המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:דווקא ברוטר הבחור שפירסם שסגור ממשיך לטעון כך ,אני בדרך כלל לא מאמין ,אבל באתר הזה בדרך כלל משתמשים גולשים אמינים שיש משו בדברם .
אני מאמין למשו אחד ברגע שזה משא ומתן בידים של פדרמן האב ,זה אומר שזה רציני בעיניו ושהוא באטרף מסוים ,יהיו עוד כל מיני דיבורים לפה או לפה פדרמן אפשר להגיד עליו הרבה דברים ,אני גם לא מאוהדיו אבל גם אם יסתים בלא כלום הוא לא יגמור את זה ככה בהיתבזות.
jol9 כתב:התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.
אח"כ מתחילות ההכפשות. לא מתאים.
אני מסכים עם רוב האנשים כאן, ותומך בהנהלה בהחלטה שלא ללכת על זה.
אנשיו של מקל אומרים שהוא דרש 200K עד סוף העונה, שזה סביר לחלוטין, אלא שהם לא עונים לטענה של מכבי שהוא דרש 2.5 מליון לשנתיים וחצי,
וזה אומר שלשנתיים הבאות הוא דרש 1.15 מליון דולר נטו, שזה פאקינג סכום מופרך.
בקיצור, איך שלא נסובב את זה, נראה שהם רצו לעשות עלינו סיבוב. הדביל פיספס את הטיימינג שבו מכבי אולי היתה מסכימה לזה.
אני דווקא שמח שמכבי לא נתקעה עם חוזה מנופח ומופרך.
felix_r כתב:jol9 כתב:התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.
אנשיו של מקל אומרים שהוא דרש 200K עד סוף העונה, שזה סביר לחלוטין, אלא שהם לא עונים לטענה של מכבי שהוא דרש 2.5 מליון לשנתיים וחצי,
בקיצור, איך שלא נסובב את זה, נראה שהם רצו לעשות עלינו סיבוב. הדביל פיספס את הטיימינג שבו מכבי אולי היתה מסכימה לזה.
הכפשות? זה הכל התקשורת, שחייבת להמציא פרטים פיקנטיים.
הינה התגובה הרשמית של מזרחי. הכל מכובד.
http://www.one.co.il/Article/244154.html
אדם כתב:פליקס ,שמע לפעמים אתה מתחיל לכתוב וזה נשפך יוצא עוד נושא עוד נושא ,זה המקום לכתוב ולשפוך אשמח מאוד אם יקראו אולי יהיה פה משו מענין הרי כל כתבה באתר ספורט לא רחוקה מהאורך מפה אז למה שם כן ופה לא ,אבל גם אם לא לא נורא העיקר הישתחררתי ,לפי מה שאתה אומר אתה לא קורא שום פוסט ארוך או רק שלי?
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:התנהלות מפתיעה... אתמול מדווחים על כיוון חיובי ורצון טוב משני הצדדים. היום הכל התפוצץ בגלל פערי שכר.
הכפשות? זה הכל התקשורת, שחייבת להמציא פרטים פיקנטיים.
הינה התגובה הרשמית של מזרחי. הכל מכובד.
http://www.one.co.il/Article/244154.html
ההכפשות מן הסתם מגיעות מהמקורבים של מקל... לא של מכבי.
felix_r כתב:אני לא בטוח במאה אחוז, אבל זכור לי משהו שקראתי פעם, שבארה"ב השחקנים הזרים משלמים יותר מס מהמקומיים (בסביבות 45%).
אדם כתב:דובי פיק עושה מעצמו צחוק ,אני רואה כבר כמה כתבות שלו ,ובזמן האחרון הוא כותב אם המון אינטרסים והמון רכילות אם כוונה מכוונת ולא סתם מצין דברים וזה מגעיל לראות את זה ובנוסף מוריד מהאמינות ,עכשיו תגידו לי שהוא אמין ושהוא ככה וככה ,אולי לפני שהיצטרף לוואן ,יותר קל להיזכר בתור אחד שמביא ידיעות מקשרים דרך אנשים וטועה או צודק מידי פעם מאשר כתב באתר.
הוא פתאום כי אלכסנדר לא מתאים לו אישית או משום מה מישו אמר לו במכוון תשפוך את כל החרא שיש לך על אכלסנדר אז הוא אפילו לא בצורה מסודרת כתב מליון בעיות ללא שום סדר כתיבה אלא העיקר שיהיה מצוין שנכתב,דרך אגב לגבי נס ציונה ,אני לא מאמין שיש לה 200 או יותר כדי להחתים אותו ,ולדעתי זה נפל כספית וגם מבחינתו שלא רצה להגיע ,בנוסף השחקן פעיל כבר שנתיים בלי שום פציעה ,ולפי רשימת הפציעות שלו ,זה לא שהוא פציעה אלא חוסר מזל דברים שהיצטברו וקורים.
לא ידעתי שדובי מקבל אחוזים אם סלוטר ינחת פה,עלק עוד כותב שסלוטר שחקן בכיר באירופה ,היששתגעו פה לגמרי איתו ואם מקל ,בטח גם זיזיץ היה שחקן בכיר באירופה ,ואני אחזור שוב לדארייפר גם הוא היה גארד בכיר באירופה בתקופתו בריאל מדריד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים