החציל האצטקי כתב:דונטה היה בטוח שהוא כבר ניצח כנראה
נו ומה ? הוא עד עכשיו בטוח שהוא גם ניצח את מכבי במשחק האליפות ... ואפילו פעמיים עד שבאו הרעים וגזלו שדדו אותה ממנו !!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:דונטה היה בטוח שהוא כבר ניצח כנראה
my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
נכון היה איזה משחק שמכבי הייתה צריכה להפסיד בהפרש גבוה?
אתה זוכר את זה?
חנו'ש כתב:my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
אתה זוכר את זה?
היה לפני שנתיים או שלוש משחק מול בארסה שהיינו צריכים לנצח ב9-10 הפרש ואיכשהו מכבי הצליחה לכפות הארכה, אהל זה לא עזר ובסוף הפסדנו באיזה 10 הפרש.
חנו'ש כתב:my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
אתה זוכר את זה?
היה לפני שנתיים או שלוש משחק מול בארסה שהיינו צריכים לנצח ב9-10 הפרש ואיכשהו מכבי הצליחה לכפות הארכה, אהל זה לא עזר ובסוף הפסדנו באיזה 10 הפרש.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
אתה זוכר את זה?
זה היה כשאנדרסון שיחק נגדנו ועשה עבירה מפגרת
שמואל1 כתב:דרך אגב- שורה סטטיסטית מפלצתית לדונטה סמית'- 16 נק', 13 אסיסטים, 12 ריבאונדים (טריפל דאבל), 4 גגות, 3 חטיפות.
כל זה כאמור לא מנע ממנו לפספס את המהלך האחרון שהיה יכול לשלוח את המשחק להארכה נוספת.
ankram כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב- שורה סטטיסטית מפלצתית לדונטה סמית'- 16 נק', 13 אסיסטים, 12 ריבאונדים (טריפל דאבל), 4 גגות, 3 חטיפות.
כל זה כאמור לא מנע ממנו לפספס את המהלך האחרון שהיה יכול לשלוח את המשחק להארכה נוספת.
ו4 איבודים ישירים ועוד 4 עקיפים שמירה רעה וכל זה במשחק של 55 דקות.
וגם בוז מהקהל שלו.
לא התרשמתי
אם אנחנו מנצחים פה ב 10 נס זלגיריס זה קטן ליד מה שהולך פה חחח
my man כתב:אני רק אניח את זה פה-אם אנחנו מנצחים פה ב 10 נס זלגיריס זה קטן ליד מה שהולך פה חחח
(אוהד מגדל-יהב במהלך ההארכה השנייה אתמול)
Roni1 כתב:my man כתב:אני רק אניח את זה פה-אם אנחנו מנצחים פה ב 10 נס זלגיריס זה קטן ליד מה שהולך פה חחח
כן הא
הנס שבאתר היורוליג דורג במקום הראשון בכל הזמנים, קטן על ניצחון שפותח פתח לסיכוי לעלות לשלב השני ביורוקאפ. שלב שאליו עולות 4 מתוך 6 קבוצות בבית.
jol9 כתב:Roni1 כתב:my man כתב:אני רק אניח את זה פה-אם אנחנו מנצחים פה ב 10 נס זלגיריס זה קטן ליד מה שהולך פה חחח
כן הא
הנס שבאתר היורוליג דורג במקום הראשון בכל הזמנים, קטן על ניצחון שפותח פתח לסיכוי לעלות לשלב השני ביורוקאפ. שלב שאליו עולות 4 מתוך 6 קבוצות בבית.
ועוד מול מי... קבוצה אימתנית מרומניה שעד לפני כמה שבועות אף אחד בישראל כולל אוהדי מגדל לא ידעו על קיומה...
my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
אתה זוכר את זה?
אה כן אני זוכר את זה...זה היה קקה גדול...
אבל אני מדבר על משו יותר ישן...משחק שנכנס לפנתאון הביזיון האירופי...
מקובי כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:felix_r כתב:אחד המשחקים הכי הזוים שראיתי. אבך אני אגיד את האמת, רציתי שדונטה סמית' יקלע, כדי שזה בטוח יהיה הכי הזוי שראיתי
אתה זוכר את זה?
אה כן אני זוכר את זה...זה היה קקה גדול...
אבל אני מדבר על משו יותר ישן...משחק שנכנס לפנתאון הביזיון האירופי...
מכבי מול ציבונה זאגרב, בעונה הראשונה של פיני כמאמן מכבי (החליף את יורם חרוש באמצע העונה) כמדומני ב98/99.
מכבי יצאה לקרואטיה שהיא יודעת שהפסד עד 16 (בערך) יגרום לה לסיים במקום השלישי ובבית קשה, ונצחון מעל המס' הזה יגרום לה לסיים רביעית ובבית יותר קל.
אחרי שמכבי הבינה שהיא לא תנצח התחיל מופע ביזארי שבו שתי הקבוצות התאמצו לא לקלוע, גיא גודס קלע שלשה עם הקרש! שגרם למכבי לא לעמוד במשימה ולהיות בבית הקשה יותר ולא להטביע חותם...
עונה לאחר מכן הביאו את אריאל ונייט וחזרנו להיות אימפריה אירופית.
(למה אני זוכר את זה? :/)
felix_r כתב:זכרתי שזה נגד ציבונה ועם פיני גרשון, אבל לא זכרתי באיזו עונה
my man כתב:felix_r כתב:זכרתי שזה נגד ציבונה ועם פיני גרשון, אבל לא זכרתי באיזו עונה
לא אמרת, לא מאמין!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־32 אורחים