המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הלייקרס זימנו את מקל ודווייט בייקס מיודענו לאימון ראש בראש, על פי פיק. החלק האנוכי שבי רוצה שאם מישהו מהם ייבחר זה יהיה בייקס, כי מאוד הייתי רוצה לראות את מקל במכבי.
rc4991 כתב:לא מבין למה הם מחפשים רכז אם במילא קובי יקח את כל הזריקות
אדם כתב:עכשיו הבעיה העיקרית מתחילת העונה אולי בעינכם זה פצצה ויתחילו פה ויכוחים וכאלה אבל ,אני שחקן כדורסל ,ואני בדרך כלל לא טועה בדברים האלה ,לברון נחלש משמעותית ואיבד משו ,אין צעד החלק גוף התחתון נראה כבד ולא גמיש ,נראה מגושם ומסורבל ,תראו איך נגד לינרט הוא מפחד להעביר תכדור ליד שמאל ,משו היתקלקל שם ,הוא פעם היה חודר עד לטבעת אם הגוף שלו והעוצמה ,כיום הוא בקושי מגיע לשם וגם שמגיע הוא לא קרוב לטבעת ,וגם על דאנקן היה צריך לזרוק תכדור ולרוץ אחריו כדי לקחת אותו לסל ,משו שם מסורבל וכבד ,והכדרור לא ממשו ,נמי שראה מתחילת העונה ראה שהכדור לא פעם ולא פעמים ולא שלוש לא נדבר ללברון ,זה קורה לו מלא ובורח לו ולא מסתדר ,ודברים שלא אופינים ףאבל אם זה היה רק זה מילא אבל הוא כבד ומגושם הוא נפל אתמול כמו שק תפוחי אדמה ולא מתאים לא למרות המסה והכל היה לו קלילות וזריזות .
מי שם לב גם הוא כמעט לא משחק בפוסט בתוך הסל , וגם לא משחק בחצי פוסט כמו שהוא אוהב ואז הוא מוציא תזריקות חצי מרחק כמו גורדן וקובי ,גם אתמול כמה פעמים שהוא עמד מול לינרט אם הכדור לינרט הפיל לו תכדור כמה וכמה פעמים מהיד ,לינרט ממש מכיר תחולשות וןאיך שהכדור עובר לשמאל הוא לוחץ את לברון ,אבל עדין פעם לא היה עוזר ללינרט לדעת תחולשות ,אם כל הכבוד לו ,הבעיה היא לברון שמשו שם לא מתחבר יש אישזוהי בעיה או ירידה ,ואני לא מחובבי לברון ,ואני מקווה שיחזור לעצמו ,פעם היה חודר מלא פעמים לסל ובקלות ם תשחק שלו על הכתף,מקווה שזה חולף.
אדם כתב:כן אני מצטעקר ידעתי שטעיתי אבל משום מה נתפס לי בראש ככה זה אוהדי מכבי
toja27 כתב:אדם,מצויין שארוךוכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.
אדם כתב:toja27 כתב:אדם,מצויין שארוךוכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.
לגבי האיכויות האנושיות אתה צודק בהחלט כל אחד מהם ויתר במשך שנים על עצמו על ההאגו ועל הכוכבות האגואיסטית והאישית ,למען מטרה ולמען דרך ,הרבה שחקנים באנביאי ושחקנים טובים מאוד הולכים ועושים מעבר לכסף גדול ,אבל לקבוצה חלשה וזה מראה לך על עצמם בתור ספורטאי תחרותי .
LIAV10 כתב:אדם כתב:toja27 כתב:אדם,מצויין שארוךוכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.
לגבי האיכויות האנושיות אתה צודק בהחלט כל אחד מהם ויתר במשך שנים על עצמו על ההאגו ועל הכוכבות האגואיסטית והאישית ,למען מטרה ולמען דרך ,הרבה שחקנים באנביאי ושחקנים טובים מאוד הולכים ועושים מעבר לכסף גדול ,אבל לקבוצה חלשה וזה מראה לך על עצמם בתור ספורטאי תחרותי .
גם לברון כזה אגב, ויתר על הרבה בשביל הצלחה והוא שחקן קבוצתי.
גם קווין לאס עושה רושם שחקן נוח.
הבעיה היא עם צמד הגארדים עם האגו והספסל החלש בטירוף.
לא בטוח אם ריי אלן (אם יחתום) יספיק.