יורוליג מחזור ראשון: מכבי - לימוז׳, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור ראשון: מכבי - לימוז׳, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2014, 23:10

LIAV10 כתב:לרוני מן הסתם, הוא שונא אותו יותר מאת הנייה.

גם פליקס לא מת עליו...

בכל אופן, זה בסדר שיש שחקנים שפחות אוהבים. אני לא אהבתי את היקמן למשל, אתה את ליאור וכו'...
אבל צריך גם לראות את המציאות, ולסייג בהתאם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2014, 23:14

jol9 כתב:

גם פליקס לא מת עליו...

בכל אופן, זה בסדר שיש שחקנים שפחות אוהבים. אני לא אהבתי את היקמן למשל, אתה את ליאור וכו'...

לפחות פרגנת להיקמן כשהוא הגיע למאני טיים של העונה.
גם אני פירגנתי לליאור כשהפציץ נגד לובליאנה וכו׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2014, 23:17

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

גם פליקס לא מת עליו...

לפחות פרגנת להיקמן כשהוא הגיע למאני טיים של העונה.
גם אני פירגנתי לליאור כשהפציץ נגד לובליאנה וכו׳.

טוב לב שכמוך... :happy2

אמרתי, שצריך לדעת לציין את המציאות. גם לבלאט היו לא מעט מתנגדים כאן בפורום...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוקטובר 2014, 23:59

אחח איזו קריירה יפה ליאור בנה על לובליאנה.

בגדול אני חושב שהרוב פה יחסית אובייקטיבים. יש אג'נדות כמובן, אבל לא בצורה קיצונית מדי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוקטובר 2014, 00:12

MTA2311 כתב:אחח איזו קריירה יפה ליאור בנה על לובליאנה.

בגדול אני חושב שהרוב פה יחסית אובייקטיבים. יש אג'נדות כמובן, אבל לא בצורה קיצונית מדי.

אחרי העונה האחרונה מבחינתי זה כבר לא עניין של אג'נדות , זה עניין של סבלנות .
מבחינתי כל מי שחתום העונה זכאי להזדמנות אמיתית לפני ששופטים אותו ובטח כשהעונה עוד לא התחילה . לא משנה כמה שחקן מקבל , נוא ראוי להזדמנות להוכיח את עצמו ורק אז נוכל להחליט אם הוא הצלחה או כישלון . גם מאריץ' גם לינהרט וגם היינס הם שחקנים שצריכים לקבל הזדמנות לפני שאני יגיד עליהם שהם כישלון או טעות . לפחות השנה ההנהלה לקח סיכונים בתפקידים שוליים יחסית ( חוץ מהיינס) כמו סנטר שלישי או רביעי שהוא בכלל עם חוזה זמני או פאוורד מחליף שלישי שעלה שקל וחצי...
בקיצור חכו עם ההצהרות הבומבסטיות לגבי כל השחקנים החדשים
אפילו על פארגו כתבו פה שהוא לא אותו שחקן ובנתיים הוא נראה אפילו טוב יותר לדעתי למרות שעוד מוקדם לדעת.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 00:34

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
גל גל כתב:הבעיה היא אבל מה נעשה שנה הבאה שהוא לא יהיה פה? הרי הוא שחקן מעולה ומתאים לקבוצה גם כי הוא ישראלי, לדעתי צריך ללכת בכל הכוח על כספי כי לצערי אין מי שיחליף אותו

זאת באמת תהיה בעיה ואני לא בטוח בכלל שכספי יחתום כאן
אולי יצטרכו להביא את רוזפלט מחולון שדי מזכיר את טיוס אבל חתום שם לשלוש שנים

אני אמרתי עוד בסוף עונה שעברה, שמכבי צריכה להביא את רוזפלט. שחקן מהסוג של טיוס, פחות אתלטי, אבל סוגר לריבאונד, ככה שאין הרבה הבדל. בקייץ צריכים להביא אותו ואת שון דאוסן

גם אני התחלתי לחשוב עליו עוד משנה שעברה
בהתחלה לא חשבתי שהוא מתאים כי חשבתי שטיוס יהיה גרוע אבל טיוס הצליח ואני מאמין שגם הוא מסוגל
הבעיה היא שהוא חתם שם בקיץ לשלוש שנים ואני לא רואה את חולון ממהרת לוותר עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 00:37

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:מה לעשות שיש לו אופי שלא מחויב לקבוצה?
אם הוא כל כך נזהר כשהוא פצוע אז אני מצפה שיזהר ולא ירוץ לרקוד במועדונים כשהוא "פצוע"

בגלל שאיזה כתב אנטי מכבי כתב משהו זה אומר שזה נכון ? ואם הוא רקד במועדון מה הבעיה עם זה ? יש קצת הבדל בין "פיזוז במועדון" למשחק כדורסל...
אם הייתה יודע מה עשו הזרים של מכבי בעונת השושלת לפני משחקים ...הייתי בזמנו רואה אותם מעשנים ומשתכרים במועדון שקראו לו גת רימון עד השעות הקטנות של הלילה שזה חמור בהרבה ובכל זאת זה לא פגע בביצועים שלהם...
יש לו אופי בסדר גמור והוא מחוייב מאוד לקבוצה ורואים את זה במשחק שלו . אם טעית לגביו שנה שעברה ה לא אומר שאתה צריך לבנות תאוריה אחרת כדי להצדיק את הטיעון שלך..

צודק, אני בונה עכשיו תיאורה חדשה רק כי אני לא מסוגל להגיד שטעיתי לגביו (וזה משהו שכבר עשיתי)
מה לעשות שנראה לי הזוי שהוא מנפח כל פציעה קטנה גם כשהרופאים מאשרים לו לחזור ואומרים שאין לו כלום

LIAV10 כתב:האמת באמת הזוי הקטע שלך עם טיוס.
דפק לך דאבל דאבל בגמר היורוליג.

הודתי כבר לפני הפיינל פור שטעיתי לגביו אבל אני באמת חושב שהוא מגזים עם הפציעות וזה מטריף אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוקטובר 2014, 00:52

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:מה לעשות שיש לו אופי שלא מחויב לקבוצה?
אם הוא כל כך נזהר כשהוא פצוע אז אני מצפה שיזהר ולא ירוץ לרקוד במועדונים כשהוא "פצוע"

בגלל שאיזה כתב אנטי מכבי כתב משהו זה אומר שזה נכון ? ואם הוא רקד במועדון מה הבעיה עם זה ? יש קצת הבדל בין "פיזוז במועדון" למשחק כדורסל...
אם הייתה יודע מה עשו הזרים של מכבי בעונת השושלת לפני משחקים ...הייתי בזמנו רואה אותם מעשנים ומשתכרים במועדון שקראו לו גת רימון עד השעות הקטנות של הלילה שזה חמור בהרבה ובכל זאת זה לא פגע בביצועים שלהם...
יש לו אופי בסדר גמור והוא מחוייב מאוד לקבוצה ורואים את זה במשחק שלו . אם טעית לגביו שנה שעברה ה לא אומר שאתה צריך לבנות תאוריה אחרת כדי להצדיק את הטיעון שלך..

צודק, אני בונה עכשיו תיאורה חדשה רק כי אני לא מסוגל להגיד שטעיתי לגביו (וזה משהו שכבר עשיתי)
מה לעשות שנראה לי הזוי שהוא מנפח כל פציעה קטנה גם כשהרופאים מאשרים לו לחזור ואומרים שאין לו כלום

LIAV10 כתב:האמת באמת הזוי הקטע שלך עם טיוס.
דפק לך דאבל דאבל בגמר היורוליג.

הודתי כבר לפני הפיינל פור שטעיתי לגביו אבל אני באמת חושב שהוא מגזים עם הפציעות וזה מטריף אותי

אתה מוכן להסביר לי איפה ראית שהוא מנפח כל פציעה ( ואפשר לחשוב שהיו לו הרבה... ) ? אני ראיתי שחקן שהצתרף לניבחרת ביורו הקודם כשהוא פצוע ובגלל זה הפציעה שלו הוחמרה וגרמה לו נזק...אתה היחיד שמתעקש על הנושא הזה לגביו , מילא להתווכח על עניינים מקצועיים אבל על אופי ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2014, 01:00

די רוני, אתה לא רופא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 01:04

שכחתם שבשנה שעברה הוא לא שיחק איזו תקופה למרות שאחרי איזה שבוע אמרו לו שהוא יכול לשחק ושאין לו כלום?
לפני המשחק מול ירושלים אפילו מזרחי וויציץ ביקשו ממנו לשחק והוא בכל זאת החליט שהוא פצוע וכנ"ל במוסקבה
אין לי סביה להמציא את זה סתם וזה פורסם בכל מקום ודיברנו על זה באותו זמן ופתאום כולם שכחו מזה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2014, 01:14

אז הוא הרגיש לא מוכן ופחד לסכן את עצמו, לא כולם סופו וישחקו על רגל אחת.
באמת, השנאה שלך אליו מתחילה להיות מצחיקה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2014, 01:20

אני בצד של רוני
אני לא יודעת בדיוק מה המצע שלו (חחחח) אבל אני בצד שלו, אני לא מתה על האופי של טיוס
אני לא מבקשת שישחק בשביל הסמל כי אין יותר דברים כאלה (אולי פניני) אבל אני לא אוהבת את האטיטוד שלו רוב הזמן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 01:27

LIAV10 כתב:אז הוא הרגיש לא מוכן ופחד לסכן את עצמו, לא כולם סופו וישחקו על רגל אחת.
באמת, השנאה שלך אליו מתחילה להיות מצחיקה.

ואותי מצחיק שעשיתם אותו לאויב הכי גדול שלי
אני ממש לא אוהב את האופי שלו ולא החלטתי את זה סתם כך (וזה עדיין לא הופך אותו לכזה שנוא עלי כמו שעשית אותי)
למה זה יותר הגיוני שאתם תבחרו בצד של טיוס משאני אבחר בצד של מכבי והרופאים בקטע של הפציעות?
למה זה נראה כאילו אני הולך אנטי ו"בונה עליו תיאוריות (של שנאה)" אם הוא לא משתתף במשחקי למרות שאומרים לו שהוא יכול ומבקשים ממנו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 אוקטובר 2014, 01:54

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
גל גל כתב:הבעיה היא אבל מה נעשה שנה הבאה שהוא לא יהיה פה? הרי הוא שחקן מעולה ומתאים לקבוצה גם כי הוא ישראלי, לדעתי צריך ללכת בכל הכוח על כספי כי לצערי אין מי שיחליף אותו

זאת באמת תהיה בעיה ואני לא בטוח בכלל שכספי יחתום כאן
אולי יצטרכו להביא את רוזפלט מחולון שדי מזכיר את טיוס אבל חתום שם לשלוש שנים

אני אמרתי עוד בסוף עונה שעברה, שמכבי צריכה להביא את רוזפלט. שחקן מהסוג של טיוס, פחות אתלטי, אבל סוגר לריבאונד, ככה שאין הרבה הבדל. בקייץ צריכים להביא אותו ואת שון דאוסן

גם אני התחלתי לחשוב עליו עוד משנה שעברה
בהתחלה לא חשבתי שהוא מתאים כי חשבתי שטיוס יהיה גרוע אבל טיוס הצליח ואני מאמין שגם הוא מסוגל
הבעיה היא שהוא חתם שם בקיץ לשלוש שנים ואני לא רואה את חולון ממהרת לוותר עליו

3 שנים? זאת באמת בעיה. חבל שבמכבי לא הפעילו טיפ-טיפה את השכל אחרי שבלו פרש וטיוס עשה קולות של רוצה לברוח לכסף הגדול. פשוט חוסר אחראיות, מה גם שיש סיכוי, שגם לאנדסברג ירצה לשחק בקבוצה שתתן לו מקום בחמישייה (אם הוא שוב ירד לעומק הספסל כמו בעונה שעברה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אוקטובר 2014, 01:55

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:אחח איזו קריירה יפה ליאור בנה על לובליאנה.

אחרי העונה האחרונה מבחינתי זה כבר לא עניין של אג'נדות , זה עניין של סבלנות .
מבחינתי כל מי שחתום העונה זכאי להזדמנות אמיתית לפני ששופטים אותו ובטח כשהעונה עוד לא התחילה . לא משנה כמה שחקן מקבל , נוא ראוי להזדמנות להוכיח את עצמו ורק אז נוכל להחליט אם הוא הצלחה או כישלון . גם מאריץ' גם לינהרט וגם היינס הם שחקנים שצריכים לקבל הזדמנות לפני שאני יגיד עליהם שהם כישלון או טעות . לפחות השנה ההנהלה לקח סיכונים בתפקידים שוליים יחסית ( חוץ מהיינס) כמו סנטר שלישי או רביעי שהוא בכלל עם חוזה זמני או פאוורד מחליף שלישי שעלה שקל וחצי...
בקיצור חכו עם ההצהרות הבומבסטיות לגבי כל השחקנים החדשים
אפילו על פארגו כתבו פה שהוא לא אותו שחקן ובנתיים הוא נראה אפילו טוב יותר לדעתי למרות שעוד מוקדם לדעת.

ממש לגיטימי.
מסכים איתך לחלוטין, חוץ מעל עניין לינארט. שגם אם יתן תפוקה שהולמת את המחיר שלו בסופו של דבר, זה עדיין לא יהפוך את ההחתמה הזאת לטובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2014, 03:31

yzafrir כתב:עזוב שטויות , הוא עשה את זה בשביל החוזה הבא ולא בשביל הגביע...אם במחצית היה יכול לעבור לריאל בשביל יותר כסף הוא היה עושה את זה...

אתה אולי כותב את זה בציניות, אבל זה 100% נכון. זה נכון גם לגבי רייס כמו שראינו בקיץ. אך אחד מהשחקנים האלה לא משחק בשביל הסמל וכלא חד מהם יילך לקבוצה שמשלמת להם שקל אחד יותר בלי לחשוב פעמיים. מי שמצפה למשהו אחר חי בפנטזיות.

ההבדל הוא שאצל טיוס יש משהו הרבה יותר מופגן בזה. בגלל זה הוא מעורר רגשות שליליים. כמו שאמרתי לפליקס, אלא אם כן הוא ייתן עונה גרועה במיוחד, הוא לא יהיה במכבי בעונה הבאה ככה שלשונאים לו לא נותר הרבה זמן לסבול.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אוקטובר 2014, 10:37

האמת שגם אני לא מת על האופי של טיוס , זה בולט במיוחד בהשווה לסופו שחולק איתו את העמדה .

לגבי הכסף יש במכבי לפחות שני שחקנים שלא ילכו לקבוצה שתשלם להם קצת יותר .. סופו וסמית .

אני מאמין שאחרי מה שהוא עבר בצסקא גם פארגו לא ירוץ לכל קבוצה שתשלם לו שקל יותר .

דווקא בסגל הזה אפשר ליצור המשכיות אם מכבי תרצה בזה כמובן....
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אוקטובר 2014, 12:02

אם פארגו נותן עונה גדולה, אתה באמת לא רואה אותו עוזב לנבא נגיד? יש לי תחושה שלמרות ההצהרות, הוא לא מיצה את הליגה הזאת.

סופו זה שחקן שאם לא יעזיבו אותו, לא יילך לשום מקום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2014, 15:08

פארגו סגור לשנתיים במכבי. שום עונה גדולה לא תביא אותו ל- NBA ביותר מחוזה מינימום וגם זו אפשרות קלושה. את ההזדמנות שלו ב- NBA הוא כבר קיבל והוא הוכיח שהוא לא מספיק טוב. לא מדובר פה בפארקר שיכול להיות שחקן משמעותי. המקסימום שפארגו יקבל זה חוזה מינימום ואני לא חושב שזה קורץ לו מספיק בשביל לפצות את מכבי (שוב).

הדרך היחידה שפארגו לא פה בעונה הבאה זה אם הוא יהיה ממש גרוע ברמה שמכבי תרצה לשחרר אותו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוקטובר 2014, 19:03

יוסי22 כתב:האמת שגם אני לא מת על האופי של טיוס , זה בולט במיוחד בהשווה לסופו שחולק איתו את העמדה .

לגבי הכסף יש במכבי לפחות שני שחקנים שלא ילכו לקבוצה שתשלם להם קצת יותר .. סופו וסמית .

אני מאמין שאחרי מה שהוא עבר בצסקא גם פארגו לא ירוץ לכל קבוצה שתשלם לו שקל יותר .

דווקא בסגל הזה אפשר ליצור המשכיות אם מכבי תרצה בזה כמובן....

זה לא חוכמה להחליט שאתה נשאר במכבי אחרי שאכלת חרא בקבוצות אחרות למרות שהרווחת יותר...שחקן שעוד לא פרץ או שעוד לא הרוויח את הכסף הגדול בחוץ , יעזוב את מכבי בלי למצמץ אבל אלו שהזכרתי אכלו מספיק חרא מחוץ למכבי וכבר הרוויחו כסף טוב בקריירה....
טייס עוד רחוק מלעשות את זה ו הוא עוד צעיר , לגיטימי ביותר שיעזוב וזה לא קשור לאופי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים