יורוקאפ 2014/15 - חימקי ורייס זכו בתואר ועלו ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2014-15

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 דצמבר 2014, 23:55

החציל האצטקי כתב:דונטה היה בטוח שהוא כבר ניצח כנראה

נו ומה ? הוא עד עכשיו בטוח שהוא גם ניצח את מכבי במשחק האליפות ... ואפילו פעמיים עד שבאו הרעים וגזלו שדדו אותה ממנו !!!
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 דצמבר 2014, 00:02

my man כתב:
felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי :D

נכון היה איזה משחק שמכבי הייתה צריכה להפסיד בהפרש גבוה?
אתה זוכר את זה?

היה לפני שנתיים או שלוש משחק מול בארסה שהיינו צריכים לנצח ב9-10 הפרש ואיכשהו מכבי הצליחה לכפות הארכה, אהל זה לא עזר ובסוף הפסדנו באיזה 10 הפרש.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 00:05

חנו'ש כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי :D

אתה זוכר את זה?

היה לפני שנתיים או שלוש משחק מול בארסה שהיינו צריכים לנצח ב9-10 הפרש ואיכשהו מכבי הצליחה לכפות הארכה, אהל זה לא עזר ובסוף הפסדנו באיזה 10 הפרש.

אה כן אני זוכר את זה...זה היה קקה גדול...

אבל אני מדבר על משו יותר ישן...משחק שנכנס לפנתאון הביזיון האירופי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2014, 00:05

חנו'ש כתב:
my man כתב:

אתה זוכר את זה?

זה היה כשאנדרסון שיחק נגדנו ועשה עבירה מפגרת :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 דצמבר 2014, 00:08

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
my man כתב:

אתה זוכר את זה?

זה היה כשאנדרסון שיחק נגדנו ועשה עבירה מפגרת :D

נכון.....
שכחתי את זה :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ankram » 11 דצמבר 2014, 00:31

שמואל1 כתב:דרך אגב- שורה סטטיסטית מפלצתית לדונטה סמית'- 16 נק', 13 אסיסטים, 12 ריבאונדים (טריפל דאבל), 4 גגות, 3 חטיפות.
כל זה כאמור לא מנע ממנו לפספס את המהלך האחרון שהיה יכול לשלוח את המשחק להארכה נוספת.

ו4 איבודים ישירים ועוד 4 עקיפים שמירה רעה וכל זה במשחק של 55 דקות.
וגם בוז מהקהל שלו.

לא התרשמתי
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Roni1 » 11 דצמבר 2014, 00:56

ankram כתב:
שמואל1 כתב:דרך אגב- שורה סטטיסטית מפלצתית לדונטה סמית'- 16 נק', 13 אסיסטים, 12 ריבאונדים (טריפל דאבל), 4 גגות, 3 חטיפות.
כל זה כאמור לא מנע ממנו לפספס את המהלך האחרון שהיה יכול לשלוח את המשחק להארכה נוספת.

ו4 איבודים ישירים ועוד 4 עקיפים שמירה רעה וכל זה במשחק של 55 דקות.
וגם בוז מהקהל שלו.

לא התרשמתי

*תמונת החתימה עם אורי אלון*
Roni1

הודעהעל ידי אדם » 11 דצמבר 2014, 01:16

איזה שטויות אתה מאכיל את עצמך שמואל??.
כל הנקודות של סמית וריט נקלעו בגאביג ,בהארכות שהקבוצה הרומנית לא שמרה ונתנה להם לקלוןע,שכחת כבר שדונטה לא הפסיק להחטיא מהקו??
לגבי הלפרין הכוסונית ,איזה כוכב איזה שחקן,אחרי זה ימכרו לנו שהוא מנהיג וככאלה שטויות,אפילו המאמן שלו יודע וזו לא פעם ראשונה שבמשחקים רצינים ,כולם יודעים שצריך להושיב את גברת הלפרין על הספסל שלא ירטיב תמגרש,כזה שחקן יושב מהרבע השלישי ,ולא מעיר לא זז לא מפריע לו אפילו שהוא לא יתרום או משו ,ראיתי בחיי שחקנים גרועים אבל הרצון שלהם והפרצופים והלחץ על מאמן העיקר להיות במאני טיים העיקר לתרום לקבוצה ,והוא??כלום לא מזיז לא הוא נהנה מזה אפילו לא אמר צעק פרנקו ,כאילו המשחק הכי חשוב העונה תגיד משו אתה ישראלי הבכיר ,תקום תגיד רוצה לשחק .
מה שיפה שיש פה אנשים שכל שנה מפמפמים אותו ,ואת אליהו ,וקראו לאליהו 4 בין הטובים באירופה ,ואני לא מבין מאיפה ההבנה הזאת שלהם ,ומאיפה ההסקות האלה ,והרצון לראות רכרוכים כאלה ,חסרי רצון ויכולת ,חסר ווינריות ,פשוט שחקנים סתמים ,שלא משנה מה יש עליהם אוירה שלא לוקחת לכלום ,אלה שחקנים שאיתם לא הולכים למלחמה ,ואיתם לא מגיעים לשום מקום ,אין להם תדבר הזה שמביא הלאה ותקשיחות ותרצון ותרוע ,אין להם גם יכולת בעיני אבל זה דבר אחר .
מי שמבין כדורסל רואה הרבה פעמים חבורה של שחקנים טובים ,אבך זה לא מספיק חסר להם תדבר הזה שהו]ך קבוצה למנצחת ל תחרותית לרצינית ,זה מכלול של דברים זה ווינריות זה רצון חזק ,זה הרצח בעינים זה השנאה להפסיד זה קשיחות ,הרבה פעמים יש חברה יותר מידי נחמדים יותר מידי רכים ומסיבם יש לוזריות וחולשה כזאתי .
אז לצמד חמד האלה יש את זה בתוספת יכולת חלשה ,אליהו קולע לא קולע לא משנה מה לא יעיל לא תורם כלום לא מרגישים אותו ,שצריך הוא לא שם .
אל תדאגו נגד מכבי הם פתאום יצוצו .
אני היתפללתי שמכבי לא תיפול כל שנה בפח של הבינוניות הזאת ושל הישראלים האל
ה ,אם בכוונה ואם לא ,אני שמח מאוד שהם לא אצלנו ,אני נגעל מכאלה דברים ואני לא מגזים אני לא סובל כאלה ,אני מעדיף פניני פחות כישרוני אתם קוראים לו ,אבל ווינר מאני טיים ,רע אוהב לנצח ,יש בו רוח תחרותית ,לעומתם .
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 01:47

אדם, אני חושב שרוב האנשים כבר לא קוראים להלפרין ולאליהו לחזור למכבי. אפילו אני התפכחתי, ובאמת אהבתי את שניהם פעם.

זה לא מפתיע, כי זה כבר old news.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 11 דצמבר 2014, 02:24

כן אוולי,אבל גם בתחילת השנה וגם בשנה שעברה תמיד דיברו עליהם ,אני לא מדבר על התקשורת שהפכה את שאריות מכבי לישראלים הכי טובים ,כן ראינו .
מעבר לזה לא אהבתי אותם גם במכבי ,דבר שני אני מקוה שמכבי נגדם תוכיח את זה ולא תושפל שוב ותשים אותנו במקום של להסביר,כי קבוצות קיקיוניות עשו בית ספר לירושלים בהגנה ובהתקפה ,וגם את דונטה רובם סגרו יפה ,מול מכבי כולם אצלם פתאום קלעים ,אסור למכבי להיגרר למשחק כזה מולם של ליגת גאס בוגאס ,מכבי צריכה להיות חככמה שיטתית מסודרת לשלוט בקצף המשחק ,ולהיות אגרסיבית אם דונטה ,תמיד נגדו הוא עושה מהשומרים שלנו צחוק וכמו ילדים קטנים ,בזמן שבכל מקום אחר שמים לו מרפקים ודוחפים ומשגעים אותו ומוציאים אותו מהקצב ופיזים איתו ושום דבר לא קל ,הגיע הזמן שלמכבי יהיה רוע וכבוד .
אדם

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 15:17

אני רק אניח את זה פה-
אם אנחנו מנצחים פה ב 10 נס זלגיריס זה קטן ליד מה שהולך פה חחח

(אוהד מגדל-יהב במהלך ההארכה השנייה אתמול)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 11 דצמבר 2014, 16:01

my man כתב:אני רק אניח את זה פה-

כן הא
הנס שבאתר היורוליג דורג במקום הראשון בכל הזמנים, קטן על ניצחון שפותח פתח לסיכוי לעלות לשלב השני ביורוקאפ. שלב שאליו עולות 4 מתוך 6 קבוצות בבית.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 16:22

Roni1 כתב:

כן הא
הנס שבאתר היורוליג דורג במקום הראשון בכל הזמנים, קטן על ניצחון שפותח פתח לסיכוי לעלות לשלב השני ביורוקאפ. שלב שאליו עולות 4 מתוך 6 קבוצות בבית.

ועוד מול מי... קבוצה אימתנית מרומניה שעד לפני כמה שבועות אף אחד בישראל כולל אוהדי מגדל לא ידעו על קיומה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 16:31

jol9 כתב:
Roni1 כתב:

כן הא

ועוד מול מי... קבוצה אימתנית מרומניה שעד לפני כמה שבועות אף אחד בישראל כולל אוהדי מגדל לא ידעו על קיומה...

הבאתי את זה כי אני במצב רוח נוסטלגי(כמו גם הת'רד שפתחתי)..
ברור שלומר את שני המשחקים הללו באותו הקשר זה עלבון לכדורסל האירופי..
הנס ההוא היה משחק מהטובים שנצפו אי פעם...-משחק פרישה של אחד מגדולי השחקנים אי פעם עם קרב ראש בראש מול אגדות כדורסל אירופאיות.. ובלי לדבר על כל ההשלכות של הנס..

לעומת זאת הדבר הזה שהיה אתמול רחוק שנות אור מהמילה כדורסל ומספורט בכלל. טוני גפני אחרי המשחק אמר שהוא היה דוחף לסל החטאת עונשין של היריבה בכדי להשיג ההארכה..איכס אני נגעלתי אתמול בצורה קשה..אם יש מגיע בכדורסל אז לפלויישט אתמול הגיע לנצח. הם ניסו להשאר ספורטיביים עד הסוף לאבוביץ' היה יכול להחטיא את העונשין אתמול ולגמור את המשחק אבל ספורט זה חתירה לניצחון והוא הביא אותה ב2 קליעות. קלאסה של שחקן!
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 11 דצמבר 2014, 17:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 דצמבר 2014, 17:01

מופע אימים של סמית': צחוק, צעקות וקללות. "לעזאזל כולם"
זה האיש שנבחר להוביל? אירוע מביך ולא מכובד אחרי ההדחה: כוכב י-ם השתולל, שמע מוזיקה בווליום גבוה והפריע לראיונות. כשבקבוצה ביקשו שיירגע, סמית' הגיב בקללה עסיסית. פרנקו הגן: "כל אחד מקבל הפסדים אחרת"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 80711.html

גלדסטון חם היום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 11 דצמבר 2014, 20:28

my man כתב:
חנו'ש כתב:
my man כתב:

אתה זוכר את זה?

מכבי מול ציבונה זאגרב, בעונה הראשונה של פיני כמאמן מכבי (החליף את יורם חרוש באמצע העונה) כמדומני ב98/99.
מכבי יצאה לקרואטיה שהיא יודעת שהפסד עד 16 (בערך) יגרום לה לסיים במקום השלישי ובבית קשה, ונצחון מעל המס' הזה יגרום לה לסיים רביעית ובבית יותר קל.

אחרי שמכבי הבינה שהיא לא תנצח התחיל מופע ביזארי שבו שתי הקבוצות התאמצו לא לקלוע, גיא גודס קלע שלשה עם הקרש! שגרם למכבי לא לעמוד במשימה ולהיות בבית הקשה יותר ולא להטביע חותם...

עונה לאחר מכן הביאו את אריאל ונייט וחזרנו להיות אימפריה אירופית.

(למה אני זוכר את זה? :/)
מקובי

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 20:38

מקובי כתב:
my man כתב:
חנו'ש כתב:
my man כתב:

אתה זוכר את זה?

מכבי מול ציבונה זאגרב, בעונה הראשונה של פיני כמאמן מכבי (החליף את יורם חרוש באמצע העונה) כמדומני ב98/99.
מכבי יצאה לקרואטיה שהיא יודעת שהפסד עד 16 (בערך) יגרום לה לסיים במקום השלישי ובבית קשה, ונצחון מעל המס' הזה יגרום לה לסיים רביעית ובבית יותר קל.

אחרי שמכבי הבינה שהיא לא תנצח התחיל מופע ביזארי שבו שתי הקבוצות התאמצו לא לקלוע, גיא גודס קלע שלשה עם הקרש! שגרם למכבי לא לעמוד במשימה ולהיות בבית הקשה יותר ולא להטביע חותם...

עונה לאחר מכן הביאו את אריאל ונייט וחזרנו להיות אימפריה אירופית.

(למה אני זוכר את זה? :/)

אין עליך באאאאררררץץץ!!!

אני כבר 24 שעות מחפש את זה ולא מוצא!! מהדוחים ביותר שצפיתי בהם- אתמול כ"כ הזכיר לי את זה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:40

זכרתי שזה נגד ציבונה ועם פיני גרשון, אבל לא זכרתי באיזו עונה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 20:42

felix_r כתב:זכרתי שזה נגד ציבונה ועם פיני גרשון, אבל לא זכרתי באיזו עונה :)

לא אמרת, לא מאמין!! :noseup
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:43

my man כתב:
felix_r כתב:זכרתי שזה נגד ציבונה ועם פיני גרשון, אבל לא זכרתי באיזו עונה :)

לא אמרת, לא מאמין!! :noseup

אלי סהר מזכיר את המקרה הזה בכל פעם שיש קשר או אין קשר :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־11 אורחים