ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי felix_r » 16 דצמבר 2014, 02:51

הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.

בכל משחק יורוליג אנחנו רואים שמכבי מסתבכת בהגנה מול הפיק-נ-רולים של היריבה, אבל משום מה אף קבוצה לא מסתבכת מול הפיק-נ-רולים של מכבי. האם שאלתם את עצמכם למה?
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 16 דצמבר 2014, 02:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 02:54

felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.

אני מעריכה את ההגזמה לשם הפואנטה אבל גם בהגזמות כאלה צריך גבול
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 דצמבר 2014, 02:57

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.

הגזמה? איפה בדיוק הגזמתי? שמת לב במקרה כמה זריקות לוקחים הסנטרים שלנו בכל משחק ליגה/יורוליג? לא הכנסת כדורים טובה בפוסט ולא פיק-נ-רול כלום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 03:00

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הגזמה? איפה בדיוק הגזמתי? שמת לב במקרה כמה זריקות לוקחים הסנטרים שלנו בכל משחק ליגה/יורוליג? לא הכנסת כדורים טובה בפוסט ולא פיק-נ-רול כלום.

לא היית לוקח את שאקיל בשיאו? לא היית לוקח שחקן של 30 נקודות ו-14 ריבאונדים ב-NBA?
אתה באמת לא רואה איפה הגזמת?

אני מסכימה עם הנקודה שלך אבל זאת הייתה אמירה דיי מגוחכת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 דצמבר 2014, 03:11

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא היית לוקח את שאקיל בשיאו? לא היית לוקח שחקן של 30 נקודות ו-14 ריבאונדים ב-NBA?

ללא הכנסות כדור טובות גם שאקיל לא יתרום הרבה, מה גם שבליגה שלנו ישרקו לו עבירות תוקף וצעדים אפילו יותר ממה ששורקים לסופו. בסוף שאקיל יתעצבן ויתפוס איזה אסתרון ויזרוק אותו על רייניש, שוב יתחיל הבלגן בתקשורת, יורידו למכבי נקודות, נקבל משחקי רדיוס... מי צריך את זה? :nono
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 03:12

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ללא הכנסות כדור טובות גם שאקיל לא יתרום הרבה, מה גם שבליגה שלנו ישרקו לו עבירות תוקף וצעדים אפילו יותר ממה ששורקים לסופו. בסוף שאקיל יתעצבן ויתפוס איזה אסתרון ויזרוק אותו על רייניש, שוב יתחיל הבלגן בתקשורת, יורידו למכבי נקודות, נקבל משחקי רדיוס... מי צריך את זה? :nono

פנדל לבאר שבע!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 05:30

felix_r כתב:ללא הכנסות כדור טובות גם שאקיל לא יתרום הרבה, מה גם שבליגה שלנו ישרקו לו עבירות תוקף וצעדים אפילו יותר ממה ששורקים לסופו. בסוף שאקיל יתעצבן ויתפוס איזה אסתרון ויזרוק אותו על רייניש, שוב יתחיל הבלגן בתקשורת, יורידו למכבי נקודות, נקבל משחקי רדיוס... מי צריך את זה? :nono

כשקובי הגיע ללייקרס, הוא התחיל להשתולל לקחת המון זריקות מבחוץ במקום להכניס את הכדור לשאק. שאקיל תפס אותו במחצית בחדר ההלבשה ואמר לו שאם הוא לא מכניס כל כדור דבר ראשון אליו במחצית השניה, הוא לא יוצא מהאולם בחיים. מאז, הכדורים נכנסו בכל התקפה דבר ראשון פנימה.

אם שאקיל היה משחק עם פארגו, פארגו היה כבר מזמן במחלקה שיקומית בבית לוינסון. אולי כדאי שסופו ילמד.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 16 דצמבר 2014, 07:50

יחסית להחתמת אמצע עונה, כשאין צ'אנס לשמות נוצצים, אינגליש זה שם סביר, אני מניח. קליעה די טובה. מלפפון לכמה שניות, באייקס, העדיף גם הוא את הכסף הסיני, כמו מלפפון אחר, ארל קלארק. אני חושב שמכבי חייבת להילחם כמה שניתן, גם במחיר של להכניס יד לכיס, על זוראן ארצג.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 16 דצמבר 2014, 08:01

אין ספק שבמצב נורמאלי כשסופו בכושר וטיוס רוצה לשחק אז ארצג בחירה עדיפה על סלוטר אבל כרגע אני חושב שחקן כמו סלוטר שחיי מנקודות גארבז' ופיק אנד רול פשוט בדומה לטיוס חסר לנו יותר , לפחות עד שסופו יחזור לעצמו .
לגבי אינגליש , בעבר היה שחקן לא רע אבל נראה לי הרבה מעבר לשיאו ו אני חושב שאיידסון עדיף עליו אבל אני בכלל לא בטוח שצריך עוד קלעי אלא רכז כדי שפארגו יוסט לעמדה 2...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 16 דצמבר 2014, 09:18

טוב נו הימור שלי לא יגיע שום חיזוק כשגם גודס ההזוי מצוטט כאומר ש 'היינס ומאריץ היו נהדרים זה חומר למחשבה לגבי חיזוק ' ובוואלה טוענים שייש חילוקי דעות בהנהלה לגבי סלוטר ויתכן מאוד שלא יגיע ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי sunshine » 16 דצמבר 2014, 10:16

ניקולה מדבר על אחרי העזיבה של מאריץ'
"אנחנו צריכים עוד שחקן פנים.אי אפשר להתאמן ללא גבוה נוסף"

מעניין...

מה יהיה בתשקורת?! ליפני שבועיים אמרתם שבוע ליפני שבוע אמרתם שבועיים...אי אפשר קצת לגוון בספיקולציות שלכם?
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי er79 » 16 דצמבר 2014, 10:59

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 81024.html

אפילו לסלוטר אין להם כסף, אז ארצג? בקיצור, הכינו את השטיח האדום בנתב"ג לזיזיץ/פלאניניץ' ושות'
er79

הודעהעל ידי sunshine » 16 דצמבר 2014, 11:06

er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.181024.html

אפילו לסלוטר אין להם כסף, אז ארצג? בקיצור, הכינו את השטיח האדום בנתב"ג לזיזיץ/פלאניניץ' ושות'

אם להיות יותר מדויקים..לא רוצים לשים הרבה כסף על אחד שלא יהיה שחקן מטרה דומיננטי
וזה באמת יותר מידיי לשחקן מושאל ברף שלו.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי 0ved1212 » 16 דצמבר 2014, 11:07

בעניין סלוטר צודקים לחלוטין למה לשלם 500000 אלף על שחקן מושאל ולא בדיוק מתאים??
אם הכסף הזה אפשר אולי להביא את אחד הגבוהים של צזביטה זופטיץ או בילאן אפילו עם יעלו יותר שחקנים שבהרבה עדיפים על סלוטר
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 16 דצמבר 2014, 11:16

שוב, אין לי בעיה עם מה שאתם אומרים, סלוטר נגר, אני לא בעד החתמתו, אבל תסיקו את המסקנה בין השורות, גם לא יבוא לפה פורוורד איכותי כמו ארצג למשל, שחקנים במחיר שמכבי ייתנו זה שחקנים בלבל של זיזיץ.
er79

הודעהעל ידי sunshine » 16 דצמבר 2014, 11:22

אם זה עוזר לכם להוריד את הציפיות מהחתמה כלשהיא (לי זה עוזר)..כשאנשים מהססים יותר מידי,הם יוצאים קרחים מישני הצדדים.
מצפה לז'יז'יץ'2# :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 16 דצמבר 2014, 13:04

הטור של האוזמן: (שמתם לב שזה לא באמת סיכום מחזור אף פעם, אלא סיכום של מכבי?! אם מכבי משחקת בראשון הטור יעלה ביום שני וזה כמעט לא משנה אם המשחק המרכזי ישוחק רק ביום שני בערב. ורק אם מכבי משחקת בשני אז הטור יעלה ביום שלישי)
http://sports.walla.co.il/item/2811018

הראשונה טענה שהיתרון היחסי של מכבי על פני יריבות אירופאיות יכול להיות בקו האחורי. משכך הגיע רעיון ללכת על עוד זר גארד, איפשהו בגזרת ה-2 שיכול להיכנס ל-1, שיחד עם פארגו, היינס ואוחיון ישלים כוח אש רציני.הגישה השנייה, מובלת בידי מי שעתיד להפוך לעוזר המאמן לעתיד, הייתה שעוצמה בונים מבפנים, ולכן צריך ללכת על עוד גבוה, כדי להעמיד קו קדמי של רנדל-סופו-זר נוסף-טיוס-פניני. שתי גישות הגיוניות. אבל במכבי, כפי שקורה לה לעיתים, הלכו על האופציה השלישית, נטולת ההיגיון. בואו נביא פרוספקט. נלך על הגניבה. נשחק אותה בגדול. נחתים את נייט לינהארט. אמנם אנחנו לא באמת צריכים שחקן בעמדה 3 ונכון שלינהארט הוא לא ממש צעיר ולא בדיוק פרוספקט, אבל אל-תשכחו-שכולם-ירדו-עלינו-ובסוף-גנבנו-גביע, כן?

אהבתי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 16 דצמבר 2014, 14:08

אביהוא כתב:

אם להיות יותר מדויקים..לא רוצים לשים הרבה כסף על אחד שלא יהיה שחקן מטרה דומיננטי
וזה באמת יותר מידיי לשחקן מושאל ברף שלו.

נקודה.
Roni1

הודעהעל ידי sunshine » 16 דצמבר 2014, 17:06

my man כתב:הטור של האוזמן: (שמתם לב שזה לא באמת סיכום מחזור אף פעם, אלא סיכום של מכבי?! אם מכבי משחקת בראשון הטור יעלה ביום שני וזה כמעט לא משנה אם המשחק המרכזי ישוחק רק ביום שני בערב. ורק אם מכבי משחקת בשני אז הטור יעלה ביום שלישי)
http://sports.walla.co.il/item/2811018

הראשונה טענה שהיתרון היחסי של מכבי על פני יריבות אירופאיות יכול להיות בקו האחורי. משכך הגיע רעיון ללכת על עוד זר גארד, איפשהו בגזרת ה-2 שיכול להיכנס ל-1, שיחד עם פארגו, היינס ואוחיון ישלים כוח אש רציני.הגישה השנייה, מובלת בידי מי שעתיד להפוך לעוזר המאמן לעתיד, הייתה שעוצמה בונים מבפנים, ולכן צריך ללכת על עוד גבוה, כדי להעמיד קו קדמי של רנדל-סופו-זר נוסף-טיוס-פניני. שתי גישות הגיוניות. אבל במכבי, כפי שקורה לה לעיתים, הלכו על האופציה השלישית, נטולת ההיגיון. בואו נביא פרוספקט. נלך על הגניבה. נשחק אותה בגדול. נחתים את נייט לינהארט. אמנם אנחנו לא באמת צריכים שחקן בעמדה 3 ונכון שלינהארט הוא לא ממש צעיר ולא בדיוק פרוספקט, אבל אל-תשכחו-שכולם-ירדו-עלינו-ובסוף-גנבנו-גביע, כן?

אהבתי

עכשיו יותר אהבתה? :whistle
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי rc4991 » 16 דצמבר 2014, 23:15

מצד אחד אני לא רוצה אותו כאן אז אני שמח
מצד שני זה אומר כמה מכבי מוכנה להשקיע בגבוה (למרות שאני מסכים שסלוטר לא שווה את הסכומים האלה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, עידן ו־20 אורחים