המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:טיוס:
About 3 mins left until I can use my most famous line
יש הימורים?
LIAV10 כתב:טיוס:
About 3 mins left until I can use my most famous line
יש הימורים?
roy1000 כתב:Allan Turing כתב:roy1000 כתב:לא ייצא לך כלום מהתרת החוזה של טיוס. מכבי תישאר בלי ישראלי גבוה בכיר (פרט לג'ייק כהן), מה שאומר שאוחיון ופניני/לנדסברג ישחקו כמעט כל המשחק. השחקן שיגיע במקומו יהיה כמעט בטוח פחות טוב והפיצוי הקטן שייכנס לקופת הקבוצה יילך לבעלים ולא לחיזוק.
שנה הבאה כמעט בטוח שטיוס לא יהיה פה ולמכבי יהיה זמן להתארגן על גבוה ישראלי מחליף (אולי רוזפלט).
לפי מה שנראה כרגע, לא יוצא לך כלום מלהחזיק אותו.
ככה לפחות יש קצת כסף.
למה לא יוצא כלום מלהחזיק אותו? כשהוא משחק הוא מצויין.
משחרור שלו ייצא במקרה הטוב 200 אלף דולר שילכו ישר לכיס של פדרמן (או לעסקן אחר). מה יוצא לך בתור אוהד מכסף שהולך לכיס של פדרמן?
Allan Turing כתב:קובי כתב:קראתי את הראיון איתו במלואו ואני מאוד ממליץ למי שלא קרא לעשות זאת, מאוד מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/376/2793473
בניגוד לכותרת הפרובוקטיבית ועוד כמה פנינים של ורד כהן באמצע, טיוס דווקא נשמע בחור מאוד ריאליסטי ומאוד על הקרקע בכל הקשור לסיטואציה שלו במכבי.
הוא בפירוש אומר שהוא יודע שהוא לקח סיכון שלא האריך את החוזה עם מכבי בקיץ ובאותה נשימה אומר שגם מכבי לקחה סיכון, כי אם תהיה לו עונה טובה נוספת, למכבי תהיה בעייה להשאיר אותו בסכומים שרצתה לתת לו בקיץ.
הוא כן מדבר על מוטיבציה לעשות זאת שוב העונה והוא נראה כמודע לכך שאם לא, כל מה שעשה אשתקד לא ישתלם לו (כלכלית) בקיץ הבא.
הוא אומר שהוא אנדרפייד ומי מאיתנו יכול שלא להסכים עם העובדה הזו, אחרי העונה האחרונה שנתן בחמישייה שניצחה את כל אירופה, תחת חוזה של כ-375K$ ? וכמובן, כמו כולנו, הוא גם יודע ואומר בראיון שזה מצב טבעי ושקורה לשחקנים בקריירה שפורצים ונשארים תחת חוזה נמוך.
אגב, הוא גם מדגיש שמבחינתו חייבים לכבד חוזים. בימינו, זה לא ממש מובן מאליו - שאלו את חברו החדש לקבוצה, פארגו.
קראו את הכתבה, אני בטוח שזה יכול לשנות את מה שאתם חושבים לגביו מהקצה אל הקצה. הוא גם מסביר לגבי הסיטואציה שהייתה לו בסוגיית הנבחרת בקיץ. בקיצור, ראיון לא קצר, אבל שווה קריאה.
ככלל, אני שופט אנשים לפי מעשיהם, ולא לפי דיבוריהם. יש לי סבלנות (לא אין סופית, אבל יש),
אבל בסוף טיוס ישפט ע״פ המעשים שלו.
לא סביר בעיני שסופו הופך עולמות כדי לשחק, יורד לריצפה, אוכל פצצות, והכל בשביל הקבוצה שמפרנסת אותו ואת ילדיו,
ואילו טיוס שלכאורה אתלטי הרבה יותר, ועל פניו לא מועד לפציעות מחסיר כ״כ הרבה משחקים.
אני חוזר להצעה שלי, להגיע עם טיוס להסכם על סיום חוזה מרצון, כך שלפחות משהו יצא לנו מזה.
LIAV10 כתב:וואו, אתה אחד הרואי שחורות.
קצת שטויות בתקשורת וכבר לא נראה לך שנראה ממנו משהו?
בגלל שהוא אנדרפייד הוא פתאום יהיה לא טוב?
בסדר..
misha כתב:גלדסטון הוא כזה אפס.. לקח ציוץ שלא ברור בכלל על מה הוא היה וניסה סתם לשפוך שמן למדורה עם עוד כתבה מביכה. כמה שעות אחרי זה טיוס ענה לו עם משהו כמו 'אם יש לך בעיה איתי תהיה גבר ותגיד לי את זה בפנים כי כבר נמאס לי מהאובססיה שלך כלפיי' אבל כנראה מחק כי עכשיו זה כבר לא מופיע בטיים ליין שלו.
אחרי המשחק הוא צייץ: There's a lot of things that are being created that aren't true. Manipulation at it's finest. I'm itching to get back.
יוסי22 כתב:אותי מצחיקים אלו עם האובססיה להנהלה שרואים בכל דבר מסר מההנהלה דרך התקשורת.
כל אחד והדברים המצחיקים שלו ...
עם זאת, כדי להמחיש עד כמה היחסים בין הצדדים מעורערים, אפשר לציין שבמכבי תל אביב כבר החלו לאסוף חומרים נגד השחקן אם יצטרכו להשתמש בהם משפטית.
קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.
מועדון אחר היה מעיף אותו עם קלון מכל המדרגות.
קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.
מועדון אחר היה מעיף אותו עם קלון מכל המדרגות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר, עידן ו־21 אורחים