מלפפונים חדש חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדש חדש

הודעהעל ידי 0ved1212 » 25 דצמבר 2014, 14:13

היה רעיון עם ניקולה ברדיו במהריים יש למשהו מושג מה מאמר??
0ved1212

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 דצמבר 2014, 14:16

פעם ראשונה בהיסטוריה שאני עומד מאחורי פדרמן ושות' בעניין המו״מ עם מקל.
הילד בא לעשות עלינו סיבוב דאווין רציני.. מיליון דולר לעונה?! טוב שלא ביקש את כל התקציב של הקבוצה החתיכת דרעק מיובש NBA במקצועו הזה! גם הוא וגם מכבי ידעו שהוא לא יקבל את הסכומים האלה..
הרצון האמיתי של מקל הוא להשאר בNBA תחת חוזים של 10 ימים והוא לא מסתיר את זה. על הדרך הוא שלח לפה את הסוכן מחמד שלו כדי לנסות לסחוט אותנו.. לוזר אדום.
שילך לירושלים מצדי. אם אורי אלון יהיה מוכן לתת לו את הסכום הדימיוני הזה אז שיבושם לו. אם יתברר שהוא יגיע לבירה בסכומים נמוכים הרבה יותר, הטענה שלי שהוא עשה עלינו סיבוב תקבל חותמת רשמית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי sunshine » 25 דצמבר 2014, 14:25

איכס כמה לילכוך רץ ברשת...יום גרוע לחזור הביתה.
אבי סגל כותב שגם לא יבוא אף גארד זר או ישראלי אם לא מקל...אני מקווה שלא הולכים לעשות את אלכסנדר קלעי שלשות העונה,שיעזור במה שהוא טוב וזהו.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 14:35

דווקא ברוטר הבחור שפירסם שסגור ממשיך לטעון כך ,אני בדרך כלל לא מאמין ,אבל באתר הזה בדרך כלל משתמשים גולשים אמינים שיש משו בדברם .
אני מאמין למשו אחד ברגע שזה משא ומתן בידים של פדרמן האב ,זה אומר שזה רציני בעיניו ושהוא באטרף מסוים ,יהיו עוד כל מיני דיבורים לפה או לפה פדרמן אפשר להגיד עליו הרבה דברים ,אני גם לא מאוהדיו אבל גם אם יסתים בלא כלום הוא לא יגמור את זה ככה בהיתבזות.
אדם

הודעהעל ידי dod » 25 דצמבר 2014, 14:43

אדם כתב:דווקא ברוטר הבחור שפירסם שסגור ממשיך לטעון כך ,אני בדרך כלל לא מאמין ,אבל באתר הזה בדרך כלל משתמשים גולשים אמינים שיש משו בדברם .
אני מאמין למשו אחד ברגע שזה משא ומתן בידים של פדרמן האב ,זה אומר שזה רציני בעיניו ושהוא באטרף מסוים ,יהיו עוד כל מיני דיבורים לפה או לפה פדרמן אפשר להגיד עליו הרבה דברים ,אני גם לא מאוהדיו אבל גם אם יסתים בלא כלום הוא לא יגמור את זה ככה בהיתבזות.

לא יגיע וזהו
מחכים להיינס שיהפוך לרייס
dod

הודעהעל ידי RonB » 25 דצמבר 2014, 14:54

יאללה איזה שיעמום וחפירות. שיחתימו כבר מישהו
RonB

הודעהעל ידי jol9 » 25 דצמבר 2014, 15:26

התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.
אח"כ מתחילות ההכפשות. לא מתאים.

אני מסכים עם רוב האנשים כאן, ותומך בהנהלה בהחלטה שלא ללכת על זה.

אנשיו של מקל אומרים שהוא דרש 200K עד סוף העונה, שזה סביר לחלוטין, אלא שהם לא עונים לטענה של מכבי שהוא דרש 2.5 מליון לשנתיים וחצי,
וזה אומר שלשנתיים הבאות הוא דרש 1.15 מליון דולר נטו, שזה פאקינג סכום מופרך.

בקיצור, איך שלא נסובב את זה, נראה שהם רצו לעשות עלינו סיבוב. הדביל פיספס את הטיימינג שבו מכבי אולי היתה מסכימה לזה.
אני דווקא שמח שמכבי לא נתקעה עם חוזה מנופח ומופרך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 דצמבר 2014, 15:53

jol9 כתב:התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.

אנשיו של מקל אומרים שהוא דרש 200K עד סוף העונה, שזה סביר לחלוטין, אלא שהם לא עונים לטענה של מכבי שהוא דרש 2.5 מליון לשנתיים וחצי,

בקיצור, איך שלא נסובב את זה, נראה שהם רצו לעשות עלינו סיבוב. הדביל פיספס את הטיימינג שבו מכבי אולי היתה מסכימה לזה.

הכפשות? זה הכל התקשורת, שחייבת להמציא פרטים פיקנטיים.
הינה התגובה הרשמית של מזרחי. הכל מכובד.
http://www.one.co.il/Article/244154.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 15:55

כל הזמן סיפרו לנו שזה מקל ואלכסנדר או רק סלוטר ,דבר ראשון גם אם סלוטר עולה שקל אני לא רוצה אותו ,אולי אני טועה ,אבל אני לא רואה תצורך בו למה?יש לנו כבר תואם פחות או יותר בשם טיוס ,אולי לסלוטר יש ידיים יותר טובות ,אבל זה לא השחקן שישנה אותנו או ישנה את העונה,זה שחקן שניזון מאחרים ,אני צריך שחקן שניזון מעצמו ששובר תשבלונה בהתקפה ,ולכן אני שמח מאוד שאלכסנדר יהיה פה ,גם אם הוא הימור הוא פוטנציאל ,ונראה בחור טוב שמתחבר מהר דומה לרנדל בזה ,וחוץ מזה אני עוקב אחריו ומכיר תשם והוא שחקן מגוון ,נכון זה לא חלומינו אבל זה משו ,כל הזמן מפמפמים לנו את סלוטר חלאס יש לנו כאלה בליגה שיביאו מפה ,מה בגלל שהוא משחק בריאל זה הופך אותו למשו אחר ,גם דראייפר שיחק בריאל ובעונה שחתם בריאל הוא היה מומעמד למכבי אז יופי .
דבר שני מקל וחבריו מפרסמים שהוא רק ביקש 200 ושהוא לא חמדן ושהסכומים לא נכונים ,אם הוא באמת ביקש רק 200 לחצי עונה אז זו עליבות ממדרגה ראשונה של מכבי ששילמה לנכה ביטוח לאומי קרוב לזה בשם מאריץ,דבר נוסף בדרך כלל מכבי אוהבת להעצים ולהגזים כדי להסביר נפילות במשא ומתן ,אני לא אוהב את ההיעלמות שמזרחי עושה בשנים האחרונות ,הוא כבר כמו נשיא כבוד בלי מילה בתור בובה ,אבל הוא יצא עכשיו בתגובה שהפערים בלתי ניתנים לגישור ,ושמעון לא יגיד סתם ,אז כנראה שמקל לא רק חמדן אלא גם שקרן,אבל אנחנו יודעים איך זה אולי עוד ישתנה משו ,אני מאוד רציתי את מקל ואני חושב שיכול לתרום ,כי אני יודע שזה או מקל או כלום ,אבל הסכומים האלה מופרכים ,אבל לא פלא והוא צודק הוא ראה את גרין הנגר מקבל 500 ראה את הלפרין ראה את אליהו שלא עשה כלום בקרירה שלו חוץ מיחסי ציבור מקבל 750 ,אמר למה לי לא מגיע?נכון חוץ מלשחק בליגה הישראלית וחצי עונה לא מוצלחת בבנטון הוא לא עשה הרבה ,ולקרוא לו שחקן אנביאי זו בושה ,הוא אפילו לא מביא מגבות ,אפי ברנבויים סוף סוף אמר משו נורמלי שאם כל הכבוד הוא עוד לא שיחק ביורוליג,ומבחינתי הוא עוד לא שיחק בשום מקום תחרותי ששם עליו לחץ ויש תחרותיות ולחצים של כדורסל מקצועני ,הוא עד עכשיו מכייף נהנה ,עוד לא באמת חווה את המקצוע ,שחקנים יותר טובים ממנו לא באנביאי ,כגון פארגו ,רודי ,רודריגז ,רייס ועוד המון ,אז מה הוא בדיוק מצא בעצמו או חושב שיש לו?וזה לא שאני אומר שהוא גרוע אבל שיבוא יוכיח את עצמו מולם בליגה חזקה כמו יורליג ,שכל שבוע יסע למשחקי חוץ ילחם ינצח יפסיד ישמר על ידי קבוצות ,שקבוצות יתכוננו אליו כל שבוע ,הרי באנביאי או בכל מקרה הוא לא דומיננטי זה לא שמתכננים נגדו תוכנית משחק ,לא סופרים אותו ,שיראה מזה ששמים אליו לב ומיחסים לו חשיבות גם התקפית גם הגנתית,אם הוא גבר ורציני שיבוא יגיד סכום ריאלי ויחתום ,הוא ראה טוב מאוד איך ריס בא בגרושים והיום מרוויח פי 6 אחרי חצי עונה .
יש עוד נקודה כל הזמן אני שומע כמה גל מקל היה מוכן להיתפשר כדי לבוא למכבי ,לא הבנתי אנחנו משו נחות?או איזה מקום קטן ,אנחנו מועדון הכי גדול באירופה ,אנחנו אלופי אירופה ,אנחנו בין הקבוצות שזכו הכי הרבה בגביעי אירופה אם אני לא טועה שניים או שלישי וגם הגענו למלא גמרים,אז הוא עוד מתפשר או עושה לנו טובה ,מי הוא?ואיזה היתפשרות ,אם היה לו כזה טוב והיה משחק אני לא חושב שהוא היה צריך לחתום חוזה באמצע עונה ,אז יאלה אני לא מבין זה הזוי ומצחיק לשמוע כמה הוא היה מוכן לעשות ולוותר ,כנראה שכחו מי זה מה ,אז יגיע להפועל ,זה קצת יציק אבל הוכחנו כבר שאנחנו מועדון גדול והמועדון והרוח מכסה על הרבה דברים ,עצם זה שהוא כמו ילד בן 12 ,רץ למבחנים מקבוצה לקבוצה ,ומחכה לחוזים של יומים ,בשביל לשחק באנביאי מראה שהוא עלוב ולא מבין את המצב ,הוא בן 26 לא בן 20 ,ברור שיציעו לו וינסו אותו כי הוא בין היחידים שנדחפים בכח ונמחכים כביכול על הדלת של האולם,אבל שיתבגר בשום מקום שהגיע חוץ מנימוסים כלפיו ,לא אמרו כלום ,זה שבתקשורת שלנו עושים רעש מכל משפט ,ומבחנים בלייקרס ,וואו אז מה??היו שם עוד 10 במבחנים ,ובכל זאת לא ספרו אותו ,בחיכם ,כולנו יודעים ששחקן טוב לא מוותרים עליו ,הסכומים שלו לאנביאי לא בשמים ,מי שטוב משחק ,מי שלא מבלבל בשכל ומסביר הסברים ,והם מהנימוסים אה כן הינו רוצים וזה לא היסתדר ,אנחנו מכירים את זה מראיונות עבודה,אם היה טוב גם אם לאחד לא היה מסתדר אז זה היה עובר מפה לאוזן והיה מוצא את עצמו במקום אחר ,אבל השאיפה שלו ז\ה לא לשחק אלא להיות רכז 4 באנביאי לעלות לדקה ולהיצטלם מהספסל ,אז חבל כי אני לא יודע מה נראה ממנו ככה נבחרת.
אני גם לא מבין איך מיזרחי רצה שחקן שבעברו בנעוריו קרא לו תתאבד וקילל אותו ,מה שמעון יגיד שהוא היה ילד אז הוא עשה דברים טיפשים??
אז למה שיתיחסו ברצינות לקריאות הללו עכשיו?הם נערים מותר להם זה גיל טיפש עשרה,הכי עלוב זה הרמי כהן הזה??וגם אח של גור שלף ,שהם אף פעם לא אומרים דברים נגד הקללות הללו בנחרצות ,הם כאילו מבחינתם זה לא בסדר אבל וכאילו הם נהנים מזה ויש להם איזה חיוך ממזרי ותמיד הסברים ,ואף פעם לא שמעתי שזה איום ונורא ,וזה מגעיל אותי ,יש הרבה קבוצות ודברים שאני לא מתחבר ולא אוהב ,אבל אם יעשו נגדם משו לא בסדר אני אהיה כנה גם אם זה הקבוצה שלי ,צריך להיות גבול וכבוד .
לגבי חיזוק נוסף אולי מכבי תחכה לחלק השני של החלון באמצע הטופ 16 לגבי גארד ,אני היתי מוכן לתת למקל 200 300 עד סוף עונה ,ועונה הבאה 650 ו700 בהדרגה ,אבל זה אני לא מכבי ,אני אומר את הסכומים האלה כי אני מבין שבשביל 500 הוא לא רוצה ,אני גם מבין שאיתאורן מור לא יבוא בגרושים או כל גארד שיודע לשחק כדורסל ולא שחקנים כמו לינהראט,ואני לא רואה עוד אופציות כרגע בשוק ,אולי אם ישחררו מישו מהקבוצות.
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 25 דצמבר 2014, 15:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 25 דצמבר 2014, 15:58

אדם היקר, האם אתה באמת ובתמים מאמין שמישהו יקרא פוסט כזה ארוך? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 16:03

פליקס ,שמע לפעמים אתה מתחיל לכתוב וזה נשפך יוצא עוד נושא עוד נושא ,זה המקום לכתוב ולשפוך אשמח מאוד אם יקראו אולי יהיה פה משו מענין הרי כל כתבה באתר ספורט לא רחוקה מהאורך מפה אז למה שם כן ופה לא ,אבל גם אם לא לא נורא העיקר הישתחררתי ,לפי מה שאתה אומר אתה לא קורא שום פוסט ארוך או רק שלי?
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 25 דצמבר 2014, 16:05

felix_r כתב:
jol9 כתב:התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.

ההכפשות מן הסתם מגיעות מהמקורבים של מקל... לא של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 דצמבר 2014, 16:07

אדם כתב:פליקס ,שמע לפעמים אתה מתחיל לכתוב וזה נשפך יוצא עוד נושא עוד נושא ,זה המקום לכתוב ולשפוך אשמח מאוד אם יקראו אולי יהיה פה משו מענין הרי כל כתבה באתר ספורט לא רחוקה מהאורך מפה אז למה שם כן ופה לא ,אבל גם אם לא לא נורא העיקר הישתחררתי ,לפי מה שאתה אומר אתה לא קורא שום פוסט ארוך או רק שלי?

בדרך כלל אני לא קורא פוסטים ארוכים של אף אחד. או שמתחיל ועוזב באמצע.

מה אתה מופתע? התרגלנו ל SMS :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 25 דצמבר 2014, 16:21

jol9 כתב:
felix_r כתב:

ההכפשות מן הסתם מגיעות מהמקורבים של מקל... לא של מכבי.

מליון $ לעונה..... בוא נראה.
מתוך המליון 650k אפשר להקצות לפישר במקום טיוס, אני בטוח שיבזורי ישמח ל 200K , ודאוסן\רוטבארט\רוזנפלט\יאנגר\קרייסברג ישמחו לקבל 150K - יחד עם פניני וכהן זה כבר 5 שחקנים ישראלים לליגה\יורוליג.
אם יוגב נשאר , או לאנדסברג אפשר להשתמש ב 150K האלו לשדרוג שכרם.

מה רע?

אז אמנם שמש העמים גל מקל הגדול , השחקן שלקח ממכבי 2 אליפויות מקבוצות שבורות ומסוכסכות , אחת מהם בבית של הקבוצה שלו , שלא שיחק דקה ביורוליג , ביורוקאפ , וחיבר איזה 10 דקות במצטבר בNBA , בעיקר בגארבאז' לא יהיה בשירותינו , אבל אני משער שנשרוד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 16:41

כן אה פליקס :)
צהבת בסמסים
אדם

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 דצמבר 2014, 16:46

לא מבינה למה להכפיש?
מקל רצה סכום גבוה מן הסתם, מכבי כמו מכבי היתה מוכנה להוציא סכום הרבה יותר נמוך כמו תמיד.
לא הגיעו לקו האמצע ופה זה נגמר- למה צריך להוציא מי מהצדדים רע?

מו"מ לעיתים לא צולחים, קורה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 25 דצמבר 2014, 16:56

felix_r כתב:אני לא בטוח במאה אחוז, אבל זכור לי משהו שקראתי פעם, שבארה"ב השחקנים הזרים משלמים יותר מס מהמקומיים (בסביבות 45%).

ממש לא. כולם משלמים בדיוק אותו הדבר (מדרגת המס הכי גבוהה בארה"ב זה 35% ומעבר לזה יש מיסי מדינה שבבמוצע זה יהיה בין 3% ל- 7%). מכיוון שעד שמגיעים למדגרת המס הגבוהה יש מדרגות נמוכות יותר ושניתן לקזז את מיסי המדינה מהמס הפדרלי אז זה יוצא פחות מ- 40%. להערכתי, המס האפקטיבי של מקל (כולל הביטוח הלאומי האמריקאי) הוא סביב ה- 36%-37%. זה אומר שהוא יצטרך להשלים עוד 13%-14% למס הישראלי (על כל החוזה שלו בסך 2.4 מליון דולר), שזה יוצא 300 אלף דולר בערך. לא טריוויאלי בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 דצמבר 2014, 18:14

אז ג'ו אלכסנדר מגיע למרות שהצוות המקצועי לא רצה אותו
ואז כשהוא יגיע אז גודס יגיד ''בטח שרציתי!''

מזכיר למישהו...מישהו?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2014, 18:20

דובי פיק עושה מעצמו צחוק ,אני רואה כבר כמה כתבות שלו ,ובזמן האחרון הוא כותב אם המון אינטרסים והמון רכילות אם כוונה מכוונת ולא סתם מצין דברים וזה מגעיל לראות את זה ובנוסף מוריד מהאמינות ,עכשיו תגידו לי שהוא אמין ושהוא ככה וככה ,אולי לפני שהיצטרף לוואן ,יותר קל להיזכר בתור אחד שמביא ידיעות מקשרים דרך אנשים וטועה או צודק מידי פעם מאשר כתב באתר.
הוא פתאום כי אלכסנדר לא מתאים לו אישית או משום מה מישו אמר לו במכוון תשפוך את כל החרא שיש לך על אכלסנדר אז הוא אפילו לא בצורה מסודרת כתב מליון בעיות ללא שום סדר כתיבה אלא העיקר שיהיה מצוין שנכתב,דרך אגב לגבי נס ציונה ,אני לא מאמין שיש לה 200 או יותר כדי להחתים אותו ,ולדעתי זה נפל כספית וגם מבחינתו שלא רצה להגיע ,בנוסף השחקן פעיל כבר שנתיים בלי שום פציעה ,ולפי רשימת הפציעות שלו ,זה לא שהוא פציעה אלא חוסר מזל דברים שהיצטברו וקורים.
לא ידעתי שדובי מקבל אחוזים אם סלוטר ינחת פה,עלק עוד כותב שסלוטר שחקן בכיר באירופה ,היששתגעו פה לגמרי איתו ואם מקל ,בטח גם זיזיץ היה שחקן בכיר באירופה ,ואני אחזור שוב לדארייפר גם הוא היה גארד בכיר באירופה בתקופתו בריאל מדריד.
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 דצמבר 2014, 18:21

אדם כתב:דובי פיק עושה מעצמו צחוק ,אני רואה כבר כמה כתבות שלו ,ובזמן האחרון הוא כותב אם המון אינטרסים והמון רכילות אם כוונה מכוונת ולא סתם מצין דברים וזה מגעיל לראות את זה ובנוסף מוריד מהאמינות ,עכשיו תגידו לי שהוא אמין ושהוא ככה וככה ,אולי לפני שהיצטרף לוואן ,יותר קל להיזכר בתור אחד שמביא ידיעות מקשרים דרך אנשים וטועה או צודק מידי פעם מאשר כתב באתר.
הוא פתאום כי אלכסנדר לא מתאים לו אישית או משום מה מישו אמר לו במכוון תשפוך את כל החרא שיש לך על אכלסנדר אז הוא אפילו לא בצורה מסודרת כתב מליון בעיות ללא שום סדר כתיבה אלא העיקר שיהיה מצוין שנכתב,דרך אגב לגבי נס ציונה ,אני לא מאמין שיש לה 200 או יותר כדי להחתים אותו ,ולדעתי זה נפל כספית וגם מבחינתו שלא רצה להגיע ,בנוסף השחקן פעיל כבר שנתיים בלי שום פציעה ,ולפי רשימת הפציעות שלו ,זה לא שהוא פציעה אלא חוסר מזל דברים שהיצטברו וקורים.
לא ידעתי שדובי מקבל אחוזים אם סלוטר ינחת פה,עלק עוד כותב שסלוטר שחקן בכיר באירופה ,היששתגעו פה לגמרי איתו ואם מקל ,בטח גם זיזיץ היה שחקן בכיר באירופה ,ואני אחזור שוב לדארייפר גם הוא היה גארד בכיר באירופה בתקופתו בריאל מדריד.

אני אענה על זה במשפט קצר שכל אחד יבין מזה מה שהוא רוצה - הוא לא אוהד מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים