המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לפי one שמעון נפגש עם ארן טלם.
אפשר לעלות ספקולציות שהוא נפגש כדי לברר על אחד הקליינטים שלו, יש רעיון? http://www.draftexpress.com/agents/Arn-Tellem-10/
rc4991 כתב:מה דעתכם על רודריק בבואה כמחליף להיינס?
yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
my man כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
אני לא מאמין שאתה אומר את זה בגלל ניצחון בעזרת השופטים על מלאגה וניצחון על קבוצת הנוער של גליל...
שום מסלול-יש בעיות מבניות מאד רציניות בסגל כרגע...
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על רודריק בבואה כמחליף להיינס?
1. היינס לא יוחלף.
2. בבואה לא פצוע?
yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
אני לא מאמין שאתה אומר את זה בגלל ניצחון בעזרת השופטים על מלאגה וניצחון על קבוצת הנוער של גליל...
חוץ משחקן נוסף לעמדה 4 שזה בעיה שהחמירה בעקבות הפציעה של פניני , אין שום בעיות מקצועיות בסגל . הכל עניין של כושר ותאום בין השחקנים...
my man כתב:yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
חוץ משחקן נוסף לעמדה 4 שזה בעיה שהחמירה בעקבות הפציעה של פניני , אין שום בעיות מקצועיות בסגל . הכל עניין של כושר ותאום בין השחקנים...
כנראה פשוט שכחתי שלינהארט שחקן שמעיף רשתות, והיינס לא אפאתי בכלל, ושמאריץ החוסם הטוב ביורוליג ומעל כולם לנדסברג שחקן ההגנה הטוב ביותר שיכלנו לבקש...
yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
כנראה פשוט שכחתי שלינהארט שחקן שמעיף רשתות, והיינס לא אפאתי בכלל, ושמאריץ החוסם הטוב ביורוליג ומעל כולם לנדסברג שחקן ההגנה הטוב ביותר שיכלנו לבקש...
אתה צודק , זה באמת בעיה כשהשחקן האחד עשרה שלך בסגל והשתיים עשרה בסגל לא תורמים .
לאנדסברג כבר לא יהיה שחקן הגנה טוב אבל כלי התקפי הוא כן טוב ואם ליאור אליהו עשה קריירה יפה בלי הגנה אז גם לאנדסברג מסוגל לתרום .
מאריץ' ולינהארט ממש לא רלוונטים כי הם האחרונים בסגל ובאותה מידה אפשר לקרוא להם אריק ובנץ ...
היינס כבר היה לא רע נגד מלאגה ואני בהחלט חושב שהוא שווה שיתנו לו קצת סבלנות אבל בנתיים מכבי מסתדרת לא רע כך שזה נותן לו את הזמן להתחבר בלי לחץ .
בקיצור לא צריך לעשות בשלב הזה שום שינויים משמעותיים ועדיף לחכות לפחות לסוף השלב ..
rc4991 כתב:בינתיים התרומה של היינס מתסכמת בקצת הגנה, ריבאנד ועזרה בניהול המשחק וזה ביום טוב שלו
זה שעכשיו אנחנו עוד מצליחים להשיג ניצחונות זאת ממש לא סיבה להמשיך עם כמה שחקנים שבקושי תורמים לנו
LIAV10 כתב:אל תשלו את עצמכם, יש סיבה שלינהארט אחרי 7 מחזורים לא נרשם לליגה ושיחק איזה 5 דקות ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים