התרסקות. הת'רד הרשמי על הירידה התלולה של מכבי בשנים האחרונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: התרסקות. הת'רד הרשמי על הירידה התלולה של מכבי בשנים האחר

הודעהעל ידי מקובי » 11 נובמבר 2014, 17:39

מכביסט30 כתב:חברים, שמואל מדבר על הירידה התלולה בהתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, בלי קשר לעובדה שאנחנו אלופי אירופה או לאיזשהו תואר, אז בבקשה, חלאס לתפוס עליו טרמפ רק כי זה הכי אופנתי כאן.. במקרה הזה הוא צודק לחלוטין.
תסתכלו רק על הפן הזה ותראו פתאום כמה הכותרת שלו הגיונית..

מה זה ההתנהלות של הקבוצה?
טוב לדעת שהמאמנים והשחקנים טובים בהצלחות, והכל בגלל פדרמן בכישלונות...
אנחנו אלופי אירופה, כקבוצה שזה כולל את כולם. אנחנו קבוצת טופ 8 ששוב- זה כולל את כולם, מהשחקנים ועד ההנהלה.
מקובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 11 נובמבר 2014, 17:45

תקשיב, מבחינתי, גם ההצלחות הכי גדולות של הקבוצה לא ישנו את העובדה שמשהו בהתנהלות של ההנהלה ובהחלטות שהיא לוקחת בשנים האחרונות הוא לקוי לחלוטין. זה שאנחנו אלופי אירופה במקרה ובגלל רוח המועדון לא הופך את פדרמן ושות' לגאונים. הקרדיט הזה שייך ברובו לדייויד בלאט ועובדה שהיום בלעדיו אנחנו בפתחו של השפל הגדול בהיסטוריה של המועדון, שמי יודע איך הוא יסתיים.
אבל זו רק דעתי, אני לא בא כאן להתווכח עם אף אחד.. אפשר להרגע :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 20:11

אני מסכים שיש כאן כיוון ברור של ירידה.

מתי מכבי העלתה תקציב ביחס לעונה הקודמת? מתי מכבי הצליחה להשאיר שחקן מבוקש בקבוצה? מתי מכבי נתנה 2-3 עונות רצופות מבלי לאבד תואר מקומי (פעם
זה היה יכול להיות גם עשור), מתי מכבי היתה לא מפחידה בנוקיה, ומתי היא נהייתה קבוצה שמפסידה שחקנים ליריבות המקומיות שלה.

בקיצור, אין ספק שיש כאן תהליך. כמו כל תהליך, ובעיקר בגלל הרוח החזקה הזאת של המועדון, יש גם עליות תוך כדי, אבל בקצב הזה, עוד שנה-שנתיים, אנחנו עלולים להיות במקום
עוד פחות טוב מהיום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2014, 20:15

כל שנה יש לנו פחות ופחות ישראלים , כל שנה יש לנו פחות ופחות הרתעה בליגה , כנראה שזרים וכסף לא יכולים לקנות נאמנות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 21:03

ankram כתב:כל שנה יש לנו פחות ופחות ישראלים , כל שנה יש לנו פחות ופחות הרתעה בליגה , כנראה שזרים וכסף לא יכולים לקנות נאמנות.

כל שנה יש לנו סגל שמתחלף... איך אפשר לבנות ככה משהו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 נובמבר 2014, 21:20

er79 כתב:"התרסקות. הת'רד הרשמי על הירידה התלולה של מכבי בשנים האחרונות"
וואלק לא מבין למה המנהלים לא נועלים ת'רדים מטופשים ומתסיסים שאתה מפרסם פה כל ימי שני וחמישי. בשנים האחרונות? בטח, כי בשנה שעברה היינו במיץ של הזבל, בביב של הג'ורה, עם שלושה תארים. קח קסנקס, תעשה לי טובה.

כפי שחלק ענו לך, אני מדבר על מגמה כללית.
נכון, פה ושם היו הצלחות. אולם, אם תשים בצד אחד את ההתנהלות והסטנדרטים שהונהגו במועדון בשנת 2006 לעומת היום, תשים לב שיש ירידה דרסטית.
זה לא מתבטא רק בהתנהלות, אלא גם ביכולת על המגרש. לפני 8 שנים, לא היה שום סרט שמכבי תוך שבועיים מושפלת 30 הפרש במוסקבה, 30 בירושלים ועוד 20 בדרבי במשחק בית. וזה רק על קצה המזלג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 21:29

שמואל אם רק אפשר לבקש- לא צריך בכל הודע שנייה להזכיר כמה הפסדנו בכל משחק השנה...כולנו יודעים מה המצב ועליו אנחנו מדברים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 12 נובמבר 2014, 13:51

טוב, אז אני אסנגר על ההנהלה בת'רד הזה. אמנם ראינו כמה תצוגות מחפירות בשבועיים האחרונים, אבל להנהלה הנוכחית חד וחלק יש הישגים סופר משמעותיים בשנים האחרונות כולל גביע אירופה, והוכח מעבר לכל ספק שעם תקציב בינוני והתבססות על אמריקאים זולים ומוכשרים, ניתן להגיע רחוק מאוד ביורוליג. נכון, יש נפילות, אבל גם עם תקציבים גבוהים בהרבה יש נפילות. עובדתית, מכבי למרות התקציב הבינוני, היא עדיין מהמועדונים המובילים והמצליחים באירופה. אז נפלנו על שנה רעה, ביג פאקינג דיל. לדעתי הסגל השנה מצויין, ופרט להחתמה של לינהארט שכולנו ידענו מלכתחילה שהוא לא לרמה הזאת, אין מה לבוא בטענות באשר לשאר ההחתמות. אף אחד לא ידע שהיינס יהיה כזה אנמי.
התנין

הודעהעל ידי toja27 » 12 נובמבר 2014, 14:55

התנין כתב:טוב, אז אני אסנגר על ההנהלה בת'רד הזה. אמנם ראינו כמה תצוגות מחפירות בשבועיים האחרונים, אבל להנהלה הנוכחית חד וחלק יש הישגים סופר משמעותיים בשנים האחרונות כולל גביע אירופה, והוכח מעבר לכל ספק שעם תקציב בינוני והתבססות על אמריקאים זולים ומוכשרים, ניתן להגיע רחוק מאוד ביורוליג. נכון, יש נפילות, אבל גם עם תקציבים גבוהים בהרבה יש נפילות. עובדתית, מכבי למרות התקציב הבינוני, היא עדיין מהמועדונים המובילים והמצליחים באירופה. אז נפלנו על שנה רעה, ביג פאקינג דיל. לדעתי הסגל השנה מצויין, ופרט להחתמה של לינהארט שכולנו ידענו מלכתחילה שהוא לא לרמה הזאת, אין מה לבוא בטענות באשר לשאר ההחתמות. אף אחד לא ידע שהיינס יהיה כזה אנמי.

אני בדרך כלל לא נמנע עם המקטרגים על ההנהלה וגם היום אני באופן כללי כן מרוצה ממנה במיוחד מהעובדה שמדובר על אנשים שמאוד מחוייבים למה שהם עושים ומאוד אכפת להם מהקבוצה ולי באופן אישי זה הדבר הכי חשוב. דבר נוסף, אני מסכים איתך שאי אפשר להשליך משנה אחת על כל שאר השנים, ועובדתית מכבי אכן נמצאת בטופ של אירופה בכל השנים האחרונות. במה שאני לא מסכים איתך הוא שזה לא נכון לראות את הנפילה של השנה (עד עכשיו, הדברים עוד יכולים להשתנות ואני מאמין שגם ישתנו) בגישה של ביג פאקינג דיל, כי אם שנה אחת זה לא כזה נורא אז אפשר להגיד את זה על עוד שנה כי גם שנתיים זה לא כזה סיפור.. ומי יודע מה יהיה בשלישית, זה כן דיל , אי אפשר לפטור כישלון של קבוצה עם יוקרה כזאת ועם קהל רחב שתומך בקבוצה בצורה כל כך קלילה, לפחות איך שאני רואה זאת. וזה מתקשר לחלק השני של התגובה שלך, כיון שמכבי זה מועדון שיש ממנו ציפיות להגיע לגבוה ביותר, אבל זה מועדון עם תקציב בינוני אולי בינוני+, אתה חייב שעבודת הסקאוטינג שלך תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ממש בטופ של אירופה. אז הזכרת את לינהרט למשל, לא יכול להיות מצב שאתה מביא שחקן(זה אפשרי אבל לא צריך לקרות) והוא לא רואה דקת משחק כי באימונים פתאום אתה מגלה שהוא לא לרמה שלך, וזה נוח לעשות כי הוא זול ואפשר לחתוך אותו בקלות. זה לא מקצוענות וזה דבר שמועדון כמו מכבי מהסיבות שציינתי לא יכול להרשות לעצמו אפילו לא לשנה אחת. הזכרת את היינס, אני לא יודע על סמך מה אתה אומר שאי אפשר היה לדעת שהוא יהיה כזה אנמי אבל אני אגיד לך, שבשנה שעברה יצא לראות פעמיים(או פעם אחת לא זוכר בדיוק) את היינס במילאנו, ואני אגיד לך מה ראיתי , בדיוק אותו דבר! השחקן לא היה מחובר לקבוצה , נראה כאילו הוא זז מפה לשם ולא עושה שום דבר (אני זוכר שבאחד המשחקים הסתכלתי על הסטט' וראיתי שהמדד שלו היה 2-). בדיוק אותו דבר אחד לאחד! ואמרתי לעצמי "מי זה השחקן הזה (כי לא הכרתי אותו עד שהיה במילאנו) ומה הוא עושה בקבוצה עם שאיפות כמו מילאנו?", ומה אני מגלה אח"כ שהוא חתם בקבוצה. אז אח"כ נודע לי שהוא היה יותר טוב בסיינה ויכול להיות שהוא שהוא פשוט לא הסתדר במילאנו. לא אמרתי עליו כלום כשהוא חתם כי זכרתי את מקרה רייס שנה שעברה ורציתי לתת לו צ'אנס. למה אני מספר את הסיפור הזה? כי כשאתה אומר אף אחד לא היה יכול לדעת שהוא יהיה כזה אנמי, אז אני אומר לך שכן היו יכולים לדעת שישנה אפשרות כזאת, כי אם אני צפיתי בו בשני משחקים במילאנו אז הסקאוטים צפו בהרבה יותר. מכבי פשוט לקחו הימור עליו, היינס של מילאנו או היינס של סיינה. זה תפקיד יותר מדי חשוב כדי שהם יקחו הימור עליו במיוחד כשיש לך סימנים מקדימים. אז כן, טעויות קורות, ולא כל שנה הדברים מסתדרים כמו שציפו אבל היו כאן טעיות שלא יכולות לחזור על עצמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי התנין » 12 נובמבר 2014, 16:26

כשאני אומר ''ביג פאקינג דיל'' הכוונה היא שכישלון אחד (ואגב, עדיין מוקדם מידי לקבוע האם מדובר בעונת כישלון או לא, על אף הנטייה להיכנס לפאניקה) לעומת 5-6 שנים טובות (ברמת ההישגים) הוא באמת לא כזה משמעותי. ולגביי היינס, נכון, היתה אפשרות סבירה להאמין שהוא יהיה כישלון, אבל את זה ניתן על כל אחד. אתה חושב שמישהו בפורום האמין שסמית' יהפוך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה כמה שנים ברצף, כשהוא חתם בקבוצה (להזכירך, לאחר עונות כושלות בפנרבחצ'ה שהיתה קבוצת יורוליג עלובה)? אז אני ממליץ לך להסתכל בהיסטוריה של הפורום. מהבחינה הזאת אין הבדל בינו לבין היינס שגם הגיע לאחר שנתן עונה יפה בסיינה. שנית, עוד מוקדם לקבוע אם נפלנו איתו, ואני אומר זאת במיוחד לאחר העונה שעברה שרייס היה גרוע בטירוף עד השליש האחרון של העונה.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2014, 17:35

התנין כתב:כשאני אומר ''ביג פאקינג דיל'' הכוונה היא שכישלון אחד (ואגב, עדיין מוקדם מידי לקבוע האם מדובר בעונת כישלון או לא, על אף הנטייה להיכנס לפאניקה) לעומת 5-6 שנים טובות (ברמת ההישגים) הוא באמת לא כזה משמעותי. ולגביי היינס, נכון, היתה אפשרות סבירה להאמין שהוא יהיה כישלון, אבל את זה ניתן על כל אחד. אתה חושב שמישהו בפורום האמין שסמית' יהפוך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה כמה שנים ברצף, כשהוא חתם בקבוצה (להזכירך, לאחר עונות כושלות בפנרבחצ'ה שהיתה קבוצת יורוליג עלובה)? אז אני ממליץ לך להסתכל בהיסטוריה של הפורום. מהבחינה הזאת אין הבדל בינו לבין היינס שגם הגיע לאחר שנתן עונה יפה בסיינה. שנית, עוד מוקדם לקבוע אם נפלנו איתו, ואני אומר זאת במיוחד לאחר העונה שעברה שרייס היה גרוע בטירוף עד השליש האחרון של העונה.

יש הבדל מסויים בין היינס לבין רייס. רייס ניסה וניסה, וראינו שיש לו כשרון, אבל פשוט לא הלך לו כלום. היתה לו סיומת רעה, הוא היה מפוזר, לא אחראי ולא ניהל מספיק טוב את המשחק.
אפשר לייחס את זה לביטחון ולאיזשהו סוג של שכר לימוד.
היינס לא מראה יותר מדי כרגע. הקליעה שלו לא יציבה בשיט, הוא כמעט ולא חודר לסל, לא יוצר לעצמו, לא יוצר לאחרים ובאופן כללי מאוד מאוד פסיבי. אני דווקא אהבתי בהתחלה,
שהוא לא לוקח על עצמו יותר מדי, משחק קבוצתי, ומחפש את המסירה, אבל יש גם גבול. כרגע הוא על תקן למל"מ וזה מצב לא טוב להיות בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 12 נובמבר 2014, 20:02

התנין כתב:כשאני אומר ''ביג פאקינג דיל'' הכוונה היא שכישלון אחד (ואגב, עדיין מוקדם מידי לקבוע האם מדובר בעונת כישלון או לא, על אף הנטייה להיכנס לפאניקה) לעומת 5-6 שנים טובות (ברמת ההישגים) הוא באמת לא כזה משמעותי. ולגביי היינס, נכון, היתה אפשרות סבירה להאמין שהוא יהיה כישלון, אבל את זה ניתן על כל אחד. אתה חושב שמישהו בפורום האמין שסמית' יהפוך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה כמה שנים ברצף, כשהוא חתם בקבוצה (להזכירך, לאחר עונות כושלות בפנרבחצ'ה שהיתה קבוצת יורוליג עלובה)? אז אני ממליץ לך להסתכל בהיסטוריה של הפורום. מהבחינה הזאת אין הבדל בינו לבין היינס שגם הגיע לאחר שנתן עונה יפה בסיינה. שנית, עוד מוקדם לקבוע אם נפלנו איתו, ואני אומר זאת במיוחד לאחר העונה שעברה שרייס היה גרוע בטירוף עד השליש האחרון של העונה.

אם אני לא טועה סמית הגיע מעונה מוצלחת ביורוקאפ לפני שהגיע למכבי. דבר שני, בשביל זה יש סקאוטינג, כדי שלא נוכל להגיד על כל אחד דברים רק בדיעבד וזאת למרות שברור שסקאוטינג לא יכול לחזות את עתיד השחקן במדויק. היינס הגיע למכבי אחרי שבדיוק לפני חצי עונה הוא נראה בדיוק כמו עכשיו, אנמי ולא מחובר לקבוצה. אני לא מדבר על איזה עבר רחוק. ודבר נוסף, אם אי אפשר לחזות את ביצוע השחקנים אז אתה לא יכול לחזות מה יהיה לינהרט , וזאת למרות שציינת שברור לכולם שלינהרט הוא לא ברמה של מכבי. מי שקיבל את ההחלטה להביא את היינס, לקח פה סיכון גדול.
ודרך אגב תנין, אתה צודק, יש עוד זמן עד שנראה באמת אם נפלנו איתו, יכול להיות שאם הזמן הוא ירגיש יותר בנוח ויעלה לו הביטחון, כי כרגע נראה שיותר מהכל הוא צריך ביטחון בעצמו ולדעת את מקומו בתוך הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2015, 22:59

רלוונטי מתמיד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2015, 23:00

שמרת את זה במועדפים, הא?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 17 יוני 2015, 23:03

מקובי כתב:
מכביסט30 כתב:חברים, שמואל מדבר על הירידה התלולה בהתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, בלי קשר לעובדה שאנחנו אלופי אירופה או לאיזשהו תואר, אז בבקשה, חלאס לתפוס עליו טרמפ רק כי זה הכי אופנתי כאן.. במקרה הזה הוא צודק לחלוטין.
תסתכלו רק על הפן הזה ותראו פתאום כמה הכותרת שלו הגיונית..

מה זה ההתנהלות של הקבוצה?
טוב לדעת שהמאמנים והשחקנים טובים בהצלחות, והכל בגלל פדרמן בכישלונות...
אנחנו אלופי אירופה, כקבוצה שזה כולל את כולם. אנחנו קבוצת טופ 8 ששוב- זה כולל את כולם, מהשחקנים ועד ההנהלה.

אלופי אירופה למרות ההנהלה. למרות!!!
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

Re: ת׳רד ההנהלה

הודעהעל ידי Roni1 » 17 יוני 2015, 23:07

Roni1 כתב:בעונה שעברה, בראיונות שאחרי העלייה לפיינל פור, התעקשו אנשים מסויימים בהנהלה לא להחמיא לדוויד בלאט כי ״יש אנשים מאחורי הקלעים שעובדים קשה והקרדיט מגיע להם״. לכולם היה ברור שכל מה שקרה לבלאט זה למרות ההנהלה ולא בזכותה. היום בטח נשמע דיבורים על טיוס, על פארגו, על גודס (הגרוע) ועל הפציעה של פניני. ה״אנשים שעובדים קשה ואף אחד לא מעריך אותם״ לא יקחו אחריות על הקבוצה הזאת כמו שהם לא לקחו אחריות על אף שיא שלילי ששברנו בשלוש השנים האחרונות, רק על ההצלחות.

הקבוצה כנראה צריכה להתרסק באמת (חשבתי שזה יקרה בשנה שעברה אבל קרו ניסים) ולהחליף עוד כמה ״אשמים״ עד שיקרה זעזוע אמיתי ויפנו את האצבע לכיוונם של אלה שהפכו את מכבי לעוד קבוצה רגילה בליגה. הכי עצוב שאני קצת מחכה שזה יקרה ויפסיקו לעבוד עלינו ולהחתים שחקנים כמו מאריץ׳, היינס ולינהארט, שמי שלא יכול להחזיק את מכבי לא יחזיק בה.

לפני שנתיים ההפסד בדרבי כדורסל כאב לי כמו הפסד בדרבי כדורגל, עכשיו זה רחוק משם, עכשיו זה סתם מגוחך. בלי פניני אין כאן שום דבר שקשור למכבי.

כזה.
Roni1

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים