RonB כתב:ראיתי עכשיו את הסרטון של האוהדים בנתבג עם השלט NO RESPECT ואת השחקנים עוברים שם.
האמת? קשה מאוד.
כל אות בשלט הזה לא מכסה ולו במאום על מה שהיה אמש , 18 נקודות במחצית????
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:ראיתי עכשיו את הסרטון של האוהדים בנתבג עם השלט NO RESPECT ואת השחקנים עוברים שם.
האמת? קשה מאוד.
ankram כתב:אבל יוני , מקל לא יבוא , גם בגלל שהוא רוצה להיות בNBA, וגם כי הוא לא סובל את מכבי, הרדפה אחרי בלו קצת מעליבה אותי , לא יכול להיות שהוא הישראלי היחיד.
תסכים איתי שהקבוצה נראית כבוייה ולא מחוייבת , על פארגו המהולל עשו 2 סלים קלים בהתחלה , זה ישר סידר להפועל את הראש והוציא את כל הקבוצה מאיזון , כי אם לא בזין של הכוכב שלך , איך יהיה בזין של שאר השחקנים?
גודס - דובר הרבה עליו , אני אישית חושב שהוא צריך להחליף נומרולוג , אבל ברצינות בוא נתעכב על 3 דברים:
1. במשחק מול צדוויצה , כמה דקות לסוף שמכבי משוועת לסטופ הגנתי הוא הכניס את סופו , שלא מסוגל לשמור אפילו על המשקפיים שלו , ואיבד סופית את המשחק , זה היה כמו להגיש סטייק לאריה , צדוויטצה לא היתה צריכה יותר מזה.
2. לאחרי הפיאסקו ביום חמישי , ניקו המליץ לצוות המקצועי לעשות 2 אימונים ביום שישי - הצוות המקצועי סירב , ניקו אמר להם , "אוקיי בו נראה אם הגישה שלכם , תוציא את הקבוצה מכדור השלג שבו היא נמצאית" - את התוצאה ראינו אתמול.
3. מאז ברלין החמשייה השתנתה כל משחק - סופו לא יכול לעלות מהספסל , זה ידוע , פניני לא טוב שהוא עולה מהספסל כי פניני צריך להפעיל את סופו , ככה מאמן מאבד קבוצה ומאבד היררכיה.
3 הדברים הללו מעידים בעיקר על ניהול המשחק הרע של גודס , ועל חוסר השליטה שיש לו בקבוצה , גם בלאט וגם פיני לא היססו לספסל כוכבים אם הם לא באו בגישה טובה למשחק , כנראה שהרבה יותר קל לעשות את זה , לשחקן של 200K, מאשר לשחקן של מליון. אם גודס לא יתאפס על עצמו , לא יעזור שום חילוף שחקנים , אני מפנטז על אדלשטיין.
מכבי צריכה לפחות 3 שחקנים , 2 זרים וישראלי , בגזרת הישראלים ההיצע רע אבל ניתן לסחוב עם אלטיט + עוד ישראלי (רוט,דני רובין (?))
בגזרת הזרים , מאריץ' הייס ולינהרט חייבים לפנות את מקומם , שחקן שאינו משחק בקבוצה הוא רעל בחדר ההלבשה גם אם הוא שותק , לא בריא לקבוצה שיש בה שחקנים שהם לא נערי פוסטר בהגדרה שהם לא משחקים , במקומם צריך להחתים גארד לעמדה 2 (רצוי גבוה , הקו האחורי של מכבי גמדי) , שיעזור \יחליף את פארגו שהוא במצב רוח של לתת את המשחק ליריבה , ושחקן לעמדה מספר 4 שהוא חייב להיות שחקן באוריינטציה הגנתית בעיקר , כדי לעזור לסופו ולקחת ריבאונד , שלשות זה בונוס , שרנדל יעלה מין הספסל ככה הוא לא יהיה כ"כ עסוק בלעשות דברים שהוא לא מבין בהם.
בכל מקרה העונה הזאת תקום ותיפול על פארגו , אם השחקן הכי טוב שלך , לא שם איבר מין גברי על חבריו לקבוצה , ועל המועדון , גם חילופי 1000 מאמנים ו1000 שחקנים לא יעזרו.
ואם פארגו ימשיך בגישה הרעה שלו , הוא יהיה מאד מהר השחקן היחיד בהיסטוריה של היורוליג שקיבל מ2 קבוצות שונות כסף העיקר שלא ישחק עבורן....
אדם כתב:לא תשכנע אותי ולא תשכנעו אותי שפארגו שחקן שלם יותר?ומגוון ,מה אתם רואים?,פארגו שחקן טוב ובמצב ההנהלה שלנו אני גם אומר תודבה שהוא הגיע ולא איזה פלופ ,אבל אני לא נופל מהרגלים ממנו ,אני גם בתקופה הרעה אמרתי שרייס תותח ראיתי אותו בבאירן ובהרבה מקומות.
פארגו שחקן טוב אבל בעל משחקן שקוף למדי ,מבחינת ההטעיות כמו שכתבתי מסתימות בצד ימין ואם חדירה ביד ימין , הוא גם לא מגיע מספיק בקלות לזריקת חצי מרחק או לאיזור הצבע כדי ליצר לעצמו או לאחרים .
אני לא מבין מה היתרון שלו על פני רייס ,ריס הרבה יותר מגוון ושלם ,בעל קליעה של חצי מרחק וחדירה בשני הצדדים שכשאר חודר מצד ימין זורק אם יד אחת כמו טוני פארקר,בעל צעד ראשון מדהים .
פארגו לעומתו מסים תחדירות נמוך ,רייס מסים גבוה ובניתור .
yzafrir כתב:מה נתפסתם עכשיו על פארגו ? הוא היחיד שעוד מתפקד כמו שצריך כרגע . זה שאין לו כרגע עם מי לשחק ומי שיחליף אותו זו הבעיה האמיתית .
אין לו גארד אחד לצידו ולא מחליף שנמצא בכושר טוב . אין לו גבוהה מתחת לסל שנמצא בכושר טוב ו יכול לתת תפוקה משמעותית לאורך משחק שלם . היחידים שעוד תורמים הם רנדל וסמית אבל גם לא ביציבות גדולה .
כל המצב כרגע הוא זמני ו אני מאמין שמכבי תצא מיזה מהר מאוד , השאלה אם גיא הוא זה שיכול להוציא אותם מהמצב הזה ולפי מה ששמעתי יש דברים שלא קשורים ליכולת המקצועית של השחקנים בין גיא לשחקנים...
יש כרגע בעיה מקצועית ספציפית שהיא מאוד אקוטית וזה החסכון של פניני . חוץ ממקל אני לא רואה אף ישראלי שיכול למלא את החלל הזה במידי , ושמות כמו רוט או דני דבורים ( רובין) לא עושים לי טוב אפילו כבדיחה....החסרון של פניני מגדיל גם את הצורך בשחקן זר נוסף לעמדה 4 כי זה היה חלק מתפקידו העונה.
חייבים לעשות סדר בתפקוד של השחקנים . פארגו מתאים יותר לעמדה 2 כשהיינס יהיה המחליף שלו ומקל ואוחיון יחזיקו את עמדה 1 . אני חושב שזה יהיה משב רוח מאוד משמח ומעניין מבחינה שיווקית לראות את הקבוצה מובלת עי שני רכזים צברים. (לעיונך פדרמן)
במצב הזה לנדסברג חוזר לעמדה הטבעית שלו שזה 3 וישמש המחליף לסמית' בעמדה הזאת . ורנדל וזר נוסף (שיכול לשחק גם 5) יחזיקו את עמדה 4...
לינהרט ומאריץ' כנראה לא יהיו פה בכל מקרה אלא אם יקרה משהו מיוחד איתם....
my man כתב:רשמית אני מחרים את ורד כהן!
פשוט גועל נפש מה שהיא מוציאה מתחת ידיה...
http://sports.walla.co.il/item/2801179
אופירע כבר נראית טוב יותר לידה...
טוב נו אני מגזים..
אדם הבקיא במצב של גודס
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Jack55 ו־11 אורחים