פארגו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו

הודעהעל ידי my man » 18 דצמבר 2014, 23:44

הוא היה נהדר הערב- זה שרשום לו רק 2 אסיסטים זה עוול כי השחקנים שקיבלו ממנו ת'כדור הביאו כדרור לפני שהם זרקו..או שהפ פשוט החטיאו זריקות פנויות לחלוטין...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2014, 23:48

my man כתב:הוא היה נהדר הערב- זה שרשום לו רק 2 אסיסטים זה עוול כי השחקנים שקיבלו ממנו ת'כדור הביאו כדרור לפני שהם זרקו..או שהפ פשוט החטיאו זריקות פנויות לחלוטין...

לנדסברג הרס לו אסיסט מדהים. זה היה כל כך מעצבן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 דצמבר 2014, 23:48

rc4991 כתב:פארגו היה מצויין הערב
עדיין היו לו כמה זריקות מעצבנות אבל הוא ניהל מצויין ובאחריות את המשחק וסוף סוף התחיל לחדור

מקווה מאוד שימשיך בכיוון הזה כי זה החיזוק הכי גדול שאנחנו נקבל

סוף סוף אפשר להגיד על פארגו שהיה לו ערב של החלטות טובות
גם חדר בלי סוף, גם זרק רק שתי שלשות, גם אם לאנדסברג והיינס לא היו קופאיות אצל רמי לוי היו לו הרבה יותר מ-2 אסיסטים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 דצמבר 2014, 23:51

Holiday_Armadillo כתב:
עדיין היו לו כמה זריקות מעצבנות אבל הוא ניהל מצויין ובאחריות את המשחק וסוף סוף התחיל לחדור

גם חדר בלי סוף, גם זרק רק שתי שלשות, גם אם לאנדסברג והיינס לא היו קופאיות אצל רמי לוי היו לו הרבה יותר מ-2 אסיסטים

החידה הכי גדולה בעולם הכדורסל השנה היתה למה הוא בקושי חודר לסל
הוא יכול להשיג כל כך הרבה נקודות מהחדירות לסל ובמקום זה הוא העדיף לקחת זריקות אגו הזויות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 דצמבר 2014, 00:46

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

החידה הכי גדולה בעולם הכדורסל השנה היתה למה הוא בקושי חודר לסל
הוא יכול להשיג כל כך הרבה נקודות מהחדירות לסל ובמקום זה הוא העדיף לקחת זריקות אגו הזויות

כי פארגו מאוד תלוי בשופטים. אם השופטים שורקים לעבירות שעושים על פארגו שחקני ההגנה בזמן הכניסות שלו (כמו היום), אז הכל בסדר. אם הם בוחרים לא לשרוק (כמו בחלק מהמשחקים), אז פארגו מתעצבן ומאבד את זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 19 דצמבר 2014, 02:48

נראה לי בשני המשחקים האחרונים השתחרר איזה בורג אצלו
חודר,לא זרק הרבה שלשות,מפרגן לחברים והכי חשוב הנהיג את הקבוצה.
גם בתחילת המשחק לקח את כולם לשיחה וגם בפסק זמן הראה מנהיגות רק שימשיך ככה כי פארגו טוב זה מכבי שיכולה להתמודד עם כל קבוצה
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 דצמבר 2014, 02:50

refael כתב:נראה לי בשני המשחקים האחרונים השתחרר איזה בורג אצלו
חודר,לא זרק הרבה שלשות,מפרגן לחברים והכי חשוב הנהיג את הקבוצה.
גם בתחילת המשחק לקח את כולם לשיחה וגם בפסק זמן הראה מנהיגות רק שימשיך ככה כי פארגו טוב זה מכבי שיכולה להתמודד עם כל קבוצה

נראה לי שהוא נתן איזה שינה טובה ונרגע ממצב הרוח הקרבי שהוא היה בו
הוא הבין שהוא לא רוצה להיות גכמו בצסק''א שאמרו שהוא הבעיה כי לא אוהבים אותו ושהוא יכול להשיג הרבה יותר אם הוא יהיה חיובי
ובאמת היום הוא לא היה צריך להופיע רק במאני-טיים בשביל להציל את המשחק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 19 דצמבר 2014, 03:06

הזכרון של רובכם קצר ,אבל מי שזוכר ,פארגו בתקופת בלאט סופסל מלא ויצא על כל טעות ועל כל שטות ,אני גם זוכר שהעירו על זה פה בפורום ,הוא עבר סדרות חינוך על ימין ועל שמאל ,אפילו אמרנו למה פרקניס מקבל יותר קרדיט ממנו ולגיטימציה .
פארגו יצא על כל דבר וניסה להישתפר ולשנות כדי שבלאט יכניס אותו ,הוא גם ידע שיש בעל בית ומאמן שהוא לא פראיר ,הפעם פארגו חזר אם פוזה ואיזה מנירות של כוכב,שאין להם גיבוי ,ובתחושה שהוא יותר גדול מכולם ,ובמקום להוריד לו את זה ,עוד העצימו לו את זה והישתחוו במקום לעשות ההיפך עוד הוא עושה לנו טובה,הוא לא מפסיק אם ההצגות והפרצופים ומה לא ,אבל הכי חשוב שאין לזה גיבוי ביכולת ,הוא כרגע כשלון ואכזה ,ובחיכם מה אתם ילדים בני 4?אני לא מתלהב מכל הסלים של הסיבוב וכל החרטה הזאת,זה לא כדורסל וזה לא יביא אותנו לכלום ,הוא מאבד מלא הוא לא דוחף קדימה ,הוא לא יעיל ולא מביא אותנו לשום מקום ,הוא מכדרר מכדרר ואז נשאר 10 שניות הוא מעביר תכדור וזהו סימתי את שלי כזה.
גם בחדירות הוא לא מצליח לעבור שחקן הוא מגיע אם השחקן ואז עושה מין השעיה כזאת ,גם הקראוסבר שלו שקוף ,כל הזמן באותו סיטואציה וכל הזמן מצד שמאל לימין ,הוא חייב להתחיל לזרוק חצי מרחק .
כולי תקווה שמשו יקרה איתו וזה היתפך ,רק יש לי הרגשה שכרגע שהרמה עולה ,גם האגו שלו והוא עוד יותר ירצה להוכיח לבד.
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 19 דצמבר 2014, 15:24

אדם כתב:הזכרון של רובכם קצר ,אבל מי שזוכר ,פארגו בתקופת בלאט סופסל מלא ויצא על כל טעות ועל כל שטות ,אני גם זוכר שהעירו על זה פה בפורום ,הוא עבר סדרות חינוך על ימין ועל שמאל ,אפילו אמרנו למה פרקניס מקבל יותר קרדיט ממנו ולגיטימציה .
פארגו יצא על כל דבר וניסה להישתפר ולשנות כדי שבלאט יכניס אותו ,הוא גם ידע שיש בעל בית ומאמן שהוא לא פראיר ,הפעם פארגו חזר אם פוזה ואיזה מנירות של כוכב,שאין להם גיבוי ,ובתחושה שהוא יותר גדול מכולם ,ובמקום להוריד לו את זה ,עוד העצימו לו את זה והישתחוו במקום לעשות ההיפך עוד הוא עושה לנו טובה,הוא לא מפסיק אם ההצגות והפרצופים ומה לא ,אבל הכי חשוב שאין לזה גיבוי ביכולת ,הוא כרגע כשלון ואכזה ,ובחיכם מה אתם ילדים בני 4?אני לא מתלהב מכל הסלים של הסיבוב וכל החרטה הזאת,זה לא כדורסל וזה לא יביא אותנו לכלום ,הוא מאבד מלא הוא לא דוחף קדימה ,הוא לא יעיל ולא מביא אותנו לשום מקום ,הוא מכדרר מכדרר ואז נשאר 10 שניות הוא מעביר תכדור וזהו סימתי את שלי כזה.
גם בחדירות הוא לא מצליח לעבור שחקן הוא מגיע אם השחקן ואז עושה מין השעיה כזאת ,גם הקראוסבר שלו שקוף ,כל הזמן באותו סיטואציה וכל הזמן מצד שמאל לימין ,הוא חייב להתחיל לזרוק חצי מרחק .
כולי תקווה שמשו יקרה איתו וזה היתפך ,רק יש לי הרגשה שכרגע שהרמה עולה ,גם האגו שלו והוא עוד יותר ירצה להוכיח לבד.

אנחנו לא בני 4 , אבל נשמח לדעת בן כמה אתה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 19 דצמבר 2014, 15:34

מענין מזה אמור להביע??,ראיתי לקחת את זה אישית
אדם

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2014, 10:08

הבחור נותן ביד אחת ומחרב באחרת. מוסר הלי הופ מדהים ומצד שני מאבד כדורים סדרתי ומנהל רע במיוחד בהתקפה העומדת.
כל הכישורים ההתקפיים שלו לא באים לידי ביטוי במשחק העומד אולי חלק מהסיבה שמסינה לא נתן לו לשחק.

אכזבה מאד קשה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2014, 11:15

ankram כתב:הבחור נותן ביד אחת ומחרב באחרת. מוסר הלי הופ מדהים ומצד שני מאבד כדורים סדרתי ומנהל רע במיוחד בהתקפה העומדת.
כל הכישורים ההתקפיים שלו לא באים לידי ביטוי במשחק העומד אולי חלק מהסיבה שמסינה לא נתן לו לשחק.

אכזבה מאד קשה.

פארגו ממשיך בעונה החלשה שלו. החלק הכי מאכזב אצלו זה שהוא לא מסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה ביורוליג, בטח שלא מול הקבוצות החזקות יותר. בעונת בלאט היה לו משחק חצי מרחק מצויין. לא יודע לאן זה מעלם.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 31 דצמבר 2014, 11:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 31 דצמבר 2014, 11:20

אמרתי זאת לא פעם. הוא צריך את מקל לידו. פשוט מאוד.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2014, 12:51

er79 כתב:אמרתי זאת לא פעם. הוא צריך את מקל לידו. פשוט מאוד.

אז אתה למעשה אומר שבלי עוד שחקן של מליון דולר נטו לידו הוא לא שווה כלום? נראה לי שאם ככה, אז עדיף לוותר ולחפש שחקן שלא תלוי בעוד כוכב לידו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2014, 13:06

roy1000 כתב:

אז אתה למעשה אומר שבלי עוד שחקן של מליון דולר נטו לידו הוא לא שווה כלום? נראה לי שאם ככה, אז עדיף לוותר ולחפש שחקן שלא תלוי בעוד כוכב לידו.

אשכרה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 31 דצמבר 2014, 13:12

roy1000 כתב:
ankram כתב:הבחור נותן ביד אחת ומחרב באחרת. מוסר הלי הופ מדהים ומצד שני מאבד כדורים סדרתי ומנהל רע במיוחד בהתקפה העומדת.

אכזבה מאד קשה.

פארגו ממשיך בעונה החלשה שלו. החלק הכי מאכזב אצלו זה שהוא לא מסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה ביורוליג, בטח שלא מול הקבוצות החזקות יותר. בעונת בלאט היה לו משחק חצי מרחק מצויין. לא יודע לאן זה מעלם.

לא רק מצבי קליעה אלא באופן כללי הוא לא מצליח לשבור את ההגנות וזאת צרה גדולה. שומרים אותו חזק, ואז ההתקפה תקועה, הקלעים מקבלים
יד על הפנים, אפשר להצטופף מול סופו וכו'.

דווקא בתחילת העונה הוא חתך את ההגנות כמו כלום. היום, תשימו לב, שגם בליגה הוא לא כ"כ מצליח לייצר יתרון מול השומר שלו באחד על אחד
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 31 דצמבר 2014, 14:27

roy1000 כתב:

מה שאני אומר זה שמכבי היו צריכים לבוא עוד קצת לקראתו, אני חושב שהמספרים שהוצגו בתקשורת מסולפים. אני גם חושב שמקל ייאלץ להתפשר כי קבוצת nba הוא לא ימצא. וכן, לא יעזור כלום, הוא בדיוק מסוג השחקנים שיכולים לעשות רק טוב לפארגו, ושפארגו ירוויח מהם.
er79

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2014, 14:35

ללא ספק הבאה של מקל תשפר את מכבי גם בליגה הישראלית (חוק רוסי, מוביל כדור טוב , שומר מצויין בהגנת החילופים) גם ביורוליג (מקל שחקן עם יכולות מוכחות במאני טיים , מוביל כדור טוב מאד , שחקן פיק נ רולל מצויין בעל יד טובה יותר מאוחיון בזריקה חופשית) , וגם לעתיד המועדון.

וגם אין ספק שמהלך כזה לא יקרה. יש לי יותר סיכוי לתפוס דייט עם בר רפאלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 31 דצמבר 2014, 14:59

בר מחכה על הקו, תענה
er79

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2014, 15:03

er79 כתב:בר מחכה על הקו, תענה

נו באמת........
לא בר טימור !!!!!
סמל אישי של המשתמש