המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני מנסה להתסכל אחורה(ואין לי זיכרון כזה ארוך) על קבוצות של מכבי שפחות התחברתי אליהן מהעונה הנוכחית ומתקשה להיזכר בשנה שבה הקבוצה עוררה בי פחות הזדהות מבעונה הזו.
אולי עונת האדריאטית של דייויד בלאט. הסגל הנכוחי פשוט מלא בשחקנים שקשה לי להתחבר אליהם. פארגו פשוט מעצבן, כאילו הוא לא קורא דפי סטטיסטיקה שלו לפני משחקים ולא יודע שהוא עומד על פחות מ-25% לשלוש, ועדיין בכל ערב הוא יעיף שלוש זריקות לא קשורות מכידרור. לאנדסברג גורם לי להתגעגע לריקי היקמן, עוד אחד שלא התחברתי אליו אבל לפחות כשהכסף היה על השולחן הוא הופיע(ובלי קשר הוא שחקן הרבה הרבה יותר טוב). היינס שהוא תאום של לאנדסברג מבחינת ההתנהלות על המגרש אבל הרבה פחות מוכשר. אפילו הגרסה הנוכחית של סופו מעצבנת. כאילו לקחו ממנו את כל הדברים הטובים והשאירו רק את הפאולים הדביליים, איבודי הכדור וכמות הריבאונדים האפסית. אוחיון זה אותו שחקן שנמצא פה כבר 3 שנים, להוציא סדרה אחת באמת גדולה יש לו איכויות של רכז מחליף ביורוליג ולא הרבה יותר מזה. אז יש את סמית' ורנדל שבאים ונותנים את הלב כל משחק אבל זה פשוט לא זה השנה.
מעניין אותי אם יש קבוצות של מכבי שאנשים התחברו אליהן עוד פחות. הקבוצה של 2013 עם לוגאן ואליהו נותנת פייט יפה לדעתי אבל לפחות לא הפסדנו 20 הפרש בדרבי אז
Holiday_Armadillo כתב:דווקא בשנתיים האחרונות היה לי הרבה יותר קשה להתחבר לקבוצה
העונה אין לי את הבעיה הזאת
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בשנתיים האחרונות היה לי הרבה יותר קשה להתחבר לקבוצה
יש כמה שחקנים שאני באמת אוהב אבל בעיני השלילי פשוט גובר ביג טיים על החיובי. למה מכבי לא יכולה להביא גארדים אירופאיים מידי פעם? חייבים שחקנים בלי מוח כמו היינס?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בשנתיים האחרונות היה לי הרבה יותר קשה להתחבר לקבוצה
יש כמה שחקנים שאני באמת אוהב אבל בעיני השלילי פשוט גובר ביג טיים על החיובי. למה מכבי לא יכולה להביא גארדים אירופאיים מידי פעם? חייבים שחקנים בלי מוח כמו היינס?
הבעיה בשחקנים אירופאים זה שהם לא נחשבים זרים באירופה ומוכנים לשלם להם הרבה יותר מה-250 אלף שפדרמן מוכן להקציב לזר
ואם יש לך אירופאי שיכול להגיע לפה ב-250 אלף אז רוב הסיכויים שאתה לא רוצה אותו פה
שחף כתב:שמואל, איזה ישראלים תביא? דגן יבזורי? כדיר? היחיד שאשכרה יכול לתת איזשהו אימפקט זה כספי והוא כנראה לא חוזר בקרוב. הזהות הישראלית זה קישקוש של כמה פרשנים
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בשנתיים האחרונות היה לי הרבה יותר קשה להתחבר לקבוצה
הבעיה בשחקנים אירופאים זה שהם לא נחשבים זרים באירופה ומוכנים לשלם להם הרבה יותר מה-250 אלף שפדרמן מוכן להקציב לזר
ואם יש לך אירופאי שיכול להגיע לפה ב-250 אלף אז רוב הסיכויים שאתה לא רוצה אותו פה
אני חושב שהיינס מקבל בערך 400K.
שמואל1 כתב:אני מניח שהבעיה נובעת גם מאובדן הזהות הישראלית. בדרך כלל יותר קל להתחבר לשחקנים מקומיים, ולמכבי אין כאלה.
אני אישית מכיר מספר אוהדי מכבי שמתלוננים על כך (לי אישית זה פחות מפריע, אני מעדיף זרים טובים יותר).
חייבים להשתדרג בפן הזה בעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־18 אורחים