גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2015, 22:56

לדעתי זמן טוב לתעודת אמצע לגיא.

במילה אחת - מצויין.

בכמה מילים - הציוות של גיא עם פיני עובד נהדר, ודווקא רוב הקרדיט על זה מבחינתי הוא לגיא. גיא נהג כמו גבר בכל הפרשה
הזאת, קיבל את פיני, סומך עליו, ועובד איתו בשיתוף פעולה מצויין.
רואים גם שגיא מאפשר לפיני לקחת קצת מאור הזרקורים אליו, ולא מתרגש מזה. זה באמת לא דבר מובן מאליו.

מעבר לכך, ההתקפה של מכבי נראית טוב. היא מלהיבה, הרבה היילייטס, סמית' תחתיו הפך לאחד השחקנים הטובים באירופה.
פארגו קיבל את המפתחות, וגיא טיפל בצורה מצויינת במשבר שעבר עליו, והיום יש לנו את אחד הרכזים הטובים ביבשת.
גם ההגנה נראית טוב, בעיקר באדיבותם של שלושה מהשומרים הטובים בעמדות שלהם ביורוליג - יוגי, סמית' וכמובן רנדל הנפלא.

במבחן התוצאה, מכבי נמצאת בטווח של המקום הראשון בבית, אחרי ניצחון ביתי מצויין על בארסה. מכבי היתה מאוד קרובה להיות עם מאזן
נקי מהפסדים בשלב הזה.
גם בליגה הקבוצה יציבה מאוד ונראית טוב לרוב.

אני גם אוהב את הרוטציות שגיא בנה, ואת השימוש שלו בספסל, פעם לנדסברג, פעם טיוס, פעם לינהארט... עבודה יפה.

סה"כ עד עכשיו, שאפו גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2015, 23:01

רק לחשוב מה הוא היה יכול להוציא מהקבוצה הזאת אם היה זר במקום היינס
(כן, גם לפה הכנסתי את עניין היינס)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2015, 23:07

Holiday_Armadillo כתב:רק לחשוב מה הוא היה יכול להוציא מהקבוצה הזאת אם היה זר במקום היינס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 ינואר 2015, 01:00

גם אני רוצה!

Holiday_Armadillo כתב:רק לחשוב מה הוא היה יכול להוציא מהקבוצה הזאת אם היה זר במקום היינס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 24 ינואר 2015, 20:09

jol9 כתב:לדעתי זמן טוב לתעודת אמצע לגיא.

במילה אחת - מצויין.

בכמה מילים - הציוות של גיא עם פיני עובד נהדר, ודווקא רוב הקרדיט על זה מבחינתי הוא לגיא. גיא נהג כמו גבר בכל הפרשה
רואים גם שגיא מאפשר לפיני לקחת קצת מאור הזרקורים אליו, ולא מתרגש מזה. זה באמת לא דבר מובן מאליו.

מעבר לכך, ההתקפה של מכבי נראית טוב. היא מלהיבה, הרבה היילייטס, סמית' תחתיו הפך לאחד השחקנים הטובים באירופה.
פארגו קיבל את המפתחות, וגיא טיפל בצורה מצויינת במשבר שעבר עליו, והיום יש לנו את אחד הרכזים הטובים ביבשת.
גם ההגנה נראית טוב, בעיקר באדיבותם של שלושה מהשומרים הטובים בעמדות שלהם ביורוליג - יוגי, סמית' וכמובן רנדל הנפלא.

במבחן התוצאה, מכבי נמצאת בטווח של המקום הראשון בבית, אחרי ניצחון ביתי מצויין על בארסה. מכבי היתה מאוד קרובה להיות עם מאזן
נקי מהפסדים בשלב הזה.

אני גם אוהב את הרוטציות שגיא בנה, ואת השימוש שלו בספסל, פעם לנדסברג, פעם טיוס, פעם לינהארט... עבודה יפה.

אני חושב שאת הסיכום הזה צריך לעשות אחרי משחקי הגביע...זה לא שאני לא מסכים אבל חובת ההוכחה עדיין קיימת..לנצח במאני טיים ועל כל הקופה זו נקודת ציון שתוכיח אם יש לו את זה...
אני כן מאד מאד שמח שהשילוב עם פיני מוצלח כי לפיני יש מה לתת בכל נושא המאני טיים...נקווה לטוב...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2015, 20:25

my man כתב:
jol9 כתב:לדעתי זמן טוב לתעודת אמצע לגיא.

במילה אחת - מצויין.

נקי מהפסדים בשלב הזה.

אני חושב שאת הסיכום הזה צריך לעשות אחרי משחקי הגביע...זה לא שאני לא מסכים אבל חובת ההוכחה עדיין קיימת..לנצח במאני טיים ועל כל הקופה זו נקודת ציון שתוכיח אם יש לו את זה...
אני כן מאד מאד שמח שהשילוב עם פיני מוצלח כי לפיני יש מה לתת בכל נושא המאני טיים...נקווה לטוב...

זה לא סיכום אלא תעודת אמצע. אני מסכים שהמבחן הגדול הקרוב הוא במשחקי הגביע, אולם גם ביורוליג, גיא ומכבי, נבחנים מדי שבוע
ובינתיים בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 24 ינואר 2015, 23:27

אני לא חושב שההתקפה של מכבי נראית טוב. יש רבעים שזה נראה טוב יותר ופחות. בגדול זה לא קשור לגודס. רנדל הוא לא כלי התקפי ברמה של בלו.
ההגנה לעומת זאת מצויינת.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2015, 00:40

שחף כתב:אני לא חושב שההתקפה של מכבי נראית טוב. יש רבעים שזה נראה טוב יותר ופחות. בגדול זה לא קשור לגודס. רנדל הוא לא כלי התקפי ברמה של בלו.
ההגנה לעומת זאת מצויינת.

צודק.

לגבי ההתקפה,
בנוסף לעובדה שרנדל הוא לא שחקן התקפה מוכשר, יש עוד בעיות.
פארגו (כמו סופו) תלוי מאוד בשופטים, כי הוא מרבה להכנס לסל. אם השופטים לא נותנים לו רספקט, הוא מסתבך בהתקפה.

לגבי המשחק בקובנה.
לזכותו של גודס אפשר לציין, שהוא זיהה, שזהו יום מיוחד של לאנדסברג, ונתן לו לשחק גם ברגעי האמת.
לחובתו של גודס אפשר לציין, שלמרות יום חלש של סמית' גם בהתקפה וגם בהגנה, ולמרות שלמכבי חסרו שלשות, גודס עדיין פחד לתת אפילו דקה אחת ללינהארט.

ההגנה של מכבי באמת מצוינת. קראתי אוהדים ליטאים אומרים, שאצל מכבי העזרה בהגנה כל כך טובה, שזה נראה כאילו מכבי משחקת בהגנה עם 6 שחקנים.

מצד שני עם התקפה כזאת יהיה קשה מאוד להגיע לפיינל פור, כי לא כל הקבוצות הן מוגבלות כמו ז'לגיריס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2015, 01:25

אני חושב שההתקפה של מכבי נראית הרבה יותר טוב ממה שהתרגלנו בשנים האחרונות, למעט תקופת השיא המטורפת של שנה שעברה.

פארגו עושה את הקסמים שלו, ומקבל גם את האפשרות לייצר. רנדל וטיוס מתעופפים לאליהופס, ומכבי היא קבוצת מעבר מהירה וקטלנית.

אני חושב שהבעיה העיקרית בהתקפה של מכבי ובכך שאין לה עוד איזה 5-6 נקודות בממוצע, זה האחוזים הגרועים שלה מהקו (רק 68% קבוצתי
מקום שלישי מהסוף) וכמות גדולה מדי של רב' התקפה של היריבות.
שיפור, אפילו לא גדול בשני הפרמטרים האלה, יביא את הקבוצה מהמקום השביעי במניין הנק' ביורוליג, לטופ 3, מה שאומר - קבוצת התקפה מצויינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 27 ינואר 2015, 12:48

חייבים לתת פירגון גם להגנה של גודס!!
שיפר אצל השחקנים את הנושא של הריבאונד מה שהיה מתסכל בתחילת העונה. ואנחנו קיום הריבאונדרים הכי טובים בליגה,7 ביורליג, 3 בטופ 16.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקובי » 27 ינואר 2015, 21:42

אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.

מצד שני, לא יכול להיות שבכל משחק יהיה את פרק הזמן הזה שמכבי מפסיקה לשחק ולא עוצרים את הדבר הזה בפסק זמן (גודס לקח אתמול 2 פסקי זמן לאורך כל המשחק כמדומני)
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 27 ינואר 2015, 22:16

מקובי כתב:אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.

מצד שני, לא יכול להיות שבכל משחק יהיה את פרק הזמן הזה שמכבי מפסיקה לשחק ולא עוצרים את הדבר הזה בפסק זמן (גודס לקח אתמול 2 פסקי זמן לאורך כל המשחק כמדומני)

בעונות הראשונות של פיני במכבי הקבוצה שיחקה דווקא בסגנון הגנתי מובהק.

למרות מה שגודס אומר על עצמו (שהוא מאמן התקפי), לפי מה שאני זוכר מהאימון שלו בראשל"צ, הוא שיחק כדורסל הגנתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 27 ינואר 2015, 22:32

felix_r כתב:
מקובי כתב:אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.

למרות מה שגודס אומר על עצמו (שהוא מאמן התקפי), לפי מה שאני זוכר מהאימון שלו בראשל"צ, הוא שיחק כדורסל הגנתי.

זוכר, יש לציין שזה היה בזמן שהיה שעון 30 שניות.
ברגע שהיה מעבר לשעון 24 מכבי של גרשון שינתה את פניה ועברה להיות קבוצת התקפה.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 27 ינואר 2015, 22:47

מקובי כתב:
felix_r כתב:

זוכר, יש לציין שזה היה בזמן שהיה שעון 30 שניות.
ברגע שהיה מעבר לשעון 24 מכבי של גרשון שינתה את פניה ועברה להיות קבוצת התקפה.

אני לא הייתי קושר את זה ל 24, אלא לעובדה שנדב הנפלד שיחק בקבוצה. בדיוק כמו שהיום רנדל משחק בקבוצה. מאמן חכם תמיד צריך להתאים את סגנון המשחק לסגל השחקנים שהוא מקבל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 ינואר 2015, 23:47

רבותיי, יש למכבי מאמן גדול.

אני גם חייב התנצלות בפניו, אחרי ששלחתי אותו הביתה בתחילת העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 ינואר 2015, 23:58

אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)
אז אין לי מושג איך גודס הצליח לקחת חבורה של גאנרים ולהפוך אותם לקבוצת הגנה כזאת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ינואר 2015, 00:00

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)

זאת הייתה המומחיות של בלאט.
גודס למד דבר אחד או שניים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ינואר 2015, 00:01

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)

זאת הייתה המומחיות של בלאט.
גודס למד דבר אחד או שניים.

ועדיין מאז התאומים לא הייתה לנו קבוצת הגנה מפחידה תחת בלאט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ינואר 2015, 00:01

יש לנו קבוצה מאוד אתלטית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 30 ינואר 2015, 00:02

מסתבר שגודס ופיני זה שילוב קטלני. הקטלני ביותר באירופה בפער לא קטן לדעתי.
כשיש לך שועל כמו פיני על הספסל, שבא העונה במוד של פירגון ונתינת ספייס, רק דברים טובים צריכים לצאת מזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־31 אורחים