ליגת ווינר: מכבי נגד אילת, שבת 19:40 ערוץ 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת, שבת 19:40 ערוץ 5

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2015, 22:33

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:אם מכבי למדה מהמשחק הזה את ההגנה ברבע האחרון דיינו!

מכבי לא למדה מזה כלום.
זה ידוע שבהעדר עודף כשרון, מכבי צריכה השקעה של 100% על מנת לנצח.
השחקנים חוזרים מהיורוליג לליגה, ומנסים לנצח מבלי להתעייף.
לפעמים זה הולך, לדוגמא במשחקים שלאנדסברג פתאום מפציץ 30.
אבל לפעמים, כמו היום, אי אפשר לנצח מבלי להתעייף, אז ברבע האחרון נותנים את הכל!

מה שטוב זה שרק מוצש ויש למכבי זמן עד חמישי לנוח ולהתכונן ליורוליג..

שששש! שמור על שקט. אל תתן למנהלת הליגה רעיונות. הם עוד מסוגלים לתקוע לנו עוד משחק ליגה ביום שני :laugh1

הלוואי וקבוע נשחק רק במוצש..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2015, 22:36

my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:אם מכבי למדה מהמשחק הזה את ההגנה ברבע האחרון דיינו!

מכבי לא למדה מזה כלום.
זה ידוע שבהעדר עודף כשרון, מכבי צריכה השקעה של 100% על מנת לנצח.
השחקנים חוזרים מהיורוליג לליגה, ומנסים לנצח מבלי להתעייף.
לפעמים זה הולך, לדוגמא במשחקים שלאנדסברג פתאום מפציץ 30.
אבל לפעמים, כמו היום, אי אפשר לנצח מבלי להתעייף, אז ברבע האחרון נותנים את הכל!

מה שטוב זה שרק מוצש ויש למכבי זמן עד חמישי לנוח ולהתכונן ליורוליג..

שששש! שמור על שקט. אל תתן למנהלת הליגה רעיונות. הם עוד מסוגלים לתקוע לנו עוד משחק ליגה ביום שני :laugh1

הלוואי וקבוע נשחק רק במוצש..

אבל אתה שוכח, שביורוליג שיחקנו ביום שלישי!
אם הינו משחקים ביום חמישי (כמו בדרך כלל), ואז טסים הביתה ממשחק חוץ, לא הינו מספיקים לנוח לפני המשחק בליגה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2015, 22:39

אבל באמת שלא איכפת לי מהליגה הזו...
מצידי וכבר אמרתי את זה מלא פעמים שרק הררי כהן ואלכסנדר היו משחקים היום...ככה נרוויח דקות לצעירים +מנוחה לאלה שזקוקים לה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2015, 22:48

ankram כתב:מה שאני לוקח מהמשחק:

1. סופו הוא פשוט נזק , בהגנה בכל פיק נ רול הוא יוצא רחוק מדי , ולוקח לו שעות לחזור , עד שהוא חוזר כל ההגנה שלנו כבר התפרקה , כי באים לחפות עליו
חייבים לשנות את ההגנה שסופו על המגרש , שלא יצא לפיק נ רול , שמירה איזורית , משהו אחר , כי הטיפול היום של מכבי בפיק נ רול שסופו על המגרש פשוט מפרקת את כל ההגנה שלנו.
2. כמה שדווין חסר.
3. שלאנסברג לא קולע , הוא פשוט נזק מוחלט , אני מציע שבשאר משחקי העונה , יתנו לו 3-4 זריקות (אל תדאגו האנוכי הזה כבר ימצא דרך לזרוק) ואם הוא לא מכניס לפחות 50% מהם שיבלה ליד ארד הררי את שארית המשחק.
4. פארגו היה היום מצויין ברבע האחרון , אבל אי אפשר לבנות על חזרה כזאת ברוב המשחקים , למכבי אסור להגיע לפיגור 14 בתחילת הרבע הרביעי מול אף קבוצה בבית.
5. ששומרים כמו שצריך לא שורקים עבירות , שמתעצלים ומחליפים כל הזמן , ולא שומרים מקבלים פי כמה וכמה פאולים.
6. אלכסנדר היה חייב לקבל דקות היום , היה חייב , נראה לי כאילו למכבי היה יותר חשוב לנצח את המשחק הזה מאשר להכניס גבוה הכרחי לרוטציה , בטח שסופו נראה ככה.
7. הפועל ירושליים לא היו חוזרים.

מסכים עם הכל.
סופו באמת נזק גדול העונה, אבל כמה נזק שלא יהיה, חייבים למצוא שיטת הגנה אחרת כשהוא על המגרש. מסכים עם זה לגמרי.

אני חושב שלמכבי היה חשוב להמשיך ולנצח בליגה, כדי לבנות איזשהו פער מול מגדל, וכמובן בשביל לא להיכנס שוב לרצף שלילי. אז אם חושבים
על זה, המשחק הזה היה חשוב יותר מאלכסנדר.
אני לא הספקתי לראות את 3 הדקות שהוא קיבל בתחילת המשחק, אבל משחק פתיחה כזה, זה ממש לא מעודד. לא מדובר בשחקן שלא נמצא
בכושר משחק (הרי רק בשבועות האחרונים הוא תפר יריבות די ליג עם 30 נקודות), ולכן, גם אם הוא לא מכיר את התרגילים, הוא אמור
להשתלב באיזשהו אופן סביר. אלא אם כן מדובר בעוד פלופ
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 ינואר 2015, 23:53

jol9 כתב:אני לא הספקתי לראות את 3 הדקות שהוא קיבל בתחילת המשחק, אבל משחק פתיחה כזה, זה ממש לא מעודד. לא מדובר בשחקן שלא נמצא
בכושר משחק (הרי רק בשבועות האחרונים הוא תפר יריבות די ליג עם 30 נקודות), ולכן, גם אם הוא לא מכיר את התרגילים, הוא אמור

ה-3 דקות שלו היו כל כך גרועות (כולל איירבול מביך) שגודס פשוט הוציא אותו ולא החזיר אותו עד סוף המשחק. אני מאוד מקווה שלא יתברר כפלופ מביך סטייל מלקולם תומאס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2015, 01:04

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא הספקתי לראות את 3 הדקות שהוא קיבל בתחילת המשחק, אבל משחק פתיחה כזה, זה ממש לא מעודד. לא מדובר בשחקן שלא נמצא

ה-3 דקות שלו היו כל כך גרועות (כולל איירבול מביך) שגודס פשוט הוציא אותו ולא החזיר אותו עד סוף המשחק. אני מאוד מקווה שלא יתברר כפלופ מביך סטייל מלקולם תומאס.

תשמע, קשה לי להבין את זה... או שהשחקנים בדי ליג כ"כ גרועים?
האמת שאין כמו רושם ראשוני. לשחקן הזה ספציפית אין הרבה זמן להרשים, ואם לא יעשה זאת מהר, הוא ייקבר על הספסל או ייחתך.

ד"א, רק לי זה מוזר ששחקן שרק הגיע ועדיין לא הראה כלום, נרשם לליגה ואפילו משחק בה, ושחקן שנמצא כאן מתחילת העונה, ואפילו שיחק
טוב בכל הזדמנות אמיתית שקיבל, לא נרשם עד היום? בדיחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 04 ינואר 2015, 01:19

אני לא מבין אתם קובעים על סמך 3 דקות?שהוא כלום ושום דבר?
על מה על אירובל?אז מה פארגו של מליון דולר חוטף בלוקים ועושה אירובלים אז מה?.
דבר ראשון ישנה היתרגשות דבר שני הוא פה כולה כמה ימים שבינהם מכבי היתה עסוקה ביורוליג ובנסיעות היה אולי יומים שהיתאמן ,רואים שהוא היתרגש ושיחק בלחץ ואם המון מחשבות ובנוסף לא מצא את עצמו ותבלטה שלו ,ולא הרגיש בנוח ,לוקח זמן עד ששחקן מרגיש בנוח לשבור תרגיל לקחת זריקה ולעשות מעבר ,אני גם לא ממש הרגשתי שזה 3 דקות ,גם ככה מכבי הישתוללה ונראתה רע והמשחק לא היה מאורגן ומסודר והוא גבוה לא גארד שהכדור אצלו ,אבל להגיד כל כך גרועות ,מה הוא עשה לא היתסרק יפה?לא התלבש יפה בעינכם בחחיכם ,גם שחקן יותר גדולים שהם מגיעים למקום חדש לוקח זמן להיתבשל ולמצוא תבלטה במגרש ,אם שיחקתם פעם תבינו מזה אפילו בשכונה .
עכשיו לי הפריע שתי דברים המשחק גב שבו הוא זרק אירבול לא הפריע לי האיירבול הפריע לי שהוא לא לקח עוד יותר פנימה תשחקן ,אבל אולי ככה העדיף הפעם ,כי כמו שראינו הוא יודע לעשות תדברים האלה,דבר נוסף זה החסימות בתרגייל הוא עושה כאילו בחסימה כמו באימון כמו שאר שחקני מכבי ,היחיד שבאמת חוסם היה מאריץ .לגבי פלופ או לא על סמך דקה שניים אי אפשר לדעת כלום ,גם חשוב אם הוא ייהיה מלווה במשחקים או יהוה פאקטור וישתמשו בו ,יש לבחור כדורסל ,כמו ששמעתי מהרבה וגם מלינהראט ,כולם אמרו שהוא שחקן פיזי ואתלטי .
תראו כמה זמן לקח לגיק כהן להרגיש יחסית נוח ולשחרר שלשה ,שזה משו ששבשביל זה הגיע למכבי ומשו שהוא טוב בו ,אז לצפות מאלכסנר להיתפרע ,ולהגיד שזה הספיק לגודס ובגלל זה ויתר עליו עד סוף המשחק ,ממש לא ,הוא פשוט ראה שמכבי נראת רע ומבחינת מאמן הכי טוב זה כביכול ללכת על בטוח ומה שמכיר ולא להכניס מישו חדש ולעשות ניסויים ,אני דוקא כן היתי משתמש בו יותר ונותן לו להישתפשף זה לא שכהן היה משו היום.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 04 ינואר 2015, 01:23

ולא לא מוזר מכבי היתה צריכה גבוה 4 להרכבי ליגה והחליפה את מאריץ באלכסנדר כדי שתוכל לשלב אותו בהרככבים אם טיוס או רנדל וסמית ,מכבי צריכה גארד גם לליגה וגם לאירופה והיא תחכה אם לינהראט רק וכאשר תהי בטוחה שאין גארד אחר בסביבה שיוכל להחליף את לינהראט או היינס ,ובגלל זה שומרת תהרשמה לשחקן האחרון ,כי בתאוריה בעמדה של לינהראט יש לנו מספיק שחקנים שיכולים לתרום בליגה
אדם

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2015, 01:25

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

תשמע, קשה לי להבין את זה... או שהשחקנים בדי ליג כ"כ גרועים?
האמת שאין כמו רושם ראשוני. לשחקן הזה ספציפית אין הרבה זמן להרשים, ואם לא יעשה זאת מהר, הוא ייקבר על הספסל או ייחתך.

ד"א, רק לי זה מוזר ששחקן שרק הגיע ועדיין לא הראה כלום, נרשם לליגה ואפילו משחק בה, ושחקן שנמצא כאן מתחילת העונה, ואפילו שיחק
טוב בכל הזדמנות אמיתית שקיבל, לא נרשם עד היום? בדיחה.

שמע אלכסנדר הזה נראה אפאטי בקטע אחר... היית מצפה ששחקן שאמור לשנות משו באגרסיביות ובריבאונד של הקבוצה(בשביל מה הביאו אותו אם לא בשביל זה?!) ייראה עם קצת יותר רבאק בעיניים...אבל הוא רק נראה שהוא רוצה לישון...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2015, 01:41

אדם, תקרא טוב את מה שכותבים. מישהו קבע שהוא כלום ושום דבר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 04 ינואר 2015, 01:46

אני לא כיוונתי אליך או למישו ספציפית ,שנינו מסכימים שצריך זמן ,זמן כדי שהוא יוכל להיתבטא ולהציג מה שהוא יודע ,כדי לראות אם מדובר בכדורסלן טוב אנחנו נצטרך פחות זמן זה בטוח ,כדי שהוא יביא את כל המכלול נצטרך יותר .
שנינו צמאים לשחקן טוב שישדרג אותנו ושנינו מקווים שהוא יהיה אחד כזה ,ניתן לזמן לעשות את שלו ,משום מה אני מאוד רוצה בהצלחתו ,ואני חושב שאם מכבי תדע להישתמש בו ולשחקן איתו נהנה ממנו ,אם ישחקו איתון כמון מאריץ אז הוא יראה יותר גרוע,זה שחקן שצריך שישחקו עליו .
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2015, 02:28

אדם כתב:אני לא כיוונתי אליך או למישו ספציפית ,שנינו מסכימים שצריך זמן ,זמן כדי שהוא יוכל להיתבטא ולהציג מה שהוא יודע ,כדי לראות אם מדובר בכדורסלן טוב אנחנו נצטרך פחות זמן זה בטוח ,כדי שהוא יביא את כל המכלול נצטרך יותר .
שנינו צמאים לשחקן טוב שישדרג אותנו ושנינו מקווים שהוא יהיה אחד כזה ,ניתן לזמן לעשות את שלו ,משום מה אני מאוד רוצה בהצלחתו ,ואני חושב שאם מכבי תדע להישתמש בו ולשחקן איתו נהנה ממנו ,אם ישחקו איתון כמון מאריץ אז הוא יראה יותר גרוע,זה שחקן שצריך שישחקו עליו .

כולנו רוצים בהצלחתו, רק שבמקרה הספציפי שלו, לא יהיה הרבה זמן. עכשיו בניגוד לתחילת העונה, כבר יש פחות משחקים ללא משמעות.
גם הפסדים בליגה בשלב הזה כבר יותר צורמים, ועובדה ראינו שהיום גיא הלך על ההרכב הכי חזק שלו בדקות המכריעות.

נקווה שהוא יצליח להתחבר מהר ולפחות להראות ניצוצות - כי שחקן טוב ייראה את היכולות שלו גם בזמן מועט ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 04 ינואר 2015, 02:36

במהלך פסק זמן ברבע הרביעי הגיעו עשרה אוהדים מ"גייט 11" בסמוך לספסל מכבי וצעקו לעברם של השחקנים על המשחק החלש. האוהדים צעקו בעיקר לעברו של ג'רמי פארגו.

בלי לציין מי דיווח..איך אתם מפרשים את זה?..באו לעודד ולהכניס מוטיבציה בשחקנים או באו לשרוק בוז/לכעוס על השחקנים?

ואני חושב שמגיע לנו לשחק בכול ראשון או מוצא"ש תלוי מתי שיחקנו ביורוליג..אחרי שמגדל עפה מהיורוקאפ.
אם נשחק איי פעם ביום שני זה יהיה מחדל

עריכה:
ואני חושב שהמשפט שאדלשטיין אמר "איך חיכתי שתגיד 77:77" ורסקין מתקן אותו,סגר את השאלה האם הוא אוהד או לא אוהד מכבי.
גם כן כל השידור טוחנים מים
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי אדם » 04 ינואר 2015, 04:40

jol9 כתב:
אדם כתב:אני לא כיוונתי אליך או למישו ספציפית ,שנינו מסכימים שצריך זמן ,זמן כדי שהוא יוכל להיתבטא ולהציג מה שהוא יודע ,כדי לראות אם מדובר בכדורסלן טוב אנחנו נצטרך פחות זמן זה בטוח ,כדי שהוא יביא את כל המכלול נצטרך יותר .

כולנו רוצים בהצלחתו, רק שבמקרה הספציפי שלו, לא יהיה הרבה זמן. עכשיו בניגוד לתחילת העונה, כבר יש פחות משחקים ללא משמעות.
גם הפסדים בליגה בשלב הזה כבר יותר צורמים, ועובדה ראינו שהיום גיא הלך על ההרכב הכי חזק שלו בדקות המכריעות.

נקווה שהוא יצליח להתחבר מהר ולפחות להראות ניצוצות - כי שחקן טוב ייראה את היכולות שלו גם בזמן מועט ביותר.

נכון מסכים איתך
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2015, 08:06

אדם כתב:אני לא מבין אתם קובעים על סמך 3 דקות?שהוא כלום ושום דבר?
על מה על אירובל?אז מה פארגו של מליון דולר חוטף בלוקים ועושה אירובלים אז מה?.
דבר ראשון ישנה היתרגשות דבר שני הוא פה כולה כמה ימים שבינהם מכבי היתה עסוקה ביורוליג ובנסיעות היה אולי יומים שהיתאמן ,רואים שהוא היתרגש ושיחק בלחץ ואם המון מחשבות ובנוסף לא מצא את עצמו ותבלטה שלו ,ולא הרגיש בנוח ,לוקח זמן עד ששחקן מרגיש בנוח לשבור תרגיל לקחת זריקה ולעשות מעבר ,אני גם לא ממש הרגשתי שזה 3 דקות ,גם ככה מכבי הישתוללה ונראתה רע והמשחק לא היה מאורגן ומסודר והוא גבוה לא גארד שהכדור אצלו ,אבל להגיד כל כך גרועות ,מה הוא עשה לא היתסרק יפה?לא התלבש יפה בעינכם בחחיכם ,גם שחקן יותר גדולים שהם מגיעים למקום חדש לוקח זמן להיתבשל ולמצוא תבלטה במגרש ,אם שיחקתם פעם תבינו מזה אפילו בשכונה .
עכשיו לי הפריע שתי דברים המשחק גב שבו הוא זרק אירבול לא הפריע לי האיירבול הפריע לי שהוא לא לקח עוד יותר פנימה תשחקן ,אבל אולי ככה העדיף הפעם ,כי כמו שראינו הוא יודע לעשות תדברים האלה,דבר נוסף זה החסימות בתרגייל הוא עושה כאילו בחסימה כמו באימון כמו שאר שחקני מכבי ,היחיד שבאמת חוסם היה מאריץ .לגבי פלופ או לא על סמך דקה שניים אי אפשר לדעת כלום ,גם חשוב אם הוא ייהיה מלווה במשחקים או יהוה פאקטור וישתמשו בו ,יש לבחור כדורסל ,כמו ששמעתי מהרבה וגם מלינהראט ,כולם אמרו שהוא שחקן פיזי ואתלטי .
תראו כמה זמן לקח לגיק כהן להרגיש יחסית נוח ולשחרר שלשה ,שזה משו ששבשביל זה הגיע למכבי ומשו שהוא טוב בו ,אז לצפות מאלכסנר להיתפרע ,ולהגיד שזה הספיק לגודס ובגלל זה ויתר עליו עד סוף המשחק ,ממש לא ,הוא פשוט ראה שמכבי נראת רע ומבחינת מאמן הכי טוב זה כביכול ללכת על בטוח ומה שמכיר ולא להכניס מישו חדש ולעשות ניסויים ,אני דוקא כן היתי משתמש בו יותר ונותן לו להישתפשף זה לא שכהן היה משו היום.

אדם, אף אחד לא אומר כלום עליו. שאלו למה הוא לא שיחק מעבר ל- 3 דקות ועניתי שהוא היה קטסטרופלי ב- 3 דקות האלה ולא ידע מה לעשות על המגרש ולכן גיא הוריד אותו לספסל ולא החזיר אותו. אולי אחרי עוד כמה אימונים הוא ייראה יותר טוב. אני לפחות מקווה.

מה שכן, קשה מאוד לשחקן לבוא בשלב כזה ולהיכס למרקם קבוצתי, בטח שלשחקן פנים שצריך ששאר הקבוצה תכיר אותו ותדע מה הוא יודע לעשות ואיפה הוא אוהב לקבל כדורים. כולנו מקווים שהוא יצליח, אבל גודס אותת אתמול שהרבה סבלנות לא תהיה, וזו בעיה ידועה בלהביא שחקנים בשלב הזה. כל מי שהמדבר על להביא עוד שחקן במרץ כנראה לא מבין את הנקודה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 04 ינואר 2015, 08:56

אם כבר לנצח בהפרש כזה אז שיהיה כמו שהיה אתמול . מעדיף לחזור מהפרש גדול ולנצח מאשר להיות בהפרש גדול ולאבד אותו לקראת הסוף . זה נותן ביטחון לשחקנים ומומנטום טוב לקבוצה .
פארגו מראה שוב שהוא מגיע במאני טיים ולא פעם ראשונה העונה . גם היינס היה מצויין אתמול...
נכון שמה שהם עשו זה לא כדורסל לפי ההגדרה של כמה פה , אבל גם מה שרייס עשה שנה שעברה בפיינל פור זה לא כדורסל. לפעמים צריך התעלות של שחקן אחד כדי לגמור משחק וזה מה שקרה אתמול וזה מה שקרה שנה שעברה ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2015, 10:30

אביהוא כתב:
במהלך פסק זמן ברבע הרביעי הגיעו עשרה אוהדים מ"גייט 11" בסמוך לספסל מכבי וצעקו לעברם של השחקנים על המשחק החלש. האוהדים צעקו בעיקר לעברו של ג'רמי פארגו.

בלי לציין מי דיווח..איך אתם מפרשים את זה?..באו לעודד ולהכניס מוטיבציה בשחקנים או באו לשרוק בוז/לכעוס על השחקנים?

ואני חושב שמגיע לנו לשחק בכול ראשון או מוצא"ש תלוי מתי שיחקנו ביורוליג..אחרי שמגדל עפה מהיורוקאפ.
אם נשחק איי פעם ביום שני זה יהיה מחדל

חחח שבוע הבא משחק ביום שני מול נהריה..
אנחנו שכחנו שיש את הקטע של המשחק המרכזי בערוץ הראשון שהם קובעים מתי הוא יהיה(ראשון או שני ברבע ל9) בכל מקרה אם כבר משחקים בשני שיהיה מול נהריה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2015, 10:34

yzafrir כתב:אם כבר לנצח בהפרש כזה אז שיהיה כמו שהיה אתמול . מעדיף לחזור מהפרש גדול ולנצח מאשר להיות בהפרש גדול ולאבד אותו לקראת הסוף . זה נותן ביטחון לשחקנים ומומנטום טוב לקבוצה .
פארגו מראה שוב שהוא מגיע במאני טיים ולא פעם ראשונה העונה . גם היינס היה מצויין אתמול...
נכון שמה שהם עשו זה לא כדורסל לפי ההגדרה של כמה פה , אבל גם מה שרייס עשה שנה שעברה בפיינל פור זה לא כדורסל. לפעמים צריך התעלות של שחקן אחד כדי לגמור משחק וזה מה שקרה אתמול וזה מה שקרה שנה שעברה ...

מול קבוצה עדיפה, אין לך ברירה אלא לתת לשחקנים להשתולל ולנסות לעשות משהו, אבל מול אילת, מכבי לא אמורה להגיע למצב שהיא צריכה 8/17 לשלוש משני שחקנים שקולעים באופן רגיל ב- 20% מהטווח הזה. במקרה הזה, הדבר החשוב היחידי זה הנצחון. המשחק החשוב האמיתי יהיה ביום חמישי ואת המשחק הזה לא נננצח עם שלשות של פארגו והיינס.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2015, 10:39

אוי כמה שאני מתגעגע לסמית'!!!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 04 ינואר 2015, 14:09

רוי , זה לא קשור למי היריבה , זה עניין של סיטואציה ,ואתמול רק " השתוללות " של שחקנים כמו רייס,פארגו וכו' תעזור לנצח...ככה היה כשהיינו בפיגור מול צסקא ,מילאנו וכו'...
זה שלא היינו צריכים להגיע לזה זה נכון אבל זה לא קשור למה שקרה ברבע האחרון אלא לזה שדווקא המשחק המסודר פחות עבד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים