ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי er79 » 01 דצמבר 2014, 18:00

זארקו הפלופ מאינטרבאסקט טוען שמכבי מעוניינים בלוקה מיטרוביץ מהכוכב. אותו זארקו שכבר החתים פה את טומיץ, ראדוליצה ועוד כמה אושיות.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2014, 18:05

er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:וואו איזה אוברייטד מקל

לא מסכים איתך. שחקן נפלא. חוץ מקליעה הוא חבילה מושלמת לדעתי.

אתה אומר את זה אחרי שהוא מעולם לא היה שחקן משמעותי ברמה תחרותית גבוהה.
שחקן טוב שעדיין טעון הוכחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2014, 18:06

yzafrir כתב:יוני , השאלה הראשונה שלך עונה לשאלה השנייה.
כשהתקציב יורד משנה לשנה אז מה שאתה יכול לבנות זה רק פוטנציאל שיכול באותה מידה לזכות בגביע או ליפול בטופס 16. זה גם הסיבה שסגל כזה רוב הפעמים עושה בדיוק את הממוצע שזה טופ8....

נכון מאוד. השאלה היא האם זה מה שמגיע למועדון הכי רווחי באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 01 דצמבר 2014, 18:22

roy1000 כתב:
ankram כתב:אבל למה התקציב יורד משנה לשנה? מי מתעסק עם הכנסות המועדון??

למה אתה שואל את זה? הרי כולנו יודעים את התשובה. אנחנו לא יודעים בדיוק לאיפה ואיך הכסף יוצא ממכבי, אבל ברור לחלוטין שהאחוז שמושקע בשחקנים יורד כל שנה וזה לא בגלל שההוצאות על האולם גדלות. יש כסף שזולג החוצה מהקבוצה וזה קשור באופן הדוק לבעלים של הקבוצה. כל עוד פדרמן בקבוצה, זה ימשיך להיות ככה.

כסף שזולג החוצה או בעלים שלא משקיעים כסף? זו נראית לי האשמה קצת חמורה.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 01 דצמבר 2014, 18:24

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:

למה אתה שואל את זה? הרי כולנו יודעים את התשובה. אנחנו לא יודעים בדיוק לאיפה ואיך הכסף יוצא ממכבי, אבל ברור לחלוטין שהאחוז שמושקע בשחקנים יורד כל שנה וזה לא בגלל שההוצאות על האולם גדלות. יש כסף שזולג החוצה מהקבוצה וזה קשור באופן הדוק לבעלים של הקבוצה. כל עוד פדרמן בקבוצה, זה ימשיך להיות ככה.

למה זה האשמה?
יש חוק שאומר לבעלי קבוצות מה לעשות עם הכסף שלהם? זכותו של דני שובבני לקחת את כל המנויים ולסגור את כל חובותיו...

ושלא ישמע לרגע שאני בעד זה..כן?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 01 דצמבר 2014, 18:32

my man כתב:
Roni1 כתב:
roy1000 כתב:

למה זה האשמה?
יש חוק שאומר לבעלי קבוצות מה לעשות עם הכסף שלהם? זכותו של דני שובבני לקחת את כל המנויים ולסגור את כל חובותיו...

לא אמרתי שזה פלילי, אבל זה מאוד מכוער ומוכיח את הטענות שמכבי הפכה לצעצוע של כמה אנשים.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 01 דצמבר 2014, 18:36

Roni1 כתב:
my man כתב:
Roni1 כתב:
roy1000 כתב:

למה זה האשמה?

לא אמרתי שזה פלילי, אבל זה מאוד מכוער ומוכיח את הטענות שמכבי הפכה לצעצוע של כמה אנשים.

לא יודע אם צעצוע אבל בהחלט- עסק לכל דבר..

שמעי מעבר לכך שתקציב השחקנים הולך ויורד אני דווקא מאד אוהב את הרבה מהדברים שהם פועל יוצא ל"עסק" הזה..לדוג' היציאה לשוק האמריקאי בעיני מעבר לזה שהוא אמור להכניס לבעלים עוד כסף הוא גם משווק את מכבי בצורה נהדרת כקבוצה של המדינה ועל הדרך מכניסים קצת ציונות בריאה לתפוצות.
הסדרה הזו שהם מוציאים לאמריקאים היא פצצה של דבר- אני סוג של מכור.(מצד שני אני-כל דבר שקשור למועדון הזה אני מתמכר אליו די בקלות...)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2014, 19:09

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:

אין פה שום "האשמה". זה ההסבר היחידי. הכסף זולג החוצה באיזושהי צורה, בין אם במשכורות למנהלים, החזר הלוואות, קניית מניות או לא יודע איך. העובדות הן שהחלק שהולך לתקציב השחקנים קטן מדי שנה. זה המצב ואני חושב שכמעט כולם פה מבינים את זה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 01 דצמבר 2014, 19:23

jol9 כתב:
er79 כתב:

בעיניי הוא כבר הוכיח. זה שאין לו קילומטראז יורוליג לא מפריע לי. הוא גנב למכבי 2 אליפויות, הגיע לליגה הטובה בעולם, היה לו קמפיין קיץ נפלא בנבחרת בה הוא ניווט את הספינה, וראיתי אותו מספיק כדי לחשוב שהוא יכול בקלות להיות אחד הרכזים הטובים ביורוליג, ועוד עם זהות ישראלית
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 01 דצמבר 2014, 20:33

er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט טוען שמכבי מעוניינים בלוקה מיטרוביץ מהכוכב. אותו זארקו שכבר החתים פה את טומיץ, ראדוליצה ועוד כמה אושיות.

כבר דיברתי עליו בעבר כשחקן כישרוני שכדאי לבדוק לעתיד
זאת יכולה להיות החתמה טובה לטווח הארוך ועם תרומה סבירה כבר מעכשיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 01 דצמבר 2014, 20:50

er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט טוען שמכבי מעוניינים בלוקה מיטרוביץ מהכוכב. אותו זארקו שכבר החתים פה את טומיץ, ראדוליצה ועוד כמה אושיות.

אם זה זארקו זה אומר בוודאות של 100% שמדובר בשטויות
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2014, 20:58

מקל הוא לא המשיח , אבל במצב היום כשפניני פצוע וירושלים נושפת בעורפינו בנוגע לישראלים בסגל אז מקל הוא הכי קרוב למשיח שיש כרגע .
אם יוגב במשך תקופה די ארוכה היה רכז ראשון שלנו ועשה את זה לא רע , אז מקל יכול לעשות את זה עוד הרבה יותר טוב .
מה גם ששני שחקני חמישייה אצלינו הוא מכיר היטב וכבר הוכיח שהשילוב בניהם עובד נפלא...
כרגע בכושר שרוב הסגל נמצא אז גם מקל לא יעזור אבל זה מצב זמני שיחד עם מקל יכול להגיע רחוק בסוף . כמובן עם השינוי המתבקש בקוו הקידמי כמובן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2014, 22:55

er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:

בעיניי הוא כבר הוכיח. זה שאין לו קילומטראז יורוליג לא מפריע לי. הוא גנב למכבי 2 אליפויות, הגיע לליגה הטובה בעולם, היה לו קמפיין קיץ נפלא בנבחרת בה הוא ניווט את הספינה, וראיתי אותו מספיק כדי לחשוב שהוא יכול בקלות להיות אחד הרכזים הטובים ביורוליג, ועוד עם זהות ישראלית

אבל זהו שאין לו קילומטרז' לא רק ביורוליג, אלא בשום ליגה תחרותית ברמה סבירה +. בNBA הוא היה מחלק מגבות בעיקר, ביורוליג וביורוקאפ הוא לא שיחק, ובשנתיים האחרונות
הוא בעיקר מתאמן.

שחקן טוב כן, אבל המרחק בינו לבין להיות בקלות אחד הרכזים הכי טובים ביורוליג הוא עצום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2014, 00:00

לא מסכים. ווינר אמיתי עם ניהול משחק מעולה ומשחק הגנה מצוין. אני עדיין חושב שאם הוא חוזר לאירופה הוא בוודאות יהיה אחד הרכזים ביותר ביבשת. אגב, גם לרנדל אין קילומטראז ביורוליג, אז?
er79

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2014, 00:37

er79 כתב:לא מסכים. ווינר אמיתי עם ניהול משחק מעולה ומשחק הגנה מצוין. אני עדיין חושב שאם הוא חוזר לאירופה הוא בוודאות יהיה אחד הרכזים ביותר ביבשת. אגב, גם לרנדל אין קילומטראז ביורוליג, אז?

אני לא מצליח להבין איך אפשר לקבוע דבר כזה בוודאות.
אבל שיהיה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2014, 06:15

הסכמנו שלא הסכמנו :D. אגב, וואלה מיישרים קו עם הגולש הדי אמין מתפוז (היה הראשון לחשוף את פרשת אוחיון) לגבי בייקס. בעיניי זו טעות. השילוב שלו עם פארגו יהיה אפילו קשה יותר לצפייה מזה של היינס. מה קורה עם מקל?
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2014, 09:45

er79 כתב:הסכמנו שלא הסכמנו :D. אגב, וואלה מיישרים קו עם הגולש הדי אמין מתפוז (היה הראשון לחשוף את פרשת אוחיון) לגבי בייקס. בעיניי זו טעות. השילוב שלו עם פארגו יהיה אפילו קשה יותר לצפייה מזה של היינס. מה קורה עם מקל?

להביא את Buycks במקום היינס זה סופר מהלך רוחבי. גם ישלמו להיינס פיצוי על עוד שנה של חוזה וגם יביאו שחקן עם לא פחות סימני שאלה. לדעתי זה לא יקרה והיינס יישאר עד סוף העונה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 09:51

יש עוד 20 גארדים פנויים יותר טובים מהיינס , ככה בלי לבדוק , מדובר בשחקן לרמת ליגה לאומית , אם לא מחליפים אותו , זה משאיר אותנו עם קו אחורי שלידו קו אחורי של לוגאן והיקמן הוא סוג של NBA.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2014, 10:13

ankram כתב:יש עוד 20 גארדים פנויים יותר טובים מהיינס , ככה בלי לבדוק , מדובר בשחקן לרמת ליגה לאומית , אם לא מחליפים אותו , זה משאיר אותנו עם קו אחורי שלידו קו אחורי של לוגאן והיקמן הוא סוג של NBA.

יש עוד חמישים סטרץ' פורים עם קליעה טובה משלוש ב-50 אלף דולר שמכבי יכולים להחתים...ככה בלי לבדוק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 10:29

yzafrir כתב:
ankram כתב:יש עוד 20 גארדים פנויים יותר טובים מהיינס , ככה בלי לבדוק , מדובר בשחקן לרמת ליגה לאומית , אם לא מחליפים אותו , זה משאיר אותנו עם קו אחורי שלידו קו אחורי של לוגאן והיקמן הוא סוג של NBA.

יש עוד חמישים סטרץ' פורים עם קליעה טובה משלוש ב-50 אלף דולר שמכבי יכולים להחתים...ככה בלי לבדוק....

אתה חושב שהיינס שחקן טוב? או שאתה יודע רק cut & paste?

רק מהליגה שלנו אני יכול למנות לך כמה וכמה גארדים יותר טובים מהיינס - לימונד,הלפרין,יבזורי,דוראנד סקוט,ברייסי רייט,נואלס. ופה כבר הפסקתי.
מה הרשים אותך? היכולת שלו בגארבג' טיים? , או הקליעה שלו ב11% מה 3? יכולת האיבוד שלו מול לחץ? הפעלת הגבוהים שלו? מה בדיוק הרשים אותך שלא הצליח להרשים אפילו את גודס?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־20 אורחים