סיפורי טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיפורי טיוס

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2014, 21:06

טיוס:

About 3 mins left until I can use my most famous line

יש הימורים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 20 אוקטובר 2014, 21:36

LIAV10 כתב:טיוס:

יש הימורים?

"I can't play next game"?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוקטובר 2014, 21:39

LIAV10 כתב:טיוס:

יש הימורים?

My ankle! Someone call the whambulance
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2014, 22:41

אני חושב שלהנהלת מכבי יש בעיה בהבנת הנקרא באנגלית. טיוס לא אמר שום דבר בטוויטר שלו שיכול להתפרש נגד הקבוצה. נראה לי שלדני שובבני יש הרבה יותר מדי זמן פנוי והרבה יותר מדי טלפונים של עיתונאים.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 אוקטובר 2014, 22:55

roy1000 כתב:
Allan Turing כתב:
roy1000 כתב:לא ייצא לך כלום מהתרת החוזה של טיוס. מכבי תישאר בלי ישראלי גבוה בכיר (פרט לג'ייק כהן), מה שאומר שאוחיון ופניני/לנדסברג ישחקו כמעט כל המשחק. השחקן שיגיע במקומו יהיה כמעט בטוח פחות טוב והפיצוי הקטן שייכנס לקופת הקבוצה יילך לבעלים ולא לחיזוק.

שנה הבאה כמעט בטוח שטיוס לא יהיה פה ולמכבי יהיה זמן להתארגן על גבוה ישראלי מחליף (אולי רוזפלט).

לפי מה שנראה כרגע, לא יוצא לך כלום מלהחזיק אותו.
ככה לפחות יש קצת כסף.

למה לא יוצא כלום מלהחזיק אותו? כשהוא משחק הוא מצויין.
משחרור שלו ייצא במקרה הטוב 200 אלף דולר שילכו ישר לכיס של פדרמן (או לעסקן אחר). מה יוצא לך בתור אוהד מכסף שהולך לכיס של פדרמן?

אני ממש מקווה שאתה צודק ואני לא, אם זאת לצערי, לא לי נראה שלא נראה תפוקה מטיוס השנה.
200k פלוס קווץ של דני, ואפשר אולי להביא מישהו מליגת הפיתוח, או כזה שנחתך מהנ.ב.א.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2014, 23:15

וואו, אתה אחד הרואי שחורות.
קצת שטויות בתקשורת וכבר לא נראה לך שנראה ממנו משהו?
בגלל שהוא אנדרפייד הוא פתאום יהיה לא טוב?
בסדר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 אוקטובר 2014, 23:25

ההיפך, טיוס יעשה הכל כדי להשיג בקיץ הקרוב את חוזה המיליונים שהוא כל כך חולם עליו.
הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות גרוע ולהפסיד צ'אנס של אולי פעם בחיים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2014, 23:36

Allan Turing כתב:
קובי כתב:קראתי את הראיון איתו במלואו ואני מאוד ממליץ למי שלא קרא לעשות זאת, מאוד מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/376/2793473

בניגוד לכותרת הפרובוקטיבית ועוד כמה פנינים של ורד כהן באמצע, טיוס דווקא נשמע בחור מאוד ריאליסטי ומאוד על הקרקע בכל הקשור לסיטואציה שלו במכבי.
הוא בפירוש אומר שהוא יודע שהוא לקח סיכון שלא האריך את החוזה עם מכבי בקיץ ובאותה נשימה אומר שגם מכבי לקחה סיכון, כי אם תהיה לו עונה טובה נוספת, למכבי תהיה בעייה להשאיר אותו בסכומים שרצתה לתת לו בקיץ.
הוא כן מדבר על מוטיבציה לעשות זאת שוב העונה והוא נראה כמודע לכך שאם לא, כל מה שעשה אשתקד לא ישתלם לו (כלכלית) בקיץ הבא.
הוא אומר שהוא אנדרפייד ומי מאיתנו יכול שלא להסכים עם העובדה הזו, אחרי העונה האחרונה שנתן בחמישייה שניצחה את כל אירופה, תחת חוזה של כ-375K$ ? וכמובן, כמו כולנו, הוא גם יודע ואומר בראיון שזה מצב טבעי ושקורה לשחקנים בקריירה שפורצים ונשארים תחת חוזה נמוך.
אגב, הוא גם מדגיש שמבחינתו חייבים לכבד חוזים. בימינו, זה לא ממש מובן מאליו - שאלו את חברו החדש לקבוצה, פארגו.

קראו את הכתבה, אני בטוח שזה יכול לשנות את מה שאתם חושבים לגביו מהקצה אל הקצה. הוא גם מסביר לגבי הסיטואציה שהייתה לו בסוגיית הנבחרת בקיץ. בקיצור, ראיון לא קצר, אבל שווה קריאה.

ככלל, אני שופט אנשים לפי מעשיהם, ולא לפי דיבוריהם. יש לי סבלנות (לא אין סופית, אבל יש),
אבל בסוף טיוס ישפט ע״פ המעשים שלו.
לא סביר בעיני שסופו הופך עולמות כדי לשחק, יורד לריצפה, אוכל פצצות, והכל בשביל הקבוצה שמפרנסת אותו ואת ילדיו,
ואילו טיוס שלכאורה אתלטי הרבה יותר, ועל פניו לא מועד לפציעות מחסיר כ״כ הרבה משחקים.
אני חוזר להצעה שלי, להגיע עם טיוס להסכם על סיום חוזה מרצון, כך שלפחות משהו יצא לנו מזה.

בוא וספר לי באיזו מכונת מצבים ראית את טיוס "מחסיר כ"כ הרבה משחקים"... איזה משחקים הוא בדיוק פיספס??? נהיית שבוי בקונספציות וסיפורי מעשיות של עיתונות צהובה (ולא מכביסטית)...
מה שאני זוכר מהעונה שעברה (אולי צפינו בעונות אחרות?), זה שטיוס היה אחד מהגורמים המרכזיים לזכייה של מכבי באליפות אירופה ושותף מלא לחמישייה שניצחה משחקים מכריעים ביורוליג אשתקד.

ההצעה שלך היא נזק בלבד. הדבר היחיד שיצא למכבי מהתרת חוזהו של טיוס, הוא נזק מקצועי וחור ענק בסגל. ומי ימלא אותו ? ג'ייק כהן ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2014, 23:42

LIAV10 כתב:וואו, אתה אחד הרואי שחורות.
קצת שטויות בתקשורת וכבר לא נראה לך שנראה ממנו משהו?
בגלל שהוא אנדרפייד הוא פתאום יהיה לא טוב?
בסדר..

האמת שבדר"כ אני לגמרי בעד דעות שונות, אבל במקרה הזה יש כאן דעה קיצונית וחסרת כל נימוק, אפילו הבסיסי ביותר.

לפי השיטה הזאת, את סופו היו צריכים לזרוק כבר בערך 20 פעם מהקבוצה. אני כבר לא מדבר על פניני או על שחקנים כמו שאראס, ארויו ואחרים.

לדעתי גם הרוב המוחלט של הדעות בגנות טיוס בשרשור הזה, נובעות מסלידה אישית נגד השחקן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2014, 00:19

גלדסטון הוא כזה אפס.. לקח ציוץ שלא ברור בכלל על מה היה וניסה סתם לשפוך שמן למדורה עם עוד כתבה מביכה. כמה שעות אחרי זה טיוס ענה לו עם משהו כמו 'אם יש לך בעיה איתי תהיה גבר ותגיד לי את זה בפנים כי כבר נמאס לי מהאובססיה שלך כלפיי' אבל כנראה מחק כי עכשיו זה כבר לא מופיע בטיים ליין שלו.

אחרי המשחק הוא צייץ: There's a lot of things that are being created that aren't true. Manipulation at it's finest. I'm itching to get back.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2014, 00:37

עכשיו אפשר להרגיע את ההיסטריה או שנמציא עוד תיאוריות קונספירצייה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי sunshine » 21 אוקטובר 2014, 00:41

misha כתב:גלדסטון הוא כזה אפס.. לקח ציוץ שלא ברור בכלל על מה הוא היה וניסה סתם לשפוך שמן למדורה עם עוד כתבה מביכה. כמה שעות אחרי זה טיוס ענה לו עם משהו כמו 'אם יש לך בעיה איתי תהיה גבר ותגיד לי את זה בפנים כי כבר נמאס לי מהאובססיה שלך כלפיי' אבל כנראה מחק כי עכשיו זה כבר לא מופיע בטיים ליין שלו.

אחרי המשחק הוא צייץ: There's a lot of things that are being created that aren't true. Manipulation at it's finest. I'm itching to get back.

ועכשיו בוואלה עושים מניפולציה עם המשפט הזה..במקום לפרש: "יש הרבה דברים שנוצרים שאינם נכונים. מניפולציה במיטב . אני להוט לחזור"
הם מפרשים:"יש הרבה חוסר אמת, מניפולציות במיטבן. אני מוכן לחזור לשחק" כאילו זה מופנה לגודס ושאר הצוות שאומרים שהוא לא בכושר משחק בגלל חיסור המשחקים.
הם באמת טובים במה שהם עשים,מעצבי דעת קהל במיטבם :yuck
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 אוקטובר 2014, 00:46

יש הרבה שחקנים בעצם רובם שהיו מתנהגים אחרת מטיוס ובכל זאת הסיפור עם טיוס קצת נופח .

למרות מה שקרה איתו עונה שעברה אני חושב שהוא קצת אנדרפייד אבל עם זאת גם אוברייטד לא קטן .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2014, 04:21

מצחיקים אותי אלו מביניכם שמאשימים את ה"תקשורת" ואת גלדסטון ה"מנוול". כל ה"הכתבות" האלו הן 100% מוזמנות ע"י ההנהלה של מכבי. זו אסקלציה מכוונת מול טיוס במטרה ללחוץ עליו ולפי הדיבורים של טיוס במדיה החברתית, זה אכן משפיע עליו.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אוקטובר 2014, 08:07

אותי מצחיקים אלו עם האובססיה להנהלה שרואים בכל דבר מסר מההנהלה דרך התקשורת.

כל אחד והדברים המצחיקים שלו ...
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2014, 10:42

יוסי22 כתב:אותי מצחיקים אלו עם האובססיה להנהלה שרואים בכל דבר מסר מההנהלה דרך התקשורת.

כל אחד והדברים המצחיקים שלו ...

אתה צודק. התקשורת המנוולת הזו ממציאה סתם סיפורים, ולא רק שהם ממציאים, גם כל ערוצי התקשורת מתאמים בדיוק את אותו הסיפור הממוצא. פשוט קונספירציה בסדר גודל של ווטרגייט.
אה כן, וגם המוסד הפיל את התאומים. אם כבר, אז כבר.

אבל מה, יש קצת בעיה התיאוריה של הממצאות שלך, כי מתסבר שטיוס באמת לא טס למוסקבה. אז אולי הם לא ממציאים, אלא יש להם מכשיר מסווג שקורא את המחשבות של דני פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 21 אוקטובר 2014, 11:30

עם זאת, כדי להמחיש עד כמה היחסים בין הצדדים מעורערים, אפשר לציין שבמכבי תל אביב כבר החלו לאסוף חומרים נגד השחקן אם יצטרכו להשתמש בהם משפטית.

ובלו לא פוסל חזרה למגדל, איך לא נמאס לה להיות מביכה?
Roni1

הודעהעל ידי קובי » 21 אוקטובר 2014, 11:53

אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.
מועדון אחר היה מעיף אותו עם קלון מכל המדרגות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2014, 12:08

קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.

אם סופו היה ספורטאי "רגיל" הוא היה היום ב- NBA עם חוזה של 7 ספרות. אז מכבי מקבלת אותו בתמורה לגרושים ומשלמת את מחיר הילדותיות וחוסר המקצועיות. זה הדיל עם סופו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 21 אוקטובר 2014, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2014, 12:13

קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.

סופו חזר חודש מוקדם מהצפוי רק כדי לעזור לקבוצה. זאת לא הפעם הראשונה שהוא מסכן את הבריאות שלו בשביל הקבוצה (זוכר את המשחק נגד לוקומוטיב, כשסופו עלה לשחק עם 800 זריקות ברגל הפצועה?). לעומתו טיוס תמיד חושב קודם כל על טובתו האישית ועל כל פציעה קטנה נעדר חודש.

זאת הסיבה, שהאוהדים מתים על סופו למרות כל הבעיות שלו. כי האוהדים יודעים, שאף אחד לא קדוש ולא מושלם, לכל אחד יש חסרונות כאלה ואחרים, ולכן הדבר החשוב בעיני האוהדים זו הנכונות לשים את הגוף שלך בשביל הקבוצה, והנאמנות לקבוצה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־23 אורחים