המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:וואו איזה אוברייטד מקל
לא מסכים איתך. שחקן נפלא. חוץ מקליעה הוא חבילה מושלמת לדעתי.
yzafrir כתב:יוני , השאלה הראשונה שלך עונה לשאלה השנייה.
כשהתקציב יורד משנה לשנה אז מה שאתה יכול לבנות זה רק פוטנציאל שיכול באותה מידה לזכות בגביע או ליפול בטופס 16. זה גם הסיבה שסגל כזה רוב הפעמים עושה בדיוק את הממוצע שזה טופ8....
roy1000 כתב:ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??
למה אתה שואל את זה? הרי כולנו יודעים את התשובה. אנחנו לא יודעים בדיוק לאיפה ואיך הכסף יוצא ממכבי, אבל ברור לחלוטין שהאחוז שמושקע בשחקנים יורד כל שנה וזה לא בגלל שההוצאות על האולם גדלות. יש כסף שזולג החוצה מהקבוצה וזה קשור באופן הדוק לבעלים של הקבוצה. כל עוד פדרמן בקבוצה, זה ימשיך להיות ככה.
Roni1 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??
למה אתה שואל את זה? הרי כולנו יודעים את התשובה. אנחנו לא יודעים בדיוק לאיפה ואיך הכסף יוצא ממכבי, אבל ברור לחלוטין שהאחוז שמושקע בשחקנים יורד כל שנה וזה לא בגלל שההוצאות על האולם גדלות. יש כסף שזולג החוצה מהקבוצה וזה קשור באופן הדוק לבעלים של הקבוצה. כל עוד פדרמן בקבוצה, זה ימשיך להיות ככה.
כסף שזולג החוצה או בעלים שלא משקיעים כסף? זו נראית לי האשמה קצת חמורה.
my man כתב:Roni1 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??
למה זה האשמה?
יש חוק שאומר לבעלי קבוצות מה לעשות עם הכסף שלהם? זכותו של דני שובבני לקחת את כל המנויים ולסגור את כל חובותיו...
ושלא ישמע לרגע שאני בעד זה..כן?!
Roni1 כתב:my man כתב:Roni1 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??
למה זה האשמה?
יש חוק שאומר לבעלי קבוצות מה לעשות עם הכסף שלהם? זכותו של דני שובבני לקחת את כל המנויים ולסגור את כל חובותיו...
ושלא ישמע לרגע שאני בעד זה..כן?!
לא אמרתי שזה פלילי, אבל זה מאוד מכוער ומוכיח את הטענות שמכבי הפכה לצעצוע של כמה אנשים.
Roni1 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??
jol9 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:וואו איזה אוברייטד מקל
אתה אומר את זה אחרי שהוא מעולם לא היה שחקן משמעותי ברמה תחרותית גבוהה.
שחקן טוב שעדיין טעון הוכחה.
er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט טוען שמכבי מעוניינים בלוקה מיטרוביץ מהכוכב. אותו זארקו שכבר החתים פה את טומיץ, ראדוליצה ועוד כמה אושיות.
er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט טוען שמכבי מעוניינים בלוקה מיטרוביץ מהכוכב. אותו זארקו שכבר החתים פה את טומיץ, ראדוליצה ועוד כמה אושיות.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:וואו איזה אוברייטד מקל
אתה אומר את זה אחרי שהוא מעולם לא היה שחקן משמעותי ברמה תחרותית גבוהה.
שחקן טוב שעדיין טעון הוכחה.
בעיניי הוא כבר הוכיח. זה שאין לו קילומטראז יורוליג לא מפריע לי. הוא גנב למכבי 2 אליפויות, הגיע לליגה הטובה בעולם, היה לו קמפיין קיץ נפלא בנבחרת בה הוא ניווט את הספינה, וראיתי אותו מספיק כדי לחשוב שהוא יכול בקלות להיות אחד הרכזים הטובים ביורוליג, ועוד עם זהות ישראלית
er79 כתב:לא מסכים. ווינר אמיתי עם ניהול משחק מעולה ומשחק הגנה מצוין. אני עדיין חושב שאם הוא חוזר לאירופה הוא בוודאות יהיה אחד הרכזים ביותר ביבשת. אגב, גם לרנדל אין קילומטראז ביורוליג, אז?
er79 כתב:הסכמנו שלא הסכמנו. אגב, וואלה מיישרים קו עם הגולש הדי אמין מתפוז (היה הראשון לחשוף את פרשת אוחיון) לגבי בייקס. בעיניי זו טעות. השילוב שלו עם פארגו יהיה אפילו קשה יותר לצפייה מזה של היינס. מה קורה עם מקל?
ankram כתב:יש עוד 20 גארדים פנויים יותר טובים מהיינס , ככה בלי לבדוק , מדובר בשחקן לרמת ליגה לאומית , אם לא מחליפים אותו , זה משאיר אותנו עם קו אחורי שלידו קו אחורי של לוגאן והיקמן הוא סוג של NBA.
yzafrir כתב:ankram כתב:יש עוד 20 גארדים פנויים יותר טובים מהיינס , ככה בלי לבדוק , מדובר בשחקן לרמת ליגה לאומית , אם לא מחליפים אותו , זה משאיר אותנו עם קו אחורי שלידו קו אחורי של לוגאן והיקמן הוא סוג של NBA.
יש עוד חמישים סטרץ' פורים עם קליעה טובה משלוש ב-50 אלף דולר שמכבי יכולים להחתים...ככה בלי לבדוק....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Mitelka ו־30 אורחים