התנין כתב:טוב, אז אני אסנגר על ההנהלה בת'רד הזה. אמנם ראינו כמה תצוגות מחפירות בשבועיים האחרונים, אבל להנהלה הנוכחית חד וחלק יש הישגים סופר משמעותיים בשנים האחרונות כולל גביע אירופה, והוכח מעבר לכל ספק שעם תקציב בינוני והתבססות על אמריקאים זולים ומוכשרים, ניתן להגיע רחוק מאוד ביורוליג. נכון, יש נפילות, אבל גם עם תקציבים גבוהים בהרבה יש נפילות. עובדתית, מכבי למרות התקציב הבינוני, היא עדיין מהמועדונים המובילים והמצליחים באירופה. אז נפלנו על שנה רעה, ביג פאקינג דיל. לדעתי הסגל השנה מצויין, ופרט להחתמה של לינהארט שכולנו ידענו מלכתחילה שהוא לא לרמה הזאת, אין מה לבוא בטענות באשר לשאר ההחתמות. אף אחד לא ידע שהיינס יהיה כזה אנמי.
אני בדרך כלל לא נמנע עם המקטרגים על ההנהלה וגם היום אני באופן כללי כן מרוצה ממנה במיוחד מהעובדה שמדובר על אנשים שמאוד מחוייבים למה שהם עושים ומאוד אכפת להם מהקבוצה ולי באופן אישי זה הדבר הכי חשוב. דבר נוסף, אני מסכים איתך שאי אפשר להשליך משנה אחת על כל שאר השנים, ועובדתית מכבי אכן נמצאת בטופ של אירופה בכל השנים האחרונות. במה שאני לא מסכים איתך הוא שזה לא נכון לראות את הנפילה של השנה (עד עכשיו, הדברים עוד יכולים להשתנות ואני מאמין שגם ישתנו) בגישה של ביג פאקינג דיל, כי אם שנה אחת זה לא כזה נורא אז אפשר להגיד את זה על עוד שנה כי גם שנתיים זה לא כזה סיפור.. ומי יודע מה יהיה בשלישית, זה כן דיל , אי אפשר לפטור כישלון של קבוצה עם יוקרה כזאת ועם קהל רחב שתומך בקבוצה בצורה כל כך קלילה, לפחות איך שאני רואה זאת. וזה מתקשר לחלק השני של התגובה שלך, כיון שמכבי זה מועדון שיש ממנו ציפיות להגיע לגבוה ביותר, אבל זה מועדון עם תקציב בינוני אולי בינוני+, אתה חייב שעבודת הסקאוטינג שלך תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ממש בטופ של אירופה. אז הזכרת את לינהרט למשל, לא יכול להיות מצב שאתה מביא שחקן(זה אפשרי אבל לא צריך לקרות) והוא לא רואה דקת משחק כי באימונים פתאום אתה מגלה שהוא לא לרמה שלך, וזה נוח לעשות כי הוא זול ואפשר לחתוך אותו בקלות. זה לא מקצוענות וזה דבר שמועדון כמו מכבי מהסיבות שציינתי לא יכול להרשות לעצמו אפילו לא לשנה אחת. הזכרת את היינס, אני לא יודע על סמך מה אתה אומר שאי אפשר היה לדעת שהוא יהיה כזה אנמי אבל אני אגיד לך, שבשנה שעברה יצא לראות פעמיים(או פעם אחת לא זוכר בדיוק) את היינס במילאנו, ואני אגיד לך מה ראיתי , בדיוק אותו דבר! השחקן לא היה מחובר לקבוצה , נראה כאילו הוא זז מפה לשם ולא עושה שום דבר (אני זוכר שבאחד המשחקים הסתכלתי על הסטט' וראיתי שהמדד שלו היה 2-). בדיוק אותו דבר אחד לאחד! ואמרתי לעצמי "מי זה השחקן הזה (כי לא הכרתי אותו עד שהיה במילאנו) ומה הוא עושה בקבוצה עם שאיפות כמו מילאנו?", ומה אני מגלה אח"כ שהוא חתם בקבוצה. אז אח"כ נודע לי שהוא היה יותר טוב בסיינה ויכול להיות שהוא שהוא פשוט לא הסתדר במילאנו. לא אמרתי עליו כלום כשהוא חתם כי זכרתי את מקרה רייס שנה שעברה ורציתי לתת לו צ'אנס. למה אני מספר את הסיפור הזה? כי כשאתה אומר אף אחד לא היה יכול לדעת שהוא יהיה כזה אנמי, אז אני אומר לך שכן היו יכולים לדעת שישנה אפשרות כזאת, כי אם אני צפיתי בו בשני משחקים במילאנו אז הסקאוטים צפו בהרבה יותר. מכבי פשוט לקחו הימור עליו, היינס של מילאנו או היינס של סיינה. זה תפקיד יותר מדי חשוב כדי שהם יקחו הימור עליו במיוחד כשיש לך סימנים מקדימים. אז כן, טעויות קורות, ולא כל שנה הדברים מסתדרים כמו שציפו אבל היו כאן טעיות שלא יכולות לחזור על עצמן.