המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:זה סוף עידן בכדורסל הישראלי. אני חושב שהמדינה עדיין לא מבינה את ההשלכות.
אפשר לשכוח מהצלחות באירופה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:זה סוף עידן בכדורסל הישראלי. אני חושב שהמדינה עדיין לא מבינה את ההשלכות.
אפשר לשכוח מהצלחות באירופה.
בוא נחכה שנייה
אולי מבחינת מכבי אני יכולה להסכים כי..פדרמן
קודם נראה אם אורי אלון אחרי כל ההצהרות שלו ינמיך את התקציב ובוא נגיד את האמת, רוב הקבוצות הישראליות בוחרות לא להשתתף באירופה אז מה זה משנה מבחינת מפעלים אירופאים אם רק לשתי קבוצות יש שאיפות אירופאיות?
Holiday_Armadillo כתב:וזה כבר לא אשמת הממשלה, זה אשמת זה שיש לנו בעלים שלא יכולים פיננסית להחזיק קבוצת טופ יורוליג
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וזה כבר לא אשמת הממשלה, זה אשמת זה שיש לנו בעלים שלא יכולים פיננסית להחזיק קבוצת טופ יורוליג
נכון שזאת לא אשמתם הישירה, אבל מצד שני הם יכולים יותר למען הספורט. החיסכון בתקציב המדינה הוא אפסי, והטענה של עופר שלח לפיה החוק יקדם את השחקן הישראלי, פשוט מטומטמת.
בכל אירופה יש הטבת מס לזרים!
Ofir@ כתב:שמואל, ההכרזה על רשמיות מעט מוקדמת.
התקציב בסך הכל אושר בממשלה, ועוד צפויה לו דרך ארוכה בכנסת ובוועדות עד לאישורו הסופי.
תצטרך להמתין עם סגירת הכדורסל הישראלי עוד חודשיים במקרה הטוב.
Ofir@ כתב:שמואל, ההכרזה על רשמיות מעט מוקדמת.
התקציב בסך הכל אושר בממשלה, ועוד צפויה לו דרך ארוכה בכנסת ובוועדות עד לאישורו הסופי.
תצטרך להמתין עם סגירת הכדורסל הישראלי עוד חודשיים במקרה הטוב.
jol9 כתב:כן. בהחלט מוקדם מדי.
מה שכן, מעניין איך יפעל החוק. הרי קבוצות חתמו על חוזים מסויימים משיקולי תקציב, ופתאום משנים להן את התקנות באמצע? נראה לי קצת לא הוגן.
אני מת לראות מה יהיו ההסברים אחרי שגם נאבד גובה בזירה הבינלאומית (בכדורסל וגם בכדורגל), וגם הספורטאי הישראלי לא יתקדם לשום מקום, אלא אפילו
להיפך.
אם היו היום בכדורסל קטש, שפר, ג'מצ'י והנפלד, מישהו באמת חושב שהם לא היו משחקים בגלל ריבוי הזרים? כאילו לינהרט היה דוחק את ג'מצ'י מהרוטציה?
Roni1 כתב:עושים כותרות יפות מאוד, מסכימה. בשטח לא קורה כלום חוץ מהחינוך שהולך לעזאזל אבל בקטנה.
roy1000 כתב:Roni1 כתב:עושים כותרות יפות מאוד, מסכימה. בשטח לא קורה כלום חוץ מהחינוך שהולך לעזאזל אבל בקטנה.
זו מלפגה סקטוריאלית של מעמד הביניים החילוני ורוב ההחלטות שלה מוטות לכיוון הזה. כמו שיש את המפלגות הסקטוריאליות של החרדים שדואגות אך ורק לאינטרסים של החרדים והמפלגה הסקטוריאלית של המנתחלים שדואגת לאינטרסים של המתנחלים, ככה יש גם מפלגה סקטוריאלית של מעמד הביניים. משום מה, אף אחד לא זועם על בנט כשהוא מעביר מליארדים לכל מיני התנחלויות שגרים בהם 4 אנשים בקושי (אם בכלל), אבל כשביש עתיד באים לתת הטבות למעמד הביניים החילוני אז כולם זועמים. קצת מצחיק אותי.
Roni1 כתב:אף אחד לא זועם על בנט? אז במה התקשורת עוסקת אחרי כל ישיבת ממשלה?
אני לא רואה שום בעיה בהטבות למעמד הביניים החילוני (אם נלך לפי ההגדרות שלך ל״יש עתיד״, לפיד מייצג אותי הרבה יותר מבנט) אני פשוט חושבת שמדובר במפלגה של פופוליסטים שמעדיפים כמה שיותר כותרות מפוצצות על שינויים ולא לשנות באמת.
ככה אגב, נראה שינוי שנובע משנאה http://rotter.net/forum/scoops1/137450.shtml
roy1000 כתב:Roni1 כתב:אף אחד לא זועם על בנט? אז במה התקשורת עוסקת אחרי כל ישיבת ממשלה?
אני לא רואה שום בעיה בהטבות למעמד הביניים החילוני (אם נלך לפי ההגדרות שלך ל״יש עתיד״, לפיד מייצג אותי הרבה יותר מבנט) אני פשוט חושבת שמדובר במפלגה של פופוליסטים שמעדיפים כמה שיותר כותרות מפוצצות על שינויים ולא לשנות באמת.
לא ברור לי איך השאיפה של הציבור החילוני לגייס את החרדים ולהכניס אותם לשוק העבודה קשורה במשהו ל"שנאה". לא ברור לי גם איך השאיפה לשיוויון קשורה ל"שנאה". לא ברור לי גם איך זה קשור ל"פופוליזם".
לא יודע במה התקשורת עוסקת (ו"הארץ" זה לא ממש תקשורת), אבל המפלגה הסקטוריאלית של בנט נמצאת לחלוטין בלב הקונצנזוס החילוני, שזה הזוי. הרי אותו חלק כל כך גדול מהציבור החילוני שמבלבל את המוח על ברלין ויוקר המחיה והחינוך ושאר שטויות, אין לו שום בעיה להוציא מליונים על "מאחזים" של 4 אנשים (פיקטיביים) שכל אחד מהם מקבל שכר של 200 אלף ש"ח לחודש באדיבות החטיבה להתיישבות.
אבל כן, הבעיה שלך זה "פופוליזם" ולא הוצאות של מליארדים ללא שום פיקוח על השחיתויות בעומק הגדה, כי זה הרי "פופוליסטי לדבר על זה" ושילוב החרדים בחברה זה בכלל "פופוליסטי".
roy1000 כתב:Roni1 כתב:אף אחד לא זועם על בנט? אז במה התקשורת עוסקת אחרי כל ישיבת ממשלה?
לא ברור לי איך השאיפה של הציבור החילוני לגייס את החרדים ולהכניס אותם לשוק העבודה קשורה במשהו ל"שנאה". לא ברור לי גם איך השאיפה לשיוויון קשורה ל"שנאה". לא ברור לי גם איך זה קשור ל"פופוליזם".
לא יודע במה התקשורת עוסקת (ו"הארץ" זה לא ממש תקשורת), אבל המפלגה הסקטוריאלית של בנט נמצאת לחלוטין בלב הקונצנזוס החילוני, שזה הזוי. הרי אותו חלק כל כך גדול מהציבור החילוני שמבלבל את המוח על ברלין ויוקר המחיה והחינוך ושאר שטויות, אין לו שום בעיה להוציא מליונים על "מאחזים" של 4 אנשים (פיקטיביים) שכל אחד מהם מקבל שכר של 200 אלף ש"ח לחודש באדיבות החטיבה להתיישבות.
אבל כן, הבעיה שלך זה "פופוליזם" ולא הוצאות של מליארדים ללא שום פיקוח על השחיתויות בעומק הגדה, כי זה הרי "פופוליסטי לדבר על זה" ושילוב החרדים בחברה זה בכלל "פופוליסטי".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים