jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:לכל היודע לי, לעולם לא נאמר כזה דבר.
ממה שאני זוכר, המצב הוא דוקא די הפוך; השאלתו של הנדריקס לויטוריה עלתה כבר בעונה שעברה, וגם הרעיון להשאיל את מצ'באן הוא ממש לא חדש.
כמו שאני רואה את הדברים, אם פארגו היה נשאר, אז במקודם או במאוחר, המצב הזה היה עולה.
צריכים גם לזכור שהשחקנים בהם מכבי מעוניית הם יקרים יותר (ואפילו בהרבה) מפארגו, ונראה שאין מנוס מלשחרר שחקן בכדי לפנות תקציב.
בכל מקרה, הדיון כאן הוא לא רק סביב השאלה האם צריך לשחרר מישהו, אלא הרבה יותר בשביל להבהיר שאם מכבי תשחרר את הנדירקס או מצ'באן, היא לא תפגע ואף ככל הנראה תעשה מהלך נכון, בלי שום קשר לצירופו של גארד זה או אחר.
אני גם לא רואה איך אפשר לומר ששחורר אחד השחקנים המשלימים לטובת הבאת גארד תותח, זה מהלך לא נכון.
חביב,
אין סרט שישחררו את השחקן שאתה רוצה שישחררו...
אני מסכים לגבי העניין שהעלת לגבי העומס בסגל. פתרון לדבר כזה בשלוש מסגרות יהיה היררכיה שמשתנה בין מסגרת למסגרת.
זה אומר, חמישיות משתנות, שחקנים דומיננטיים משתנים ואולי גם שיטות משחק משתנות. זה מאוד קשה כמובן.
תראה, אני לא יכול להגיד שאני תומך נלהב בסגל קצר, אבל המצב שנוצר עכשיו הוא מאוד בעייתי.
סה"כ, אני מאמין שצריכים 9-10 שחקנים בכירים.
אז נכון, בעונות שעברו ראינו שפיצועת יכולות לגרום לסגל להדלל מאוד, וכאשר משחקים בשלוש מסגרות צריכים יותר שחקנים, אבל גם בשכלול כל הפרמטרים האילו, אני לא חושב שצריכים יותר מ12 שחקנים בסגל ולא יותר מ5 גבוהים.
לגבי מי ישחררו, כמובן שהייתי רוצה ששחקן אחר ישוחרר (ואני מניח שאתה יודע מי הוא), אבל גם אם זה יהיה מצ'באן או הנדריקס, המהלך יהיה מהלך נכון.
אישית, חבל לי שנפרד ממישהו מהם, אבל מבחינה מקצועית כנראה שאין מנוס מלעשות זאת.