yzafrir כתב:אז אתה כנראה לא יודע או מכיר את אוחיון מספיק . אחד הדברים הבולטים אצלו זה החריצות . הוא דווקא עובד מאוד קשה בקיץ ( חוץ מהקיץ האחרון) ומשתפר עד כמה שהוא יכול כמובן .
אתה משווה אותו לסקוורר וחנוכי ???
נו באמת , אז אין לנו בכלל על מה להתווכח.
הגארד היחיד שהייתי לוקח על פניו כיום זה מקל שלא רלוונטי...אפילו את יותם לא הייתי מעדיף עליו...
אני מכיר את אוחיון טוב מאוד,ואני לא בקטע של הויכוחים פה אני אומר דעתי ושומע וקורא דעות אחרות ומגיב לא רב או מתווכח.
אוחיון שחקן משקיען והכל טוב ויפה,אבל הוא לא מביא אותך צעד אחד קדימה הוא לא דוחף את מכבי הלאה הוא לאא שולט בקצף משחק ,גם בתור רכז מחליף אני מחפש משו שאפשר ללכת איתו הרי הוא מוביל כדור.
בדיוק יכולות הניהול משחק שלו לא קימות לא לקרוא תמגר ש לא לקרוא סיטואציות .
הקליעה שלו חלשה מאוד מאוד ,לא השוותי אותו לסקוור או חנוכי אמרתי שרמת הקליעה שלו באיזור הזה פלוס מינוס טוב שיש לנו במה להתגאות שהוא טוב יותר משני נגרים ,3 שחקני כדורסל שלא מסוגלים לעשות את מה שמתאמנים כל חיהם להכניס כדור לחור ולא תגיד סנטר אלא גארד.
אני הראשון שלא רוצה את הלפרין ,בחים לא היתי נוגע במושי נושי כזה ,בחים לא החזקתי ממנו גם לא שהוא טוב נגד מכבי ,זה רק מראה תעליבות שלהם ,של הלפרין ואליהו שנגד מכבי הם מתלהבים ומנסים להוכיח .
הלפרין זה שחקן שאני מתפלל בשנים שהוא עלה כמועמד שלא יחתום בחיים ,אופי ודורסלן עדין וחלש ונלחץ ולוזר .
זה שאין אחרים לא אומר ש צריך להיחנק ,אוחיון צריך להבין ולהתקדם,ולנהל את המששחק ולקרוא סיטואציות ,ובנוסף גם לבנות סיטואציות אם אתם מבינים את ה כוונה ,לכוון משחק לכיוון מסוים.
.