המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:קודי כתב:בקיץ שעבר אפשר היה להחתים אותו לעוד שנתיים תמורת 600-700 אלף דולר לעונה.
מה שאתה אומר זה חכמה בדיעבד.
בקיץ שעבר אידסון בא אחרי עונה אנמית לחלוטין. לא ראו ממנו יותר מידי הברקות והממוצעים היו הרבה מתחת למה שציפו לקבל ממנו במכבי.
למה שהנהלת מכבי תעשה מעשה באותו רגע נתון ותשים עוד 600-700 אלף דולר?
בכלל, אחרי הזכיה ביורוקאפ עם ריטאס אידסון היה מאוכזב שסגר כבר במכבי בסכומים האלה בגלל שאז יכל לקבל הצעות הרבה יותר טובות מבחינה כלכלית,
ואחרי הפיינל פור האחרון שנתן אפשר לומר שה-600 אלף דולר של מכבי לא מדגדגים אפילו את המינימום של הציפיות שלו.
where is the love? כתב:קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.
אני פשוט רוצה להסביר משהו, זה שמישהו כותב משהו ביקורתי על ההנהלה, זה לא אומר שהוא שונא את ההנהלה, או לא מעריך דברים טובים שהם עשו.
אסף כתבת לקודי שאתה לא מבין מאיפה השנאה... אבל למה אתה חושב שהוא שונא? זה שהוא מבקר לא אומר שהוא שונא....
כל ביקורת היא לגיטימית , זה שאדם לא מסכים עם ההנהלה וטוען שההנהלה לא דואגת זה לא אומר שהם שונאים... לפחות אני יכול להעיד על עצמי שאני לא שונא אף אחד מההנהלה למרות שיש לי הרבה ביקורת לגביהם, ואגב גם דברים חיוביים, וזה בסדר לדעתי.
יש פורומים של אוהדים שרופים שעושים בקבוצה הזאת מעל ומעבר שפשוט מדהים עד כמה הם אוהבים את הקבוצה, גם להם יש ביקורת מסויימת על ההנהלה, זה לא אומר שהם שונאים או לא אוהדים. לא כל ביקורת אומרת שנאה.
asafb96 כתב:where is the love? כתב:קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.
אני פשוט רוצה להסביר משהו, זה שמישהו כותב משהו ביקורתי על ההנהלה, זה לא אומר שהוא שונא את ההנהלה, או לא מעריך דברים טובים שהם עשו.
אסף כתבת לקודי שאתה לא מבין מאיפה השנאה... אבל למה אתה חושב שהוא שונא? זה שהוא מבקר לא אומר שהוא שונא....
כל ביקורת היא לגיטימית , זה שאדם לא מסכים עם ההנהלה וטוען שההנהלה לא דואגת זה לא אומר שהם שונאים... לפחות אני יכול להעיד על עצמי שאני לא שונא אף אחד מההנהלה למרות שיש לי הרבה ביקורת לגביהם, ואגב גם דברים חיוביים, וזה בסדר לדעתי.
יש פורומים של אוהדים שרופים שעושים בקבוצה הזאת מעל ומעבר שפשוט מדהים עד כמה הם אוהבים את הקבוצה, גם להם יש ביקורת מסויימת על ההנהלה, זה לא אומר שהם שונאים או לא אוהדים. לא כל ביקורת אומרת שנאה.
קודם כל, תפסיק כבר להגן על כל אחד שמבקר את ההנהלה. כל פעם שמישהו מבקר את ההנהלה ומקבל תגובות, אתה ישר קופץ מבלי להבין על מה מדברים בכלל
אני כתבתי שאני לא מבין מאיפה השנאה, כי זה שנאה, ואם הייתה קורא את כל ההודעות שהוא כתב באופן אובייקטיבי, הייתה מבין שמה שהוא כותב זה ביקורת חד צדדית נגד ההנהלה שמלווה בשנאה כלשהי, בלי קשר אמיתי למציאות.
אם אני לא טועה (וסלחו לי אם אני טועה, אני לא זוכר), באמצע העונה שעברה שדיברו על זה שמאצ'בן קרוב למכבי, הוא לא הפסיק לכתוב תגובות כמו "סתם בלוף של ההנהלה" "ההנהלה מאכילה אותנו לוקשים, הוא בחיים לא יחתום" "פדרמן קמצן, זה סתם שטויות, הוא בחיים לא יבוא", במקום להתייחס למה שכתוב בתקשורת. (וסלחו לי אם זה לא הוא, אני לא זוכר במדויק מי זה היה, אני זוכר שהיה מישהו כזה, ואם אני לא טועה זה הוא)..
עכשיו, שבתקשורת מפרסמים בתחילת הקיץ שמות הזויים, הוא שוב חוזר עליהם ואומר "מה זה השמות האלה" וכל זה, אבל ששאנון בראון ומרכוס תורנטון עולים, פתאום לא צריך להאמין לתקשורת, אלא למה שהסוכנים אומרים ומה שכותבים בטוויטר (אני לא צריך להזכיר לכם כמה שטויות ושקרים יש בדברים האלה). טוב שהוא לא התלונן שאמרה לא הגיעה, כי הוא כתב בטוויטר שבא לו לבוא למכבי, אבל פדרמן הקמצן לא מוכן לשלם..
לבקר את ההנהלה זה בסדר גמור ולגיטימי, אבל שיש סיבה. אם שאראס היה חותם, אני הייתי מראשוני המבקרים, אבל רבאק.. מה כבר עשו לכם רע? הם אשמים שפארגו אידיוט? הם אשמים שפרקינס נפצע? הם אשמים שאידסון קיבל חוזה הזוי שלדעתי לא שווה גם חצי מזה? הם אשמים שתורנטון וברוקס לא רוצים לבוא תמורת הסכומים שמדובר עליהם?
עוד לא התחלנו את משחקי האימון, עוד לא השלמנו את הסגל, וראבק, התגובות שרצות פה זה פשוט הזוי
yzafrir כתב:הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .
השיטה של שמעון שלא מדברים עם שחקנים על חוזה עד לסוף העונה היא טעות לדעתי . כבר אחרי השלב הראשון היה אפשר להבין שיש שחקנים ששווה לקחת את הסיכון היחסי ולפתוח להם את החוזה ואז היה אפשר לעשות את זה בסכומים נמוכים .
את איידסון בסוף העונה הראשונה היה אפשר להשאיר בגרוישם לעות שנתיים לפחות אבל אחרי שפתח את העונה האחרונה מצויין (המצטיין של הסיבוב הראשון) כבר היה לו די ברור שיקבל יותר במקומות אחרים , מה גם שמכבי הציעה לו חוזה מופחת לעומת מה שקיבל קודם....
ההנהלה לא אשמה שפרקינס נפצע אבל זה ברור לכל שאם לא היה נפצע הוא לא היה פה היום והיה מקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת .
לזכותה של ההנהלה אפשר לומר שההחתמות שכן ביצעה כמו שייר וג'יימס וכן הארכת החוזה לישראלים ולסופו הם החלטות טובות אבל יש גם כמה שאני לא בטוח אם הם טובות או לא כמו פאפאס וסמית'......
בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....
Chen כתב:asafb96 כתב:where is the love? כתב:קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.
קודם כל, תפסיק כבר להגן על כל אחד שמבקר את ההנהלה. כל פעם שמישהו מבקר את ההנהלה ומקבל תגובות, אתה ישר קופץ מבלי להבין על מה מדברים בכלל
אני כתבתי שאני לא מבין מאיפה השנאה, כי זה שנאה, ואם הייתה קורא את כל ההודעות שהוא כתב באופן אובייקטיבי, הייתה מבין שמה שהוא כותב זה ביקורת חד צדדית נגד ההנהלה שמלווה בשנאה כלשהי, בלי קשר אמיתי למציאות.
אם אני לא טועה (וסלחו לי אם אני טועה, אני לא זוכר), באמצע העונה שעברה שדיברו על זה שמאצ'בן קרוב למכבי, הוא לא הפסיק לכתוב תגובות כמו "סתם בלוף של ההנהלה" "ההנהלה מאכילה אותנו לוקשים, הוא בחיים לא יחתום" "פדרמן קמצן, זה סתם שטויות, הוא בחיים לא יבוא", במקום להתייחס למה שכתוב בתקשורת. (וסלחו לי אם זה לא הוא, אני לא זוכר במדויק מי זה היה, אני זוכר שהיה מישהו כזה, ואם אני לא טועה זה הוא)..
עכשיו, שבתקשורת מפרסמים בתחילת הקיץ שמות הזויים, הוא שוב חוזר עליהם ואומר "מה זה השמות האלה" וכל זה, אבל ששאנון בראון ומרכוס תורנטון עולים, פתאום לא צריך להאמין לתקשורת, אלא למה שהסוכנים אומרים ומה שכותבים בטוויטר (אני לא צריך להזכיר לכם כמה שטויות ושקרים יש בדברים האלה). טוב שהוא לא התלונן שאמרה לא הגיעה, כי הוא כתב בטוויטר שבא לו לבוא למכבי, אבל פדרמן הקמצן לא מוכן לשלם..
לבקר את ההנהלה זה בסדר גמור ולגיטימי, אבל שיש סיבה. אם שאראס היה חותם, אני הייתי מראשוני המבקרים, אבל רבאק.. מה כבר עשו לכם רע? הם אשמים שפארגו אידיוט? הם אשמים שפרקינס נפצע? הם אשמים שאידסון קיבל חוזה הזוי שלדעתי לא שווה גם חצי מזה? הם אשמים שתורנטון וברוקס לא רוצים לבוא תמורת הסכומים שמדובר עליהם?
עוד לא התחלנו את משחקי האימון, עוד לא השלמנו את הסגל, וראבק, התגובות שרצות פה זה פשוט הזוי
כאילו שאתה כן קורא הודעות באופן אובייקטיבי... אתה ראית את התגובות האלה כתגובות שנאה כי אתה כנראה מעריץ את ההנהלה וכל משפט ביקורתי שנאמר ההנהלה מפורש אצלך כשנאה של ההנהלה.. מי שבאמת אובייקטיבי הוא מי שלא אוהד מכבי ובפורום, הזה אין אנשים כאלה, לכל אוהד יש דעה שונה על הנעשה ולכן אתה לא יכול לצפות מאף אחד להיות אובייטיבי כאן ולהתעלם ממה שהוא חושב.
yzafrir כתב:הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .
השיטה של שמעון שלא מדברים עם שחקנים על חוזה עד לסוף העונה היא טעות לדעתי . כבר אחרי השלב הראשון היה אפשר להבין שיש שחקנים ששווה לקחת את הסיכון היחסי ולפתוח להם את החוזה ואז היה אפשר לעשות את זה בסכומים נמוכים .
את איידסון בסוף העונה הראשונה היה אפשר להשאיר בגרוישם לעות שנתיים לפחות אבל אחרי שפתח את העונה האחרונה מצויין (המצטיין של הסיבוב הראשון) כבר היה לו די ברור שיקבל יותר במקומות אחרים , מה גם שמכבי הציעה לו חוזה מופחת לעומת מה שקיבל קודם....
ההנהלה לא אשמה שפרקינס נפצע אבל זה ברור לכל שאם לא היה נפצע הוא לא היה פה היום והיה מקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת .
לזכותה של ההנהלה אפשר לומר שההחתמות שכן ביצעה כמו שייר וג'יימס וכן הארכת החוזה לישראלים ולסופו הם החלטות טובות אבל יש גם כמה שאני לא בטוח אם הם טובות או לא כמו פאפאס וסמית'......
בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....
rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
אגב לא חייב שהפיצוי שישולם יהיה מיליון ואני חושב שגם אפשר להתפשר על 700 והפלוסים בחוזה הזה גדולים לשני הצדדים
לשחקן מובטחת שנה שלמה שהוא ישחק כולל אופציה לעבור לNBA והקבוצה תקבל שחקן לעונה אך במידה ויעזוב ישאר לה הרבה כסף(שבכיף מגיעם גם למיליון וחצי)גם מהפיצוי וגם מהמשך החוזה וכך היא תוכל להביא שחקן טוב אחר במקומו(ויהיו כאלה במיליון וחצי ואפילו פחות)
yzafrir כתב:בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....
asafb96 כתב:rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
אגב לא חייב שהפיצוי שישולם יהיה מיליון ואני חושב שגם אפשר להתפשר על 700 והפלוסים בחוזה הזה גדולים לשני הצדדים
לשחקן מובטחת שנה שלמה שהוא ישחק כולל אופציה לעבור לNBA והקבוצה תקבל שחקן לעונה אך במידה ויעזוב ישאר לה הרבה כסף(שבכיף מגיעם גם למיליון וחצי)גם מהפיצוי וגם מהמשך החוזה וכך היא תוכל להביא שחקן טוב אחר במקומו(ויהיו כאלה במיליון וחצי ואפילו פחות)
לא.. שינוי קטן באמצע העונה זה בסדר, אם יחליטו להחתים שחקן רק בסוף השביתה.
להחתים שחקן כזה, ואחרי שהשביתה תיגמר הוא ופארמר ילכו לNBA, ובמקומם נצטרך להביא עוד שחקן/שניים.. יותר מדי שינויים. זה לא בריא לקבוצה. זה פשוט להחליף 3/4 מהקוו האחורי של מכבי באמצע
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....
מסכים. גם לא יפתיע אותי בכלל אם השחקן שיגיע יהיה שם שבכלל אף אחד לא חשב עליו (וזה גם יכול להיות מישהו שלאו דוקא יגיע מהאנ.בי.אי.).
בכל מקרה, אני חושב ששמותיהם של ת'ורנטון וברוקס מובאים כאן כדוגמאות לשחקנים איכותיים, ולאו דוקא כשמות ספציפיים.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .
מסכים לגמרי
אני קורא הכל באופן אובייקטיבי, תאמין לי.
מה הקשר כל תגובה זה תגובת שנאה בשבילי??? מה הקשר מעריץ??? יש תגובות (בודדות) שהם תגובות שנאה בלי קשר למציאות. אם תתרח לקרוא את זה, ותחשוב באופן ריאלי, אולי גם אתה תבין את זה. למה אני אמרתי שההנהלה חסינת טעויות? תזכיר לי מתי? אם שאראס היה חותם, אני הייתי מבקר את ההנהלה בצורה הכי חריפה פה, תאמין לי. אבל הוא לא חתם, ולא חתם איזה דודלי, ולא סגרו את הסגל, ולא התחילו לשחק. אז מה זה התגובות האלה? בוא תן לי מהלך 1 הקיץ שמכבי עשתה בוא טעות חמורה (ואל תגיד לי איזה ריברס במקום סמית', זה זניח, תכתוב טעות רצינית שעשו). תן לי אחת כזאת, ואז נמשיך את הדיון הזה.
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
לא.. שינוי קטן באמצע העונה זה בסדר, אם יחליטו להחתים שחקן רק בסוף השביתה.
להחתים שחקן כזה, ואחרי שהשביתה תיגמר הוא ופארמר ילכו לNBA, ובמקומם נצטרך להביא עוד שחקן/שניים.. יותר מדי שינויים. זה לא בריא לקבוצה. זה פשוט להחליף 3/4 מהקוו האחורי של מכבי באמצע
אבל אל תשכח שלא בטוח שהוא יעזוב וגם אם כן אתה תקבל כמיליון וחצי דולר,כמובן שיש לזה גם מינוסים
שוב, אתה לא יכול לקרוא תגובה באופן אובייקטיבי כי גם לך יש כאן דעה מסויימת.
ולבקשתך:
*החוזה עם פארגו- יכלו להחתים אותו הרבה לפני בשכר זול בלי סעיף אבל הם לא רצו לתת לו מה שהוא ביקש, ובסוף החתימו אותו על יותר עם סעיף יציאה. אם פארגו ניצל את האפשרות יציאה כשאין לו חוזה מהNBA זאת טעות נוספת בניסוח החוזה שאיפשר פרשנות.
*ההתנהלות האיטית- אם היו מביאים את הגארד לפני כל הבלאגנים, היינו יכולים לראות פה שחקנים כמו אהרון ג'קסון ונוספים, השחקנים האלה כבר לא חופשים וכעת אנחנו במצב שחסר לנו גארד. אם היו מביאים שחקן קודם אז פשוט פארגו היה עוזב ואז פאפא היה מגיע, כי גם ככה הוא הגיע באופן אוטומטי אחרי שידעו שהוא יעזוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Jack55 ו־12 אורחים