המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''
my man כתב::dance2 יאללה ג'ינג'י
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''
מעניין, שלרוי היתה שוב יציאה חזקה. הוא אמר לפני ממש לא הרבה זמן, שאם מכבי תהיה בבור, לאף אחד מאיתנו לא יהיה איכפת מה פיני אמר או לא אמר, וכולנו נרצה שהוא יחזור
ויחליף את גודס.
אני כמובן ביטלתי את זה בבוז, ובדיעבד כמו תמיד בערך טעיתי. היום, לא יהיה איכפת לי אם זה מה שיקרה. יהיה קצת בלה בלה בלה תקשורתי, אבל שבועיים אחרי, כבר אף
אחד לא יזכור שום דבר.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''
מעניין, שלרוי היתה שוב יציאה חזקה. הוא אמר לפני ממש לא הרבה זמן, שאם מכבי תהיה בבור, לאף אחד מאיתנו לא יהיה איכפת מה פיני אמר או לא אמר, וכולנו נרצה שהוא יחזור
ויחליף את גודס.
אני כמובן ביטלתי את זה בבוז, ובדיעבד כמו תמיד בערך טעיתי. היום, לא יהיה איכפת לי אם זה מה שיקרה. יהיה קצת בלה בלה בלה תקשורתי, אבל שבועיים אחרי, כבר אף
אחד לא יזכור שום דבר.
מכביסט30 כתב:אני לא מבין למה אתם ממשיכים לראות את פיני כמושיע.. גם הוא חלק לא מבוטל ממה שקורה לקבוצה כרגע!!!
אל תשכחו שהוא עוזר המאמן של גיא! זה לא שהוא יושב בחוץ ורק מחכה לטלפון..
אני חושב שעם כל הצער נצטרך להפרד גם ממנו כשגודס ילך. זה חלק מהחריש העמוק שהצוות המקצועי הזה כנראה צריך..
my man כתב:אני עם המתנגדים..גם בקדנציה האחרונה של פיני חשבו שהוא בא להושיע וכולנו יודעים איך זה נגמר...
צריך רענון/שינוי דרסטי ואדלשטיין יכול להביא את זה. אלא שבאמת לא נראה לי שהוא יבוא...
חנו'ש כתב:אפרופו רס"ר...
צביקה שרף פנוי
חנו'ש כתב:אפרופו רס"ר...
צביקה שרף פנוי
my man כתב:חנו'ש כתב:אפרופו רס"ר...
צביקה שרף פנוי
לא ניקח שום תואר אבל לפחות נהיה בכל הגמרים...
my man כתב:חנו'ש כתב:אפרופו רס"ר...
צביקה שרף פנוי
לא ניקח שום תואר אבל לפחות נהיה בכל הגמרים...
roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.
~Box & 1~ כתב:roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.
מזתאמרת הפיתרון הכי זול, פיני כמאמן ראשי ידרוש שכר של מאמן ראשי. אדלשטיין לא יהיה יקר יותר לצורך העניין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־10 אורחים