והחינוך ושאר שטויות, אין לו שום בעיה להוציא מליונים על "מאחזים" של 4 אנשים (פיקטיביים) שכל אחד מהם מקבל שכר של 200 אלף ש"ח לחודש באדיבות החטיבה להתיישבות.

אבל כן, הבעיה שלך זה "פופוליזם" ולא הוצאות של מליארדים ללא שום פיקוח על השחיתויות בעומק הגדה, כי זה הרי "פופוליסטי לדבר על זה" ושילוב החרדים בחברה זה בכלל "פופוליסטי".
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוקטובר 2014, 12:25

roy1000 כתב:

לא ברור לי איך השאיפה של הציבור החילוני לגייס את החרדים ולהכניס אותם לשוק העבודה קשורה במשהו ל"שנאה". לא ברור לי גם איך השאיפה לשיוויון קשורה ל"שנאה". לא ברור לי גם איך זה קשור ל"פופוליזם".

לא יודע במה התקשורת עוסקת (ו"הארץ" זה לא ממש תקשורת), אבל המפלגה הסקטוריאלית של בנט נמצאת לחלוטין בלב הקונצנזוס החילוני, שזה הזוי. הרי אותו חלק כל כך גדול מהציבור החילוני שמבלבל את המוח על ברלין ויוקר המחיה והחינוך ושאר שטויות, אין לו שום בעיה להוציא מליונים על "מאחזים" של 4 אנשים (פיקטיביים) שכל אחד מהם מקבל שכר של 200 אלף ש"ח לחודש באדיבות החטיבה להתיישבות.

אבל כן, הבעיה שלך זה "פופוליזם" ולא הוצאות של מליארדים ללא שום פיקוח על השחיתויות בעומק הגדה, כי זה הרי "פופוליסטי לדבר על זה" ושילוב החרדים בחברה זה בכלל "פופוליסטי".

אני אגיד לך למה זה כן בא משינאה. כי אף אחד לא מדבר שם על גיוס המשתמטים השמאלנים. בתל-אביב מתגייסים רק 60% מהנוער. ה 40% שלא מתגייסים, הם בטוח לא חרידים, וזה מספר גדול מאוד של אנשים! למה אף אחד לא מקים צעקה גדולה בנושא? למה אם מישהו בכלל מזכיר את זה, ישר מנסים לגמד את המספר ומעלימים את הנושא מהשיחה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 08 אוקטובר 2014, 12:35

roy1000 כתב:

לא לא, שילוב חרדים בעבודה ובצבא זה הכרחי, להתעקש לעשות את זה בלעדיהם, מעליהם, בשבילם ובלי לנסות להכיר את הציבור הזה, זה שנאה. להבטיח לח״כ חרדי בחיוך מגחך ומתנשא, באחד הנאומים הראשונים שלך בכנסת, שתכף הישיבות יתרוקנו וזה אפילו לא תלוי בו, זה בריונות והתנשאות. כנ״ל כשסגן השר שלך עולה בנאום הראשון לדוכן ומכנה את החרדים ״עלוקות״.
הדוגמה שהבאתי לך כאן היא לא של שאיפה שגויה לגייס חרדים, כי השאיפה הזאת חשובה והכרחית. זו דוגמה לאיך שנאה וחוסר נכונות ליצור שינוי אמיתי יכולה רק להוביל אותנו אחורה, אם שיוויון בשבילך זה לממן אלפי חרדים במעצר ולהמשיך לראות אותם מתעמתים עם שוטרים במקום לצאת לעבוד אז אחלה.
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־27 אורחים