NBA 2014 - הליגה הכי טובה בעולם פותחת עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2014 - הליגה הכי טובה בעולם פותחת עונה

הודעהעל ידי my man » 19 נובמבר 2014, 13:07

לא יודע, אבל זה נראה כאילו שלאורך כל הקריירה של כספי בnba כל פעם שהוא הביא משחק עם דאבל פיגרס הקבוצה שלו הפסידה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 19 נובמבר 2014, 20:37

הלייקרס זימנו את מקל ודווייט בייקס מיודענו לאימון ראש בראש, על פי פיק. החלק האנוכי שבי רוצה שאם מישהו מהם ייבחר זה יהיה בייקס, כי מאוד הייתי רוצה לראות את מקל במכבי.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2014, 23:56

er79 כתב:הלייקרס זימנו את מקל ודווייט בייקס מיודענו לאימון ראש בראש, על פי פיק. החלק האנוכי שבי רוצה שאם מישהו מהם ייבחר זה יהיה בייקס, כי מאוד הייתי רוצה לראות את מקל במכבי.

מקל לא יכול לשחק בלייקרס, כי הוא אדום :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2014, 00:01

לא מבין למה הם מחפשים רכז אם במילא קובי יקח את כל הזריקות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 10:40

rc4991 כתב:לא מבין למה הם מחפשים רכז אם במילא קובי יקח את כל הזריקות

בשביל לעודד אותו מהספסל?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 נובמבר 2014, 11:32

מישהו צריך למסור לקובי בשביל שיקח את כל הזריקות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 11:35

קובי לא צריך מסירות. הוא מוציא את הכדור לעצמו ולוקח אותו כל הדרך.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 12:30

בלאט חוטף על הראש מהמדיה בקליבלנד. רוצחים אותו.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2014, 13:07

לא יודע מה אומרים במדיה שם אבל ראיתי ת'משחק ולבלאט יש בעיות רציניות שם..
לאב למשל לא קיבל ת'כדור כמעט כל המחצית הראשונה והוא סיים אותה עם 2 נק'..ובכללי השחקנים לא נראים מחוברים לתרגילים שהוא מנסה להביא..
מעבר לזה- הספסול המאולץ של לברון אתמול(הוא סוג של דרש שיורידו לו דקות) היה בתזמונים רעים במשחק..
בקיצור לדעתי ניהול המשחק של בלאט בהחלט ראוי לביקורת. אבל מצד שני זו ממש תחילת העונה...

חוץ מכל זה היו כמה טעויות שיפוט ממש מרגיזות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 20 נובמבר 2014, 14:40

כמה דברים שראיתי היום ומתחילת העונה.
הראשונה זה שבלאט מתחיל להיסבתך אם עצמו ולהיתעסק במה כולם אמרו ויגידו ולרצוות את כולם ,הדוגמה זה הסיפסולים של לברון ,בלי קשר למשחק ,גם מעט מאוד שליטה על ההקבוצה ,תראו את גרג איך יורדים בפסק זמן מכבדים מקשיבים מתיעצים שהוא אומר תרגיל מבצעים ,אצל בלאט סימון לתרגיל זו המלצה,ם הכביכול משחק מסירות שלהם סתמי ולא יעיל לעומת סן אנטוניו.
עכשיו תגידו שמה שקורה אם גרג פופוביץ לא מקבלים ביום אחד אלא אחרי ותק בליגה ,ואני לא מסכים ,את הבסיס לדברים האלה בונים עכשיו ,אם כל הכבוד ללברון ,גם גורדן כיבד והקשיב לפיל גקסון ,ואם לברון היה תחת גרג פופוביץ תאמינו לי שהיה מתנהג אחרת ,מבחינת תארים וקבוצה והישגים גינובלי דאנקן ופאקרקר לא נופלים מלברון ועולים עליו ,והיתמודדות שלהם מולו התחילה שהוא בשיא כושרו והם כביכול כבר מזדקנים.
תראו תכבוד תהבנה שיש מאמן ,ואלה שחקני היכל התהילה והאירופאים הגדולים ששיחקו באנביאי.
עכשיו בלאט היה חייב מהרגע הראשון שהתחילו עקיצות וכל מיני דברים קטנים להפסיק את זה ולהעמיד אותם במקום תאמינו לי שלא היה קורא כלום ככה בונים כח ,אבל שאתה מתחיל לחשוב מה אני אגיב?ואז אסתכסך אם הכוכב זה לא יועיל לי ממש לא ,יש לו חוזה בהרבה מאאוד כסף יש לו מעמד ,אז שיבין שמקומו מובטח ועכשיו בונים תשורשים,את ספסטולרה ,לברון לא כיבד מהתחלה ולא רק הוא כל הטריו ,אבל זה לא אומר שדיויד צריך לקבל את זה ,ואני גם לא מקבל שככה זה באנביאי וכולי.
יש בעיה נוספת ההבנה של המשחק שלהם ,אין חוכמה הרבה סלים משוגעים שלא הולכים איתם למשחק הבא ,חוסר בספסל ,אין מי שיתרום נקודות חוץ מ3 4 שחקנים ,לברון העדיף להביא חברים לקבוצה ולדאוג להם לפרנסה במקום להביא שחקני כדורסל ,אם כל הכבוד לגונס ולמילר ,הם לא חיזוק הם קלעים וגם ללא יציבים כיום ,הם צריך עוד מישו יוצר שישבור תהגנה וגבוה ,יש להם ירידה ענקית ברגע שהכוכבים יורדים לנוח ,אף אחד לא מתעלה ,לא הבנתי איזה סיוע החתימו שם ומה עשו .
דיויד בלאט צריך מהתחלה לקבוע סטנדרטים,וכללים גם במחיר מסוים ,הוא לא צריך להגיד תודה אלוהעים שאני בקליבלנד ,מזה ששחקן יגיד יש לי תרגילים משלי ולבלאט תרגילים משלו מי אתה פישר קטן שלא עשה כלום בקרירה שלו ,וגם לא היה עושה כלום ללא הסיוע מסביבו שהביאו העונה ,הכוונה לאירווינג שחושב שהמשחק זה סטריט בול ולא 5 על 5 ,וזה לא מענין שהוא כישרוני ,לבד לא מגיעים לשום מקום .
עכשיו הבעיה העיקרית מתחילת העונה אולי בעינכם זה פצצה ויתחילו פה ויכוחים וכאלה אבל ,אני שחקן כדורסל ,ואני בדרך כלל לא טועה בדברים האלה ,לברון נחלש משמעותית ואיבד משו ,אין צעד החלק גוף התחתון נראה כבד ולא גמיש ,נראה מגושם ומסורבל ,תראו איך נגד לאונרד הוא מפחד להעביר תכדור ליד שמאל ,משו היתקלקל שם ,הוא פעם היה חודר עד לטבעת אם הגוף שלו והעוצמה ,כיום הוא בקושי מגיע לשם וגם שמגיע הוא לא קרוב לטבעת ,וגם על דאנקן היה צריך לזרוק תכדור ולרוץ אחריו כדי לקחת אותו לסל ,משו שם מסורבל וכבד ,והכדרור לא משו ,מי שראה מתחילת העונה ראה שהכדור לא פעם ולא פעמים ולא שלוש לא נדבק ללברון ,זה קורה לו מלא ובורח לו ולא מסתדר ,ודברים שלא אופינים אבל אם זה היה רק זה מילא אבל הוא כבד ומגושם הוא נפל אתמול כמו שק תפוחי אדמה ולא מתאים לא למרות המסה והכל היה לו קלילות וזריזות .
מי ששם לב גם הוא כמעט לא משחק בפוסט בתוך הסל , וגם לא משחק בחצי פוסט כמו שהוא אוהב ואז הוא מוציא תזריקות חצי מרחק כמו גורדן וקובי ,גם אתמול כמה פעמים שהוא עמד מול לאונרד אם הכדור לאונרד הפיל לו תכדור כמה וכמה פעמים מהיד ,לאונרד ממש מכיר תחולשות שלו ואיך שהכדור עובר לשמאל הוא לוחץ את לברון ,אבל עדין פעם לא היה עוזר ללאונרד לדעת תחולשות ,אם כל הכבוד לו ,הבעיה היא לברון שמשו שם לא מתחבר יש אישזוהי בעיה או ירידה ,ואני לא מחובבי לברון ,ואני מקווה שיחזור לעצמו ,פעם היה חודר מלא פעמים לסל ובקלות ושם תשחקן שלו על הכתף,מקווה שזה חולף.
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 20 נובמבר 2014, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 20 נובמבר 2014, 14:44

סליחה שארוך
אדם

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2014, 15:05

אדם כתב:עכשיו הבעיה העיקרית מתחילת העונה אולי בעינכם זה פצצה ויתחילו פה ויכוחים וכאלה אבל ,אני שחקן כדורסל ,ואני בדרך כלל לא טועה בדברים האלה ,לברון נחלש משמעותית ואיבד משו ,אין צעד החלק גוף התחתון נראה כבד ולא גמיש ,נראה מגושם ומסורבל ,תראו איך נגד לינרט הוא מפחד להעביר תכדור ליד שמאל ,משו היתקלקל שם ,הוא פעם היה חודר עד לטבעת אם הגוף שלו והעוצמה ,כיום הוא בקושי מגיע לשם וגם שמגיע הוא לא קרוב לטבעת ,וגם על דאנקן היה צריך לזרוק תכדור ולרוץ אחריו כדי לקחת אותו לסל ,משו שם מסורבל וכבד ,והכדרור לא ממשו ,נמי שראה מתחילת העונה ראה שהכדור לא פעם ולא פעמים ולא שלוש לא נדבר ללברון ,זה קורה לו מלא ובורח לו ולא מסתדר ,ודברים שלא אופינים ףאבל אם זה היה רק זה מילא אבל הוא כבד ומגושם הוא נפל אתמול כמו שק תפוחי אדמה ולא מתאים לא למרות המסה והכל היה לו קלילות וזריזות .
מי שם לב גם הוא כמעט לא משחק בפוסט בתוך הסל , וגם לא משחק בחצי פוסט כמו שהוא אוהב ואז הוא מוציא תזריקות חצי מרחק כמו גורדן וקובי ,גם אתמול כמה פעמים שהוא עמד מול לינרט אם הכדור לינרט הפיל לו תכדור כמה וכמה פעמים מהיד ,לינרט ממש מכיר תחולשות וןאיך שהכדור עובר לשמאל הוא לוחץ את לברון ,אבל עדין פעם לא היה עוזר ללינרט לדעת תחולשות ,אם כל הכבוד לו ,הבעיה היא לברון שמשו שם לא מתחבר יש אישזוהי בעיה או ירידה ,ואני לא מחובבי לברון ,ואני מקווה שיחזור לעצמו ,פעם היה חודר מלא פעמים לסל ובקלות ם תשחק שלו על הכתף,מקווה שזה חולף.

אני מאד מסכים איתך..הורדת המשקל שלו פגעה לו בכניסה לסל...אתמול כל פעם שהוא קלט שחקן טיפה פיזי שעומד מולו הוא יצא חזרה החוצה..זה לא משו שראינו ממנו בעונות קודמות...הוא יותר ויותר מסתמך על הקליעה מבחוץ..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 15:55

לינרט זה קוואי לאונרד?
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 20 נובמבר 2014, 17:19

כן אני מצטעקר ידעתי שטעיתי אבל משום מה נתפס לי בראש ככה זה אוהדי מכבי
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 19:29

אדם כתב:כן אני מצטעקר ידעתי שטעיתי אבל משום מה נתפס לי בראש ככה זה אוהדי מכבי

בסדר, פשוט לא הייתי בטוח. צריך לזכור שאותו לאונרד עשה חיים קשים ללברון גם בשנה שעברה בגמר. לברון די מתקשה מולו, בייחוד כשדאנקן עומד מאחוריו.
בלי קשר, אני מסכים שלברון נראה פחות מאיים העונה. אומרים שזה אולי קשור ל- HGH שהוא הפסיק להשתמש בו בגלל בדיקות של הליגה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 20 נובמבר 2014, 21:28

אדם,מצויין שארוך :D וכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 20 נובמבר 2014, 22:10

toja27 כתב:אדם,מצויין שארוך :D וכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.

לגבי האיכויות האנושיות אתה צודק בהחלט כל אחד מהם ויתר במשך שנים על עצמו על ההאגו ועל הכוכבות האגואיסטית והאישית ,למען מטרה ולמען דרך ,הרבה שחקנים באנביאי ושחקנים טובים מאוד הולכים ועושים מעבר לכסף גדול ,אבל לקבוצה חלשה וזה מראה לך על עצמם בתור ספורטאי תחרותי .
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 נובמבר 2014, 22:19

אדם כתב:
toja27 כתב:אדם,מצויין שארוך :D וכל מילה במקום. מסכים עם הנקודות שהעלתה לגבי חוסר השליטה של בלאט וחוסר הכבוד ש"הכוכבים" של הקבוצה מראים לו. גם לגבי ההחתמות שהם חברים של לברון זה נראה תמוה, כי הקבוצה חלשה מדי. לא יעזור הספסל שלהם חלש. רק דבר אחד, פופוביץ' בחר את השחקנים שלו, בלאט לא, עם כל הכבוד לחבורה של קליבלנד, ובאופן אישי אין לי הרבה כבוד אליהם, אין להם את האיכויות האנושיות שיש לשחקני סאן אנטוניו, ככה שלדעתי הם לא היו מגיעים לשחק תחת פופוביץ' מלכתחילה.

לגבי האיכויות האנושיות אתה צודק בהחלט כל אחד מהם ויתר במשך שנים על עצמו על ההאגו ועל הכוכבות האגואיסטית והאישית ,למען מטרה ולמען דרך ,הרבה שחקנים באנביאי ושחקנים טובים מאוד הולכים ועושים מעבר לכסף גדול ,אבל לקבוצה חלשה וזה מראה לך על עצמם בתור ספורטאי תחרותי .

גם לברון כזה אגב, ויתר על הרבה בשביל הצלחה והוא שחקן קבוצתי.
גם קווין לאס עושה רושם שחקן נוח.
הבעיה היא עם צמד הגארדים עם האגו והספסל החלש בטירוף.
לא בטוח אם ריי אלן (אם יחתום) יספיק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 21 נובמבר 2014, 01:32

LIAV10 כתב:
אדם כתב:

גם לברון כזה אגב, ויתר על הרבה בשביל הצלחה והוא שחקן קבוצתי.
גם קווין לאס עושה רושם שחקן נוח.
הבעיה היא עם צמד הגארדים עם האגו והספסל החלש בטירוף.
לא בטוח אם ריי אלן (אם יחתום) יספיק.

לברון מנסה לעשות רושם של שחקן קבוצתי, אבל בפנים רואים שלברון רוצה שאור הזרקורים יהיה עליו, הוא מחזיק הרבה זמן בכדור, יש לו אגו ענק והוא כמעט תמיד רוצה להיות זה שמסיים את המשחק. הוא לא באמת שחקן קבוצתי וכל האסיסטים שלו זה מראית עין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 נובמבר 2014, 06:31

מה אתה רציני? הוא שחקן שמכניס את השחקנים שלו למשחק, הוא הסטאר הכי קבוצתי שיכול להיות.
מה הבעיה שהוא לוקח משחקים על עצמו? הוא לא השחקן הכי טוב בעולם? זה עדיין לא מפריע לו למסור את הזריקה האחרונה של המשחק (האסלם, אלן וכו׳).
אור זרקורים יהיה עליו anyway.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים