אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי refael » 20 ספטמבר 2011, 09:13

http://www.one.co.il/Article/187308.html
הנדריקס צפוי להישאר,במידה ויגיע גארד מצבאן יצטרך לעזוב,שאראס לא יגיע.
תמונה
refael

הודעהעל ידי where is the love? » 20 ספטמבר 2011, 09:28

קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.

אני פשוט רוצה להסביר משהו, זה שמישהו כותב משהו ביקורתי על ההנהלה, זה לא אומר שהוא שונא את ההנהלה, או לא מעריך דברים טובים שהם עשו.
אסף כתבת לקודי שאתה לא מבין מאיפה השנאה... אבל למה אתה חושב שהוא שונא? זה שהוא מבקר לא אומר שהוא שונא....

כל ביקורת היא לגיטימית , זה שאדם לא מסכים עם ההנהלה וטוען שההנהלה לא דואגת זה לא אומר שהם שונאים... לפחות אני יכול להעיד על עצמי שאני לא שונא אף אחד מההנהלה למרות שיש לי הרבה ביקורת לגביהם, ואגב גם דברים חיוביים, וזה בסדר לדעתי.

יש פורומים של אוהדים שרופים שעושים בקבוצה הזאת מעל ומעבר שפשוט מדהים עד כמה הם אוהבים את הקבוצה, גם להם יש ביקורת מסויימת על ההנהלה, זה לא אומר שהם שונאים או לא אוהדים. לא כל ביקורת אומרת שנאה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 09:29

בשביל מה להשאיל? יש להם בכלל שחקנים נורמלים שרוצים לבוא לפה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קובי » 20 ספטמבר 2011, 09:30

Mta_atic כתב:
קודי כתב:בקיץ שעבר אפשר היה להחתים אותו לעוד שנתיים תמורת 600-700 אלף דולר לעונה.

מה שאתה אומר זה חכמה בדיעבד.

בקיץ שעבר אידסון בא אחרי עונה אנמית לחלוטין. לא ראו ממנו יותר מידי הברקות והממוצעים היו הרבה מתחת למה שציפו לקבל ממנו במכבי.
למה שהנהלת מכבי תעשה מעשה באותו רגע נתון ותשים עוד 600-700 אלף דולר?

בכלל, אחרי הזכיה ביורוקאפ עם ריטאס אידסון היה מאוכזב שסגר כבר במכבי בסכומים האלה בגלל שאז יכל לקבל הצעות הרבה יותר טובות מבחינה כלכלית,
ואחרי הפיינל פור האחרון שנתן אפשר לומר שה-600 אלף דולר של מכבי לא מדגדגים אפילו את המינימום של הציפיות שלו.

זו גם לא חוכמה בדיעבד. זו השערה על גבול הפנטזיה.
למה שאידסון היה חותם על חוזה אחרי עונה לא לא רעה מבחינה אישית ובינונית מבחינה קבוצתית, כשהוא מחזיק באמתחתו בחוזה במכבי לעוד עונה שבה הוא צפוי להיות שחקן מוביל בקבוצה ?

גם אידסון וסוכנו מכירים את השוק האירופאי ויודעים מהם הסכומים שמקבלים שחקנים זרים עם נסיון יורוליג וממוצעים טובים. לא היה לאידסון שום אינטרס לחתום על הארכת חוזה עם מכבי, ללא קשר למה שמכבי הייתה צריכה לעשות אחרי העונה השנוייה במחלוקת שעברה עליה לפני שתי עונות.

כאמור, מה שקודי אומר כ"חוכמה בדיעבד" היא השערה ממש לא מבוססת ולטעמי השערה שכלל לא אוחזת במציאות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי where is the love? » 20 ספטמבר 2011, 09:35

רגע רגע רגע רגע רגע אחד, יש לי שאלה? וברצינות
יש שחקנים מאירופה טובים פנויים שמכבי יכולה להביא? או מהמכללות?
אני לא בקיא בכל השוק, אבל אני מניח שיש לפחות כמה שמות טובים שבלאט יודע עליהם שיכולים להתאים.
לא חייב ללכת על משהו מNBA או משהו כזה, אפשר ללכת על שחקן מכללות, מישהו באירופה, אפילו מישהו עם חוזה ולשלם פיצוי אולי...
זאת אומרת זו לא האופציה היחידה.....
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 10:24

where is the love? כתב:קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.

אני פשוט רוצה להסביר משהו, זה שמישהו כותב משהו ביקורתי על ההנהלה, זה לא אומר שהוא שונא את ההנהלה, או לא מעריך דברים טובים שהם עשו.
אסף כתבת לקודי שאתה לא מבין מאיפה השנאה... אבל למה אתה חושב שהוא שונא? זה שהוא מבקר לא אומר שהוא שונא....

כל ביקורת היא לגיטימית , זה שאדם לא מסכים עם ההנהלה וטוען שההנהלה לא דואגת זה לא אומר שהם שונאים... לפחות אני יכול להעיד על עצמי שאני לא שונא אף אחד מההנהלה למרות שיש לי הרבה ביקורת לגביהם, ואגב גם דברים חיוביים, וזה בסדר לדעתי.

יש פורומים של אוהדים שרופים שעושים בקבוצה הזאת מעל ומעבר שפשוט מדהים עד כמה הם אוהבים את הקבוצה, גם להם יש ביקורת מסויימת על ההנהלה, זה לא אומר שהם שונאים או לא אוהדים. לא כל ביקורת אומרת שנאה.

קודם כל, תפסיק כבר להגן על כל אחד שמבקר את ההנהלה. כל פעם שמישהו מבקר את ההנהלה ומקבל תגובות, אתה ישר קופץ מבלי להבין על מה מדברים בכלל
אני כתבתי שאני לא מבין מאיפה השנאה, כי זה שנאה, ואם הייתה קורא את כל ההודעות שהוא כתב באופן אובייקטיבי, הייתה מבין שמה שהוא כותב זה ביקורת חד צדדית נגד ההנהלה שמלווה בשנאה כלשהי, בלי קשר אמיתי למציאות.
אם אני לא טועה (וסלחו לי אם אני טועה, אני לא זוכר), באמצע העונה שעברה שדיברו על זה שמאצ'בן קרוב למכבי, הוא לא הפסיק לכתוב תגובות כמו "סתם בלוף של ההנהלה" "ההנהלה מאכילה אותנו לוקשים, הוא בחיים לא יחתום" "פדרמן קמצן, זה סתם שטויות, הוא בחיים לא יבוא", במקום להתייחס למה שכתוב בתקשורת. (וסלחו לי אם זה לא הוא, אני לא זוכר במדויק מי זה היה, אני זוכר שהיה מישהו כזה, ואם אני לא טועה זה הוא)..
עכשיו, שבתקשורת מפרסמים בתחילת הקיץ שמות הזויים, הוא שוב חוזר עליהם ואומר "מה זה השמות האלה" וכל זה, אבל ששאנון בראון ומרכוס תורנטון עולים, פתאום לא צריך להאמין לתקשורת, אלא למה שהסוכנים אומרים ומה שכותבים בטוויטר (אני לא צריך להזכיר לכם כמה שטויות ושקרים יש בדברים האלה). טוב שהוא לא התלונן שאמרה לא הגיעה, כי הוא כתב בטוויטר שבא לו לבוא למכבי, אבל פדרמן הקמצן לא מוכן לשלם..
לבקר את ההנהלה זה בסדר גמור ולגיטימי, אבל שיש סיבה. אם שאראס היה חותם, אני הייתי מראשוני המבקרים, אבל רבאק.. מה כבר עשו לכם רע? הם אשמים שפארגו אידיוט? הם אשמים שפרקינס נפצע? הם אשמים שאידסון קיבל חוזה הזוי שלדעתי לא שווה גם חצי מזה? הם אשמים שתורנטון וברוקס לא רוצים לבוא תמורת הסכומים שמדובר עליהם?
עוד לא התחלנו את משחקי האימון, עוד לא השלמנו את הסגל, וראבק, התגובות שרצות פה זה פשוט הזוי
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 10:50

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:קודי מבקר את ההנהלה וזוהי זכותו הלגיטימית, אגב גם שאתם אומרים דברים טובים על ההנהלה זה סוג של ביקורת, אמנם ביקורת חיובית, אבל הביקורת של קודי אמנם שלילית אבל הכוונות שלו הם טובות.

קודם כל, תפסיק כבר להגן על כל אחד שמבקר את ההנהלה. כל פעם שמישהו מבקר את ההנהלה ומקבל תגובות, אתה ישר קופץ מבלי להבין על מה מדברים בכלל
אני כתבתי שאני לא מבין מאיפה השנאה, כי זה שנאה, ואם הייתה קורא את כל ההודעות שהוא כתב באופן אובייקטיבי, הייתה מבין שמה שהוא כותב זה ביקורת חד צדדית נגד ההנהלה שמלווה בשנאה כלשהי, בלי קשר אמיתי למציאות.
אם אני לא טועה (וסלחו לי אם אני טועה, אני לא זוכר), באמצע העונה שעברה שדיברו על זה שמאצ'בן קרוב למכבי, הוא לא הפסיק לכתוב תגובות כמו "סתם בלוף של ההנהלה" "ההנהלה מאכילה אותנו לוקשים, הוא בחיים לא יחתום" "פדרמן קמצן, זה סתם שטויות, הוא בחיים לא יבוא", במקום להתייחס למה שכתוב בתקשורת. (וסלחו לי אם זה לא הוא, אני לא זוכר במדויק מי זה היה, אני זוכר שהיה מישהו כזה, ואם אני לא טועה זה הוא)..
עכשיו, שבתקשורת מפרסמים בתחילת הקיץ שמות הזויים, הוא שוב חוזר עליהם ואומר "מה זה השמות האלה" וכל זה, אבל ששאנון בראון ומרכוס תורנטון עולים, פתאום לא צריך להאמין לתקשורת, אלא למה שהסוכנים אומרים ומה שכותבים בטוויטר (אני לא צריך להזכיר לכם כמה שטויות ושקרים יש בדברים האלה). טוב שהוא לא התלונן שאמרה לא הגיעה, כי הוא כתב בטוויטר שבא לו לבוא למכבי, אבל פדרמן הקמצן לא מוכן לשלם..
לבקר את ההנהלה זה בסדר גמור ולגיטימי, אבל שיש סיבה. אם שאראס היה חותם, אני הייתי מראשוני המבקרים, אבל רבאק.. מה כבר עשו לכם רע? הם אשמים שפארגו אידיוט? הם אשמים שפרקינס נפצע? הם אשמים שאידסון קיבל חוזה הזוי שלדעתי לא שווה גם חצי מזה? הם אשמים שתורנטון וברוקס לא רוצים לבוא תמורת הסכומים שמדובר עליהם?
עוד לא התחלנו את משחקי האימון, עוד לא השלמנו את הסגל, וראבק, התגובות שרצות פה זה פשוט הזוי

כאילו שאתה כן קורא הודעות באופן אובייקטיבי... אתה ראית את התגובות האלה כתגובות שנאה כי אתה כנראה מעריץ את ההנהלה וכל משפט ביקורתי שנאמר ההנהלה מפורש אצלך כשנאה של ההנהלה.. מי שבאמת אובייקטיבי הוא מי שלא אוהד מכבי ובפורום, הזה אין אנשים כאלה, לכל אוהד יש דעה שונה על הנעשה ולכן אתה לא יכול לצפות מאף אחד להיות אובייטיבי כאן ולהתעלם ממה שהוא חושב.

בכל מקרה אני לפחות מבקר את ההנהלה על ההתנהלות האיטית שהובילה למלכודת הזאת(היו יכולים להביא גארד עוד לפני שהיו מלא אופציות טובות), ועכשיו לדעתי הדרך היחידה לצאת ממנה זה לפתות שחקנים לבוא לפה עם הרבה כסף למרות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2011, 10:54

הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .
השיטה של שמעון שלא מדברים עם שחקנים על חוזה עד לסוף העונה היא טעות לדעתי . כבר אחרי השלב הראשון היה אפשר להבין שיש שחקנים ששווה לקחת את הסיכון היחסי ולפתוח להם את החוזה ואז היה אפשר לעשות את זה בסכומים נמוכים .
את איידסון בסוף העונה הראשונה היה אפשר להשאיר בגרוישם לעות שנתיים לפחות אבל אחרי שפתח את העונה האחרונה מצויין (המצטיין של הסיבוב הראשון) כבר היה לו די ברור שיקבל יותר במקומות אחרים , מה גם שמכבי הציעה לו חוזה מופחת לעומת מה שקיבל קודם....
ההנהלה לא אשמה שפרקינס נפצע אבל זה ברור לכל שאם לא היה נפצע הוא לא היה פה היום והיה מקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת .
לזכותה של ההנהלה אפשר לומר שההחתמות שכן ביצעה כמו שייר וג'יימס וכן הארכת החוזה לישראלים ולסופו הם החלטות טובות אבל יש גם כמה שאני לא בטוח אם הם טובות או לא כמו פאפאס וסמית'......

בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2011, 10:56

yzafrir כתב:הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .
השיטה של שמעון שלא מדברים עם שחקנים על חוזה עד לסוף העונה היא טעות לדעתי . כבר אחרי השלב הראשון היה אפשר להבין שיש שחקנים ששווה לקחת את הסיכון היחסי ולפתוח להם את החוזה ואז היה אפשר לעשות את זה בסכומים נמוכים .
את איידסון בסוף העונה הראשונה היה אפשר להשאיר בגרוישם לעות שנתיים לפחות אבל אחרי שפתח את העונה האחרונה מצויין (המצטיין של הסיבוב הראשון) כבר היה לו די ברור שיקבל יותר במקומות אחרים , מה גם שמכבי הציעה לו חוזה מופחת לעומת מה שקיבל קודם....
ההנהלה לא אשמה שפרקינס נפצע אבל זה ברור לכל שאם לא היה נפצע הוא לא היה פה היום והיה מקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת .
לזכותה של ההנהלה אפשר לומר שההחתמות שכן ביצעה כמו שייר וג'יימס וכן הארכת החוזה לישראלים ולסופו הם החלטות טובות אבל יש גם כמה שאני לא בטוח אם הם טובות או לא כמו פאפאס וסמית'......

בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....

מסכים לגמרי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 10:57

Chen כתב:
asafb96 כתב:

כאילו שאתה כן קורא הודעות באופן אובייקטיבי... אתה ראית את התגובות האלה כתגובות שנאה כי אתה כנראה מעריץ את ההנהלה וכל משפט ביקורתי שנאמר ההנהלה מפורש אצלך כשנאה של ההנהלה.. מי שבאמת אובייקטיבי הוא מי שלא אוהד מכבי ובפורום, הזה אין אנשים כאלה, לכל אוהד יש דעה שונה על הנעשה ולכן אתה לא יכול לצפות מאף אחד להיות אובייטיבי כאן ולהתעלם ממה שהוא חושב.

אני קורא הכל באופן אובייקטיבי, תאמין לי.
מה הקשר כל תגובה זה תגובת שנאה בשבילי??? מה הקשר מעריץ??? יש תגובות (בודדות) שהם תגובות שנאה בלי קשר למציאות. אם תתרח לקרוא את זה, ותחשוב באופן ריאלי, אולי גם אתה תבין את זה. למה אני אמרתי שההנהלה חסינת טעויות? תזכיר לי מתי? אם שאראס היה חותם, אני הייתי מבקר את ההנהלה בצורה הכי חריפה פה, תאמין לי. אבל הוא לא חתם, ולא חתם איזה דודלי, ולא סגרו את הסגל, ולא התחילו לשחק. אז מה זה התגובות האלה? בוא תן לי מהלך 1 הקיץ שמכבי עשתה בוא טעות חמורה (ואל תגיד לי איזה ריברס במקום סמית', זה זניח, תכתוב טעות רצינית שעשו). תן לי אחת כזאת, ואז נמשיך את הדיון הזה.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2011, 11:01

האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
אגב לא חייב שהפיצוי שישולם יהיה מיליון ואני חושב שגם אפשר להתפשר על 700 והפלוסים בחוזה הזה גדולים לשני הצדדים
לשחקן מובטחת שנה שלמה שהוא ישחק כולל אופציה לעבור לNBA והקבוצה תקבל שחקן לעונה אך במידה ויעזוב ישאר לה הרבה כסף(שבכיף מגיעם גם למיליון וחצי)גם מהפיצוי וגם מהמשך החוזה וכך היא תוכל להביא שחקן טוב אחר במקומו(ויהיו כאלה במיליון וחצי ואפילו פחות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 11:02

yzafrir כתב:הבקורת על ההנהלה היא לא שחור או לבן , יש דברים שהם עשו טוב ויש דברים שלא .

אתה מדבר בדיעבד.
להשאיר את אידסון אחרי העונה הראשונה? נו באמת.. תן לי מישהו אחד שרצה שהוא ישאר אחרי העונה הזאת. הוא היה חלש מאוד, כמו רוב העונה שעברה. אם לא היה לו חוזה אחרי העונה הראשונה, הוא גם לא היה ממשיך פה, בטח לא בשביל מה שקיבל. הוא קיבל חוזה הזוי, שבארסה תתחרט על זה מהר מאוד לדעתי. לא אוהב בכלל את השחקן הזה.
פארגו היה בינוני מאוד בשלב הראשון. הוא השתפר ככל שהעונה התקדמה, קיבל הצעות ובסוף גם השאירו אותו.
עם פרקינס הסיפור ברור.. הציעו לו להאריך את החוזה לאורך העונה, והוא לא רצה כי ידע שיכל לקבל חוזה גדול בסוף העונה. מה נעשה? נכריח אותו לחתום? לא חתם, לא קרה כלום. בסוף הוא גם נפצע, אז יצא שהרווחנו מזה.
אז אי אפשר להאשים את ההנהלה בדברים האלה...
אם היו מנחיתים על הראש שלנו את שאראס, אין ספק שזה דורש ביקורת נוקבת. אבל עוד לא החתימו אף מחליף, אז מה זה הטענות האלה? ואם מחר יחתום פה איזה תורנטון כזה, מה יגידו כל ה"מבקרים"?
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 ספטמבר 2011, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 11:04

rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
אגב לא חייב שהפיצוי שישולם יהיה מיליון ואני חושב שגם אפשר להתפשר על 700 והפלוסים בחוזה הזה גדולים לשני הצדדים
לשחקן מובטחת שנה שלמה שהוא ישחק כולל אופציה לעבור לNBA והקבוצה תקבל שחקן לעונה אך במידה ויעזוב ישאר לה הרבה כסף(שבכיף מגיעם גם למיליון וחצי)גם מהפיצוי וגם מהמשך החוזה וכך היא תוכל להביא שחקן טוב אחר במקומו(ויהיו כאלה במיליון וחצי ואפילו פחות)

לא.. שינוי קטן באמצע העונה זה בסדר, אם יחליטו להחתים שחקן רק בסוף השביתה.
להחתים שחקן כזה, ואחרי שהשביתה תיגמר הוא ופארמר ילכו לNBA, ובמקומם נצטרך להביא עוד שחקן/שניים.. יותר מדי שינויים. זה לא בריא לקבוצה. זה פשוט להחליף 3/4 מהקוו האחורי של מכבי באמצע
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 ספטמבר 2011, 11:05

yzafrir כתב:בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....

מסכים. גם לא יפתיע אותי בכלל אם השחקן שיגיע יהיה שם שבכלל אף אחד לא חשב עליו (וזה גם יכול להיות מישהו שלאו דוקא יגיע מהאנ.בי.אי.).
בכל מקרה, אני חושב ששמותיהם של ת'ורנטון וברוקס מובאים כאן כדוגמאות לשחקנים איכותיים, ולאו דוקא כשמות ספציפיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2011, 11:07

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)

להחתים שחקן כזה, ואחרי שהשביתה תיגמר הוא ופארמר ילכו לNBA, ובמקומם נצטרך להביא עוד שחקן/שניים.. יותר מדי שינויים. זה לא בריא לקבוצה. זה פשוט להחליף 3/4 מהקוו האחורי של מכבי באמצע

אבל אל תשכח שלא בטוח שהוא יעזוב וגם אם כן אתה תקבל כמיליון וחצי דולר,כמובן שיש לזה גם מינוסים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 11:08

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:בכל מקרה אני לא מבין למה נתפסים כל הזמן לשני שמות (ברוקס , תורנתון) כשבטוח יש עוד הרבה אופציות טובות או טובות פחות ויש מספיק זמן כדי לבחון אותם . בלאט לא מטומטם והוא מבין שאם פארמר הולך הקבוצה שלו יכולה ליפול חזק.....

מסכים. גם לא יפתיע אותי בכלל אם השחקן שיגיע יהיה שם שבכלל אף אחד לא חשב עליו (וזה גם יכול להיות מישהו שלאו דוקא יגיע מהאנ.בי.אי.).
בכל מקרה, אני חושב ששמותיהם של ת'ורנטון וברוקס מובאים כאן כדוגמאות לשחקנים איכותיים, ולאו דוקא כשמות ספציפיים.

כן, כמו שכתבת, זה לא השמות הספציפיים.. לא כולם פה בקיאים בשוק השחקנים, זה דוגמאות לקליבר שמדברים עליו פחות או יותר, לא רק השמות הספציפיים האלה..
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 11:08

rc4991 כתב:

מסכים לגמרי

גם אני מסכים, יש דברים טובים שמכבי כן עשתה העונה, להאריך לסופו את החוזה, להביא לכאן את ג'יימס ולהביא לכאן את שאייר.

אני קורא הכל באופן אובייקטיבי, תאמין לי.
מה הקשר כל תגובה זה תגובת שנאה בשבילי??? מה הקשר מעריץ??? יש תגובות (בודדות) שהם תגובות שנאה בלי קשר למציאות. אם תתרח לקרוא את זה, ותחשוב באופן ריאלי, אולי גם אתה תבין את זה. למה אני אמרתי שההנהלה חסינת טעויות? תזכיר לי מתי? אם שאראס היה חותם, אני הייתי מבקר את ההנהלה בצורה הכי חריפה פה, תאמין לי. אבל הוא לא חתם, ולא חתם איזה דודלי, ולא סגרו את הסגל, ולא התחילו לשחק. אז מה זה התגובות האלה? בוא תן לי מהלך 1 הקיץ שמכבי עשתה בוא טעות חמורה (ואל תגיד לי איזה ריברס במקום סמית', זה זניח, תכתוב טעות רצינית שעשו). תן לי אחת כזאת, ואז נמשיך את הדיון הזה.

שוב, אתה לא יכול לקרוא תגובה באופן אובייקטיבי כי גם לך יש כאן דעה מסויימת.
ולבקשתך:
*החוזה עם פארגו- יכלו להחתים אותו הרבה לפני בשכר זול בלי סעיף אבל הם לא רצו לתת לו מה שהוא ביקש, ובסוף החתימו אותו על יותר עם סעיף יציאה. אם פארגו ניצל את האפשרות יציאה כשאין לו חוזה מהNBA זאת טעות נוספת בניסוח החוזה שאיפשר פרשנות.
*ההתנהלות האיטית- אם היו מביאים את הגארד לפני כל הבלאגנים, היינו יכולים לראות פה שחקנים כמו אהרון ג'קסון ונוספים, השחקנים האלה כבר לא חופשים וכעת אנחנו במצב שחסר לנו גארד. אם היו מביאים שחקן קודם אז פשוט פארגו היה עוזב ואז פאפא היה מגיע, כי גם ככה הוא הגיע באופן אוטומטי אחרי שידעו שהוא יעזוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 11:11

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

אבל אל תשכח שלא בטוח שהוא יעזוב וגם אם כן אתה תקבל כמיליון וחצי דולר,כמובן שיש לזה גם מינוסים

מה זאת אמרת לא בטוח יעזוב? לא הבנתי.. שחרור אוטומטי או בחירה של השחקן?
גם אם נקבל חצי מיליון דולר, אז מה... נצטרך להפוך באמצע העונה את הקוו האחורי. שחקן אחד במקום פארמר זה בסדר גמור, ובסכום שהוא מקבל זה מהלך טוב (בהתחשב במה שהוא יתרום לנו בשלב הראשון הקריטי..). עוד אחד, ואז נצטרך להביא אולי 2 שחקנים במקומם ולא רק 1, ואולי יחליטו להביא שחקן אחד ואת פרקינס.. עזוב, יותר מדי מסובך
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 11:18

שוב, אתה לא יכול לקרוא תגובה באופן אובייקטיבי כי גם לך יש כאן דעה מסויימת.
ולבקשתך:
*החוזה עם פארגו- יכלו להחתים אותו הרבה לפני בשכר זול בלי סעיף אבל הם לא רצו לתת לו מה שהוא ביקש, ובסוף החתימו אותו על יותר עם סעיף יציאה. אם פארגו ניצל את האפשרות יציאה כשאין לו חוזה מהNBA זאת טעות נוספת בניסוח החוזה שאיפשר פרשנות.
*ההתנהלות האיטית- אם היו מביאים את הגארד לפני כל הבלאגנים, היינו יכולים לראות פה שחקנים כמו אהרון ג'קסון ונוספים, השחקנים האלה כבר לא חופשים וכעת אנחנו במצב שחסר לנו גארד. אם היו מביאים שחקן קודם אז פשוט פארגו היה עוזב ואז פאפא היה מגיע, כי גם ככה הוא הגיע באופן אוטומטי אחרי שידעו שהוא יעזוב.

עוד לא הבנת שאין לי דיעה בנושא הזה? הדיעה היחידה שלי שמה שנכתב פה זה שטויות (אם קוראים את זה ברצינות), כי זה לא מבוסס על כלום ושום דבר
אתה מאשים את ההנהלה במה שקרה עם פארגו?! שמע, זה כבר יותר מדי. זה ניהיה הזוי. מכבי לא יכלה להחתים אותו בלי אופציית יציאה, זה היה תנאי. איזה טעות אתה מדבר לעזאזל?? מישהו בכלל חשב על דבר כזה לפני שזה עלה? כולם פה חכמים, שלא לומר גאונים, בדיעבד. אם מכבי היו מחתימים אותו במיליון וחצי דולר בלי אופציית יציאה, במקום 900 אלף דולר עם אופציית יציאה (שלא נוצלה כחוק, והוא יקבל עונש. איך אתה יכול להאשים את ההנהלה בזה?!), אתה הייתה יוצא מגדרך. אז אל תיהיה צבוע.
התנהלות איטית? זה מה שרוצים לעשות, לחכות לשחקן איכותי ולא להחתים פה איזה דאודל בשביל שתיהיה מרוצה שסגרו את הסגל מהר.
אם מחר יחתום פה ברוקס, עדיין תיהיה נגד ההתנהלות האיטית? קודם שיחתימו שחקן, אחרי זה תבקר את ההחתמה הזאת.
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 ספטמבר 2011, 11:23

היו העונה מהלכים שאני לא אהבתי אבל לא יצאו לפועל : צירוף של כספי היה לא טוב לדעתי , קודם כלברמה יחסי אנוש בקבוצה , מה לעשות שכספי לאחרונה משחק אתעצמו כוכב גדול , בנגוד לפארמר . גם משארס לא התלהבתי .גם לא אהבתי עניין השחרור של הנדריקס כזה בנגוד לרצון של המאמן ובליגה בדיכה שלנו הוא חשוב בגלל יתרון האטלטיות וגובה כן גובה כזאת ליגת גמדים .
אנשים גם באמצע העונה אחרונה כתבו שחבל אנדרסון שוחרן ואידסון נשאר .... פרקינס סירב לחתום בתוקף ופראגו דפק אמא של ברז בנגוד לחוזה שמן שקיבל ... במה הנהלה השמה כאן בדיוק ?
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים