הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

הודעהעל ידי er79 » 11 נובמבר 2014, 00:42

שמואל1 כתב:מורן רוט? חס וחלילה.
יש בדיוק 3 ישראלים שראויים למכבי בליגה הישראלית, שניים מהם חתומים בהפועל ירושלים והשלישי הוא דגן יבזורי שהוזכר כאן קודם, אך קשה לי להאמין שחיפה תסכים לשחרר אותו.
גל מקל כרגע לא ריאלי, וגם אם איכשהו יחזור לאירופה זה כנראה להפועל ירושלים.

אליהו והלפרין ראויים רק להגועל, וטוב שכך. יבזורי לא ישוחרר העונה, חייב להיות במכבי בעונה הבאה. אני לא מאבד תקווה על מקל. גם לא חושב כמוך שאם יבוא לארץ זה יהיה להגועל.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 00:45

er79 כתב:הוא מקצוען, הוא ירצה לשחק. וכן, לפתוח את הפאקינג ארנק, מה לעשות? יבזורי תחת חוזה, רוזן לא ישחרר שחקן שהוא באנקר של הקבוצה. בעונה הבאה הוא חייב להיות פה. מכבי חייבת להטיס לפה את מקל והיא תצטרך לשלם לו, אלא אם כן הם רוצים להמשיך להראות גם בשר התותחים של כל קבוצות הליגה. עשרות שנים לא ידענו מה זה פלייאוף תחתון, אולי הגיע הזמן.

הסיכוי שמקל יגיע קלוש מאוד. לג'וניור לא אכפת מהליגה. הדבר היחידי שיכניס אותו לפאניקה זה האפשרות של לא לעלות לטופ 16 כי זה יעלה למכבי מליונים ולכן רק הפסד מול לימוז' עשוי להביא לפתיחת הכיס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 00:46

er79 כתב:
יש בדיוק 3 ישראלים שראויים למכבי בליגה הישראלית, שניים מהם חתומים בהפועל ירושלים והשלישי הוא דגן יבזורי שהוזכר כאן קודם, אך קשה לי להאמין שחיפה תסכים לשחרר אותו.

אליהו והלפרין ראויים רק להגועל, וטוב שכך. יבזורי לא ישוחרר העונה, חייב להיות במכבי בעונה הבאה. אני לא מאבד תקווה על מקל. גם לא חושב כמוך שאם יבוא לארץ זה יהיה להגועל.

אין לו מה לחפש שם. עונה טובה ביורוליג עם מכבי יכולה לסדר לו חוזה נוסף בNBA. בכל מקרה, בניגוד לכספי, לי יש תחושה שמקל הולך יותר מדי בכוח.
הוא כבר שנה וחצי שם, ובכל התקופה הזאת, שיחק רק כמה משחקים בתחילת העונה שעברה. אח"כ התגלגל קצת בDLEAGUE וקצת על הספסל של דאלאס, ועכשיו
הוא בלי קבוצה.
יאללה שיפנים שזה לא זה עכשיו. למה לא לנסות לחזור לשם מהדלת הראשית, ולא מקצה הספסל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 00:46

וויציץ אמר שהוא רוצה את מקל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 11 נובמבר 2014, 00:47

וויציץ יכול להגיד..
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 00:48

my man כתב:וויציץ אמר שהוא רוצה את מקל...

שישלם.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 נובמבר 2014, 00:48

jol9 כתב:
er79 כתב:

אין לו מה לחפש שם. עונה טובה ביורוליג עם מכבי יכולה לסדר לו חוזה נוסף בNBA. בכל מקרה, בניגוד לכספי, לי יש תחושה שמקל הולך יותר מדי בכוח.
הוא כבר שנה וחצי שם, ובכל התקופה הזאת, שיחק רק כמה משחקים בתחילת העונה שעברה. אח"כ התגלגל קצת בDLEAGUE וקצת על הספסל של דאלאס, ועכשיו
הוא בלי קבוצה.
יאללה שיפנים שזה לא זה עכשיו. למה לא לנסות לחזור לשם מהדלת הראשית, ולא מקצה הספסל?

חזרה בשלב הזה לאירופה תיצור למקל רזומה בעייתי שיקשה עליו לחזור ל- NBA בעתיד.
הוא מעדיף כנראה למצות את האופצייה הזאת כעת עד הסוף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 00:50

יש עכשיו 4 משחקי חוץ רצופים...יא אללה!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2014, 00:50

אני נרגעתי. זהו.
כולנו יודעים שזה היה צריך לבוא עלינו.
על כל דבר בחיים צריך לשלם, ואנחנו צריכים לשלם על הפוקס הענק של העונה שעברה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 00:52

חחח עכשיו ראיתי שאחרי ה4 בחוץ יש לנו את צסקא בבית...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי RonB » 11 נובמבר 2014, 00:53

felix_r כתב:אני נרגעתי. זהו.
כולנו יודעים שזה היה צריך לבוא עלינו.
על כל דבר בחיים צריך לשלם, ואנחנו צריכים לשלם על הפוקס הענק של העונה שעברה.

לגמרי. האליפות יצרה אשליה שהכל בסדר
RonB

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 00:54

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:

הוא בלי קבוצה.

חזרה בשלב הזה לאירופה תיצור למקל רזומה בעייתי שיקשה עליו לחזור ל- NBA בעתיד.
הוא מעדיף כנראה למצות את האופצייה הזאת כעת עד הסוף.

נכון, מצד שני מה עדיף? להתנייד עוד עונה בין קבוצות סטריט בול בדי ליג? לנסות את מזלו שוב בעונה הבאה באיזשהי קבוצה שתחתוך אותו יומיים לפני תחילת העונה?
הרי בסופו של דבר תזמון זה הכל בחיים. יש לו הזדמנות גדולה להגיע לקבוצה גדולה (נניח), לשחק בבמה הכי גדולה באירופה, ולהגיע אליה על תקן מושיע, שיישחק בערך כמה שירצה
ויעשה את מה שירצה על המגרש.

לא יודע, לדעתי זה נו בריינר, אבל ברור שבגלל שזה מקל, וכל המשקעים והכל, זה לא יהיה קל.
קח את כספי לדוגמא - הוא גם חווה תקופות לא טובות, יובש על הספסל ועבר קבוצות, אבל הוא תמיד היה שם. אף פעם לא נשאר ללא קבוצה, אף פעם לא שיחק בדי ליג
ותמיד היה שם באיזור בשביל שאופציית אירופה לא תהיה האופציה היחידה.
למקל עכשיו זאת האופציה היחידה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 00:56

יוני, אבל המחיר גבוה מדי בשביל מכבי. הסיכויים סופר קלושים, גם אם הוא היה מוכן לחזור.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 01:00

שלף אומר שמקל לא יגיע.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 01:02

הטור של צביקה בוואן ממש נראה שהוא כואב את המצב של הקבוצה.
http://www.one.co.il/Article/241986.html

"יש בקבוצה מספר שחקנים שלא ראויים להיות במועדון כזה. הרוח נעלמה ושחקנים אדישים יותר מדי...ליבי עם גודס. הרבה שנים הוא חיכה להגיע לתפקיד, אבל הוא נמצא כרגע באחד המשברים הגדולים של המועדון הזה, וגודס צריך להיות זה שיוציא את הקבוצה מהמשבר..."
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2014, 01:03

roy1000 כתב:שלף אומר שמקל לא יגיע.

צריך לתת לו קרדיט, הוא בחור נבון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 01:03

roy1000 כתב:יוני, אבל המחיר גבוה מדי בשביל מכבי. הסיכויים סופר קלושים, גם אם הוא היה מוכן לחזור.

מכבי ידעה לרוב להכניס את היד לכיס במצבים כאלה.
למשל ההחתמה של מרכוס בראון (וגם של ארויו באותה העונה), ההחזרה של אליהו אחרי שכדיר כבר הוחתם על המשבצת שלו, ההחתמה של פיני כמושיע,
במקום אפי, ההחתמה של מצ'באן וכו'.

מחיר של 500-600 אלף דולר, זה לא כזה הרבה, ואני מאמין שמקל לא ידרוש יותר מזה בעבור חצי שנה של עבודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2014, 01:05

אני הייתי בעד גוסס כמאמן אבל מאז שחתם קרו מספר דברים שטרפו את הקלפים ו היום שמעתי משהו בהיכל ממקורב להנהלה שגרם לי להבין שלגיא אין סיכוי להצליח במכבי במצב הזה ולא בגלל יכולת האימון שלו. ההחתמה של פיני כעוזר אחרי שסגל השחקנים היה סגור ברובו התקבלה בהרמת גבה וזה עוד בעדינות ...לא בטוח שפיני הוא הפתרון כי זה לא יראה טוב בעניי השחקנים בעיקר .
מי יכול לבוא במקומם ? צביקה או הג'ינג'י זה בדיוק סוג המאמנים שמתאימים לסיטואציה הזאת...
לגבי הסגל , הפציעה של פניני מביאה למצב שפשוט אין ברירה ו חייבים ישראלי בכיר נוסף לסגל . וגל מקל לא רק שמתאים בגלל זה שהוא ישראלי אלא גם בגלל שהוא רכז ועם איך שיוגב , לאנדסברג, והיינס ניראים אז חייבים עוד גארד איכותי . מקל יפתח כרכז ופארגו כ-2 ויוגב יחליף את מקל והיינס את פארגו . ולאנדסברג יהיה המחליף של סמית לעמדה 3 שהכי מתאימה לו. מה שמביא אותנו לאותה בעיה שדיברנו עליה מתחילת העונה וזה עוד שחקן בעמדה 4 .
כמובן שלינהרט ישוחרר יחד עם מאריץ' ואני חייב להודות שרוי צדק כנראה ולינהרט הוחתם בזול כדי שיוכלו לשחרר אותו אם יצטרכו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 01:06

מקל זה בדיוק אבל בדיוק מה שמכבי צריכה!
אם יש שם מישו שחושב על עתיד הקבוצה הזו אז הוא צריך להכניס תיד לכיס ולהביא אותו בכל סכום.
היא ייצב את הקבוצה הזו.
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 11 נובמבר 2014, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 01:06

יוני, הוא לא יגיע ומכבי לא תפתח את הארנק. זה לונג שוט מטורף.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־23 אורחים