פארגו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 12:46

jol9 כתב:יש כאן עליהום מסויים על פארגו, חלקו בצדק, אבל בגדול צריך שכל המערכת כולל פארגו יתרגלו עוד אחד לשני, ויבינו אחד מהשני מה צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח.

יש כאן עניין מסויים של סדנת חינוך שצריך לעשות לו, ואני מעריך שזה מה שיהיה בשבועות הקרובים, עד שהוא יתאפס.
בכל אופן, פארגו הוא לא נזק. הוא שחקן מצויין, עם יכולות וירטואוזיות, עם חדירה נהדרת עד הטבעת ויכולת מסירה מעולה. ברגע שהכל יתחבר, יהיה לנו כאן
גארד מפחיד.

הספסול של פארגו אתמול היה מהלך מבריק של גודס/פיני וזה מה שניצח למכבי את המשחק. היינס לא היה גדול, אבל פתאום ראית חבורה לוחת ושומרת על המגרש שמשחקת כמו שהמאמנים מבקשים, בלי אגו ובלי כל הזמן לכעוס ולקלל. אם פארגו היה פותח אתמול, אני לא מאמין שמכבי יוצאת עם הניצחון.

כולם מכירים את היכולת האישית של פארגו. הבחור יודע לשים נקודות על הלוח, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה איתו, חייבים למצוא פתרונות לאין הגנה שלו והוא חייב להבין שמכבי זו קבוצה ולא מגרש המשחקים הפרטי שלו. לדעתי, גם צריך להוציא לו את הכדור מהיד, בין אם זה אוחיון שיפתח על ידו או רכז אחר שיגיע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 12:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש כאן עליהום מסויים על פארגו, חלקו בצדק, אבל בגדול צריך שכל המערכת כולל פארגו יתרגלו עוד אחד לשני, ויבינו אחד מהשני מה צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח.

יש כאן עניין מסויים של סדנת חינוך שצריך לעשות לו, ואני מעריך שזה מה שיהיה בשבועות הקרובים, עד שהוא יתאפס.
בכל אופן, פארגו הוא לא נזק. הוא שחקן מצויין, עם יכולות וירטואוזיות, עם חדירה נהדרת עד הטבעת ויכולת מסירה מעולה. ברגע שהכל יתחבר, יהיה לנו כאן
גארד מפחיד.

הספסול של פארגו אתמול היה מהלך מבריק של גודס/פיני וזה מה שניצח למכבי את המשחק. היינס לא היה גדול, אבל פתאום ראית חבורה לוחת ושומרת על המגרש שמשחקת כמו שהמאמנים מבקשים, בלי אגו ובלי כל הזמן לכעוס ולקלל. אם פארגו היה פותח אתמול, אני לא מאמין שמכבי יוצאת עם הניצחון.

כולם מכירים את היכולת האישית של פארגו. הבחור יודע לשים נקודות על הלוח, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה איתו, חייבים למצוא פתרונות לאין הגנה שלו והוא חייב להבין שמכבי זו קבוצה ולא מגרש המשחקים הפרטי שלו. לדעתי, גם צריך להוציא לו את הכדור מהיד, בין אם זה אוחיון שיפתח על ידו או רכז אחר שיגיע.

אני מסכים לגמרי.
כל מה שקרה אתמול היה נכון בהקשר לפארגו, וכל הכבוד לגיא על מה שעשה.

מצד שני, הביקורת (בין השאר שלך) על פארגו פשוט מוגזמת. היו לו כמה משחקים מצויינים השנה, ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים, זה ייראה מצויין ברוב המשחקים, וכשלא, אז
הוא צריך לדעת שהקבוצה יכולה להסתדר גם בלעדיו, וזה מה שגודס הראה לו אתמול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 13:29

jol9 כתב:אני מסכים לגמרי.

מצד שני, הביקורת (בין השאר שלך) על פארגו פשוט מוגזמת. היו לו כמה משחקים מצויינים השנה, ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים, זה ייראה מצויין ברוב המשחקים, וכשלא, אז

אני לא חושב שהביקורת מוגזמת. ההתנהגות של פארגו בשבועיים האחרונות הייתה מתחת לכל ביקורת והוא לא איזה סופו שאפשר לקבל את זה. פארגו צריך להתאפס על עצמו מנטלית ועד אז הוא צריך להמשיך ולעלות מהספסל.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 14 נובמבר 2014, 14:04

דיברתם כאן על השלשות שלו- קחו בחשבון ששלשות יוצרות יתרון מאוד גדול לשחקן כמו ג'רמי.
כולנו יודעים שהוא חודר נהדר, ויש לו צעד ראשון מאוד מהיר, ברגע שהוא לא קולע שלשות אז השחקן נותן לו את המטר ואז הרבה יותר קשה לו לנצל את החדירה שלו. ברגע שהוא קולע שלשה או שתיים השומר (והקבוצה היריבה) בבעיה כי הם לא יכולים להשאיר אותו לבד מצד אחד אבל מצד שני אם יצמדו אליו הוא ברוב המקרים יצליח לעבור אותם מה שידרש חיפוי הגנתי...
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 14:42

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מסכים לגמרי.

אני לא חושב שהביקורת מוגזמת. ההתנהגות של פארגו בשבועיים האחרונות הייתה מתחת לכל ביקורת והוא לא איזה סופו שאפשר לקבל את זה. פארגו צריך להתאפס על עצמו מנטלית ועד אז הוא צריך להמשיך ולעלות מהספסל.

אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.

בכל אופן אנחנו מסכימים על העיקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 21:07

jol9 כתב:אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.

תראה, סופו הוא שחקן שאין לו תחליף. סנטרים ביכולת שלו עולים סכומים שברור שמכבי לא תשלם ולכן אתה נאלץ לקבל את השטויות, החוסר יציבות והקריזות שלו. פארגו, עם כל הכבוד הוא לא שחקן שאין לו תחליף. במליון דולר שמשלמים לו אפשר בהחלט למצוא שחקנים אחרים ברמה דומה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 14 נובמבר 2014, 22:12

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.

תראה, סופו הוא שחקן שאין לו תחליף. סנטרים ביכולת שלו עולים סכומים שברור שמכבי לא תשלם ולכן אתה נאלץ לקבל את השטויות, החוסר יציבות והקריזות שלו. פארגו, עם כל הכבוד הוא לא שחקן שאין לו תחליף. במליון דולר שמשלמים לו אפשר בהחלט למצוא שחקנים אחרים ברמה דומה.

במלון דולר אפשר למצוא שחקנים ברמה שלו ובגלל זהמכל שנה נוחת פה שחקן ברמה של פארגו....
פארגו היה עצבני בשבועיים האחרונים כי כנראה ראה שהחברים שלו לא מתאמצים מספיק אבל אתמול הוא היה הראשון שרץ לחבק את טיוב אחרי פעולה טובה וכל הזמן עודד את החברים . תארו לכם שבמקום היינס היה עוד שחקן עם אגו מנופח , היינו ניראים כמו שמילאנו ניראת עם לאנגפורד והיירסטון לפני שנתיים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Hey Yeah » 14 נובמבר 2014, 23:34

roy1000 כתב:

תחילת העונה אמרת שפארגו לא רכז ולא מוסר, גם שהוא היה מקום 2 באסיסטים ביורוליג.
פארגו בשבוע רע, בין היתר כי החברים שלו לא תפקדו עד אתמול. וגם בשבוע הרע הזה הוא שם 25 מדד על זאגרב.
הקבוצה תתחבר, מי שצריך להחליף יוחלף, ו100% שפארגו יראה טוב יותר בסוף העונה.

שהוא מפוקס הוא אחד הגארדים הטובים באירופה. והוא יתפקס.
Hey Yeah

הודעהעל ידי roy1000 » 15 נובמבר 2014, 09:32

Hey Yeah כתב:תחילת העונה אמרת שפארגו לא רכז ולא מוסר, גם שהוא היה מקום 2 באסיסטים ביורוליג.
פארגו בשבוע רע, בין היתר כי החברים שלו לא תפקדו עד אתמול. וגם בשבוע הרע הזה הוא שם 25 מדד על זאגרב.
הקבוצה תתחבר, מי שצריך להחליף יוחלף, ו100% שפארגו יראה טוב יותר בסוף העונה.

שהוא מפוקס הוא אחד הגארדים הטובים באירופה. והוא יתפקס.

אני לא יודע מה הקשר, אבל אני עדיין חושב שפארגו לא מתאים לעמדת הרכז. אסיסטים זה מדד לרכז טוב או לחוסר אנוכיות? תבדוק כמה אסיסטים יש למרבורי ואייברסון בקריירות שלהם. אחת הטעויות שהגדולות בבניית הסגל העונה זו ההבאה של פארגו לעמדת הרכב שמקום לעמדת הגארד.

יש סיבה שהחברים מתחילים לתפקד ברגע שהוא ירד לספסל. לפארגו יש כישרון אבל ככל הנראה יש גם סיבה שהוא לא הצליח בשום מקום מאז שעזב את מכבי. פארגו חייב לשנות הגישה, להוריד קצת מהאגו, רמת ההתנשאות והעצבים, ואם אפשר, לשחק גם טיפה הגנה. אלו הדברים שמכבי צריכה ממנו בשביל להצליח.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2014, 21:58

2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".

נגד זאגרב פארגו איים 18 פעמים על הסל וקלע 24 נקודות כאשר מול הפועל ת"א, מלאגה והגלבוע עומד האמריקאי על תשע זריקות ו-5.3 נקודות בממוצע. "פארגו נעלב ובשני האימונים האחרונים בקושי איים על הסל", העיד אחד השחקנים.

במילה אחת - בוגר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 18 נובמבר 2014, 22:04

Holiday_Armadillo כתב:
2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".

נגד זאגרב פארגו איים 18 פעמים על הסל וקלע 24 נקודות כאשר מול הפועל ת"א, מלאגה והגלבוע עומד האמריקאי על תשע זריקות ו-5.3 נקודות בממוצע. "פארגו נעלב ובשני האימונים האחרונים בקושי איים על הסל", העיד אחד השחקנים.

במילה אחת - בוגר

אנחנו בכלל לא צריכים גבוה וגארד...
אנחנו צריכים גננת!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2014, 22:11

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

במילה אחת - בוגר

אנחנו צריכים גננת!

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2014, 22:34

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

במילה אחת - בוגר

אנחנו צריכים גננת!

:laugh1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 נובמבר 2014, 23:38

:insist
itai7

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 נובמבר 2014, 23:39

בכנות אני חושב שגודס פשוט הטריף אותו.
לא מאשים אותו בכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2014, 23:40

כאילו נכנס בו איזה שד- הוא פתח את העונה בצורה פנטסטית! הזוי לחלוטין מה שקורה איתו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 27 נובמבר 2014, 23:55

קלט שבעצם עומד מולו כלומניק כמו גודס ומאז הוא זורק זין..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדם » 28 נובמבר 2014, 00:37

אתם מבלבלים במוח,חלאס כבר ,פארגו פח ואתם מתעלמים מעובדות ומחפשים תירוצים ומסבירים תיכולת העלובה ,ומה אם הטיפשות והחוסר שכל??
מה אם ניסיון ההטבעה במקום לשים שנים קלות?
מה אם אחרי שללשה שקלע הלך לחפש שלשה מחמש במקום לכוון תקבוצה ולצמצם הרס תמומנטום ,מה אם מליון איבודים שלא מחויבים לכלום ,אין בעיה אם איבודים אבל אצלו זה מטמטום זה ממש שחקן שכונתי ,אתם ממשיכים להיות עיוורים ולחיות על איזה פנטזיה ,יש משחקים רצינים ויש קדם עונה גם הינס ולנדסברג היו טובים?אז מה אז גודס שגע אותם?גודס אשם?חלאס פארגו כרגע שחקן פח מהרמה הכי נמוכה ,מילא יכולת מילא לא הולך,איפה הבנת משחק איפה לנהל איפה לכוון תקבוצה לזרום להיות המנהיג.?טיפש
לעומתו אהרון גקסון אני לא מחובביו ,אבל לשחקן יש הכל מהכל ,והוא שקט ומתאים את עצמו לצרכים של הקבוצה ולא לשלו ,ונותן מה שהקבוצה צריכה.
עכשיו לגבי השוואה איפה ריס ואיפה פארגו ,פארגו ילך הרבה כדי להיחשב לרמה של רייס ,גם מבחיחנת ככשרון ויכולות הוא נופל ממנו ,מכבי לא משלמים מליון דולר ,אבל פתאום בשניה פארגו מקבל ,על מה??מי יחטוף אותו מי רצה אוו על מה מליון דולר? במחיר שלו ושל לינהראט הינו מקבלים את רייס ומילא ריס אם כבר משלמים סכומים היו שחקנים שאפשר להביא במחיר הזה ,אני לא הבנתי את כל המתלהבים וכל ההיפ שהיה כאילו הבאנו איזה כוכב ,באמת לא מבין מה אתם רוצים לראות בכח משו שאין??יש כם הסברים בשבילו?אז גם למאריץ היינס ולינהראט יש הסברים אם ככה .
פארגו שחקן חביב אבל שימו לב שעזבו יכולת יש לו בעיה אם זה בחדירה ובסחיטת עבירות הוא גם חוטף בלוקים על ימין ועל שמאל לא מצליח לקחת שחקן לסל ,והרבה פעמים שהו עולה לשאמפ שוט מספיקים לעלות איתו כי הוא לא מצליח ליצור יתרון אז או שיוצאת לו זריקה קשה או שהוא מוסר באיזה הזריקה ,הוא לא מצליח ליצר לעצמו כלום ,אני מוכן היתי לקבל אם לא היה הולך אבל הוא לא במצב הזה הלוואי שזה היה המצב יש בעיה ביכולות ,והכי גרוע בהבנת משחק ובשכל.
אדם

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 נובמבר 2014, 00:52

הבעיה עם פארגו שהוא רואה את עצמו כשחקן הטוב ביותר באירופה.
הוא לא. הגיע הזמן שיחזור למימדים הצנועים שלו, ויבנה את עצמו מחדש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 28 נובמבר 2014, 00:53

היכולת של פארגו זה נטו מאמן.
פארגו נמצא בתקופה רעה בעיקר מבחינה מנטאלית. הוא שחקן שכשלא הולך לא (ומה לעשות, זה קורה מדי פעם לשחקנים) הוא לוקח את זה קשה ומחרב את המשחק לכולם.
במקום הזה צריך מאמן שיידע ליישר אותו. כרגע אין כזה.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־4 אורחים