המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.
התנין כתב:מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.
roy1000 כתב:התנין כתב:מספיק עם השטויות, אין פה אחד שלא שמח כשהוא הוחתם, ובצדק. זה שאנשים ממהרים לחתוך שחקנים אחריי מס' תצוגות נפל זו תופעה ידועה, אבל עדיין מדובר באחד התותחים הכי גדולים שיש באירופה והוא עוד יראה זאת, אין לי ספק בכך. אין שום שחקן שאני לוקח לפניו, למרות שיש מנהלי משחק טובים יותר.
מאז שעזב את מכבי, הוא לא ממש הצליח להראות שום דבר בשום מקום. אני באמת לא יודע לאן זה הולך עם פארגו כי כשרון יש, אבל להגיד בוודאות שהוא יחזור להיות שחקן יורוליג דומיננטי בעוד משחק או שניים זה די לא מבוסס.
התנין כתב:כי הרי כל הדברים שנאמרים באשכולי פורום זה הינם מבוססים ומוכחים, האמנם?
פארגו נתן עונה ענקית עם מכבי ביורוליג, וסייע לה להגיע לגמר לא צפוי בעליל. יש לו יכולות בלתי רגילות שלא רואים בכלל באירופה, הוא שחקן מלהיב, וסה"כ נותן עונה טובה עד כה, גם אם אתה סופר את המשחקים הפחות טובים. עד לאן נגיע איתו בסופו של יום, אלוהים יודע. אבל אני מאוד לא מעריך חכמה בדיעבד, שכן מדובר על שחקן שכבר שלוש שנים האוהדים מפנטזים לראות כאן. תשפטו אותו בסוף השנה.
roy1000 כתב:התנין כתב:כי הרי כל הדברים שנאמרים באשכולי פורום זה הינם מבוססים ומוכחים, האמנם?
פארגו נתן עונה ענקית עם מכבי ביורוליג, וסייע לה להגיע לגמר לא צפוי בעליל. יש לו יכולות בלתי רגילות שלא רואים בכלל באירופה, הוא שחקן מלהיב, וסה"כ נותן עונה טובה עד כה, גם אם אתה סופר את המשחקים הפחות טובים. עד לאן נגיע איתו בסופו של יום, אלוהים יודע. אבל אני מאוד לא מעריך חכמה בדיעבד, שכן מדובר על שחקן שכבר שלוש שנים האוהדים מפנטזים לראות כאן. תשפטו אותו בסוף השנה.
מוכחים לא, אבל בדרך כלל מבוססים על משהו.
פארגו בהחלט היה מצויין בחצי השני של העונה ההיא במכבי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמאז הוא למעשה נכשל ונזרק מכל מקום שהיה בו.
עונה טובה? 13.4 נקודות ב- 44% ל- 2 ו- 23% ל- 3 ביחד עם 6 אסיסטים ו- 2.3 איבודים ב- 30 דקות. תוסיף לזה יכולת הגנתית מבישה, ואני לא חושב שהוא נותן עונה טובה, אפילו לא בינונית עד עכשיו. לשם השוואה - ריקי היקמן השנוא בשנה שעברה נתן 12.2 נקודות למשחק ב- 50% ל-2 ו- 33% ל-3 (28 דקות).
אני לא אגיד שצפיתי מראש את הבעיות אם פארגו או שלא הייתי בעד ההחתמה. כמו שאמרת, זה שחקן עם יכולות מצויינות, אבל כשרואים איך הוא מתנהג בקדנציה הנוכחית שלו במכבי, זה די מסביר את הכשלונות שלו בשנים האחרונות. אני מאוד מקווה שתמצא הנוסחה שתאפשר לפארגו להצליח, אבל אני ממש לא בטוח אם גודס/גרשון הם האנשים שיכולים להגיע אליו.
התנין כתב:1. אם כך, הדברים שלי בהחלט מבוססים על משהו - עונת יורוליג גדולה.
2. אין ספק שעל הנייר הוא נכשל, אבל אם תסכל על עומקם של דברים נגלה דבר או שניים: (1) כישלון ב- NBA לא נחשב כישלון, לענייננו. דהיינו כזה שממנו ניתן להסיק דבר ולא חצי דבר לגביי השחקן. (2) כישלון בצסק"א שאומנה ע"י חובב רובוטים ורוצח יכולות אישיות הוא בהחלט דבר שבא בחשבון. אני יכול למנות לך רשימה של שחקנים שסורסו במקום אחד ופרחו במקום אחר. וגם אם אסכים כי מדובר בכישלון חרוץ (אני מייחס את הכישלון בעיקר למסינה הרובוטי), הרי שנישאר עם שתי עונות משמעותיות ברזומה של פארגו - באחת הוא היה מלך, ובשניה נכשל לחלוטין. אי לכך, בטח שאין יתרון לאלה ''שצפו'' את הכישלון מראש על פני אלה שציפו שיפרח, כמוני.
3. הוא פתח את העונה מצויין ובמשחקים האחרונים משהו קרה לו. כשהוא רע אז הוא רע מאוד, זה נכון, אבל מאידך לכל שחקן יש תקופה רעה, ואין זה מלמד על מגמתיות בהכרח.
החציל האצטקי כתב:הייתם מאמינים שב-7 משחקים, פארגו עומד על 0.1 חטיפות למשחק? (סה"כ חטיפה אחת, נגד לימוז' במשחק הפתיחה!)
השינוי אצלו חייב לבוא מההגנה.
felix_r כתב:פארגו אף פעם לא הצטיין בהגנה. בקדנציה הקודמת מי שעשה את ההגנה היו פרקינס ואיידסון, והחטיפות של פארגו לא באו מהגנה גדולה שלו, אלא מהלחץ של פרקינס ואיידסון על מוביל הכדור, שהיה גורם למסירות לא טובות.
yzafrir כתב:אצל פארגו היכולת החלשה נובעת מבעיה מנטאלית . מרגישים שמשהו עובר עליו . אצל היינס זה פשוט כושר לא מספיק טוב וחוסר חיבור עדיין . מהגארדים אני לא מודאג . הקוו הקידמי הרבה יותר מדאיג עם הפציעות והחוסר כושר של השחקנים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־6 אורחים