המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:פליקס, בעיקרון אתה צודק, אבל אתה מייחס חשיבות מופחתת לכך שהשחקן משחק ברמה שהוא משחק.
גם פארמר היה כאן זמני, ועדיין ראינו איך נראה שחקן כדורסל אמיתי.
הגוף שלו זה כלי העבודה שלו. אין קשר למיס יוניברס. אם ספורטאי מקצוען נראה כמו מוכר שווארמה, אז הוא לא מקצוען ולא שומר
על הגוף שלו.
אני טוען שגם אם הצוות המקצועי היה משקיע קצת יותר בלשלב אותו, עדיין הוא לא היה מצליח, כי פשוט אין לו שום דבר שהוא יכול
לעשות ברמה מספיק גבוהה כדי להיות שחקן יעיל ביורוליג.
יופי לו שהוא התאמץ. אני מזכיר לך שהוא לא בדיוק היה כאן בהתנדבות. בכסף שהוא קיבל, כשהוא יודע מה היכולת האמיתית שלו, כל אחד
היה יושב וסותם את הפה. וד"א אני גם חושב שהוא בחור נחמד וחיובי, אבל כמו שרוי אומר, הוא לא תרם כלום לקבוצה. מכאן כל הויכוח הוא בכמה
אחוזים לחלק את האשמה בין השחקן לצוות המאמנים.
jol9 כתב:פליקס, נראה לי שפספסת קצת... אתה בפורום של אוהדי כדורסל, שרואים, חיים ואוהבים את המשחק לא פחות ממך.
אתה לא צריך להסביר לי מה זה סנטר ואיך מפעילים אותו, אתה לא צריך להסביר לי שמאריץ' הוא לא שחור, שרירי ואתלטי ואתה לא צריך להסביר לי שסנטרים
כמוהו לא רצים 30 דקות.
בוא ניישר קו ונסכים ששנינו מבינים קצת כדורסל, והאחד לא צריך ללמד את השני...
מכאן אנחנו חוזרים שוב לעניין המרכזי - מאריץ' לא תרם כלום למכבי. אתה טוען ש100% מהאשמה היא על הצוות המקצועי (או אולי פחות, לא יודע)
ואני טוען שרוב האשמה היא על מאריץ', על היכולת שלו ועל הכושר שלו.
רק בשביל שאני אבין, אתה חושב שאם מכבי היתה מפעילה את מאריץ' כמו שצריך לדעתך, הוא היה קולע 12-13 נקודות ביורוליג (או אולי יותר)?
אין שום סיכוי, שהוא פשוט שחקן חלש שכבר גמר את הסוס?
MTA2311 כתב:החתמה מביכה. לא ברור מה הם חשבו לעצמם.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:החתמה מביכה. לא ברור מה הם חשבו לעצמם.
הם חשבו לעצמם שכמו שיש theme parties שהנושא הוא..הוואי או שחור לבן או שנות ה-60', אז השנה ה-theme של מכבי יהיה החתמות מביכות
אנחנו איזה 4 מ-4 עד עכשיו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:החתמה מביכה. לא ברור מה הם חשבו לעצמם.
הם חשבו לעצמם שכמו שיש theme parties שהנושא הוא..הוואי או שחור לבן או שנות ה-60', אז השנה ה-theme של מכבי יהיה החתמות מביכות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:החתמה מביכה. לא ברור מה הם חשבו לעצמם.
סמיילי צוחק? מי אתה ומה עשית עם אור?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:החתמה מביכה. לא ברור מה הם חשבו לעצמם.
סמיילי צוחק? מי אתה ומה עשית עם אור?
רצתי עכשיו 15 קילומטר. מעולם לא היה לי פחות חמצן במוח.
יכולת לקבל את המחמאה ולשתוק, אבל לא, חייבת להגיד את המילה האחרונה תמיד.
felix_r כתב:jol9 כתב:פליקס, נראה לי שפספסת קצת... אתה בפורום של אוהדי כדורסל, שרואים, חיים ואוהבים את המשחק לא פחות ממך.
אתה לא צריך להסביר לי מה זה סנטר ואיך מפעילים אותו, אתה לא צריך להסביר לי שמאריץ' הוא לא שחור, שרירי ואתלטי ואתה לא צריך להסביר לי שסנטרים
כמוהו לא רצים 30 דקות.
מכאן אנחנו חוזרים שוב לעניין המרכזי - מאריץ' לא תרם כלום למכבי. אתה טוען ש100% מהאשמה היא על הצוות המקצועי (או אולי פחות, לא יודע)
רק בשביל שאני אבין, אתה חושב שאם מכבי היתה מפעילה את מאריץ' כמו שצריך לדעתך, הוא היה קולע 12-13 נקודות ביורוליג (או אולי יותר)?
בקלות.
אולי לא שמת לב, אבל גם טיוס וסופו נותנים מספרים גרועים יותר מאשר הם נתנו בעונה שעברה. לפי התיאוריה שלך הם סתם שחקנים חלשים שגמרו את הסוס
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:פליקס, נראה לי שפספסת קצת... אתה בפורום של אוהדי כדורסל, שרואים, חיים ואוהבים את המשחק לא פחות ממך.
כמוהו לא רצים 30 דקות.
בקלות.
אולי לא שמת לב, אבל גם טיוס וסופו נותנים מספרים גרועים יותר מאשר הם נתנו בעונה שעברה. לפי התיאוריה שלך הם סתם שחקנים חלשים שגמרו את הסוס
יש הבדל בין מספרים פחות טובים, לבין כלום אחד גדול.
אתה באמת מאשים את השחקנים האחרים ואת צוות המאמנים בזה שסופו נראה העונה פחות טוב מבעונה שעברה?
בכל אופן אתה כנראה צודק. הצוות המקצועי של מכבי דפוק. ולא רק הוא. גם זה של קובאן, דפוק וכמובן שלא נדבר על אוברדוביץ' הגרוע,
שגם אצלו מאריץ' לא עבר את ה-3 נקודות למשחק בשתי העונות ששיחק שם. כולם אשמים, רק לא מאריץ'.
felix_r כתב:
עם כל הכבוד, פיני לעולם לא הצטיין בעבודה עם סנטרים גדולים וכבדים סטייל מאריץ' או סופו, וזאת הסיבה שהוא גם הפסיד לקבוצות בעלות סנטרים כאלה. אם זה צסקא של סאבראסנקו או פרטיזן של מאריץ'. זה לא אומר כמובן, שפיני מאמן לא טוב מספיק, אלא רק שהוא אוהב סגנון אחר. לעומת זאת יש מאמנים שהם 5 רמות מתחת לפיני גרשון, אבל עדיין יודעים יותר טוב ממנו לעבוד עם סנטרים. קח לדוגמא את הקבוצות הסרביות, שבהן כל סנטר ממוצע עושה מספרים של קארים אבדול ג'אבר
jol9 כתב:felix_r כתב:
עם כל הכבוד, פיני לעולם לא הצטיין בעבודה עם סנטרים גדולים וכבדים סטייל מאריץ' או סופו, וזאת הסיבה שהוא גם הפסיד לקבוצות בעלות סנטרים כאלה. אם זה צסקא של סאבראסנקו או פרטיזן של מאריץ'. זה לא אומר כמובן, שפיני מאמן לא טוב מספיק, אלא רק שהוא אוהב סגנון אחר. לעומת זאת יש מאמנים שהם 5 רמות מתחת לפיני גרשון, אבל עדיין יודעים יותר טוב ממנו לעבוד עם סנטרים. קח לדוגמא את הקבוצות הסרביות, שבהן כל סנטר ממוצע עושה מספרים של קארים אבדול ג'אבר
לא הבנתי מה פיני קשור.
קודם כל זה גודס, חוץ מזה נתתי לך דוגמא גם את אוברדוביץ' שאצלו במשך שנתיים (ובמצב פיזי טוב יותר כנראה) מאריץ' קלע 3 נק'
למשחק במשך שנתיים, וגם בקובאן הוא לא ממש היה להיט ביורוליג.
ד"א, גם אם נניח היו משחקים על מאריץ' יותר ומפיקים ממנו יותר, זה לא אומר שזה היה עוזר לקבוצה. מה שחשוב זה שהקבוצה תנצח
ולא שמאריץ' ייתן מספרים יפים.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
לא הבנתי מה פיני קשור.
קודם כל זה גודס, חוץ מזה נתתי לך דוגמא גם את אוברדוביץ' שאצלו במשך שנתיים (ובמצב פיזי טוב יותר כנראה) מאריץ' קלע 3 נק'
למשחק במשך שנתיים, וגם בקובאן הוא לא ממש היה להיט ביורוליג.
ד"א, גם אם נניח היו משחקים על מאריץ' יותר ומפיקים ממנו יותר, זה לא אומר שזה היה עוזר לקבוצה. מה שחשוב זה שהקבוצה תנצח
ולא שמאריץ' ייתן מספרים יפים.
לאוברדוביץ' היה את באטיסט, שהיתה לו הבנה עיוורת עם דיאמנטידיס אחרי הרבה שנים ביחד, אז מאריץ' היה הגבוה המחליף.
חוץ מזה מה זה קשור בכלל מה שאתה כותב? מישהו אמר שמאריץ' הוא הסנטר הגדול באירופה? לא. הוא סנטר בינוני, אבל אפילו משחקנים שהם חצי ממאריץ' אפשר לקבל תועלת גדולה יותר ממה שמכבי קיבלה
felix_r כתב:לא מסכים
jol9 כתב:felix_r כתב:לא מסכים
אז אתה חושב שהוא כן תרם למכבי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים