יורוליג: לימוז' נגד מכבי - חמישי 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: לימוז' נגד מכבי - חמישי 21:30, ערוץ 10

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2014, 13:52

ליאב וmy man (סורי שכחתי את השם...),
העניין הוא לא האם יביאו מישהו, אלא את מי.

אם יביאו לך עכשיו את לינהארט 2, תהיה מרוצה מזה?

אני חושב שהנהלת מכבי לא פעם עושה החתמות שנראות טוב על הנייר, אבל בפועל לא מחזקות את הקבוצה. ולהערכתי זה גם מה שיהיה עכשיו.
אין מה לעשות, שחקנים טובים, ובכושר קשה למצוא עכשיו, ולכן אולי ההנהלה עושה נכון שלא קופצת על כל מיני has beens שמסתובבים היום בלי קבוצה.

אני מאמין שאם מקל יישב עוד חודש-חודשיים ללא קבוצה, אז גם הוא יהפוך להיות רלוונטי. הרי זה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של כושר משחק, של להשאר רלוונטי,
לשחק במסגרת תחרותית קשה, לחוות את המאני טיים וכו'. מקל צריך לקבל החלטות, ולחזור לאירופה זאת ממש לא בושה.
מנגד, יהיו את הקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שיש להן קשיים כלכליים (כמו שסיינה שחררה את האקט) ושם כן אפשר לצוד שחקן טוב שבאמת יחזק את הקבוצה.

להערכתי זה מה שיהיה. מכבי תחכה לשחקן, ואם יהיה אחד כזה, שאפשר לסגור איתו מהר, ובמחיר טוב הוא יגיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 14:08

אני לא הייתי בונה על מקל - לא מבחינת המחיר ולא מבחינת הרצון שלו להגיע למכבי.
אם יהיה מישהו שהוא גם זול ומאוד וגם יכול לשדרג את הקבוצה, אז יכול להיות שיביאו מישהו, אבל שחקנים כאלה הם מאוד נדירים ולדעתי הסגל הנוכחי (מינוס מאריץ' ואולי לינהרט) וסגור את העונה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 20 נובמבר 2014, 14:11

roy1000 כתב:אני לא הייתי בונה על מקל - לא מבחינת המחיר ולא מבחינת הרצון שלו להגיע למכבי.
אם יהיה מישהו שהוא גם זול ומאוד וגם יכול לשדרג את הקבוצה, אז יכול להיות שיביאו מישהו, אבל שחקנים כאלה הם מאוד נדירים ולדעתי הסגל הנוכחי (מינוס מאריץ' ואולי לינהרט) וסגור את העונה.

קשה לי להאמין שישחררו את מאריץ׳ ולינהארט ולא יחתימו אף אחד במקום.
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 נובמבר 2014, 14:13

jol9 כתב:ליאב וmy man (סורי שכחתי את השם...),

אני חושב שהנהלת מכבי לא פעם עושה החתמות שנראות טוב על הנייר, אבל בפועל לא מחזקות את הקבוצה. ולהערכתי זה גם מה שיהיה עכשיו.
אין מה לעשות, שחקנים טובים, ובכושר קשה למצוא עכשיו, ולכן אולי ההנהלה עושה נכון שלא קופצת על כל מיני has beens שמסתובבים היום בלי קבוצה.

אני מאמין שאם מקל יישב עוד חודש-חודשיים ללא קבוצה, אז גם הוא יהפוך להיות רלוונטי. הרי זה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של כושר משחק, של להשאר רלוונטי,
לשחק במסגרת תחרותית קשה, לחוות את המאני טיים וכו'. מקל צריך לקבל החלטות, ולחזור לאירופה זאת ממש לא בושה.
מנגד, יהיו את הקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שיש להן קשיים כלכליים (כמו שסיינה שחררה את האקט) ושם כן אפשר לצוד שחקן טוב שבאמת יחזק את הקבוצה.

להערכתי זה מה שיהיה. מכבי תחכה לשחקן, ואם יהיה אחד כזה, שאפשר לסגור איתו מהר, ובמחיר טוב הוא יגיע.

מצטער שאני מגיב בקצרה על הפוסטים הארוכים שלך, אבל לא על זה הדיון, רוי שאוהב לכתוב עובדות כתב שלא יהיה שום שינוי חוץ מעזיבת מאריץ׳.
נקודה. לא יבוא מישהו סביר, אלא לא יבוא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2014, 14:19

jol9 כתב:ליאב וmy man (סורי שכחתי את השם...),

אורי-זה השם.. :nono

אוי ואבוי לנו, זאת בדיוק אבל בדיוק(!!) ההערכה שהייתה לפני שהחתימו את פלניניץ'...
לדעתי העניין יהיה ה"מחיר הטוב" אני חושב ששווה (גם כלכלית) להשקיע עכשיו בשחקן שירים את הקבוצה ואולי אולי יעזור להגיע שוב לפיינל פור...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 14:22

LIAV10 כתב:מצטער שאני מגיב בקצרה על הפוסטים הארוכים שלך, אבל לא על זה הדיון, רוי שאוהב לכתוב עובדות כתב שלא יהיה שום שינוי חוץ מעזיבת מאריץ׳.
נקודה. לא יבוא מישהו סביר, אלא לא יבוא.

אני ממש לא מבין מה הבעיה שלך?
כן. אני לא חושב שיגיע אף אחד. מה אתה רוצה?
חושב שיגיע לברון ג'יימס - תגיד שיגיע לברון ג'יימס. חושב שיגיע לינהרט 2- תגיד שיגיע לינהרט 2. צא מהאובססיה שלך ותכתוב מה שאתה חושב שיקרה במקום לכתוב מה שאתה חושב על הדעות שלי, כי החלק השני לא מעניין פה אף אחד.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 14:53

יש דבר כזה שנקרא מחקר אמפירי. מחקר אמפירי זה כשנחנו מסתכלים על נתונים בעבר (מזג האוויר, התנהגות אנושית, נתונים כלכליים וכו') ומתוך זה אנחנו מנסים להסיק חוקיות (מודל) מסויימת שתהיה תקפה גם לעתיד. לדוגמא - אם אתה אכלת כל יום בבית-ספר סנדביץ' עם קוטג' במשך השנה האחרונה, אז קרוב לוודאי שגם מחר תאכל סנדביץ' עם קוטג'. או אם ממוצע הטמפרטורות באוגוסט ב- 100 השנים האחרונות היה 30 מעלות, אז קרוב לוודאי שגם באוגוסט הקרוב תהיה טמפרטורה ממוצעת של סביב ה- 30 מעלות.

ומכאן לענייננו - בלי להיות חבר הנהלה של מכבי ובלי להיות מקרוב לאף גורם, אפשר להתבונן ולראות שהרוב המוחלט של ההחלטות שמקבלת ההנהלה מונעות ממניעים פיננסיים. כלומר, כמעט בכל החלטה נתונה, ההנהלה של מכבי תבחר באופציה הזולה יותר (בכפוף למגבלות). מכאן, אני מסיק שגם השנה ההנהלה תבחר באופציה הזולה ביותר, שזה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום מחליף וזה תחת ההנחה שאין אילוץ ממשי שמכריח את ההנהלה להביא מחליף (איום של אי העפלה לטופ 16). כמובן שבכל מודל יש שונות מסויימת, ככה שההסקה היא לא ודאית, אבל לא ניכנס לזה עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 20 נובמבר 2014, 15:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי WendelA » 20 נובמבר 2014, 15:28

roy1000 כתב:
יש דבר כזה שנקרא מחקר אמפירי. מחקר אמפירי זה כשנחנו מסתכלים על נתונים בעבר (מזג האוויר, התנהגות אנושית, נתונים כלכליים וכו') ומתוך זה אנחנו מנסים להסיק חוקיות (מודל) מסויימת שתהיה תקפה גם לעתיד. לדוגמא - אם אתה אכלת כל יום בבית-ספר סנדביץ' עם קוטג' במשך השנה האחרונה, אז קרוב לוודאי שגם מחר תאכל סנדביץ' עם קוטג'. או אם ממוצע הטמפרטורות באוגוסט ב- 100 השנים האחרונות היה 30 מעלות, אז קרוב לוודאי שגם באוגוסט הקרוב תהיה טמפרטורה ממוצעת של סביב ה- 30 מעלות.

ומכאן לענייננו - בלי להיות חבר הנהלה של מכבי ובלי להיות מקרוב לאף גורם, אפשר להתבונן ולראות שהרוב המוחלט של ההחלטות שמקבלת ההנהלה מונעות ממניעים פיננסיים. כלומר, כמעט בכל החלטה נתונה, ההנהלה של מכבי תבחר באופציה הזולה יותר (בכפוף למגבלות). מכאן, אני מסיק שגם השנה ההנהלה תבחר באופציה הזולה ביותר, שזה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום מחליף וזה תחת ההנחה שאין אילוץ ממשי שמכריח את ההנהלה להביא מחליף (איום של אי העפלה לטופ 16). כמובן שבכל מודל יש שונות מסויימת, ככה שההסקה היא לא ודאית, אבל לא ניכנס לזה עכשיו.

צודק מאה אחוז. אין מה לצפות מאדם שהחברה שבבעלותו חייבת 300 מליון שקלים לבנק הפועלים שיחרוג מהתקציב ועל כן הקבוצה היא בת ערובה של הפדרמנים ואני לא רואה איך זה הולך להשתנות בעתיד הקרוב. כל החתמה שלא חורגת מהתקציב יכולה להילקח בחשבון ושום דבר מעבר לזה. זה הדבר היחיד שמוליך את הבעלים.
WendelA

הודעהעל ידי Asf » 20 נובמבר 2014, 16:23

עשו טובה ותפסיקו עם זה, יש דברים יותר מועילים ששני אנשים חכמים יכולים לעשות... טוב, אז מי עוזר לי עם השיעורים באנליזה נומרית? :tongue3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי ankram » 20 נובמבר 2014, 16:57

יצאתי איתה פעם
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2014, 17:30

חבל על כל הדיון הזה שהתפתח בין שני גולשים שאני אישית מאוד מחבב (יש האומרות שעם אחד מהם אפילו יש סוג של מתח מיני מסויים)...

אני באמת חושב ששתי הדעות לגמרי לגיטימיות, ובסה"כ אפשר להתווכח על כל אחת מהן, אבל לשמור על כבוד בסיסי של כל המשתתפים (חוץ משמואל כמובן :grin )

בכל מקרה, אני עורך מעט את התגובות, אבל שומר על התוכן, כי זה כן דיון מעניין בסה"כ, ונא להקפיד לא לפגוע גם לא בדוקטורים שבפורום שעשו איזה דבר או שניים
ומבינים עניין, וגם לא בחיילים שהולכים לשמור לנו על התחת בשלוש השנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2014, 17:34

Asf כתב:עשו טובה ותפסיקו עם זה, יש דברים יותר מועילים ששני אנשים חכמים יכולים לעשות... טוב, אז מי עוזר לי עם השיעורים באנליזה נומרית? :tongue3

MATLAB
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 נובמבר 2014, 17:41

סורי יוני, איבדתי את זה לגמרי כשאחד שכביכול אמור להעביר את הידע שלו הלאה פונה בזלזול ואומר לי לא ללכת לאוניברסיטה, לא שחס וחלילה נעלבתי, מן הסתם אין שום דבר שהמרצה שלנו יכול לעשות כדי להעליב אותי, אבל זה עניין של עיקרון שככה מדבר ״מרצה בכיר״ (שמשום מה ברגעים הכי מתנשאים שלו כותב כמו ילד בכיתה ו׳), לא חוזר בי משום מילה שהופנתה לאדם המתנשא הזה.
דוקטור מיי אס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2014, 17:46

LIAV10 כתב:סורי יוני, איבדתי את זה לגמרי כשאחד שכביכול אמור להעביר את הידע שלו הלאה פונה בזלזול ואומר לי לא ללכת לאוניברסיטה, לא שחס וחלילה נעלבתי, מן הסתם אין שום דבר שהמרצה שלנו יכול לעשות כדי להעליב אותי, אבל זה עניין של עיקרון שככה מדבר ״מרצה בכיר״ (שמשום מה ברגעים הכי מתנשאים שלו כותב כמו ילד בכיתה ו׳), לא חוזר בי משום מילה שהופנתה לאדם המתנשא הזה.
דוקטור מיי אס..

אתה צודק. זה לא היה במקום, אבל זה נכתב ונמחק וזהו. אני בטוח שהוא לא באמת חושב ככה. בכל מקרה, על אפו ועל חמתו אנחנו נכניס אותך לפקולטה למתמטיקה,
ובסוף תצאה לנו מדען. :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 נובמבר 2014, 17:49

אל תגזים, עדיף לי משהו שישאיר אותי ער ועם חשק לחיות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 20 נובמבר 2014, 17:51

מה הערכה האחרונה לגבי שיתופו של רנדל?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2014, 17:53

felix_r כתב:מה הערכה האחרונה לגבי שיתופו של רנדל?

כרגע-בחוץ!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2014, 17:56

טוב מאוד
אני יודע שזה לא יקרה אבל מקווה שנחטוף בראש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2014, 18:00

וואו אני לא עומד בפרץ המידע הזה
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
לא יודע מאיפה האומץ לצאת לציבור אחרי החתמה כמו לינהארט (ואחרים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 נובמבר 2014, 18:05

rc4991 כתב:וואו אני לא עומד בפרץ המידע הזה
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
לא יודע מאיפה האומץ לצאת לציבור אחרי החתמה כמו לינהארט (ואחרים)

לא שאני מחזיק מאבי אבן יותר מדי, אבל לינהארט הוא לא דוגמא, כי אנחנו אפילו לא יודעים מה הוא מסוגל לתת. הוא עוד לא קיבל הזדמנות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים