פארגו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 07:09

פארגו התחיל להתחרפן במשחק מול ירושלים מסיבות לא ברורות בעליל והוא לא נרגע עד עכשיו.
אחד הסיפורים המוזרים שראיתי. אולי בסוף העונה מישהו ממכבי יפתח את הפה ויסביר מה בדיוק קרה לו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 28 נובמבר 2014, 14:01

"ג'רמי פארגו הוא לא שחקן כדורסל, הוא שחקן טניס"., אמר לפני המשחק בכיר בצסק"א והתכוון שהגארד הצהוב הוא לא שחקן קבוצתי אלא סוליסט.

כל כך נכון , אכזבה עצומה, זה העונש של מכבי שהחתימו אותו אחרי שפעמיים השתין עליהם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי התנין » 28 נובמבר 2014, 14:36

מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 28 נובמבר 2014, 14:55

התנין כתב:מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.

לגמרי. כרגע הוא ממש מרוכז בעצמו ונראה שהוא עושה דווקא לגודס, אבל כולנו יודעים למה הוא מסוגל.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 16:00

התנין כתב:מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.

מאז שעזב את מכבי, הוא לא ממש הצליח להראות שום דבר בשום מקום. אני באמת לא יודע לאן זה הולך עם פארגו כי כשרון יש, אבל להגיד בוודאות שהוא יחזור להיות שחקן יורוליג דומיננטי בעוד משחק או שניים זה די לא מבוסס.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 28 נובמבר 2014, 16:06

roy1000 כתב:

מאז שעזב את מכבי, הוא לא ממש הצליח להראות שום דבר בשום מקום. אני באמת לא יודע לאן זה הולך עם פארגו כי כשרון יש, אבל להגיד בוודאות שהוא יחזור להיות שחקן יורוליג דומיננטי בעוד משחק או שניים זה די לא מבוסס.

כי הרי כל הדברים שנאמרים באשכולי פורום זה הינם מבוססים ומוכחים, האמנם?
פארגו נתן עונה ענקית עם מכבי ביורוליג, וסייע לה להגיע לגמר לא צפוי בעליל. יש לו יכולות בלתי רגילות שלא רואים בכלל באירופה, הוא שחקן מלהיב, וסה"כ נותן עונה טובה עד כה, גם אם אתה סופר את המשחקים הפחות טובים. עד לאן נגיע איתו בסופו של יום, אלוהים יודע. אבל אני מאוד לא מעריך חכמה בדיעבד, שכן מדובר על שחקן שכבר שלוש שנים האוהדים מפנטזים לראות כאן. תשפטו אותו בסוף השנה.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 16:47

התנין כתב:כי הרי כל הדברים שנאמרים באשכולי פורום זה הינם מבוססים ומוכחים, האמנם?
פארגו נתן עונה ענקית עם מכבי ביורוליג, וסייע לה להגיע לגמר לא צפוי בעליל. יש לו יכולות בלתי רגילות שלא רואים בכלל באירופה, הוא שחקן מלהיב, וסה"כ נותן עונה טובה עד כה, גם אם אתה סופר את המשחקים הפחות טובים. עד לאן נגיע איתו בסופו של יום, אלוהים יודע. אבל אני מאוד לא מעריך חכמה בדיעבד, שכן מדובר על שחקן שכבר שלוש שנים האוהדים מפנטזים לראות כאן. תשפטו אותו בסוף השנה.

מוכחים לא, אבל בדרך כלל מבוססים על משהו.

פארגו בהחלט היה מצויין בחצי השני של העונה ההיא במכבי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמאז הוא למעשה נכשל ונזרק מכל מקום שהיה בו.
עונה טובה? 13.4 נקודות ב- 44% ל- 2 ו- 23% ל- 3 ביחד עם 6 אסיסטים ו- 2.3 איבודים ב- 30 דקות. תוסיף לזה יכולת הגנתית מבישה, ואני לא חושב שהוא נותן עונה טובה, אפילו לא בינונית עד עכשיו. לשם השוואה - ריקי היקמן השנוא בשנה שעברה נתן 12.2 נקודות למשחק ב- 50% ל-2 ו- 33% ל-3 (28 דקות).

אני לא אגיד שצפיתי מראש את הבעיות אם פארגו או שלא הייתי בעד ההחתמה. כמו שאמרת, זה שחקן עם יכולות מצויינות, אבל כשרואים איך הוא מתנהג בקדנציה הנוכחית שלו במכבי, זה די מסביר את הכשלונות שלו בשנים האחרונות. אני מאוד מקווה שתמצא הנוסחה שתאפשר לפארגו להצליח, אבל אני ממש לא בטוח אם גודס/גרשון הם האנשים שיכולים להגיע אליו.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 28 נובמבר 2014, 17:20

roy1000 כתב:
התנין כתב:כי הרי כל הדברים שנאמרים באשכולי פורום זה הינם מבוססים ומוכחים, האמנם?

מוכחים לא, אבל בדרך כלל מבוססים על משהו.

פארגו בהחלט היה מצויין בחצי השני של העונה ההיא במכבי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמאז הוא למעשה נכשל ונזרק מכל מקום שהיה בו.
עונה טובה? 13.4 נקודות ב- 44% ל- 2 ו- 23% ל- 3 ביחד עם 6 אסיסטים ו- 2.3 איבודים ב- 30 דקות. תוסיף לזה יכולת הגנתית מבישה, ואני לא חושב שהוא נותן עונה טובה, אפילו לא בינונית עד עכשיו. לשם השוואה - ריקי היקמן השנוא בשנה שעברה נתן 12.2 נקודות למשחק ב- 50% ל-2 ו- 33% ל-3 (28 דקות).

אני לא אגיד שצפיתי מראש את הבעיות אם פארגו או שלא הייתי בעד ההחתמה. כמו שאמרת, זה שחקן עם יכולות מצויינות, אבל כשרואים איך הוא מתנהג בקדנציה הנוכחית שלו במכבי, זה די מסביר את הכשלונות שלו בשנים האחרונות. אני מאוד מקווה שתמצא הנוסחה שתאפשר לפארגו להצליח, אבל אני ממש לא בטוח אם גודס/גרשון הם האנשים שיכולים להגיע אליו.

1. אם כך, הדברים שלי בהחלט מבוססים על משהו - עונת יורוליג גדולה.
2. אין ספק שעל הנייר הוא נכשל, אבל אם תסכל על עומקם של דברים נגלה דבר או שניים: (1) כישלון ב- NBA לא נחשב כישלון, לענייננו. דהיינו כזה שממנו ניתן להסיק דבר ולא חצי דבר לגביי השחקן. (2) כישלון בצסק"א שאומנה ע"י חובב רובוטים ורוצח יכולות אישיות הוא בהחלט דבר שבא בחשבון. אני יכול למנות לך רשימה של שחקנים שסורסו במקום אחד ופרחו במקום אחר. וגם אם אסכים כי מדובר בכישלון חרוץ (אני מייחס את הכישלון בעיקר למסינה הרובוטי), הרי שנישאר עם שתי עונות משמעותיות ברזומה של פארגו - באחת הוא היה מלך, ובשניה נכשל לחלוטין. אי לכך, בטח שאין יתרון לאלה ''שצפו'' את הכישלון מראש על פני אלה שציפו שיפרח, כמוני.
3. הוא פתח את העונה מצויין ובמשחקים האחרונים משהו קרה לו. כשהוא רע אז הוא רע מאוד, זה נכון, אבל מאידך לכל שחקן יש תקופה רעה, ואין זה מלמד על מגמתיות בהכרח.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 18:29

התנין כתב:1. אם כך, הדברים שלי בהחלט מבוססים על משהו - עונת יורוליג גדולה.
2. אין ספק שעל הנייר הוא נכשל, אבל אם תסכל על עומקם של דברים נגלה דבר או שניים: (1) כישלון ב- NBA לא נחשב כישלון, לענייננו. דהיינו כזה שממנו ניתן להסיק דבר ולא חצי דבר לגביי השחקן. (2) כישלון בצסק"א שאומנה ע"י חובב רובוטים ורוצח יכולות אישיות הוא בהחלט דבר שבא בחשבון. אני יכול למנות לך רשימה של שחקנים שסורסו במקום אחד ופרחו במקום אחר. וגם אם אסכים כי מדובר בכישלון חרוץ (אני מייחס את הכישלון בעיקר למסינה הרובוטי), הרי שנישאר עם שתי עונות משמעותיות ברזומה של פארגו - באחת הוא היה מלך, ובשניה נכשל לחלוטין. אי לכך, בטח שאין יתרון לאלה ''שצפו'' את הכישלון מראש על פני אלה שציפו שיפרח, כמוני.
3. הוא פתח את העונה מצויין ובמשחקים האחרונים משהו קרה לו. כשהוא רע אז הוא רע מאוד, זה נכון, אבל מאידך לכל שחקן יש תקופה רעה, ואין זה מלמד על מגמתיות בהכרח.

אני לא חולק עליך ברוב הדברים, ואני בטח לא הייתי מאלה שצפו את המצב הנוכחי. מה שכן, אי אפשר להגיד שפארגו נותן עונה טובה עד עכשיו (כי הוא ממש לא) ואי אפשר להיות בטוחים או אפילו לצפות לזה שפתאום הוא יהפוך את זה ויחזור להיות שחקן יורוליג מוביל.

אני גם לא חושב שאפשר לבטל לחלוטין את הכישלון בצסק"א, בייחוד כשאנחנו רואים שאותן הבעיות שהיו לו בצסק"א (אופי בעייתי, אנוכיות ובעיות אגו/גישה) חוזרות על עצמן במכבי. אין לי מכונה שצופה את העתיד, אבל אני ממש לא אופתע אם גם ממכבי הוא ייזרק בתום העונה. כבר ראינו שחקן מוכשר וטוב ממנו בהרבה כמו אלן אנדרסון הולך בנתיב דומה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 28 נובמבר 2014, 19:35

איך אתה מגיע למסקנה הזאת? בגלל חצי עונה טובה במכבי לפני 3 שנים? מה הוא עשה מאז חוץ מלחמם ספסלים?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2014, 21:27

מצחיק שרייס פתח את העונה הרבה יותר גרוע ו בסוף העונה היו כאלו שרצו להחתים אותו לעשרים שנה...במקרה של פארגו אנחנו יודעים מה הוא מסוגל לתת כשהראש שלו במקום הנכון (מה שלא ידענו לגבי רייס ) ולכן הוא ראוי לצ'אנס הרבה יותר גדול ממה שקיבל רייס בזמנו . שחקנים כמו סופו או פארגו הם מה שמכבי יכולים להביא , הפוטנציאל קיים אבל צריך לעבוד קשה ונכון איתם כדי לממש את זה. אם הם לא היו כאלה אז פארגו וסופו היו בין בי איי היום...
במילה אחת סבלנות !!! לגבי כל השחקנים ....
מה שכן אתמול זה נראה כאילו טיוב עושה שביתה איטלקית בהגנה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 22:24

הסיבה שפארגו לא ב- NBA זה כי הוא פשוט לא מספיק טוב. הוא הוכיח את זה. כל השוואה לסופו היא מצחיקה. זה בכלל לא בכיוון.
פארגו מקבל ויקבל את כל הצ'אנסים שבעולם. נקווה רק שיתחיל לשחק יותר ולדבר פחות.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 נובמבר 2014, 12:33

הייתם מאמינים שב-7 משחקים, פארגו עומד על 0.1 חטיפות למשחק? (סה"כ חטיפה אחת, נגד לימוז' במשחק הפתיחה!)
השינוי אצלו חייב לבוא מההגנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2014, 14:07

החציל האצטקי כתב:הייתם מאמינים שב-7 משחקים, פארגו עומד על 0.1 חטיפות למשחק? (סה"כ חטיפה אחת, נגד לימוז' במשחק הפתיחה!)
השינוי אצלו חייב לבוא מההגנה.

פארגו אף פעם לא הצטיין בהגנה. בקדנציה הקודמת מי שעשה את ההגנה היו פרקינס ואיידסון, והחטיפות של פארגו לא באו מהגנה גדולה שלו, אלא מהלחץ של פרקינס ואיידסון על מוביל הכדור, שהיה גורם למסירות לא טובות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 נובמבר 2014, 16:14

felix_r כתב:פארגו אף פעם לא הצטיין בהגנה. בקדנציה הקודמת מי שעשה את ההגנה היו פרקינס ואיידסון, והחטיפות של פארגו לא באו מהגנה גדולה שלו, אלא מהלחץ של פרקינס ואיידסון על מוביל הכדור, שהיה גורם למסירות לא טובות.

יש "לא להצטיין" ויש להיות קונוס. פארגו פשוט לא משקיע בהגנה, והוא עושה את זה בצורה מופגנת.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 29 נובמבר 2014, 16:54

אצל פארגו היכולת החלשה נובעת מבעיה מנטאלית . מרגישים שמשהו עובר עליו . אצל היינס זה פשוט כושר לא מספיק טוב וחוסר חיבור עדיין . מהגארדים אני לא מודאג . הקוו הקידמי הרבה יותר מדאיג עם הפציעות והחוסר כושר של השחקנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 נובמבר 2014, 17:22

yzafrir כתב:אצל פארגו היכולת החלשה נובעת מבעיה מנטאלית . מרגישים שמשהו עובר עליו . אצל היינס זה פשוט כושר לא מספיק טוב וחוסר חיבור עדיין . מהגארדים אני לא מודאג . הקוו הקידמי הרבה יותר מדאיג עם הפציעות והחוסר כושר של השחקנים...

מסכים איתך לגבי פארגו.
אצל היינס זה סיפור אחר. אני די אהבתי את ההחתמה שלו דווקא, אבל זה לא הולך. הוא לא לרמה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 דצמבר 2014, 01:59

קהונס
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי sunshine » 05 דצמבר 2014, 02:21

http://youtu.be/vBb9uAaVHxI?t=5m3s
בהתחלה איך פיק משתדל להוציא את המלוכלך שואל שאלות שלא אמורים לענות לו אבל הכל בשביל התגובה ולגרום הרגשה חרא לפרגו..נזכרתי גם ששאלו אותו בתחילת העונה בצורה מערערת אם הוא בכלל שומע את הקהל קורא ושר בישמו(בגלל שהוא חזר לפה בעיקר בגלל הקהל)..מגעילים!
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 דצמבר 2014, 10:47

מסתבר שאחרי שלשות הקלאץ' שלו, פארגו סינן קללות לעבר הספסל וצעק "הושבתם אותי על הספסל? אותי?!". קיימת מתיחות בין פארגו להנהלה, שלא אהבה את שפת הגוף שלו. כמו כן ב ONE טוענים שיש מתיחות בינו לבין פיני גרשון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים