NBA 2014 - הליגה הכי טובה בעולם פותחת עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA PRESEASON 2014- משחקים טובים למקל וכספי

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2014, 11:01

יוסי,

אתה חושב שביינום הוא אופציה מבחינת מכבי? הרי בבטחון כמעט מוחלט ברור שביינום לא יגיע למכבי. הוא עשה לא מעט כסף ב- NBA בשנים האחרונות, ואני בספק אם הוא יגיע לאירופה אלא אם כן יציעו לו סכום משמעותי מאוד. גם המצב הגופני שלו זה סימן שאלה.
לגבי מקל - אז כן, ללא צל של ספק, שווה להביא אותו, אבל לדעצתי סיכוי קלוש שיגיע גם בגלל מצב הגבוהים הלא ברור של מכבי ובעיקר בגלל שלבעלים של הקבוצה פשוט אין כסף.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 אוקטובר 2014, 11:59

החתמת ביינום מטופשת כשיש לך שחקנים כמו פארגו והיינס. החתמת מקל לא מטופשת, כי הוא ישראלי והוא מנהל משחק נהדר, ווינר, ושחקן הגנה טוב מאוד. אליפות עלובה? לקח למכבי שתי אליפויות עלובות, ואתה מהבודדים פה שמזלזל בזה. וכן, מקבל השתפר המון. לגבי האופי שלו, הוא חייב לסמפט את הקבוצה שזרקה אותו ולא נתנו לו אמון? אם פארגו חזר, ואם אוחיון נשאר, בסופו של דבר זה ביזנס, העסק מדבר לפני הרגש. מקל שחקן שאם יש הזדמנות להביא אותו, מכבי חייבת לעשות הכל כדי שיהיה אצלה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2014, 14:43

roy1000 כתב:יוסי,

אתה חושב שביינום הוא אופציה מבחינת מכבי? הרי בבטחון כמעט מוחלט ברור שביינום לא יגיע למכבי. הוא עשה לא מעט כסף ב- NBA בשנים האחרונות, ואני בספק אם הוא יגיע לאירופה אלא אם כן יציעו לו סכום משמעותי מאוד. גם המצב הגופני שלו זה סימן שאלה.
לגבי מקל - אז כן, ללא צל של ספק, שווה להביא אותו, אבל לדעצתי סיכוי קלוש שיגיע גם בגלל מצב הגבוהים הלא ברור של מכבי ובעיקר בגלל שלבעלים של הקבוצה פשוט אין כסף.

אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.
מצד שני, למכבי יש רק 3 גארדים טבעיים, ואם חותכים את לינהארט המיותר ומביאים את מקל, אז גם אוחיון יכול להישאר ויהיה לנו סגל של 4 גארדים, 2 סמולים (סמית' וסילבן),
2 פאוורים (רנדל וגיא) ו-3 סנטרים (סופו, טיוס ומאריץ') וכמובן כהן שגם ככה לא רלוונטי ליורוליג.

בכל אופן, החתמה של מקל די משנה את האיזון בסגל (ד"א גם למגדל יש קו אחורי די עמוס). לי זה לא מפריע, אבל לא בטוח שבהנהלת מכבי ימהרו לעשות את השינוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2014, 14:48

jol9 כתב:אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.
מצד שני, למכבי יש רק 3 גארדים טבעיים, ואם חותכים את לינהארט המיותר ומביאים את מקל, אז גם אוחיון יכול להישאר ויהיה לנו סגל של 4 גארדים, 2 סמולים (סמית' וסילבן),
2 פאוורים (רנדל וגיא) ו-3 סנטרים (סופו, טיוס ומאריץ') וכמובן כהן שגם ככה לא רלוונטי ליורוליג.

בכל אופן, החתמה של מקל די משנה את האיזון בסגל (ד"א גם למגדל יש קו אחורי די עמוס). לי זה לא מפריע, אבל לא בטוח שבהנהלת מכבי ימהרו לעשות את השינוי.

אם אכן תהיה החתמה של מקל, זה יהיה מתוך מחשבה לטווח ארוך (בשביל שלא יגיע למגדל) ולא בשביל העונה הנוכחית שבה מצב הגארדים באמת צפוף.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2014, 14:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני גם לא מצליח להבין איך מסבירים החתמה של גארד, כשיש חורים אחרים בסגל.

אם אכן תהיה החתמה של מקל, זה יהיה מתוך מחשבה לטווח ארוך (בשביל שלא יגיע למגדל) ולא בשביל העונה הנוכחית שבה מצב הגארדים באמת צפוף.

1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
2. אם לאוחיון יש חוזה לעונה הבאה וזו שאחריה, אז בעיית הצפיפות תישאר. אלא אם כן מכבי תוותר על 2 גארדים זרים, ותשאיר רק את פארגו או שחקן ברמתו
לצד מקל ואוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2014, 15:45

jol9 כתב:1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
2. אם לאוחיון יש חוזה לעונה הבאה וזו שאחריה, אז בעיית הצפיפות תישאר. אלא אם כן מכבי תוותר על 2 גארדים זרים, ותשאיר רק את פארגו או שחקן ברמתו
לצד מקל ואוחיון.

1. אפשר לחתום עם מקל על חוזה ארוך טווח עם אפשרות יציאה ל- NBA. אני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים עליו אחרי שכבר עשה את הסיבוב בליגה.
2. אני חושב שאוחיון מסיים חוזה בסוף העונה - לא בטוח. בכל מקרה, ברור שאוחיון הולך (בדרך כזו או אחרת) אם מקל מגיע.
3. השיקול (בין אם נסכים או לא) לגבי מקל יהיה הסיכוי שיילך למגדל כי אם לא הייתה האופציה הזו, מכבי הייתה מחכה לעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2014, 16:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
לצד מקל ואוחיון.

1. אפשר לחתום עם מקל על חוזה ארוך טווח עם אפשרות יציאה ל- NBA. אני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים עליו אחרי שכבר עשה את הסיבוב בליגה.
2. אני חושב שאוחיון מסיים חוזה בסוף העונה - לא בטוח. בכל מקרה, ברור שאוחיון הולך (בדרך כזו או אחרת) אם מקל מגיע.
3. השיקול (בין אם נסכים או לא) לגבי מקל יהיה הסיכוי שיילך למגדל כי אם לא הייתה האופציה הזו, מכבי הייתה מחכה לעונה הבאה.

מה שלא יהיה, זה די מעניין. צריך לראות גם לגבי כספי. אם גם כספי יסיים את קריירת הNBA שלו בשנה הבאה, אז למכבי תהיה עוד אופציה מעניינת בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אוקטובר 2014, 16:10

אני לא רואה ממש סיכוי לזה שמקל יחתום פה בקרוב
גם כי זה יקשה עלינו כלכלית והסגל כבר בנוי וגם כי מקל לא שש לשחק במכבי ובטח יהיו לו דרישות מקצועיות וזה בלי לדבר על העובדה שהוא לא יחתום על חוזה ארוך טווח
אם מכבי תצליח להביא אותו ומקל יסכים לחוזה ארך טווח עם יציאה ל-NBA אז זה יהיה מהלך מצויין של מכבי

בכלל יכול להיות לנו סגל ישראלי חזק עם הרבה שחקנים שאפשר להביא כמו מקל, כספי, רוזפלט, יבזורי ובעתיד דאוסן ואלטיט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2014, 16:20

rc4991 כתב:אני לא רואה ממש סיכוי לזה שמקל יחתום פה בקרוב
גם כי זה יקשה עלינו כלכלית והסגל כבר בנוי וגם כי מקל לא שש לשחק במכבי ובטח יהיו לו דרישות מקצועיות וזה בלי לדבר על העובדה שהוא לא יחתום על חוזה ארוך טווח
אם מכבי תצליח להביא אותו ומקל יסכים לחוזה ארך טווח עם יציאה ל-NBA אז זה יהיה מהלך מצויין של מכבי

בכלל יכול להיות לנו סגל ישראלי חזק עם הרבה שחקנים שאפשר להביא כמו מקל, כספי, רוזפלט, יבזורי ובעתיד דאוסן ואלטיט

רוזפלט ויבזורי שחקנים פחות טובים ממה שיש לנו היום, אז אני לא רואה את ההתלהבות בלהביא אותם.
למכבי יש לאנדסברג, טיוס ופניני כעוגן הישראלי. על השלישייה הזאת צריך לשמור בכל מחיר.
אוחיון היה שייך לקבוצה הזאת, אלא שהיכולת שלו בחודשים האחרונים (כולל העונה שעברה), די מדאיגים, ולכן הוא דווקא כן בר תחלופה, בתנאי שהמחליף הוא מקל.

אם מקל יגיע למכבי, ברור שהוא לא יגיע כשחקן ספסל שולי כמו שהיה לפני כמה שנים, וסביר מאוד שיהפוך לשחקן חמישייה.
ברמה הזאת מכבי לא צריכה להבטיח שום דבר מקצועי, והוא אמור להיות מספיק בטוח בעצמו בשביל לא לדרוש משהו כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אוקטובר 2014, 17:22

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני לא רואה ממש סיכוי לזה שמקל יחתום פה בקרוב

רוזפלט ויבזורי שחקנים פחות טובים ממה שיש לנו היום, אז אני לא רואה את ההתלהבות בלהביא אותם.
למכבי יש לאנדסברג, טיוס ופניני כעוגן הישראלי. על השלישייה הזאת צריך לשמור בכל מחיר.
אוחיון היה שייך לקבוצה הזאת, אלא שהיכולת שלו בחודשים האחרונים (כולל העונה שעברה), די מדאיגים, ולכן הוא דווקא כן בר תחלופה, בתנאי שהמחליף הוא מקל.

אם מקל יגיע למכבי, ברור שהוא לא יגיע כשחקן ספסל שולי כמו שהיה לפני כמה שנים, וסביר מאוד שיהפוך לשחקן חמישייה.
ברמה הזאת מכבי לא צריכה להבטיח שום דבר מקצועי, והוא אמור להיות מספיק בטוח בעצמו בשביל לא לדרוש משהו כזה.

ברור שרוזפלט ויבזורי לא ברמה של האחרים אבל הכוונה היא שנוכל להביא אותם כשחקנים משלימים במידה ונצטרך
טיוס ככל הנראה לא ימשיך פה והאמת שאני חושב שרוזפלט יכול לספק כמעט את אותה התרומה (בחצי מחיר ובחוזה ארוך טווח) כך שמבחינת טיוס אנחנו די מכוסים
פניני גם ימשיך ואצל לאנדסברג זה תלוי ברמת הביקוש שתהיה לו בקיץ ובכמות הדקות שהוא יקבל כאן ואני מאוד מקווה שהוא ישאר

אם נצליח להביא את מקל במקום אוחיון ואם כספי יוותר על ה-NBA ויחתום כאן אז תהיה לנו קבוצה חזקה עם בונוס בדמות ישראלים מובילים
תחשבו על סגל ישראלי שכולל את: מקל, לאנדסברג, פניני, כספי ורוזפלט - זאת חמישיה ישראלית שיכולה בעצמה להיות איכותית ומאוד מאוזנת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2014, 18:10

רוני, רוזפלט לא שחקן ברמה של טיוס. אם טיוס יעזוב, אנחנו נצטרך להביא זר במקומו שייתן את התרומה שלו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אוקטובר 2014, 18:19

jol9 כתב:רוני, רוזפלט לא שחקן ברמה של טיוס. אם טיוס יעזוב, אנחנו נצטרך להביא זר במקומו שייתן את התרומה שלו

אני לא כל כך בטוח שיש הבדל משמעותי ביניהם (ולא, אני לא אומר את זה כי אני לא מחבב את האופי של טיוס)
הוא נותן בדיוק את ההאסל של טיוס והמלחמה בהגנה, בחסימות ובריבאונד כשגם בהתקפה הוא בסדר ויכול להיות יותר טוב על יד שחקנים ברמה של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוקטובר 2014, 18:57

פשוט לא אותה רמה.
הלוואי שהיו לנו כאלה תחליפים קלילים, אבל זה לא המצב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 אוקטובר 2014, 23:10

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

1. מקל לא יסכים לחתום על חוזה ארוך. אני חושב שהוא לא מיצה את הNBA
לצד מקל ואוחיון.

אם מקל חותם (ואוחיון נשאר), אני חושב שבהחלט אפשר להסתפק בזר אחד בעמדות 1-2. זה גם מוריד את כח המיקוח של טיוס מולנו (אפשר להביא עוד זר לעמדת הפנים כשעמדה 1 סגורה על ידי ישראלים).
אני מאוד אוהב גם את כספי, ואם גם הוא יסיים את קריירת האנ.בי.אי בסוף העונה בכלל יכול להיות סגל ישראלי נהדר.
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2014, 23:50

אין לפדרמן אפשרות לשלם למקל וכספי ככה שהאפשרות ששניהם ישחקו במכבי ביחד היא די דמיונית ללא החלפת הבעלים. במקרהכי טוב, נקבל את אחד מהם, אבל גם זה לא יהיה פשוט ויבוא על חשבון הזרים. בכל מקרה, הימים הקרובים יהיו מאוד מעניינים. אם מקל אכן חוזר לאירופה, הוא חייב להיות במכבי לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי RonB » 28 אוקטובר 2014, 23:57

סיכוי לא רע שמקל וכספי יהיו בשנה-שנתיים הקרובות במכבי. כמה אפשר לחכות לסגל ישראלי אמיתי חזק וטוב?
RonB

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2014, 00:50

roy1000 כתב:אין לפדרמן אפשרות לשלם למקל וכספי ככה שהאפשרות ששניהם ישחקו במכבי ביחד היא די דמיונית ללא החלפת הבעלים. במקרהכי טוב, נקבל את אחד מהם, אבל גם זה לא יהיה פשוט ויבוא על חשבון הזרים. בכל מקרה, הימים הקרובים יהיו מאוד מעניינים. אם מקל אכן חוזר לאירופה, הוא חייב להיות במכבי לדעתי.

כספי הוא מקרה שונה ממקל לדעתי. כספי לא יישחק בחיים במגדל, ככה שמזה למכבי אין מה לדאוג. אני די בטוח שהוא ימצא לעצמו קבוצה טובה באירופה,
לכשירצה לחזור, אבל מצד שני, כל עוד הוא משחק שם, ובסה"כ עושה את העבודה, אין לו סיבה לעזוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2014, 05:31

אנתוני דייויס יכול בטעות לסיים את העונה כMVP.
קלע היום 26, הוריד 17 ריבאונדים וחסם 9 פעמים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2014, 08:11

מפלצת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itai7 » 29 אוקטובר 2014, 10:11

ערוץ הספורט עשו איזה שיתוך פעולהמעצבן עם אתר הNBA

אי אפשר להכנס אליו לאתר הרשמי וזה מוביל לערוץ הספורט
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־15 אורחים