המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב-ONE טוענים שהשכר של מקל (אם וכאשר) יהיה חצי מליון נטו
קצת קשה לי להאמין
סכומים שלא נראו פה שנים
החציל האצטקי כתב:מקל אמור לייצב את הרוטציה.
עמדות 1-2 מכוסות בלעדית על ידי גל ויוגב ופארגו והיינס בהתאמה.
עמדה 3 מכוסה על ידי סמית׳ ולנדסברג.
עמדה 4 על ידי רנדל ואלכסנדר כשסמית׳ יכול וצריך לתת דקות בעמדה הזאת בהרכבים מסוימים.
עמדה 5 תיסגר כמו שנפתחה, עם סופו טיוס ומאריץ׳. אני סבור שלא יוחלף ובצדק- לדעתי גם יוכל עוד לתרום כשניתקע מול גוף גדול.
זה סגל חזק ויציב משמעותית משהיה ועם היררכיה יציבה ושקט תעשייתי יש למי שכבר פה את הבמה לפרוח.
הרי לכולם ברור שלפארגו, היינס, סופו, טיוס ומאריץ׳ יש עוד הילוכים בגיר.
yzafrir כתב:רוני , מקל מנהל משחק טוב יותר מיוגב ויש לו גם יתרונות פיזיים על יוגב כך שהוא יכול לעשות גם מהלכי פוסט אפ על המרכז של היריבה.
בכל מקרה זה טוב שיש לך שניים כאלו בקבוצה וזה יהיה נחמד לראות שני רכזים ישראלים צברים מובילים אותנו.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב-ONE טוענים שהשכר של מקל (אם וכאשר) יהיה חצי מליון נטו
קצת קשה לי להאמין
סכומים שלא נראו פה שנים
בשנים אתה מתכוון לשנה וחצי מאז שאליהו עזב??
החציל האצטקי כתב:גם התפקוד של היינס כרול פלייר זה צעד נכון. הפונקציות שיידרש למלא יהיו אחרות ואולי כספוט שוטר ושחקן הגנה מהספסל הוא יהיה קצת יותר אפקטיבי גם ביורוליג.
yzafrir כתב:אני לא בטוח שזה הכרחי קלעי שלשות דווקא בעמדה 2-1 כשלאנדסברג וסמית' קולעים ככה מבחוץ.
בינתיים מכבי ניראת לא רע משלשות העונה , השאלה זה מי יקלע שלשת מאני טיים כמו בלו ואת זה אי אפשר לדעת עד שיגיע הרגע.
גם הגארדים יודעים לקלוע שלשות ו אפילו חשובות כמו שפארגו קלע כבר העונה רק שלהם יש בעיהנשל יציבות .
er79 כתב:yzafrir כתב:אני לא בטוח שזה הכרחי קלעי שלשות דווקא בעמדה 2-1 כשלאנדסברג וסמית' קולעים ככה מבחוץ.
בינתיים מכבי ניראת לא רע משלשות העונה , השאלה זה מי יקלע שלשת מאני טיים כמו בלו ואת זה אי אפשר לדעת עד שיגיע הרגע.
גם הגארדים יודעים לקלוע שלשות ו אפילו חשובות כמו שפארגו קלע כבר העונה רק שלהם יש בעיהנשל יציבות .
ממש לא מסכים. לנדסברג והיינס מפציצים בליגה, אף אחד מהם לא פקטור ביורוליג, גם לא התקפית. אי אפשר להגיד על סמית שהוא עודנו או שיהיה קלעי קלאץ' ביורוליג לאורך העונה. תעשה הבחנה בין היורוליג לליגה. אין לך כרגע ביורוליג שחקן מהזן הזה שאתה יכול לסמוך עליו בתחום הספציפי הזה. ויוני, אני בדעה שונה. לדעתי קלעי שלשות איכותי אחד לרפואה זה חיוני לקבוצה שרוצה לדבר חזק. התרומה היא לא רק השלשות, אלא גם הריווח, האפשרות לפתוח משחק לגבוהים וכו'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־29 אורחים