המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.
אני מעריכה את ההגזמה לשם הפואנטה אבל גם בהגזמות כאלה צריך גבול
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.
הגזמה? איפה בדיוק הגזמתי? שמת לב במקרה כמה זריקות לוקחים הסנטרים שלנו בכל משחק ליגה/יורוליג? לא הכנסת כדורים טובה בפוסט ולא פיק-נ-רול כלום.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.
הגזמה? איפה בדיוק הגזמתי? שמת לב במקרה כמה זריקות לוקחים הסנטרים שלנו בכל משחק ליגה/יורוליג? לא הכנסת כדורים טובה בפוסט ולא פיק-נ-רול כלום.
לא היית לוקח את שאקיל בשיאו? לא היית לוקח שחקן של 30 נקודות ו-14 ריבאונדים ב-NBA?
אתה באמת לא רואה איפה הגזמת?
אני מסכימה עם הנקודה שלך אבל זאת הייתה אמירה דיי מגוחכת
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים אף גבוה שאין לו קליעה, גם אם זה שאקיל אוניל בשיאו, מסיבה אחת פשוטה: השנה הקבוצה שלנו לא יודעת להפעיל סנטרים. זה מה יש. כמובן שאפשר לעבוד על זה, אבל אני לא רואה הרבה שינוים מאז תחילת העונה, אז אני כבר לא מצפה לשינוי גדול בהמשך.
לא היית לוקח את שאקיל בשיאו? לא היית לוקח שחקן של 30 נקודות ו-14 ריבאונדים ב-NBA?
אתה באמת לא רואה איפה הגזמת?
אני מסכימה עם הנקודה שלך אבל זאת הייתה אמירה דיי מגוחכת
ללא הכנסות כדור טובות גם שאקיל לא יתרום הרבה, מה גם שבליגה שלנו ישרקו לו עבירות תוקף וצעדים אפילו יותר ממה ששורקים לסופו. בסוף שאקיל יתעצבן ויתפוס איזה אסתרון ויזרוק אותו על רייניש, שוב יתחיל הבלגן בתקשורת, יורידו למכבי נקודות, נקבל משחקי רדיוס... מי צריך את זה?
felix_r כתב:ללא הכנסות כדור טובות גם שאקיל לא יתרום הרבה, מה גם שבליגה שלנו ישרקו לו עבירות תוקף וצעדים אפילו יותר ממה ששורקים לסופו. בסוף שאקיל יתעצבן ויתפוס איזה אסתרון ויזרוק אותו על רייניש, שוב יתחיל הבלגן בתקשורת, יורידו למכבי נקודות, נקבל משחקי רדיוס... מי צריך את זה?
"אנחנו צריכים עוד שחקן פנים.אי אפשר להתאמן ללא גבוה נוסף"
er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.181024.html
אפילו לסלוטר אין להם כסף, אז ארצג? בקיצור, הכינו את השטיח האדום בנתב"ג לזיזיץ/פלאניניץ' ושות'
הראשונה טענה שהיתרון היחסי של מכבי על פני יריבות אירופאיות יכול להיות בקו האחורי. משכך הגיע רעיון ללכת על עוד זר גארד, איפשהו בגזרת ה-2 שיכול להיכנס ל-1, שיחד עם פארגו, היינס ואוחיון ישלים כוח אש רציני.הגישה השנייה, מובלת בידי מי שעתיד להפוך לעוזר המאמן לעתיד, הייתה שעוצמה בונים מבפנים, ולכן צריך ללכת על עוד גבוה, כדי להעמיד קו קדמי של רנדל-סופו-זר נוסף-טיוס-פניני. שתי גישות הגיוניות. אבל במכבי, כפי שקורה לה לעיתים, הלכו על האופציה השלישית, נטולת ההיגיון. בואו נביא פרוספקט. נלך על הגניבה. נשחק אותה בגדול. נחתים את נייט לינהארט. אמנם אנחנו לא באמת צריכים שחקן בעמדה 3 ונכון שלינהארט הוא לא ממש צעיר ולא בדיוק פרוספקט, אבל אל-תשכחו-שכולם-ירדו-עלינו-ובסוף-גנבנו-גביע, כן?
אביהוא כתב:er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.181024.html
אפילו לסלוטר אין להם כסף, אז ארצג? בקיצור, הכינו את השטיח האדום בנתב"ג לזיזיץ/פלאניניץ' ושות'
אם להיות יותר מדויקים..לא רוצים לשים הרבה כסף על אחד שלא יהיה שחקן מטרה דומיננטי
וזה באמת יותר מידיי לשחקן מושאל ברף שלו.
my man כתב:הטור של האוזמן: (שמתם לב שזה לא באמת סיכום מחזור אף פעם, אלא סיכום של מכבי?! אם מכבי משחקת בראשון הטור יעלה ביום שני וזה כמעט לא משנה אם המשחק המרכזי ישוחק רק ביום שני בערב. ורק אם מכבי משחקת בשני אז הטור יעלה ביום שלישי)
http://sports.walla.co.il/item/2811018הראשונה טענה שהיתרון היחסי של מכבי על פני יריבות אירופאיות יכול להיות בקו האחורי. משכך הגיע רעיון ללכת על עוד זר גארד, איפשהו בגזרת ה-2 שיכול להיכנס ל-1, שיחד עם פארגו, היינס ואוחיון ישלים כוח אש רציני.הגישה השנייה, מובלת בידי מי שעתיד להפוך לעוזר המאמן לעתיד, הייתה שעוצמה בונים מבפנים, ולכן צריך ללכת על עוד גבוה, כדי להעמיד קו קדמי של רנדל-סופו-זר נוסף-טיוס-פניני. שתי גישות הגיוניות. אבל במכבי, כפי שקורה לה לעיתים, הלכו על האופציה השלישית, נטולת ההיגיון. בואו נביא פרוספקט. נלך על הגניבה. נשחק אותה בגדול. נחתים את נייט לינהארט. אמנם אנחנו לא באמת צריכים שחקן בעמדה 3 ונכון שלינהארט הוא לא ממש צעיר ולא בדיוק פרוספקט, אבל אל-תשכחו-שכולם-ירדו-עלינו-ובסוף-גנבנו-גביע, כן?
אהבתי
er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.181024.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים