שמואל1 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:שמואל1 כתב:מורן רוט? חס וחלילה.
יש בדיוק 3 ישראלים שראויים למכבי בליגה הישראלית, שניים מהם חתומים בהפועל ירושלים והשלישי הוא דגן יבזורי שהוזכר כאן קודם, אך קשה לי להאמין שחיפה תסכים לשחרר אותו.
גל מקל כרגע לא ריאלי, וגם אם איכשהו יחזור לאירופה זה כנראה להפועל ירושלים.
אליהו והלפרין ראויים רק להגועל, וטוב שכך. יבזורי לא ישוחרר העונה, חייב להיות במכבי בעונה הבאה. אני לא מאבד תקווה על מקל. גם לא חושב כמוך שאם יבוא לארץ זה יהיה להגועל.
אין לו מה לחפש שם. עונה טובה ביורוליג עם מכבי יכולה לסדר לו חוזה נוסף בNBA. בכל מקרה, בניגוד לכספי, לי יש תחושה שמקל הולך יותר מדי בכוח.
הוא כבר שנה וחצי שם, ובכל התקופה הזאת, שיחק רק כמה משחקים בתחילת העונה שעברה. אח"כ התגלגל קצת בDLEAGUE וקצת על הספסל של דאלאס, ועכשיו
הוא בלי קבוצה.
יאללה שיפנים שזה לא זה עכשיו. למה לא לנסות לחזור לשם מהדלת הראשית, ולא מקצה הספסל?
חזרה בשלב הזה לאירופה תיצור למקל רזומה בעייתי שיקשה עליו לחזור ל- NBA בעתיד.
הוא מעדיף כנראה למצות את האופצייה הזאת כעת עד הסוף.
נכון, מצד שני מה עדיף? להתנייד עוד עונה בין קבוצות סטריט בול בדי ליג? לנסות את מזלו שוב בעונה הבאה באיזשהי קבוצה שתחתוך אותו יומיים לפני תחילת העונה?
הרי בסופו של דבר תזמון זה הכל בחיים. יש לו הזדמנות גדולה להגיע לקבוצה גדולה (נניח), לשחק בבמה הכי גדולה באירופה, ולהגיע אליה על תקן מושיע, שיישחק בערך כמה שירצה
ויעשה את מה שירצה על המגרש.
לא יודע, לדעתי זה נו בריינר, אבל ברור שבגלל שזה מקל, וכל המשקעים והכל, זה לא יהיה קל.
קח את כספי לדוגמא - הוא גם חווה תקופות לא טובות, יובש על הספסל ועבר קבוצות, אבל הוא תמיד היה שם. אף פעם לא נשאר ללא קבוצה, אף פעם לא שיחק בדי ליג
ותמיד היה שם באיזור בשביל שאופציית אירופה לא תהיה האופציה היחידה.
למקל עכשיו זאת האופציה היחידה לדעתי.