ankram כתב:מה שאני לוקח מהמשחק:
1. סופו הוא פשוט נזק , בהגנה בכל פיק נ רול הוא יוצא רחוק מדי , ולוקח לו שעות לחזור , עד שהוא חוזר כל ההגנה שלנו כבר התפרקה , כי באים לחפות עליו
חייבים לשנות את ההגנה שסופו על המגרש , שלא יצא לפיק נ רול , שמירה איזורית , משהו אחר , כי הטיפול היום של מכבי בפיק נ רול שסופו על המגרש פשוט מפרקת את כל ההגנה שלנו.
2. כמה שדווין חסר.
3. שלאנסברג לא קולע , הוא פשוט נזק מוחלט , אני מציע שבשאר משחקי העונה , יתנו לו 3-4 זריקות (אל תדאגו האנוכי הזה כבר ימצא דרך לזרוק) ואם הוא לא מכניס לפחות 50% מהם שיבלה ליד ארד הררי את שארית המשחק.
4. פארגו היה היום מצויין ברבע האחרון , אבל אי אפשר לבנות על חזרה כזאת ברוב המשחקים , למכבי אסור להגיע לפיגור 14 בתחילת הרבע הרביעי מול אף קבוצה בבית.
5. ששומרים כמו שצריך לא שורקים עבירות , שמתעצלים ומחליפים כל הזמן , ולא שומרים מקבלים פי כמה וכמה פאולים.
6. אלכסנדר היה חייב לקבל דקות היום , היה חייב , נראה לי כאילו למכבי היה יותר חשוב לנצח את המשחק הזה מאשר להכניס גבוה הכרחי לרוטציה , בטח שסופו נראה ככה.
7. הפועל ירושליים לא היו חוזרים.
מסכים עם הכל.
סופו באמת נזק גדול העונה, אבל כמה נזק שלא יהיה, חייבים למצוא שיטת הגנה אחרת כשהוא על המגרש. מסכים עם זה לגמרי.
אני חושב שלמכבי היה חשוב להמשיך ולנצח בליגה, כדי לבנות איזשהו פער מול מגדל, וכמובן בשביל לא להיכנס שוב לרצף שלילי. אז אם חושבים
על זה, המשחק הזה היה חשוב יותר מאלכסנדר.
אני לא הספקתי לראות את 3 הדקות שהוא קיבל בתחילת המשחק, אבל משחק פתיחה כזה, זה ממש לא מעודד. לא מדובר בשחקן שלא נמצא
בכושר משחק (הרי רק בשבועות האחרונים הוא תפר יריבות די ליג עם 30 נקודות), ולכן, גם אם הוא לא מכיר את התרגילים, הוא אמור
להשתלב באיזשהו אופן סביר. אלא אם כן מדובר בעוד פלופ