LIAV10 כתב:לרוני מן הסתם, הוא שונא אותו יותר מאת הנייה.
גם פליקס לא מת עליו...
בכל אופן, זה בסדר שיש שחקנים שפחות אוהבים. אני לא אהבתי את היקמן למשל, אתה את ליאור וכו'...
אבל צריך גם לראות את המציאות, ולסייג בהתאם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לרוני מן הסתם, הוא שונא אותו יותר מאת הנייה.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:לרוני מן הסתם, הוא שונא אותו יותר מאת הנייה.
גם פליקס לא מת עליו...
בכל אופן, זה בסדר שיש שחקנים שפחות אוהבים. אני לא אהבתי את היקמן למשל, אתה את ליאור וכו'...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:לרוני מן הסתם, הוא שונא אותו יותר מאת הנייה.
גם פליקס לא מת עליו...
לפחות פרגנת להיקמן כשהוא הגיע למאני טיים של העונה.
גם אני פירגנתי לליאור כשהפציץ נגד לובליאנה וכו׳.
MTA2311 כתב:אחח איזו קריירה יפה ליאור בנה על לובליאנה.
בגדול אני חושב שהרוב פה יחסית אובייקטיבים. יש אג'נדות כמובן, אבל לא בצורה קיצונית מדי.
felix_r כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:הבעיה היא אבל מה נעשה שנה הבאה שהוא לא יהיה פה? הרי הוא שחקן מעולה ומתאים לקבוצה גם כי הוא ישראלי, לדעתי צריך ללכת בכל הכוח על כספי כי לצערי אין מי שיחליף אותו
זאת באמת תהיה בעיה ואני לא בטוח בכלל שכספי יחתום כאן
אולי יצטרכו להביא את רוזפלט מחולון שדי מזכיר את טיוס אבל חתום שם לשלוש שנים
אני אמרתי עוד בסוף עונה שעברה, שמכבי צריכה להביא את רוזפלט. שחקן מהסוג של טיוס, פחות אתלטי, אבל סוגר לריבאונד, ככה שאין הרבה הבדל. בקייץ צריכים להביא אותו ואת שון דאוסן
yzafrir כתב:rc4991 כתב:מה לעשות שיש לו אופי שלא מחויב לקבוצה?
אם הוא כל כך נזהר כשהוא פצוע אז אני מצפה שיזהר ולא ירוץ לרקוד במועדונים כשהוא "פצוע"
בגלל שאיזה כתב אנטי מכבי כתב משהו זה אומר שזה נכון ? ואם הוא רקד במועדון מה הבעיה עם זה ? יש קצת הבדל בין "פיזוז במועדון" למשחק כדורסל...
אם הייתה יודע מה עשו הזרים של מכבי בעונת השושלת לפני משחקים ...הייתי בזמנו רואה אותם מעשנים ומשתכרים במועדון שקראו לו גת רימון עד השעות הקטנות של הלילה שזה חמור בהרבה ובכל זאת זה לא פגע בביצועים שלהם...
יש לו אופי בסדר גמור והוא מחוייב מאוד לקבוצה ורואים את זה במשחק שלו . אם טעית לגביו שנה שעברה ה לא אומר שאתה צריך לבנות תאוריה אחרת כדי להצדיק את הטיעון שלך..
LIAV10 כתב:האמת באמת הזוי הקטע שלך עם טיוס.
דפק לך דאבל דאבל בגמר היורוליג.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:מה לעשות שיש לו אופי שלא מחויב לקבוצה?
אם הוא כל כך נזהר כשהוא פצוע אז אני מצפה שיזהר ולא ירוץ לרקוד במועדונים כשהוא "פצוע"
בגלל שאיזה כתב אנטי מכבי כתב משהו זה אומר שזה נכון ? ואם הוא רקד במועדון מה הבעיה עם זה ? יש קצת הבדל בין "פיזוז במועדון" למשחק כדורסל...
אם הייתה יודע מה עשו הזרים של מכבי בעונת השושלת לפני משחקים ...הייתי בזמנו רואה אותם מעשנים ומשתכרים במועדון שקראו לו גת רימון עד השעות הקטנות של הלילה שזה חמור בהרבה ובכל זאת זה לא פגע בביצועים שלהם...
יש לו אופי בסדר גמור והוא מחוייב מאוד לקבוצה ורואים את זה במשחק שלו . אם טעית לגביו שנה שעברה ה לא אומר שאתה צריך לבנות תאוריה אחרת כדי להצדיק את הטיעון שלך..
צודק, אני בונה עכשיו תיאורה חדשה רק כי אני לא מסוגל להגיד שטעיתי לגביו (וזה משהו שכבר עשיתי)
מה לעשות שנראה לי הזוי שהוא מנפח כל פציעה קטנה גם כשהרופאים מאשרים לו לחזור ואומרים שאין לו כלוםLIAV10 כתב:האמת באמת הזוי הקטע שלך עם טיוס.
דפק לך דאבל דאבל בגמר היורוליג.
הודתי כבר לפני הפיינל פור שטעיתי לגביו אבל אני באמת חושב שהוא מגזים עם הפציעות וזה מטריף אותי
LIAV10 כתב:אז הוא הרגיש לא מוכן ופחד לסכן את עצמו, לא כולם סופו וישחקו על רגל אחת.
באמת, השנאה שלך אליו מתחילה להיות מצחיקה.
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:הבעיה היא אבל מה נעשה שנה הבאה שהוא לא יהיה פה? הרי הוא שחקן מעולה ומתאים לקבוצה גם כי הוא ישראלי, לדעתי צריך ללכת בכל הכוח על כספי כי לצערי אין מי שיחליף אותו
זאת באמת תהיה בעיה ואני לא בטוח בכלל שכספי יחתום כאן
אולי יצטרכו להביא את רוזפלט מחולון שדי מזכיר את טיוס אבל חתום שם לשלוש שנים
אני אמרתי עוד בסוף עונה שעברה, שמכבי צריכה להביא את רוזפלט. שחקן מהסוג של טיוס, פחות אתלטי, אבל סוגר לריבאונד, ככה שאין הרבה הבדל. בקייץ צריכים להביא אותו ואת שון דאוסן
גם אני התחלתי לחשוב עליו עוד משנה שעברה
בהתחלה לא חשבתי שהוא מתאים כי חשבתי שטיוס יהיה גרוע אבל טיוס הצליח ואני מאמין שגם הוא מסוגל
הבעיה היא שהוא חתם שם בקיץ לשלוש שנים ואני לא רואה את חולון ממהרת לוותר עליו
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אחח איזו קריירה יפה ליאור בנה על לובליאנה.
בגדול אני חושב שהרוב פה יחסית אובייקטיבים. יש אג'נדות כמובן, אבל לא בצורה קיצונית מדי.
אחרי העונה האחרונה מבחינתי זה כבר לא עניין של אג'נדות , זה עניין של סבלנות .
מבחינתי כל מי שחתום העונה זכאי להזדמנות אמיתית לפני ששופטים אותו ובטח כשהעונה עוד לא התחילה . לא משנה כמה שחקן מקבל , נוא ראוי להזדמנות להוכיח את עצמו ורק אז נוכל להחליט אם הוא הצלחה או כישלון . גם מאריץ' גם לינהרט וגם היינס הם שחקנים שצריכים לקבל הזדמנות לפני שאני יגיד עליהם שהם כישלון או טעות . לפחות השנה ההנהלה לקח סיכונים בתפקידים שוליים יחסית ( חוץ מהיינס) כמו סנטר שלישי או רביעי שהוא בכלל עם חוזה זמני או פאוורד מחליף שלישי שעלה שקל וחצי...
בקיצור חכו עם ההצהרות הבומבסטיות לגבי כל השחקנים החדשים
אפילו על פארגו כתבו פה שהוא לא אותו שחקן ובנתיים הוא נראה אפילו טוב יותר לדעתי למרות שעוד מוקדם לדעת.
yzafrir כתב:עזוב שטויות , הוא עשה את זה בשביל החוזה הבא ולא בשביל הגביע...אם במחצית היה יכול לעבור לריאל בשביל יותר כסף הוא היה עושה את זה...
יוסי22 כתב:האמת שגם אני לא מת על האופי של טיוס , זה בולט במיוחד בהשווה לסופו שחולק איתו את העמדה .
לגבי הכסף יש במכבי לפחות שני שחקנים שלא ילכו לקבוצה שתשלם להם קצת יותר .. סופו וסמית .
אני מאמין שאחרי מה שהוא עבר בצסקא גם פארגו לא ירוץ לכל קבוצה שתשלם לו שקל יותר .
דווקא בסגל הזה אפשר ליצור המשכיות אם מכבי תרצה בזה כמובן....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים