סיפורי טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיפורי טיוס

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אוקטובר 2014, 19:41

כל ההיסחפויות עם הפציעות שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 אוקטובר 2014, 10:45

לפי ספורט 5 במכבי חושדים כמוני שהוא מנסה לקבל שיחרור ומאיימים במרומז לייבש אותו , כן חשוב לא חשוב אני חושב שהפעם אם יקבלו החלטה ליבשו הם צודקים לחלוטין .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוקטובר 2014, 10:48

חשוב מדי בשביל לשחק איתו משחקי אגו עכשיו. לא מרוצים? חכו לסוף העונה, תגידו יפה שלום וזהו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 אוקטובר 2014, 11:13

MTA2311 כתב:חשוב מדי בשביל לשחק איתו משחקי אגו עכשיו. לא מרוצים? חכו לסוף העונה, תגידו יפה שלום וזהו.

זה לא משחקי אגו הבחור זורק אבר מין של גבר על ההנהלה האוהדים והחברים שלו לקבוצה , ברור שזו לא פציעה כזו חמורה והוא פשוט מנסה לגרום למישהו להיתפוצץ ולהחליט לשחרר אותו , כל ההיתנהלות והזלזול הזה בכולם זה משהו שאני לא זוכר משחקנים גדולים וחשובים ממנו בהרבה .

ולהבדיל סופו ' מי ששב לשחק אמש היה סופוקליס שחורציאניטיס. הסנטר התייחס לחזרה לפרקט, אחרי היעדרות מכלל תקופת ההכנה: "היה כיף לחזור לפרקט והיה משחק טוב. נהניתי לשחק עם חברי לקבוצה, וכשאלכס טיוס יחזור זה יהיה קל יותר. אנחנו צריכים לשחק הכי טוב שאפשר, אנחנו מגיעים ליורוליג במצב שונה - כאלופים ואנחנו צריכים לשחק טוב ולהראות שהזכייה שלנו בשנה שעברה לא היה מקרית. צריך להראות לכולם שאנחנו עדין תחרותיים וחזקים לכל אורך הדרך".

על התמיכה שקיבל מהאוהדים אמר היווני: "זה תמיד כיף לשמוע את האוהדים. אני אוהב לשחק כאן ואוהב את המועדון, לכן עשיתי הכל כדי לחזור לקבוצה. יש לנו חבורה טובה של שחקנים ואני מאמין שתהיה לנו השפעה כקבוצה מול היריבות גם העונה. האוהדים שלנו תמיד תמכו בנו ונתנו לנו כוח. לא היה לי ספק שהם יעודדו ויתמכו, וזו בדיוק הסיבה שעבדתי מאוד קשה עם רגב (פנאן, ו.י), רציתי לחזור לפני דצמבר ולהיות כשיר כבר למשחק הראשון ביורוליג, וחזרתי יותר מהר ממה שחשבו".

הצהובים מרוצים הרצון שהפגין הסנטר לשוב לשחק, וישוחחו עם נציגו על חידוש חוזהו. עוד שוחחו בהנהלה מאחורי הקלעים על המצב עם אלכס טיוס.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2014, 11:28

סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.

טיוס הוא שחקן אחר וצריך לדעת איך לנהל את היחסים איתו. שום דבר לא יצא ממלחמה חזיתית איתו ואני לא חושב שהוא רוצה לגרום למכבי לחתוך אותו או משהו כזה. אינ מאמין שהוא באמת לא יכול או לא רוצה לשחק עם כאבים. במקום להבין שאין מה לעשות וצריך לחיות אם זה, ההנהלה נכנסת איתו לקרבות שלא ייצא מהם כלום. כמו שראינו, למרות הכתבות בכל ערוצי התקשורת והאיומים המרומזים, טיוס לא שיחק אתמול.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 אוקטובר 2014, 23:34

roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.

טיוס הוא שחקן אחר וצריך לדעת איך לנהל את היחסים איתו. שום דבר לא יצא ממלחמה חזיתית איתו ואני לא חושב שהוא רוצה לגרום למכבי לחתוך אותו או משהו כזה. אינ מאמין שהוא באמת לא יכול או לא רוצה לשחק עם כאבים. במקום להבין שאין מה לעשות וצריך לחיות אם זה, ההנהלה נכנסת איתו לקרבות שלא ייצא מהם כלום. כמו שראינו, למרות הכתבות בכל ערוצי התקשורת והאיומים המרומזים, טיוס לא שיחק אתמול.

כרגע אנחנו ב- loose-loose מול טיוס. לדעתי צריך לשחרר אותו עם פיצוי.
ככה לכולם יצא משהו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2014, 00:02

Allan Turing כתב:
roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.

ככה לכולם יצא משהו.

אתה מתכוון שטיוס יפצה את מכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2014, 08:39

Allan Turing כתב:

ככה לכולם יצא משהו.

יש מצב שזאת אחת ההצעות הביזאריות בתולדות הפורום הזה... :confused
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2014, 16:11

מן הסתם הוא התכוון שטיוס ישלם פיצוי, עדיין הצעה ביזארית לוותר על שחקן כל כך טוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2014, 16:32

איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2014, 16:44

MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?

איזו קבוצה תשאיר מאמן כל כך גרוע אחרי שהפסיד בגמר היורוליג וגמר הליגה הספרדית?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2014, 16:47

LIAV10 כתב:

איזו קבוצה תשאיר מאמן כל כך גרוע אחרי שהפסיד בגמר היורוליג וגמר הליגה הספרדית?

point taken.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2014, 17:21

LIAV10 כתב:מן הסתם הוא התכוון שטיוס ישלם פיצוי, עדיין הצעה ביזארית לוותר על שחקן כל כך טוב.

ההצעה היא ביזארית גם בגלל מה שאמרת וגם כי למה שטיוס יוותר על חוזה וישלם פיצוי למכבי?

הסיפור הוא כנראה די פשוט. לטיוס יש כאבים והוא כהרגלו לא מוכן לשחק כשהוא לא מרגיש 100% בריא (זכותו ד"א).
מכבי קצת השמיצה, הוא קצת השמיץ, ברגע שהוא יחזור למגרש הכל ישכח.

בלי קשר, אני מצטרף למה שציינו כאן לגבי מאריץ'. הבחור מראה התקדמות וזה חשוב. עדיין, טיוס הוא שחקן קריטי במערך, ונראה לי שכולם צריכים קצת להירגע בסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2014, 18:21

jol9 כתב:ההצעה היא ביזארית גם בגלל מה שאמרת וגם כי למה שטיוס יוותר על חוזה וישלם פיצוי למכבי?

הסיפור הוא כנראה די פשוט. לטיוס יש כאבים והוא כהרגלו לא מוכן לשחק כשהוא לא מרגיש 100% בריא (זכותו ד"א).
מכבי קצת השמיצה, הוא קצת השמיץ, ברגע שהוא יחזור למגרש הכל ישכח.

בלי קשר, אני מצטרף למה שציינו כאן לגבי מאריץ'. הבחור מראה התקדמות וזה חשוב. עדיין, טיוס הוא שחקן קריטי במערך, ונראה לי שכולם צריכים קצת להירגע בסיפור הזה.

דבר ראשון - זו החלט לא ההצעה ההזויה ביותר אשי פעם הייתה בפורום. בלי להתייחס למשהו ספציפי, אני בטוח שהיו הצעות הזויות יותר...

דבר שני - לא שווה למכבי לשחרר את טיוס גם בעבור פיצוי של כמה מאות אלפי דולרים או יותר. טיוס מאוד חשוב לקבוצה הנוכחית.

אני מסכים לחלוטין להגדרה שלך של הסיטואציה. טיוס לא עושה פה קונספירציות. הוא פשוט לא רוצה או לא יכול לשחק עם כאבים ששחקנים אחרים מוכנים/יכולים לשחק איתם. בהקשר הזה, גל ההשמצות מטעם ההנהלה הוא מצחיק. הם הרי כבר ניסו את זה שנה שעברה וזה ממש לא הזיז לטיוס. הרי ברור שההדלפות על חיפוש מחליף הן לא אמינות וכפי שראינו טיוס לא שיחק אתמול חרף כל האיומים וההשמצות.

עם דבר אחד אני לא מסכים - טיוס לא השמיץ את מכבי. הוא דיבר באמריקאיות מושלמת בראיון. הוא בסה"כ אמר שהוא אנרפייד (ואין על זה ויכוח) ושמכבי לא רצתה לשלם לו את הסכומים שהוא רצה בקיץ ולכן הוא לא העריך את החוזה. הוא לא אמר שההנהלה של מכבי גרועה ולא השמיץ אף אחד. הראיון היה מקצועי לחלוטין.

מאריץ' אולי מתקדם לאט לאט, אבל אני ממש לא בטוח שהיעד הסופי שהוא יגיע אליו יהיה במקום שיעזור למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 אוקטובר 2014, 20:44

felix_r כתב:
Allan Turing כתב:

ככה לכולם יצא משהו.

אתה מתכוון שטיוס יפצה את מכבי?

כן, כמובן.
החוזה שלו על x דולרים לעונה?
שיחתום על חוזה חדש אפא שבא לו, ושיביא חצי x כפיצוי.
מכבי מרוויחה כי היא מקבל קצת כסף, ופחות תפוח רקוב אחד,
וטיוס מרוויח כסף.

כולם מאושרים (יותר) ממה שהם עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 אוקטובר 2014, 20:48

בהחשב במצב הגבוהים באירופה? יותר מקבוצה אחת לדעתי.
אני מאד מקווה שאני טועה, אבל במערכת יחסים כזאת אף אחד מהצדדים לא ירוויח.
אני מבין שאני בעמדת מיעוט כאן, ואולי אפילו ״ביזארי״ כמאמר האמירה הפרוזאית,
אבל זאת דעתי. אי-אפשר להחזיק אדם בניגוד לרצונו, חוזה או לא חוזה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוקטובר 2014, 20:52

Allan Turing כתב:

אתה לא מחזיק אותו בניגוד לרצונו, הוא פשוט היה מעדיף להרוויח יותר
אם אתה משחרר אותו אתה נדפק כי הוא חלק חשוב בקבוצה וגם ישראלי
בעיה שניה זה שאתה לא יכול לשחרר אותו כי תחשוב איזה מסר זה מעביר לשחקנים?
לא מרוצה כל כך? יש לך הצעות גבוהות יותר? נשחרר אותך כדי שתחתום ותרוויח יותר במקום אחר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2014, 21:10

Allan Turing כתב:

על מה אתה מדבר? מי מחזיק אותו בניגוד לרצונו? הוא בסה"כ פיספס משחק אחד בגלל פציעה, מה הסיפור הזה?

ממש הגזמה פראית כל הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אוקטובר 2014, 22:19

למרות שהוא כנראה לא מרוצה להיות כאן, הוא עדיין ייתן את כולו כשיעלה על המגרש כי הוא צריך להשיג חוזה טוב לעונה הבאה.
כך שאני לא חושבת שצריך לדאוג מזה שהוא ישחק בלי חשק
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 אוקטובר 2014, 22:35

חנו'ש כתב:למרות שהוא כנראה לא מרוצה להיות כאן, הוא עדיין ייתן את כולו כשיעלה על המגרש כי הוא צריך להשיג חוזה טוב לעונה הבאה.
כך שאני לא חושבת שצריך לדאוג מזה שהוא ישחק בלי חשק

אני מקווה שאת צודקת, אם כי לי יש דיעה אחרת בנושא.
בנושא שיחרור טיוס, זה יכול להיעשות בטרייד. אפשר להפעיל יצירתיות.

קצת קשה לי להציע הצעה יותר קונקרטית, כי אני לא יודע מי באמת מעוניינת בו. אם זאת באמת ריאל
כפי שטוענים הפירסומים, אז יש עם מי להחליף. כנ״ל לגבי בארסה, צסק״א, גלא, ופנר.

בכל מקרה כאוהד, אני מעדיף שלא לראות אנשים לא מחוייבים בסגל של הקבוצה שלי, זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־45 אורחים