הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2014, 20:14

RonB כתב:ראיתי עכשיו את הסרטון של האוהדים בנתבג עם השלט NO RESPECT ואת השחקנים עוברים שם.
האמת? קשה מאוד.

כל אות בשלט הזה לא מכסה ולו במאום על מה שהיה אמש , 18 נקודות במחצית????
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 20:19

לא יכול להיות שאוכלים פה את השטות הזו של דני רובין!!!

זה אפילו לא מצחיק...האצבעות שלי רועדות כמו בכריז כשאני משרבב ת'שם שלו בתוך ההודעות שלי...
אם זה יבוא אפילו רק לידי מו"מ זה יהיה הסוף...

אגב כשלינהארט חתם אח שלי אמר לי שזה תחילת הסוף של האימפריה אני בתמימותי צחקתי ונאחזתי בהחתמת פארגו. היום אני נאחז בטיפות האופטימיות האחרונות שלי ובאמת שאני מנסה לראות כל הזמן איך הקבוצה הזו יוצאת מהבור הזה. אז יפה וטוב כל מה שאנחנו כותבים אבל המצב הוא הרבה יותר שורשי מהחלפת שחקן או מאמן. להזכירכם גם שנה שעברה כשרצו להעיף את בלאט הטענה הזו הייתה שם חזק. כל עוד דני(חושב שהוא המנהל הטוב בעולם)פדרמן הבעלים שלנו אני לא מצליח לראות שינוי באופק.

נ.ב
תיזכרו שנייה איך פארגו הגיע לפה בקדנציה הראשונה מבחינתנו זו הייתה עוד החתמה הזויה.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 20:45

ankram כתב:אבל יוני , מקל לא יבוא , גם בגלל שהוא רוצה להיות בNBA, וגם כי הוא לא סובל את מכבי, הרדפה אחרי בלו קצת מעליבה אותי , לא יכול להיות שהוא הישראלי היחיד.
תסכים איתי שהקבוצה נראית כבוייה ולא מחוייבת , על פארגו המהולל עשו 2 סלים קלים בהתחלה , זה ישר סידר להפועל את הראש והוציא את כל הקבוצה מאיזון , כי אם לא בזין של הכוכב שלך , איך יהיה בזין של שאר השחקנים?

גודס - דובר הרבה עליו , אני אישית חושב שהוא צריך להחליף נומרולוג , אבל ברצינות בוא נתעכב על 3 דברים:

1. במשחק מול צדוויצה , כמה דקות לסוף שמכבי משוועת לסטופ הגנתי הוא הכניס את סופו , שלא מסוגל לשמור אפילו על המשקפיים שלו , ואיבד סופית את המשחק , זה היה כמו להגיש סטייק לאריה , צדוויטצה לא היתה צריכה יותר מזה.
2. לאחרי הפיאסקו ביום חמישי , ניקו המליץ לצוות המקצועי לעשות 2 אימונים ביום שישי - הצוות המקצועי סירב , ניקו אמר להם , "אוקיי בו נראה אם הגישה שלכם , תוציא את הקבוצה מכדור השלג שבו היא נמצאית" - את התוצאה ראינו אתמול.
3. מאז ברלין החמשייה השתנתה כל משחק - סופו לא יכול לעלות מהספסל , זה ידוע , פניני לא טוב שהוא עולה מהספסל כי פניני צריך להפעיל את סופו , ככה מאמן מאבד קבוצה ומאבד היררכיה.

3 הדברים הללו מעידים בעיקר על ניהול המשחק הרע של גודס , ועל חוסר השליטה שיש לו בקבוצה , גם בלאט וגם פיני לא היססו לספסל כוכבים אם הם לא באו בגישה טובה למשחק , כנראה שהרבה יותר קל לעשות את זה , לשחקן של 200K, מאשר לשחקן של מליון. אם גודס לא יתאפס על עצמו , לא יעזור שום חילוף שחקנים , אני מפנטז על אדלשטיין.

מכבי צריכה לפחות 3 שחקנים , 2 זרים וישראלי , בגזרת הישראלים ההיצע רע אבל ניתן לסחוב עם אלטיט + עוד ישראלי (רוט,דני רובין (?))
בגזרת הזרים , מאריץ' הייס ולינהרט חייבים לפנות את מקומם , שחקן שאינו משחק בקבוצה הוא רעל בחדר ההלבשה גם אם הוא שותק , לא בריא לקבוצה שיש בה שחקנים שהם לא נערי פוסטר בהגדרה שהם לא משחקים , במקומם צריך להחתים גארד לעמדה 2 (רצוי גבוה , הקו האחורי של מכבי גמדי) , שיעזור \יחליף את פארגו שהוא במצב רוח של לתת את המשחק ליריבה , ושחקן לעמדה מספר 4 שהוא חייב להיות שחקן באוריינטציה הגנתית בעיקר , כדי לעזור לסופו ולקחת ריבאונד , שלשות זה בונוס , שרנדל יעלה מין הספסל ככה הוא לא יהיה כ"כ עסוק בלעשות דברים שהוא לא מבין בהם.

בכל מקרה העונה הזאת תקום ותיפול על פארגו , אם השחקן הכי טוב שלך , לא שם איבר מין גברי על חבריו לקבוצה , ועל המועדון , גם חילופי 1000 מאמנים ו1000 שחקנים לא יעזרו.

ואם פארגו ימשיך בגישה הרעה שלו , הוא יהיה מאד מהר השחקן היחיד בהיסטוריה של היורוליג שקיבל מ2 קבוצות שונות כסף העיקר שלא ישחק עבורן....

כשאתה אומר 2 זרים אתה בטח מתכוון לשני שחקנים שיוכלו לתרום, ולא שני שחקנים בעשרה שקלים. אבל אתה בטוח שדני לא יביא לך עוד איזה לינהארט כמחליף?
אני לא סתם אומר זר אחד, כי אפשר לשחרר 2-3 שחקנים, ולהביא שחקן אחד, גם מהחיסכון שיהיה מהשחרורים (אם יהיה) וגם מכספי הביטוח של פניני, וגם עם קצת כסף של הבעלים,
אפשר להנחית כאן שחקן אחד טוב.

בכל אופן, מה שלא יבחרו, עדיף תמיד איכות על כמות. שיביאו לכאן שחקן איכותי, ואני אהיה מרוצה, גם אם לא כל החורים בסגל ייסגרו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 11 נובמבר 2014, 23:46

אמרתי את זה פעם, אבל מאחר ונושא פארגו נטחן פה שוב, אני אחזור:
אני חושב שזו פעם ראשונה, מזה זמן רב, שמכבי החליפה זר (רייס), בזר טוב יותר. וכן, אין ספק שלא היה יכול להיות זר טוב יותר למכבי בעונה שעברה, בדגש ענק על הפיק של העונה מרייס. לעולם ייזכר כאן כשחקן המרכזי שהביא את גביע אירופה למועדון. במאני טיים, הוא היה פשוט בלתי ניתן לעצירה.
יחד עם זאת, פארגו הוא שחקן שלם יותר, שחקן טוב יותר, עם רפרטואר התקפי מגוון יותר בכל האספקטים וגם שומר טוב יותר (כן, אני יודע שיש סיוטים מאתמול - אני מדבר על פארגו עם ברגים מחוזקים בראש).

אבל, וזה אבל גדול - ההתרפסות של מכבי קיץ אחר קיץ אחרי שחקן שהפר בצורה בוטה חוזה והתחמק מחוזה שני, אחרי שכבר סיכם, הם דברים שפוגעים במועדון לטווח הארוך.

עכשיו הוא פה? אני שמח וכמובן מקווה שיצליח, אבל זה לא נראה טוב. זה לא נראה טוב, כי פארגו נראה כמו אחד שהגיע עם אובר-פאסון, עודף בטחון, כאילו נחת אלינו היישר מהחמישייה של הספרס ולא כאחד שהתייבש שנתיים בכפור הרוסי.
לא זכור לי שפארגו היה שחקן בעייתי בקדנציה הקודמת, לא זכורים לי פרצופי הסולומון האלה והטראש טוקים וקריזות האמוק שהוא נכנס אליהם על הפרקט, קרי פארגו נגד העולם.
כאן אני חושב שהתפקיד של הצוות המקצועי בא לידי ביטוי - לרסן ולהרגיע אותו ויפה שעה אחת קודם.
בעיניי, פארגו באירופה הוא יהלום. יש לו באמת כמעט הכל וגם ש"מאלצים" אותו לשחק 1 ועם כל הפרשנים בשקל שאומרים שהוא לא יודע ליצור לאחרים, הוא עונה בתרומה של 7.5 אסיסטים למשחק ביורוליג.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדם » 12 נובמבר 2014, 00:22

לא תשכנע אותי ולא תשכנעו אותי שפארגו שחקן שלם יותר?ומגוון ,מה אתם רואים?,פארגו שחקן טוב ובמצב ההנהלה שלנו אני גם אומר תודבה שהוא הגיע ולא איזה פלופ ,אבל אני לא נופל מהרגלים ממנו ,אני גם בתקופה הרעה אמרתי שרייס תותח ראיתי אותו בבאירן ובהרבה מקומות.
פארגו שחקן טוב אבל בעל משחקן שקוף למדי ,מבחינת ההטעיות כמו שכתבתי מסתימות בצד ימין ואם חדירה ביד ימין , הוא גם לא מגיע מספיק בקלות לזריקת חצי מרחק או לאיזור הצבע כדי ליצר לעצמו או לאחרים .
אני לא מבין מה היתרון שלו על פני רייס ,ריס הרבה יותר מגוון ושלם ,בעל קליעה של חצי מרחק וחדירה בשני הצדדים שכשאר חודר מצד ימין זורק אם יד אחת כמו טוני פארקר,בעל צעד ראשון מדהים .
פארגו לעומתו מסים תחדירות נמוך ,רייס מסים גבוה ובניתור .
אדם

הודעהעל ידי קובי » 12 נובמבר 2014, 11:06

אדם כתב:לא תשכנע אותי ולא תשכנעו אותי שפארגו שחקן שלם יותר?ומגוון ,מה אתם רואים?,פארגו שחקן טוב ובמצב ההנהלה שלנו אני גם אומר תודבה שהוא הגיע ולא איזה פלופ ,אבל אני לא נופל מהרגלים ממנו ,אני גם בתקופה הרעה אמרתי שרייס תותח ראיתי אותו בבאירן ובהרבה מקומות.
פארגו שחקן טוב אבל בעל משחקן שקוף למדי ,מבחינת ההטעיות כמו שכתבתי מסתימות בצד ימין ואם חדירה ביד ימין , הוא גם לא מגיע מספיק בקלות לזריקת חצי מרחק או לאיזור הצבע כדי ליצר לעצמו או לאחרים .
אני לא מבין מה היתרון שלו על פני רייס ,ריס הרבה יותר מגוון ושלם ,בעל קליעה של חצי מרחק וחדירה בשני הצדדים שכשאר חודר מצד ימין זורק אם יד אחת כמו טוני פארקר,בעל צעד ראשון מדהים .
פארגו לעומתו מסים תחדירות נמוך ,רייס מסים גבוה ובניתור .

אין צורך לשכנע. מקומו של רייס בתולדות המועדון, היא ב-10 דרגות מעל פארגו נכון להיום.
סוף העונה שלו הייתה פשוט הצגת יחיד של גארד בלתי ניתן לעצירה ברמות הכי גבוהות באירופה. הוא היה חייב להישאר פה לעונה נוספת ואי ההשארה שלו, היא לא פחות מרשלנות, בטח אחרי שקראתי את הראיון הנרחב עימו ואיך העסקה נפלה על כלום.
יחד עם זאת, מכבי הצליחה, אחרי הרבה שנים, להביא שחקן שלא נופל ממנו, לפחות לא ביכולות ולדעתי הוא עולה עליו.

אבל זה לא ממש משנה מי טוב ממי - שחקנים בסופו של דבר נמדדים בהישגים הקבוצתיים וכרגע רייס way over מעל פארגו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2014, 12:04

מה נתפסתם עכשיו על פארגו ? הוא היחיד שעוד מתפקד כמו שצריך כרגע . זה שאין לו כרגע עם מי לשחק ומי שיחליף אותו זו הבעיה האמיתית .
אין לו גארד אחד לצידו ולא מחליף שנמצא בכושר טוב . אין לו גבוהה מתחת לסל שנמצא בכושר טוב ו יכול לתת תפוקה משמעותית לאורך משחק שלם . היחידים שעוד תורמים הם רנדל וסמית אבל גם לא ביציבות גדולה .
כל המצב כרגע הוא זמני ו אני מאמין שמכבי תצא מיזה מהר מאוד , השאלה אם גיא הוא זה שיכול להוציא אותם מהמצב הזה ולפי מה ששמעתי יש דברים שלא קשורים ליכולת המקצועית של השחקנים בין גיא לשחקנים...
יש כרגע בעיה מקצועית ספציפית שהיא מאוד אקוטית וזה החסרון של פניני . חוץ ממקל אני לא רואה אף ישראלי שיכול למלא את החלל הזה במידי , ושמות כמו רוט או דני דבורין ( רובין) לא עושים לי טוב אפילו כבדיחה....החסרון של פניני מגדיל גם את הצורך בשחקן זר נוסף לעמדה 4 כי זה היה חלק מתפקידו העונה.
חייבים לעשות סדר בתפקוד של השחקנים . פארגו מתאים יותר לעמדה 2 כשהיינס יהיה המחליף שלו ומקל ואוחיון יחזיקו את עמדה 1 . אני חושב שזה יהיה משב רוח מאוד משמח ומעניין מבחינה שיווקית לראות את הקבוצה מובלת עי שני רכזים צברים. (לעיונך פדרמן)
במצב הזה לנדסברג חוזר לעמדה הטבעית שלו שזה 3 וישמש המחליף לסמית' בעמדה הזאת . ורנדל וזר נוסף (שיכול לשחק גם 5) יחזיקו את עמדה 4...
לינהרט ומאריץ' כנראה לא יהיו פה בכל מקרה אלא אם יקרה משהו מיוחד איתם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2014, 12:10

yzafrir כתב:מה נתפסתם עכשיו על פארגו ? הוא היחיד שעוד מתפקד כמו שצריך כרגע . זה שאין לו כרגע עם מי לשחק ומי שיחליף אותו זו הבעיה האמיתית .
אין לו גארד אחד לצידו ולא מחליף שנמצא בכושר טוב . אין לו גבוהה מתחת לסל שנמצא בכושר טוב ו יכול לתת תפוקה משמעותית לאורך משחק שלם . היחידים שעוד תורמים הם רנדל וסמית אבל גם לא ביציבות גדולה .
כל המצב כרגע הוא זמני ו אני מאמין שמכבי תצא מיזה מהר מאוד , השאלה אם גיא הוא זה שיכול להוציא אותם מהמצב הזה ולפי מה ששמעתי יש דברים שלא קשורים ליכולת המקצועית של השחקנים בין גיא לשחקנים...
יש כרגע בעיה מקצועית ספציפית שהיא מאוד אקוטית וזה החסכון של פניני . חוץ ממקל אני לא רואה אף ישראלי שיכול למלא את החלל הזה במידי , ושמות כמו רוט או דני דבורים ( רובין) לא עושים לי טוב אפילו כבדיחה....החסרון של פניני מגדיל גם את הצורך בשחקן זר נוסף לעמדה 4 כי זה היה חלק מתפקידו העונה.
חייבים לעשות סדר בתפקוד של השחקנים . פארגו מתאים יותר לעמדה 2 כשהיינס יהיה המחליף שלו ומקל ואוחיון יחזיקו את עמדה 1 . אני חושב שזה יהיה משב רוח מאוד משמח ומעניין מבחינה שיווקית לראות את הקבוצה מובלת עי שני רכזים צברים. (לעיונך פדרמן)
במצב הזה לנדסברג חוזר לעמדה הטבעית שלו שזה 3 וישמש המחליף לסמית' בעמדה הזאת . ורנדל וזר נוסף (שיכול לשחק גם 5) יחזיקו את עמדה 4...
לינהרט ומאריץ' כנראה לא יהיו פה בכל מקרה אלא אם יקרה משהו מיוחד איתם....

ראית את הדרבי השבוע??
2 מהלכים ראשונים הפועל עשתה בידוד של אובנון על פארגו , וקלע ללא הפרעה.
כל פעם שלקחו אותו לסל זה פירק את ההגנה שלנו , פשוט לא היה לו ב ז לשמור.
זה נקרא מתפקד?? זה נקרא שאין לו עם מי לשחק??

עשה לי טובה , השחקן הכי חשוב והכי יקר בסגל , לא יכול להחליט שהיום בא לו לשמור , או שהיום בא לו למסור , משחקן של מליון $ , אני מצפה שייתן הגנה , אני מצפה שייתן דוגמא לחבריו לקבוצה.

פארגו עד עכשיו נתן ביורוליג 2 משחקים טובים , בשניהם הוא שמר בסדר , ורקד על המגרש , מול מוסקווה וצדוויצה , מול ירושליים והגוע , הבחור פשוט חירב את המשחק , זה נראה כאילו הוא מוסר ליריב , ואפילו לא מתאמץ בהגנה.

אכזבה מאד גדולה עד עכשיו , זה שאין לו עם מי לשחק לשיטתך , לא פוטרת אותו מלעשות הגנה שלא לדבר לא לאבד 50 כדורים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 12 נובמבר 2014, 12:16

קטש שיחק על פארגו כמו שהיו משחקים על ליאור אליהו בזמנו. זה היה משפיל. הבחור הזה חייב ניעור. פארגו הוא אחד הורגמים המרכזיים לאיך שמכבי נראית בשבועיים האחרונים.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2014, 12:38

פארגו הוא חלק מרכזי בבעיה, אבל הוא גם הפתרון. כשהוא משחק כמו שצריך, הקבוצה נראית טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2014, 12:43

סבבה, אבל שישחק רע ויישמור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 12 נובמבר 2014, 13:01

כמה דברים: קודם כל זה די מזכיר לי את סיפור ארויו, שלמרות שהוא הושמץ פה הרבה לדעתי היה יופי של שחקן ופשוט בנו קודם כל את הפחים מסביבו ואחר כך הביאו אותו. לא היה לו כל כך עם מי לשחק. מהבחינה הזו סיפור פארגו קצת מזכיר לי את סיפור ארויו. שנית, למרות שאני אוהב את פארגו, אי אפשר להתכחש לכך שקודם כל היה לו משחק מסריח בדרבי, שנית עובר עליו משהו מנטלי שהוא חייב לנפות את זה ממנו (אבל זה מקרין לצערי על כל הקבוצה כרגע) ושלישית לא זכורה לי בקדנציה הקודמת שלו תצוגות נפל כאלה בהגנה. אמנם בציוות הפ"פ פרקינס היה הדומיננטי בהגנה, אבל פארגו בהחלט סייע לו ולאידסון בהגנה חזקה בשיטת הלחץ דאז. אולי זה הרוח המנטלית השפופה, אולי גודס מכוון לא כהלכה, אולי זה משהו אחר, אבל לשמור הבחור יודע, הוא לא לנדסברג, והוא צריך להתעשת ומהר.
er79

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2014, 13:22

תשובתך בגוף השאלה ,ההבדל הוא בצוות המקצועי , אני בספק אם פארגו היה חוזר על תצוגות הגנה כאלו תחת בלאט , אצל בלאט זה היה קודם כל הגנה ורק אח"כ כל השאר.
בגלל זה לאנדסברג לא שיחק , ורייס כמעט עף מהקבוצה.
גודס חושב קודם כל על התקפה , פיני בכלל , עבור צוות כזה יותר מפריע אם רנדל מחטיא כמו טירון מאשר אם הוא שומר כמו טירון.

מה שמוזר לי שגם גרשון וגם גודס בנו קבוצה עם אוריינטציית ריבאונד כל כך רעה , גארדים נמוכים , הרכבים רעים , וחוסר מוחלט בסגירה קבוצתית לריבאונד.

גודס לא יודע שבלי כדור אי אפשר לרוץ?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 12 נובמבר 2014, 15:35

אל תשווה את פארגו לארויו. ארויו אולי לא הציג את היכולת שמקצועית שציפו לה במכבי, אבל האיש היה מקצוען מוחלט. פארגו הוא שחקן מאוד מוכשר, אבל ההתנהגות שלו החל מהמשחק מול ירושלים היא מוזרה מאוד. טראש טוקים, קללות לספסל, שביתות איטלקיות וכו'. דברים כאלה בחיים לא היית רואה מארויו.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 12 נובמבר 2014, 15:49

קודם כל אמרתי שזה קצת מזכיר לי את סיפור ארויו. ברור שיש קצת שוני. לגבי פארגו, הוא כך רק במשחקים האחרונים, אין צורך להכתים אותו מעבר לכך. אני מאמין שזה ישתנה לטובה. אגב ארויו, גם הוא לא היה הטיפוס הכי סימפטי ולבבי בחדר ההלבשה, אבל אחלה של שחקן.
er79

הודעהעל ידי my man » 12 נובמבר 2014, 16:02

רשמית אני מחרים את ורד כהן!

פשוט גועל נפש מה שהיא מוציאה מתחת ידיה...
http://sports.walla.co.il/item/2801179

אופירע כבר נראית טוב יותר לידה...
טוב נו אני מגזים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 12 נובמבר 2014, 19:51

מהרגע הראשון שפארגו נחת פה ,צוות האימון וגודס בראשם נתנו לו להבין שהוא מעל המועדון שכאילו הגיע המשיח הכל יכול ,הריצה לתת לו מליון דולר ,שלמכבי לוקח שנים להוציא סכום כזה ,פתאום בשניה מוכנה לתת לשחקן שלא שיחק רציף מספר שנים ,אני אפילו לא מדבר על ההיתנהגות אם המועדון.
הבחור מציג שפת גוף של מיקל גורדן עוד ממשחקי האימון ,משו אצלו היתקלקל ואמרתי מהתחלה שהיה חיב לעצור את זה ,לעשות לו שיחה ולהבהיר לו שזו קבוצה שהוא רכז שהוא צריך למצוא תאיזון בין הרצון לעשות נקודות ולצורך לעשות את אלה שלידו יותר טובים וליצור לאחרים .
הוא לא יעיל ,הוא לא נותן תנקודות בזמנים החשובים ,הוא לא נותן למשחק לבוא אליו , הוא מכריח דברים ,וכופה ולא משחק חכם ,נגד צדביטה היו לו כמה מצבים להחזיר אותנו והוא בעט בדלי ,אין לי בעיה אם החטאות זה חלק מהמשחק ,אבל הצורה שבה הם נלקחו היתה טיפשית ואטומה וחסרת שכל.
הוא כאילו מנסה לכפר על השנה האחרונה בצסקא ,ולהוכיח משו ,הוא לא שקט הוא לא רגוע הוא לא זורם ,ומישו צריך לדבר ולהרגיע אותו ולהגיד לו לאט לאט הכל יבוא אל תמהר ,תנהל תקבוצה ללפני שאתה הופך לסקורר תזרום ,מי ששם לב הוא כל פעם בא בראש אחר ,ושקוף ,הכוונה שהוא בא באיזה ראש שהיום הוא מוסר והוא עושה את זה בעצבנות וכאילו מישו כפה עליו ואין בזה לא חן ולא יעילות יש בזה רובוטיקה כי אמרו לי ככה וככה ,או שיום אחר הוא בא להילחם נגד כל העולם ולנצח ,אין לו אמצע אין לו איזון .
לגבי יכולות עדין אני חושב כרגע שיש לו בעיה לחדור לצבע ולעבור שחקן וליצור לעצמו נקודות בסל לא משלוש ,הוא לא סוחט עבירות לא מגיע לקו.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 12 נובמבר 2014, 19:57

אתם חיבים להבין ששחקנים שלא תורמים ,וממורמרים ולא מקבלים דקות ,פוגעים בקבוצה פוגעים בכימיה ובמרקם ,לא עושה טוב ששחקנים רואים את לינהראט ,או את מאריץ ,האחד ממורמר ולא נותן דקות ולא נוגע בכדור ,וזה פוגע בקבוצה זה רעל ,והשני מאריץ ,משחק פה ושם אבל ששחקנים רואים כזה גופה משחקת ,הם מאבדים רצינות ואמינות כלפי צוות האימון ומזלזלים ,רואים קבוצה ורואים החלטות תמוהות ושחקנים שבינם לבין עצמם לא מתאימים לרמה ,ולא רואים תמפקד תמאמן לוקח החלטות ועושה דברים רצינים .
אי אפשר למשוך זמן ולהגיד נשחרר את לינהראט בטופ 16 ,כרגע הוא פוגע בקבוצה בנוכחות שלו ,ובעצמו .
מכבי חיבת גם בכלל לשנות חשיבה ,שמשו לא טוב להזיז להחליף לא כל שנה בסוף יוצא מפח כוכב ,כי נותנים צאנס .
אני מבין שזה ענין של כסף ותחלופות ,אבל אני בטוח שבשוק של הנפלטים מהאנביאי ,ובאנביאי יש שחקנים שיושבים על חוזה זמני ,שאפשר להביא ,אבל לקפוא במקום לא מוביל לכלום ,זו קבוצת כדורסל תחרותית לפני שזה ענין רק של כסף,ובתור בעלים זה חלק מהעסק .
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 12 נובמבר 2014, 20:06

היה מאוד עוזר לקבוצה וגם לפארגו אם הוא היה משחק כ-2 ולא כרכז של הקבוצה. מקל באמת היה פתרון אידיאלי לסיטואציה הזו. אני חושב שמכבי אולי צריכה על להביא רכז ופארגו יהיה מוליך הכדור השני לידו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Roni1 » 12 נובמבר 2014, 20:19

my man כתב:רשמית אני מחרים את ורד כהן!

פשוט גועל נפש מה שהיא מוציאה מתחת ידיה...
http://sports.walla.co.il/item/2801179

אופירע כבר נראית טוב יותר לידה...
טוב נו אני מגזים..

אדם הבקיא במצב של גודס

:laugh3
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־35 אורחים