המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:יוסי,
אתה חושב שביינום הוא אופציה מבחינת מכבי? הרי בבטחון כמעט מוחלט ברור שביינום לא יגיע למכבי. הוא עשה לא מעט כסף ב- NBA בשנים האחרונות, ואני בספק אם הוא יגיע לאירופה אלא אם כן יציעו לו סכום משמעותי מאוד. גם המצב הגופני שלו זה סימן שאלה.
לגבי מקל - אז כן, ללא צל של ספק, שווה להביא אותו, אבל לדעצתי סיכוי קלוש שיגיע גם בגלל מצב הגבוהים הלא ברור של מכבי ובעיקר בגלל שלבעלים של הקבוצה פשוט אין כסף.
jol9 כתב:אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.
מצד שני, למכבי יש רק 3 גארדים טבעיים, ואם חותכים את לינהארט המיותר ומביאים את מקל, אז גם אוחיון יכול להישאר ויהיה לנו סגל של 4 גארדים, 2 סמולים (סמית' וסילבן),
2 פאוורים (רנדל וגיא) ו-3 סנטרים (סופו, טיוס ומאריץ') וכמובן כהן שגם ככה לא רלוונטי ליורוליג.
בכל אופן, החתמה של מקל די משנה את האיזון בסגל (ד"א גם למגדל יש קו אחורי די עמוס). לי זה לא מפריע, אבל לא בטוח שבהנהלת מכבי ימהרו לעשות את השינוי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.
מצד שני, למכבי יש רק 3 גארדים טבעיים, ואם חותכים את לינהארט המיותר ומביאים את מקל, אז גם אוחיון יכול להישאר ויהיה לנו סגל של 4 גארדים, 2 סמולים (סמית' וסילבן),
2 פאוורים (רנדל וגיא) ו-3 סנטרים (סופו, טיוס ומאריץ') וכמובן כהן שגם ככה לא רלוונטי ליורוליג.
בכל אופן, החתמה של מקל די משנה את האיזון בסגל (ד"א גם למגדל יש קו אחורי די עמוס). לי זה לא מפריע, אבל לא בטוח שבהנהלת מכבי ימהרו לעשות את השינוי.
אם אכן תהיה החתמה של מקל, זה יהיה מתוך מחשבה לטווח ארוך (בשביל שלא יגיע למגדל) ולא בשביל העונה הנוכחית שבה מצב הגארדים באמת צפוף.
jol9 כתב:1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
2. אם לאוחיון יש חוזה לעונה הבאה וזו שאחריה, אז בעיית הצפיפות תישאר. אלא אם כן מכבי תוותר על 2 גארדים זרים, ותשאיר רק את פארגו או שחקן ברמתו
לצד מקל ואוחיון.
roy1000 כתב:jol9 כתב:1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
2. אם לאוחיון יש חוזה לעונה הבאה וזו שאחריה, אז בעיית הצפיפות תישאר. אלא אם כן מכבי תוותר על 2 גארדים זרים, ותשאיר רק את פארגו או שחקן ברמתו
לצד מקל ואוחיון.
1. אפשר לחתום עם מקל על חוזה ארוך טווח עם אפשרות יציאה ל- NBA. אני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים עליו אחרי שכבר עשה את הסיבוב בליגה.
2. אני חושב שאוחיון מסיים חוזה בסוף העונה - לא בטוח. בכל מקרה, ברור שאוחיון הולך (בדרך כזו או אחרת) אם מקל מגיע.
3. השיקול (בין אם נסכים או לא) לגבי מקל יהיה הסיכוי שיילך למגדל כי אם לא הייתה האופציה הזו, מכבי הייתה מחכה לעונה הבאה.
rc4991 כתב:אני לא רואה ממש סיכוי לזה שמקל יחתום פה בקרוב
גם כי זה יקשה עלינו כלכלית והסגל כבר בנוי וגם כי מקל לא שש לשחק במכבי ובטח יהיו לו דרישות מקצועיות וזה בלי לדבר על העובדה שהוא לא יחתום על חוזה ארוך טווח
אם מכבי תצליח להביא אותו ומקל יסכים לחוזה ארך טווח עם יציאה ל-NBA אז זה יהיה מהלך מצויין של מכבי
בכלל יכול להיות לנו סגל ישראלי חזק עם הרבה שחקנים שאפשר להביא כמו מקל, כספי, רוזפלט, יבזורי ובעתיד דאוסן ואלטיט
jol9 כתב:rc4991 כתב:אני לא רואה ממש סיכוי לזה שמקל יחתום פה בקרוב
גם כי זה יקשה עלינו כלכלית והסגל כבר בנוי וגם כי מקל לא שש לשחק במכבי ובטח יהיו לו דרישות מקצועיות וזה בלי לדבר על העובדה שהוא לא יחתום על חוזה ארוך טווח
אם מכבי תצליח להביא אותו ומקל יסכים לחוזה ארך טווח עם יציאה ל-NBA אז זה יהיה מהלך מצויין של מכבי
בכלל יכול להיות לנו סגל ישראלי חזק עם הרבה שחקנים שאפשר להביא כמו מקל, כספי, רוזפלט, יבזורי ובעתיד דאוסן ואלטיט
רוזפלט ויבזורי שחקנים פחות טובים ממה שיש לנו היום, אז אני לא רואה את ההתלהבות בלהביא אותם.
למכבי יש לאנדסברג, טיוס ופניני כעוגן הישראלי. על השלישייה הזאת צריך לשמור בכל מחיר.
אוחיון היה שייך לקבוצה הזאת, אלא שהיכולת שלו בחודשים האחרונים (כולל העונה שעברה), די מדאיגים, ולכן הוא דווקא כן בר תחלופה, בתנאי שהמחליף הוא מקל.
אם מקל יגיע למכבי, ברור שהוא לא יגיע כשחקן ספסל שולי כמו שהיה לפני כמה שנים, וסביר מאוד שיהפוך לשחקן חמישייה.
ברמה הזאת מכבי לא צריכה להבטיח שום דבר מקצועי, והוא אמור להיות מספיק בטוח בעצמו בשביל לא לדרוש משהו כזה.
jol9 כתב:רוני, רוזפלט לא שחקן ברמה של טיוס. אם טיוס יעזוב, אנחנו נצטרך להביא זר במקומו שייתן את התרומה שלו
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.
אם אכן תהיה החתמה של מקל, זה יהיה מתוך מחשבה לטווח ארוך (בשביל שלא יגיע למגדל) ולא בשביל העונה הנוכחית שבה מצב הגארדים באמת צפוף.
1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
לצד מקל ואוחיון.
roy1000 כתב:אין לפדרמן אפשרות לשלם למקל וכספי ככה שהאפשרות ששניהם ישחקו במכבי ביחד היא די דמיונית ללא החלפת הבעלים. במקרהכי טוב, נקבל את אחד מהם, אבל גם זה לא יהיה פשוט ויבוא על חשבון הזרים. בכל מקרה, הימים הקרובים יהיו מאוד מעניינים. אם מקל אכן חוזר לאירופה, הוא חייב להיות במכבי לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־42 אורחים