אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 15:23

LIAV10 כתב:תגידו, אם אנחנו משאילים את מאצ'באן, אנחנו בעצם רק חוסכים את המשכורת שלו לעונה, או שאנחנו גם מקבלים כסף מקאחה?
אם כן, כמה?

תלוי במה שהם מציעים..
בהשאלת פוט, הפסדנו כסף, כי הקבוצה שקיבלה אותו לא שילמה פיצוי, ושילמה רק חלק מהשכר, ככה שמכבי שילמה את השאר, הפסידה כסף, והוא לא שיחק בה
עם הנדריקס מדברים על פיצוי של 500 אלף דולר+תשלום מלא של השכר, מה שחוסך יותר ממיליון דולר ברוטו. עם מאצ'בן עוד לא פרסמו מספרים שקאחה מציעה..
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 ספטמבר 2011, 15:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 15:24

לכל היודע לי, לעולם לא נאמר כזה דבר.
ממה שאני זוכר, המצב הוא דוקא די הפוך; השאלתו של הנדריקס לויטוריה עלתה כבר בעונה שעברה, וגם הרעיון להשאיל את מצ'באן הוא ממש לא חדש.
כמו שאני רואה את הדברים, אם פארגו היה נשאר, אז במקודם או במאוחר, המצב הזה היה עולה.

צריכים גם לזכור שהשחקנים בהם מכבי מעוניית הם יקרים יותר (ואפילו בהרבה) מפארגו, ונראה שאין מנוס מלשחרר שחקן בכדי לפנות תקציב.

בכל מקרה, הדיון כאן הוא לא רק סביב השאלה האם צריך לשחרר מישהו, אלא הרבה יותר בשביל להבהיר שאם מכבי תשחרר את הנדירקס או מצ'באן, היא לא תפגע ואף ככל הנראה תעשה מהלך נכון, בלי שום קשר לצירופו של גארד זה או אחר.

אני גם לא רואה איך אפשר לומר ששחורר אחד השחקנים המשלימים לטובת הבאת גארד תותח, זה מהלך לא נכון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2011, 15:39

חביב אורנג'ד כתב:לכל היודע לי, לעולם לא נאמר כזה דבר.
ממה שאני זוכר, המצב הוא דוקא די הפוך; השאלתו של הנדריקס לויטוריה עלתה כבר בעונה שעברה, וגם הרעיון להשאיל את מצ'באן הוא ממש לא חדש.
כמו שאני רואה את הדברים, אם פארגו היה נשאר, אז במקודם או במאוחר, המצב הזה היה עולה.

צריכים גם לזכור שהשחקנים בהם מכבי מעוניית הם יקרים יותר (ואפילו בהרבה) מפארגו, ונראה שאין מנוס מלשחרר שחקן בכדי לפנות תקציב.

בכל מקרה, הדיון כאן הוא לא רק סביב השאלה האם צריך לשחרר מישהו, אלא הרבה יותר בשביל להבהיר שאם מכבי תשחרר את הנדירקס או מצ'באן, היא לא תפגע ואף ככל הנראה תעשה מהלך נכון, בלי שום קשר לצירופו של גארד זה או אחר.

אני גם לא רואה איך אפשר לומר ששחורר אחד השחקנים המשלימים לטובת הבאת גארד תותח, זה מהלך לא נכון.

חביב,
אין סרט שישחררו את השחקן שאתה רוצה שישחררו... :laugh2

אני מסכים לגבי העניין שהעלת לגבי העומס בסגל. פתרון לדבר כזה בשלוש מסגרות יהיה היררכיה שמשתנה בין מסגרת למסגרת.
זה אומר, חמישיות משתנות, שחקנים דומיננטיים משתנים ואולי גם שיטות משחק משתנות. זה מאוד קשה כמובן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 15:57

jol9 כתב:

חביב,

אני מסכים לגבי העניין שהעלת לגבי העומס בסגל. פתרון לדבר כזה בשלוש מסגרות יהיה היררכיה שמשתנה בין מסגרת למסגרת.
זה אומר, חמישיות משתנות, שחקנים דומיננטיים משתנים ואולי גם שיטות משחק משתנות. זה מאוד קשה כמובן.

תראה, אני לא יכול להגיד שאני תומך נלהב בסגל קצר, אבל המצב שנוצר עכשיו הוא מאוד בעייתי.

סה"כ, אני מאמין שצריכים 9-10 שחקנים בכירים.
אז נכון, בעונות שעברו ראינו שפיצועת יכולות לגרום לסגל להדלל מאוד, וכאשר משחקים בשלוש מסגרות צריכים יותר שחקנים, אבל גם בשכלול כל הפרמטרים האילו, אני לא חושב שצריכים יותר מ12 שחקנים בסגל ולא יותר מ5 גבוהים.

לגבי מי ישחררו, כמובן שהייתי רוצה ששחקן אחר ישוחרר (ואני מניח שאתה יודע מי הוא), אבל גם אם זה יהיה מצ'באן או הנדריקס, המהלך יהיה מהלך נכון.
אישית, חבל לי שנפרד ממישהו מהם, אבל מבחינה מקצועית כנראה שאין מנוס מלעשות זאת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 ספטמבר 2011, 16:13

לא מבין את הנהלת מכבי, הם בעד הצוות המקצועי או רוצים לשים לו מקל בגלגלים ? הפרסום בערוץ הספורט הוא חרפה אם הוא מגיע מהדלפה של מישהוא מההנהלה.
איזון התקציב הפך לסוג של דת במכבי, כאילו מעולם לא נכנסו לגרעונות כדי לתקן ולהשלים דברים.

עכשיו יחכו לקבל הצעות על מצ'אבאן , אז שיחכו. שיפרסמו עליו מכרז וזהו. :bigsmile3
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2011, 16:16

אפשר לשאול את מי היית רוצה שישחררו?
ולמה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 ספטמבר 2011, 16:18

את מצ'אבן וזה גם מוזכר בכתבה, עמדה 4 סופר עמוסה במכבי. הנדריקס יכול לשחק גם 5 וובעמדה הזאת יש מקום לשחקן .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2011, 16:53

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

חביב,

תראה, אני לא יכול להגיד שאני תומך נלהב בסגל קצר, אבל המצב שנוצר עכשיו הוא מאוד בעייתי.

סה"כ, אני מאמין שצריכים 9-10 שחקנים בכירים.
אז נכון, בעונות שעברו ראינו שפיצועת יכולות לגרום לסגל להדלל מאוד, וכאשר משחקים בשלוש מסגרות צריכים יותר שחקנים, אבל גם בשכלול כל הפרמטרים האילו, אני לא חושב שצריכים יותר מ12 שחקנים בסגל ולא יותר מ5 גבוהים.

לגבי מי ישחררו, כמובן שהייתי רוצה ששחקן אחר ישוחרר (ואני מניח שאתה יודע מי הוא), אבל גם אם זה יהיה מצ'באן או הנדריקס, המהלך יהיה מהלך נכון.
אישית, חבל לי שנפרד ממישהו מהם, אבל מבחינה מקצועית כנראה שאין מנוס מלעשות זאת.

מסכים.
אני מאמין גם שזה מה שיהיה בסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 ספטמבר 2011, 04:33

לפי אבי סגל מ" ישראל היום" המועמד היחידי להשאלה היום הוא מצ'אבן. הבעייה שאף אחד בנתיים לא רוצה אותו. :) וכך הצליחה ההנהלה לתקוע את בקשת בלאט עד הגעת המשיח.

בתוך כך, השיחות בין הבעלים לשחקנים בנ.ב.א התחדשו אתמול וימשיכו גם היום.

מחר תתפרסם כתבה על פארמר באותו עיתון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Euro_Basket » 22 ספטמבר 2011, 05:07

גם בפרוקום לא רוצים אותו? הבנתי שהם מחפשים שחקן פנים.
אם מוטיונאס לא יגיע לשם יכול להיות שהם ישימו עליו עין.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי cannon » 22 ספטמבר 2011, 07:32

חבר'ה, אני לא נכנס פה שוב לענייני התקציב ולחישובים, אבל מכבי הגישה הצעה משופרת לזביאן דאודל ונכון לעכשיו זה השם היחיד שנמצא על הפרק... כנראה שאפשר לשכוח פה משחקנים של מליון דולר (ובטח שלמעלה מזה).. אם יגיע שחקן בחצי מליון, דעו שדייויד פדרמן מרגיש שהוא לארג' אחושרמוטה...
cannon

הודעהעל ידי קובי » 22 ספטמבר 2011, 08:09

המקור מתפוז ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ספטמבר 2011, 08:14

cannon כתב:חבר'ה, אני לא נכנס פה שוב לענייני התקציב ולחישובים, אבל מכבי הגישה הצעה משופרת לזביאן דאודל ונכון לעכשיו זה השם היחיד שנמצא על הפרק... כנראה שאפשר לשכוח פה משחקנים של מליון דולר (ובטח שלמעלה מזה).. אם יגיע שחקן בחצי מליון, דעו שדייויד פדרמן מרגיש שהוא לארג' אחושרמוטה...

בעונה כזאת מטורפת אין טעם להביא שחקן במעל מליון דולר , עדיף ללכת על שמות לא מוכרים ואולי לפגוע ....דאודל הוא לא הפייבוריט שלי אבל הרעיון של לחפש שחקן במחיר נמוך שיכול להתגלות כגניבה זה הדרך שמתאימה עכשיו לדעתי ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 22 ספטמבר 2011, 08:40

אמרו כבר לפני כמה זמן שהציעו לו הצעה משופרת.

אני לא מבין למה צריך להביא שחקן כזה ועוד במחיר הזה, כמו שצפריר אמר עדיף להמר כבר, דאודל הוא שחקן לא טוב מספיק (לא ראיתי אותו משחק אבל על סמך הסרטונים הטובים והפחות טובים שלו הוא נראה לי לא מספיק טוב), ואם מהמרים יש סיכוי שנפגע, במקרה הגרוע נקבל שחקן לא מספיק טוב (רק בפחות כסף), כמו שיקרה אם יביאו את דאודל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ספטמבר 2011, 09:07

Chen כתב:אמרו כבר לפני כמה זמן שהציעו לו הצעה משופרת.

אני לא מבין למה צריך להביא שחקן כזה ועוד במחיר הזה, כמו שצפריר אמר עדיף להמר כבר, דאודל הוא שחקן לא טוב מספיק (לא ראיתי אותו משחק אבל על סמך הסרטונים הטובים והפחות טובים שלו הוא נראה לי לא מספיק טוב), ואם מהמרים יש סיכוי שנפגע, במקרה הגרוע נקבל שחקן לא מספיק טוב (רק בפחות כסף), כמו שיקרה אם יביאו את דאודל.

אי אפשר להסתמך, ולא בעשירית האחזור ביכולות של שחקן.סרטונים משקפים סגנון משחק, אבל ממש לא יכולת
גם על מייקל אפשר להכין סרטון שיראה כמו בורשטיין של השנה האחרונה, ועל גרין אפשר להכין סרטון שיראה כמו גאסול
בקשר לדאודל, לא מכיר אותו.. נקווה שהפרסום לא נכון
asafb96

הודעהעל ידי מכביסט » 22 ספטמבר 2011, 09:32

cannon כתב:חבר'ה, אני לא נכנס פה שוב לענייני התקציב ולחישובים, אבל מכבי הגישה הצעה משופרת לזביאן דאודל ונכון לעכשיו זה השם היחיד שנמצא על הפרק... כנראה שאפשר לשכוח פה משחקנים של מליון דולר (ובטח שלמעלה מזה).. אם יגיע שחקן בחצי מליון, דעו שדייויד פדרמן מרגיש שהוא לארג' אחושרמוטה...

אם זה המצב אז עדיף שלא יביאו אף אחד.
דאודל זה שחקן תת רמה שאפילו לבבונים של מגדל לא הייתי לוקח אותו.
מכביסט

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2011, 09:35

דאודל הוא לא שחקן מהדרג הגבוה ביותר, אבל בגדול, הוא שחקן טוב.
סה"כ, הוא עונה על צרכיה של מכבי והוא מתאים למכבי יותר משחקנים כמו ג'אבר או דובי, והרבה יותר משאראס.

לא מדובר כאן באיזה כוכב על, אבל הוא בכל זאת שחקן שיכול לתרום ולשפר את מכבי.
עדיין הייתי מעדיף לחכות לשחקן מקבוצת איכות גבוהה יותר, אבל דאודל עדיף מכלום.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ספטמבר 2011, 09:53

חביב אורנג'ד כתב:דאודל הוא לא שחקן מהדרג הגבוה ביותר, אבל בגדול, הוא שחקן טוב.
סה"כ, הוא עונה על צרכיה של מכבי והוא מתאים למכבי יותר משחקנים כמו ג'אבר או דובי, והרבה יותר משאראס.

לא מדובר כאן באיזה כוכב על, אבל הוא בכל זאת שחקן שיכול לתרום ולשפר את מכבי.
עדיין הייתי מעדיף לחכות לשחקן מקבוצת איכות גבוהה יותר, אבל דאודל עדיף מכלום.

דווקא לדעתי ג'אאבר הרבה יותר עונה למה שמכבי מחפשת , קומבו גארד אתלט שגם שומר מצויין וכבר כמה שנים מעמיד מספרים סולדים ביורוליג . גם מבחינה חברתית הוא יכול להשתלב טוב , הוא שחקן שרגיל לשחק לצד כוכבים ולא מנסה לגנוב את ההצגה...אבל בסכומים שהוא מדבר עלים כרגע שישב בבית....גם
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 ספטמבר 2011, 10:49

מה הטעם להוסיף עוד גארד בינוני לקולקציה שלנו נשגב מבינתי. דאודל זה שחקן לרמה של ירושלים פחות או יותר. סולומון למשל שם אותו בכיס הקטן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2011, 11:11

אני לא אכנס לדעה האישית שלי על דאודל(שהיא ממש לא קטסטרופלית כמו של כמה מפה),אבל אני רק אגיד שאני יודעת בוודאות,ממש מהפה של בלאט,שהוא מת על השחקן הזה..
הצעה או לא הצעה,סעיף לא סעיף..אני לא נכנסת לזה..אבל בלאט מאוד אוהב את דאודל..הוא שחקן הגנה נהדר,יודע למסור,חצי מרחק כמעט אוטומטי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־30 אורחים