ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי rc4991 » 17 נובמבר 2014, 00:21

אם קלארק לא יבוא נראה לי שכדאי ללכת על תומפקינס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 נובמבר 2014, 10:51

לפי one שמעון נפגש עם ארן טלם.
אפשר לעלות ספקולציות שהוא נפגש כדי לברר על אחד הקליינטים שלו, יש רעיון? http://www.draftexpress.com/agents/Arn-Tellem-10/
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 18 נובמבר 2014, 11:12

היחיד ברשימה שזימרו את השם שלו לאחרונה היה תומפקינס, נראה לי.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 נובמבר 2014, 11:21

LIAV10 כתב:לפי one שמעון נפגש עם ארן טלם.
אפשר לעלות ספקולציות שהוא נפגש כדי לברר על אחד הקליינטים שלו, יש רעיון? http://www.draftexpress.com/agents/Arn-Tellem-10/

לא נראה לי ששמעון עדיין עושה מו"מ עם שחקנים/סוכנים - התחום הזה גבר לפדרמן ג'וניור. לדעתי יש סיכוי שהוא נפגש עם תלם לנסות לשכנע אותו שיעבור למכבי ויעזוב את ירושלים. אומרים שיש בירושלים סכסוך בין הבעלים.
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 18 נובמבר 2014, 18:21

מה עם רקים סאנדרס? שחקן שהולך ומשתפר... השמועות אומרות שהוא היה שייך למכבי והם ויתרו עליו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 18 נובמבר 2014, 20:50

גודס אמר בוואלה שהוא מחפש 4 עם קליעה. מהקיץ טחנו פה שהוא צריך סטרץ' 4, לא ברור לי מה חשב לעצמו שהביא את לינהארט. אני עדיין חושב שצריך חוץ מפורוורד התקפי גם גארד, שהאידאל זה מקל. לחילופין, אופציה שאני פחות מעדיף, אפשר להביא 4 עם יכולות התקפיות והגנתיות אבל לא קליעה אבסולוטית מחוץ לקשת, ולנסות לפצות את חיפה ולהביא את יבזורי. את יבזורי אני אשמח לראות פה בעונה הבאה, אבל לעונה זאת אני מקווה שמכבי תלך על סטרץ' עם קליעה איכותית ומנהל משחק כמו מקל. בכל מקרה לדעתי מכבי חייבת ישראלי נוסף לליגה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2014, 21:30

מה דעתכם על רודריק בבואה כמחליף להיינס?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 נובמבר 2014, 22:09

rc4991 כתב:מה דעתכם על רודריק בבואה כמחליף להיינס?

1. היינס לא יוחלף.

2. בבואה לא פצוע?
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 18 נובמבר 2014, 22:13

אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 18 נובמבר 2014, 22:16

yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.

אני לא מאמין שאתה אומר את זה בגלל ניצחון בעזרת השופטים על מלאגה וניצחון על קבוצת הנוער של גליל...
שום מסלול-יש בעיות מבניות מאד רציניות בסגל כרגע...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 18 נובמבר 2014, 22:20

my man כתב:
yzafrir כתב:אני לא מבין מה הלחץ להחליף שחקנים ?? הקבוצה חזרה למסלול וחוץ ממאריץ' שגם ככה מסיים חוזה אז לא ישוחרר שום שחקן . אפילו לינהרט לא ישוחרר אם לא ימצאו סטרץ' פור ראוי.

אני לא מאמין שאתה אומר את זה בגלל ניצחון בעזרת השופטים על מלאגה וניצחון על קבוצת הנוער של גליל...

חוץ משחקן נוסף לעמדה 4 שזה בעיה שהחמירה בעקבות הפציעה של פניני , אין שום בעיות מקצועיות בסגל . הכל עניין של כושר ותאום בין השחקנים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2014, 22:32

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:מה דעתכם על רודריק בבואה כמחליף להיינס?

1. היינס לא יוחלף.

2. בבואה לא פצוע?

היינס בינתיים נראה שמועמד די וודאי לעוף
אתה מדבר על פציעה רצינית? ממה שאני זוכר הוא חתם באיזו קבוצה צרפתית השנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 18 נובמבר 2014, 22:39

yzafrir כתב:
my man כתב:

חוץ משחקן נוסף לעמדה 4 שזה בעיה שהחמירה בעקבות הפציעה של פניני , אין שום בעיות מקצועיות בסגל . הכל עניין של כושר ותאום בין השחקנים...

תמונה

כנראה פשוט שכחתי שלינהארט שחקן שמעיף רשתות, והיינס לא אפאתי בכלל, ושמאריץ החוסם הטוב ביורוליג ומעל כולם לנדסברג שחקן ההגנה הטוב ביותר שיכלנו לבקש...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 18 נובמבר 2014, 23:17

my man כתב:
yzafrir כתב:
my man כתב:

תמונה

כנראה פשוט שכחתי שלינהארט שחקן שמעיף רשתות, והיינס לא אפאתי בכלל, ושמאריץ החוסם הטוב ביורוליג ומעל כולם לנדסברג שחקן ההגנה הטוב ביותר שיכלנו לבקש...

אתה צודק , זה באמת בעיה כשהשחקן האחד עשרה שלך בסגל והשתיים עשרה בסגל לא תורמים .

לאנדסברג כבר לא יהיה שחקן הגנה טוב אבל כלי התקפי הוא כן טוב ואם ליאור אליהו עשה קריירה יפה בלי הגנה אז גם לאנדסברג מסוגל לתרום .
מאריץ' ולינהארט ממש לא רלוונטים כי הם האחרונים בסגל ובאותה מידה אפשר לקרוא להם אריק ובנץ ...
היינס כבר היה לא רע נגד מלאגה ואני בהחלט חושב שהוא שווה שיתנו לו קצת סבלנות אבל בנתיים מכבי מסתדרת לא רע כך שזה נותן לו את הזמן להתחבר בלי לחץ .
בקיצור לא צריך לעשות בשלב הזה שום שינויים משמעותיים ועדיף לחכות לפחות לסוף השלב ..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 18 נובמבר 2014, 23:23

yzafrir כתב:
my man כתב:
yzafrir כתב:
my man כתב:

תמונה

אתה צודק , זה באמת בעיה כשהשחקן האחד עשרה שלך בסגל והשתיים עשרה בסגל לא תורמים .

לאנדסברג כבר לא יהיה שחקן הגנה טוב אבל כלי התקפי הוא כן טוב ואם ליאור אליהו עשה קריירה יפה בלי הגנה אז גם לאנדסברג מסוגל לתרום .
מאריץ' ולינהארט ממש לא רלוונטים כי הם האחרונים בסגל ובאותה מידה אפשר לקרוא להם אריק ובנץ ...
היינס כבר היה לא רע נגד מלאגה ואני בהחלט חושב שהוא שווה שיתנו לו קצת סבלנות אבל בנתיים מכבי מסתדרת לא רע כך שזה נותן לו את הזמן להתחבר בלי לחץ .
בקיצור לא צריך לעשות בשלב הזה שום שינויים משמעותיים ועדיף לחכות לפחות לסוף השלב ..

אבל זאת בדיוק השאלה שלי...איך אתה רואה שהיא מסתדרת לא רע? הניצחונות האחרונים הראו לך את זה??
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2014, 23:30

בינתיים התרומה של היינס מתסכמת בקצת הגנה, ריבאנד ועזרה בניהול המשחק וזה ביום טוב שלו
זה שעכשיו אנחנו עוד מצליחים להשיג ניצחונות זאת ממש לא סיבה להמשיך עם כמה שחקנים שבקושי תורמים לנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 19 נובמבר 2014, 01:07

rc4991 כתב:בינתיים התרומה של היינס מתסכמת בקצת הגנה, ריבאנד ועזרה בניהול המשחק וזה ביום טוב שלו
זה שעכשיו אנחנו עוד מצליחים להשיג ניצחונות זאת ממש לא סיבה להמשיך עם כמה שחקנים שבקושי תורמים לנו

בדיוק מה שאני אומר!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 19 נובמבר 2014, 10:29

חוץ ממאריץ', לא סביר שאף אחד מסגל השחקנים של מכבי הולך לשום מקום. להערכתי, הסגל הנוכחי הוא שייסים את העונה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 נובמבר 2014, 10:34

אל תשלו את עצמכם, יש סיבה שלינהארט אחרי 7 מחזורים לא נרשם לליגה ושיחק איזה 5 דקות ביורוליג.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 נובמבר 2014, 11:02

LIAV10 כתב:אל תשלו את עצמכם, יש סיבה שלינהארט אחרי 7 מחזורים לא נרשם לליגה ושיחק איזה 5 דקות ביורוליג.

מסכים, זה מסמן על כך שמכבי תביא במקומו זר אחר ולכן נמנעת מלרשום אותו כדי לא "לבזבז" מקום של זר.
כנראה מחכים לשחקנים שיתפנו אחרי שלב הבתים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים