ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2014, 11:37

ankram כתב:תראה , עד כה הנצחונות הרצופים של מכבי די מטעים , נגד מאלאגה אילולי השופטים זה היה נגמר לחובתינו , גם נגד לימוז זה היה בתכלס משחק במומטום שלהם עד שפארגו קלע את השלשה הבלתי אפשרית הזאת.
כל פעם שנתקלנו בקבוצה שקולעת באופן סביר מה 3 , קיבלנו בראש , ובטופ 16 יהיו יותר קבוצות כאלו , מאשר בשלב הבתים , 4 נצחונות רצופים לא מצליחים (לטעמי) לחפות על בעייתיות הסגל שהולכות ומחריפות עם הפציעות של פניני ורנדל.
לדעתי הבלון הזה יתפוצץ ביום חמישי , השערה שלי שזה יוביל לעוד תקופה קשה , ואנחנו נשענים בעיקר על הלב הגדול של יוגי ושל דווין , שגם הם סוחבים פציעות וההיסוס של מכבי לגבי הרכש בסוף יגמור להם את הבריאות.
חייבים כבר עכשיו לעשות שינויים בסגל כדי שהשחקנים החדשים יכנסו לעניינים לקראת הטופ 16 , מאריץ' , לינהרט והייס הם פשוט NON FACTOR, ואם מכבי לא רוצה להתמוטט בשלב ה טופ 16, מול קבוצות שיענישו אותה על העצלות בהגנה , כדאי
לה לעשות שינויים עכשיו , כי מה שאנו רואים כרגע זה משכך כאבים לסרטן בגוף.

הכל נכון. אבל אתה צריך לזכור שההנהלה שלנו נשענת על העונה שעברה, שבה חטפנו תבוסות, ונראנו גרוע, וחצי מהסגל היה על הפנים, ובכל זאת קרה מה שקרה.

אני חושב שפרט למאריץ' שדי ברור שלא ימשיך, רק לינהארט הוא מועמד לעזוב. מעבר לכך, אחרי הפציעה של פניני, מכבי היתה חייבת להתחיל לעבוד במרץ על רכש, כי ברור שהפציעה
שלו תשפיע מאוד בהמשך. אבל בהנהלה הסתנוורו מהניצחונות ומהיכולת הסבירה של ג'ייק כהן.
בנוסף, פליקס אומר בצדק, ששחקנים מסויימים לא קיבלו הזדמנות.

מה שאני חושב זה שיכולת באמצע השנה היא פחות מעניינת. בסוף מגיע המאני טיים, ובמאני טיים שחקנים פריכים כמו כהן, או לינהארט או אחרים, פשוט יקרסו ולא יספקו את הסחורה.
לדעתי זאת הבעיה העיקרית שלנו, ולא אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 נובמבר 2014, 11:45

אנקרם , איזה בועה הולכת להתפוצץ ביום חמישי ? כשאתה בא למשחק נגד צסקא עם כהן כ-4 היחיד שלך אז אתה לא בדיוק מכוון לניצחון . זה משחק שמכבי הרימו ידיים מראש כי הוא לא חשוב למיקום הסופי בבית .
מכבי צריכה בעיקר שחקן לעמדה 4 . עם הגארדים כרגע היא מסתדרת לא רע אפילו שהם בכושר נוראי . אבל מבחינת פוטנציאל הם לא פחות טובים מאלו שהיו פה שנה שעברה...אגב סטרץ'פור שקולה מבחוץ ולוקח ריבאונדים , מה עם פט קלאתס ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2014, 11:55

yzafrir כתב:אנקרם , איזה בועה הולכת להתפוצץ ביום חמישי ? כשאתה בא למשחק נגד צסקא עם כהן כ-4 היחיד שלך אז אתה לא בדיוק מכוון לניצחון . זה משחק שמכבי הרימו ידיים מראש כי הוא לא חשוב למיקום הסופי בבית .
מכבי צריכה בעיקר שחקן לעמדה 4 . עם הגארדים כרגע היא מסתדרת לא רע אפילו שהם בכושר נוראי . אבל מבחינת פוטנציאל הם לא פחות טובים מאלו שהיו פה שנה שעברה...אגב סטרץ'פור שקולה מבחוץ ולוקח ריבאונדים , מה עם פט קלאתס ?

אני חושב שהיכולת שרייס והיקמן בעיקר הפגינו בסוף העונה שעברה, זה משהו שלא נקבל מהגארדים שלנו העונה. מעבר ליכולת האישית, היה שם המון מנהיגות, אופי וווינריות.
מה שאנחנו רואים בינתיים מהגארדים שלנו זה פאסיביות (היינס) או טראבלמייקריות (פארגו). אם יוגב פתאום ירים את הרמה שלו ויתחיל לשחק ברמה שהוא יכול באופן קבוע, אז
באמת הבעיה תהפוך למינורית יותר, אבל אנחנו עדיין לא שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2014, 12:03

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אנקרם , איזה בועה הולכת להתפוצץ ביום חמישי ? כשאתה בא למשחק נגד צסקא עם כהן כ-4 היחיד שלך אז אתה לא בדיוק מכוון לניצחון . זה משחק שמכבי הרימו ידיים מראש כי הוא לא חשוב למיקום הסופי בבית .

אני חושב שהיכולת שרייס והיקמן בעיקר הפגינו בסוף העונה שעברה, זה משהו שלא נקבל מהגארדים שלנו העונה. מעבר ליכולת האישית, היה שם המון מנהיגות, אופי וווינריות.
מה שאנחנו רואים בינתיים מהגארדים שלנו זה פאסיביות (היינס) או טראבלמייקריות (פארגו). אם יוגב פתאום ירים את הרמה שלו ויתחיל לשחק ברמה שהוא יכול באופן קבוע, אז
באמת הבעיה תהפוך למינורית יותר, אבל אנחנו עדיין לא שם.

רק אל תשכח לעדכן כשנגיע..סבבה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 12:25

העלאתה את האופציה עם קאלתס והתלהבתי אבל הוא נותן אחוזים בכי רע מהשלוש

Slovenian forward Erazem Lorbek has been offered to Unics Kazan and so to Maccabi Tel-Aviv
http://www.eurobasket.com/VTB-United-League/news/384260/Erazem-Lorbek-offered-to-Kazan-and-Maccabi-Te-Aviv

עדיין חושב שכדי ללכת על בובאן מריאנוביץ'...אני בכלל לא סגור שאנחנו לוקחים את הליגה בלי הריבאונד וכו'
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2014, 12:47

אביהוא כתב:העלאתה את האופציה עם קאלתס והתלהבתי אבל הוא נותן אחוזים בכי רע מהשלוש

Slovenian forward Erazem Lorbek has been offered to Unics Kazan and so to Maccabi Tel-Aviv
http://www.eurobasket.com/VTB-United-League/news/384260/Erazem-Lorbek-offered-to-Kazan-and-Maccabi-Te-Aviv

עדיין חושב שכדי ללכת על בובאן מריאנוביץ'...אני בכלל לא סגור שאנחנו לוקחים את הליגה בלי הריבאונד וכו'

מאריינוביץ'? כרגע יש לך 3 סנטרים. גם אם תשחרר את מאריץ' יהיו לך 2. מה תעשה עם עוד אחד?
חוץ מזה בקבוצה שלנו לא יודעים למסור לסנטר, ככה שזה יהיה סתם ביזבוז.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי משה » 24 נובמבר 2014, 13:24

אביהוא כתב:העלאתה את האופציה עם קאלתס והתלהבתי אבל הוא נותן אחוזים בכי רע מהשלוש

מריאנוביץ אחרי תחילת העונה הזאת והממוצעים שהוא מעמיד יהיה סחורה חמה בשוק הגבוהים הדל של אירופה. לדעתי כבר לא בתקציב של מכבי.
משה

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 13:31

felix_r כתב:

מאריינוביץ'? כרגע יש לך 3 סנטרים. גם אם תשחרר את מאריץ' יהיו לך 2. מה תעשה עם עוד אחד?

איך שזה נראה גם לא נעשה שיפור משמעותי עם ה 2.5 שיש לנו כבר..החיזוק לטעמי הכרחי כדי לשים פלפל בישבן של טיוס (וגם קצת לסופו) שאם לא ישתפר יראה הרבה ספסל ושישכח מחוזה עתק עונה הבאה איפה שלא יהיה
יש לו את מה שחסר למכבי בצבע שזה בעיקר אש להוכיח ולהצליח,ואם אין את פניני שימסור לאמצע הוא אולי מספיק ענק לקחת מסירות גבוהות...
ממוצע של 16 נקודות ביורוליג,74% מהקו, ממוצע 9.8 ריבאונד וסוחט עבירות יותר מסופו בזמנו. ועם וויצ'יץ' אני מאמין שהוא יעשה את התיאום למכבי ויעזור מאוד

ואיזו קבוצה גדולה תיקח אותו ליפני הטופ 16?! אם ואם ואם הכוכב לא יעלו..הוא ירצה להיות פה עונה אחת ואז יתנו לו חוזה יפה בקבוצה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2014, 13:55

אביהוא כתב:
felix_r כתב:

איך שזה נראה גם לא נעשה שיפור משמעותי עם ה 2.5 שיש לנו כבר..החיזוק לטעמי הכרחי כדי לשים פלפל בישבן של טיוס (וגם קצת לסופו) שאם לא ישתפר יראה הרבה ספסל ושישכח מחוזה עתק עונה הבאה איפה שלא יהיה
יש לו את מה שחסר למכבי בצבע שזה בעיקר אש להוכיח ולהצליח,ואם אין את פניני שימסור לאמצע הוא אולי מספיק ענק לקחת מסירות גבוהות...
ממוצע של 16 נקודות ביורוליג,74% מהקו, ממוצע 9.8 ריבאונד וסוחט עבירות יותר מסופו בזמנו. ועם וויצ'יץ' אני מאמין שהוא יעשה את התיאום למכבי ויעזור מאוד

ואיזו קבוצה גדולה תיקח אותו ליפני הטופ 16?! אם ואם ואם הכוכב לא יעלו..הוא ירצה להיות פה עונה אחת ואז יתנו לו חוזה יפה בקבוצה גדולה.

לא לא לא :insist
לא שוב בנייה לרוחב!! יש למכבי סנטרים!
צריך גראד ופורוורד עם קליעה..עוד סנטר לא ייתן ל אסיסטים פנימה ובטח לא קליעה מרחוק שנעלמה כלא הייתה מאז שפניני נפצע..
לפני הכל צריך פורוורד קלעי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 14:06

my man כתב:
אביהוא כתב:
felix_r כתב:

לא לא לא :insist
לא שוב בנייה לרוחב!! יש למכבי סנטרים!
צריך גראד ופורוורד עם קליעה..עוד סנטר לא ייתן ל אסיסטים פנימה ובטח לא קליעה מרחוק שנעלמה כלא הייתה מאז שפניני נפצע..
לפני הכל צריך פורוורד קלעי.

פורוורד קלעי..צריך ברור,אבל ת'כלס כמה שאני יודע אין אחד כזה ועוד שיחזק את מכבי בחסרונות שלה...וגארדים יש כבר שלוש..זה לא לרוחב?! מכבי צריכה עומק שילחם ויתן פוש..ואולי גארד כמו יבזורי לא יזיק.
שנייהם יתקבלו אצלי ברכה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2014, 14:14

ברור שצריך בהתאם לשחרר שחקנים.
מאריץ' המקפץ לינהארט המעודד והיינס הלא קיים צריכים למצוא מקום אחר ללון בו.
במקום שלושתם תביא 2 וירד לך שחקן מהרוטציה..
עם זאת זה נראה שמכבי ויתרה על ישראלי נוסף מה שעוד יותר מרתיח למה לא משתמשים באלטיט...השחקנים הקיימים לא רואים ספסל וזה עוד יתפוצץ לנו בפרצוף!
פדרמן חושב שהסבלנות תשתלם לו אבל כשסמית שוב יחפש תבירכיים שלו ואוחיון ייזכר שבעצם כואבת לו הבטן הוא לא יבין מאיפה זה בא לו.
אתה רוצה לחכות לסוף שלב הבתים?- סבבה אז תכניס לרוטציה שחקני סוף ספסל בשביל לא לגמור ת'חמישייה ותיקח בחשבון שגם יבואו הפסדים..
אלא מה? שום דבר מזה לא קורה! גודס מפחד פחד מוות מהפסדים -אז אמנם אנחנו מנצחים אבל נראים ממש לא טוב- השחקנים שלא בא להם לשחק לא משחקים ושום דבר לא משתנה.
אז נכון המזל הולך עם הטובים ואי כמה שהוא איתנו בזמן האחרון אבל זה ממש לא מספיק ובטח שלא יספיק.
צריך שחקנים!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 24 נובמבר 2014, 14:20

מריאנוביץ שחקן נהדר, אבל לא מה שמכבי צריכה כרגע. היא בהחלט צריכה לנסות להביא אותו בעונה הבאה. לגבי לורבק, לא יודע מהי מידת הכשירות שלו, וגם היכולות המקצועיות שלו בדאון לאחרונה. סימן שאלה
er79

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 14:37

my man כתב:ברור שצריך בהתאם לשחרר שחקנים.
מאריץ' המקפץ לינהארט המעודד והיינס הלא קיים צריכים למצוא מקום אחר ללון בו.
במקום שלושתם תביא 2 וירד לך שחקן מהרוטציה..
עם זאת זה נראה שמכבי ויתרה על ישראלי נוסף מה שעוד יותר מרתיח למה לא משתמשים באלטיט...השחקנים הקיימים לא רואים ספסל וזה עוד יתפוצץ לנו בפרצוף!
פדרמן חושב שהסבלנות תשתלם לו אבל כשסמית שוב יחפש תבירכיים שלו ואוחיון ייזכר שבעצם כואבת לו הבטן הוא לא יבין מאיפה זה בא לו.
אתה רוצה לחכות לסוף שלב הבתים?- סבבה אז תכניס לרוטציה שחקני סוף ספסל בשביל לא לגמור ת'חמישייה ותיקח בחשבון שגם יבואו הפסדים..
אלא מה? שום דבר מזה לא קורה! גודס מפחד פחד מוות מהפסדים -אז אמנם אנחנו מנצחים אבל נראים ממש לא טוב- השחקנים שלא בא להם לשחק לא משחקים ושום דבר לא משתנה.
אז נכון המזל הולך עם הטובים ואי כמה שהוא איתנו בזמן האחרון אבל זה ממש לא מספיק ובטח שלא יספיק.
צריך שחקנים!!!

איך אתה רואה שמכבי ויתרה על ישראלי?..אני מקווה מאוד שאתה לא צודק :unsure
כולם במכבי רוצים רצף ניצחונות כדי לחזק את הביטחון,הפסדים יערערו הכול אצל השחקנים! יש למכבי ממה לפחד!! להריץ את התיאום המשתפר עם השחקנים שהולכים להישאר זה רעיון לא רע לטווח קצר.
הלוואי שהייתה אופציה אחרת ולהתחזק ליפני סוף הטופ 16,אבל באמת להתחזק ולא סתם להביא.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2014, 14:40

אני הייתי מנסה לעשות טרייד עם קאזאן. לתת להם את מאריץ' ולקחת את פישר.

יתרונות: לפישר יש קליעה טובה מחצי מרחק והוא גם נחשב לישראלי. יסגור לנו שתי בעיות. אפשר לנסות לשחק איתו ביחד עם טיוס, כפי שבעבר שיחק עם לאזמה במכבי.

למה שקאזאן תסכים? כי קאזאן לא הצליחה עם פישר כסנטר פותח וכנראה לא תעפיל לטופ-16. כולנו יודעים שפישר הוא לא סנטר אמיתי ואי אפשר לבנות עליו כסנטר פותח כפי שעשתה קאזאן. עקב הכשלונות קאזאן החליפה מאמן. במקומו של פדולאקיס היווני הגיע פשוטין הרוסי. פשוטין אימן את מאריץ' בלוקומוטיב, ואולי ירצה אותו שוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 14:41

er79 כתב:מריאנוביץ שחקן נהדר, אבל לא מה שמכבי צריכה כרגע. היא בהחלט צריכה לנסות להביא אותו בעונה הבאה. לגבי לורבק, לא יודע מהי מידת הכשירות שלו, וגם היכולות המקצועיות שלו בדאון לאחרונה. סימן שאלה

according to his representative his is back in his best shape for long time.

הוא חוזר מפציעה..נראה לי יש לו את מה שצריך לעלות חזרה על הסוס
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2014, 14:47

felix_r כתב:אני הייתי מנסה לעשות טרייד עם קאזאן. לתת להם את מאריץ' ולקחת את פישר.

יתרונות: לפישר יש קליעה טובה מחצי מרחק והוא גם נחשב לישראלי. יסגור לנו שתי בעיות. אפשר לנסות לשחק איתו ביחד עם טיוס, כפי שבעבר שיחק עם לאזמה במכבי.

למה שקאזאן תסכים? כי קאזאן לא הצליחה עם פישר כסנטר פותח וכנראה לא תעפיל לטופ-16. כולנו יודעים שפישר הוא לא סנטר אמיתי ואי אפשר לבנות עליו כסנטר פותח כפי שעשתה קאזאן. עקב הכשלונות קאזאן החליפה מאמן. במקומו של פדולאקיס היווני הגיע פשוטין הרוסי. פשוטין אימן את מאריץ' בלוקומוטיב, ואולי ירצה אותו שוב.

ת'אמת שזה רעיון לא רע בכלל...
אבל לדעתי אין סיכוי שהם יסכימו..בכ"ז פישר די טוב שם...ומאריץ'- נו אתה יודע, מאריץ'...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 24 נובמבר 2014, 14:50

felix_r כתב:אני הייתי מנסה לעשות טרייד עם קאזאן. לתת להם את מאריץ' ולקחת את פישר.

Team coaching staff thinks that with D'or Fischer and Dmitry Sokolov is not enough,at the PF position they have Kostas Kaimakoglou and Viktor Sanikidze but still want to bolster its front line for top 16 phase if they get there and to the VTB League

לא נראה שהם ירצו להרוס לעצמם :roll:
וואי הפתעתה אותי לא שמתי לב למאזן השלילי שלהם,לניז'ני יש משחקים יותר קשים..לא ראיתי משחק שלהם אבל אין להם ניסיון באירופה ולקאזאן יש ניסיון יורוקאפ ויורוליג והם נראה לי יעלו
ופישר נותן מספרים יפים.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2014, 16:50

אתה צוחק עליי? אתה רוצה לתת את מאריץ' שהוא לחלוטין סוס מת ולקבל שחקן לא רע בכלל כמו פישר? ומי ישלם את המשכורת של פישר (100 אלף דולר נטו לחודש)? מכבי עם מס ישראלי? הזוי לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 24 נובמבר 2014, 17:54

מאריץ',לורבק - מה משותף להם? שחקנים שמאד רציתי שיהיו אצלנו לפני 3-4 שנים והיום הם פגרים מהלכים. ראיתי שנה שעברה את לורבק , הוא היה די אומלל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2014, 21:15

roy1000 כתב:אתה צוחק עליי? אתה רוצה לתת את מאריץ' שהוא לחלוטין סוס מת ולקבל שחקן לא רע בכלל כמו פישר? ומי ישלם את המשכורת של פישר (100 אלף דולר נטו לחודש)? מכבי עם מס ישראלי? הזוי לחלוטין.

מאריץ' בכלל לא סוס מת, בקבוצה פשוט לא משחקים אליו לחלוטין כאילו הוא בלתי נראה בהתקפה, כנראה, בידיעה שהוא עוזב בקרוב, ועדיף ללמוד להפעיל מישהו אחר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים