המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:רק לחשוב מה הוא היה יכול להוציא מהקבוצה הזאת אם היה זר במקום היינס
(כן, גם לפה הכנסתי את עניין היינס)
jol9 כתב:לדעתי זמן טוב לתעודת אמצע לגיא.
במילה אחת - מצויין.
בכמה מילים - הציוות של גיא עם פיני עובד נהדר, ודווקא רוב הקרדיט על זה מבחינתי הוא לגיא. גיא נהג כמו גבר בכל הפרשה
הזאת, קיבל את פיני, סומך עליו, ועובד איתו בשיתוף פעולה מצויין.
רואים גם שגיא מאפשר לפיני לקחת קצת מאור הזרקורים אליו, ולא מתרגש מזה. זה באמת לא דבר מובן מאליו.
מעבר לכך, ההתקפה של מכבי נראית טוב. היא מלהיבה, הרבה היילייטס, סמית' תחתיו הפך לאחד השחקנים הטובים באירופה.
פארגו קיבל את המפתחות, וגיא טיפל בצורה מצויינת במשבר שעבר עליו, והיום יש לנו את אחד הרכזים הטובים ביבשת.
גם ההגנה נראית טוב, בעיקר באדיבותם של שלושה מהשומרים הטובים בעמדות שלהם ביורוליג - יוגי, סמית' וכמובן רנדל הנפלא.
במבחן התוצאה, מכבי נמצאת בטווח של המקום הראשון בבית, אחרי ניצחון ביתי מצויין על בארסה. מכבי היתה מאוד קרובה להיות עם מאזן
נקי מהפסדים בשלב הזה.
גם בליגה הקבוצה יציבה מאוד ונראית טוב לרוב.
אני גם אוהב את הרוטציות שגיא בנה, ואת השימוש שלו בספסל, פעם לנדסברג, פעם טיוס, פעם לינהארט... עבודה יפה.
סה"כ עד עכשיו, שאפו גדול.
my man כתב:jol9 כתב:לדעתי זמן טוב לתעודת אמצע לגיא.
במילה אחת - מצויין.
בכמה מילים - הציוות של גיא עם פיני עובד נהדר, ודווקא רוב הקרדיט על זה מבחינתי הוא לגיא. גיא נהג כמו גבר בכל הפרשה
הזאת, קיבל את פיני, סומך עליו, ועובד איתו בשיתוף פעולה מצויין.
רואים גם שגיא מאפשר לפיני לקחת קצת מאור הזרקורים אליו, ולא מתרגש מזה. זה באמת לא דבר מובן מאליו.
מעבר לכך, ההתקפה של מכבי נראית טוב. היא מלהיבה, הרבה היילייטס, סמית' תחתיו הפך לאחד השחקנים הטובים באירופה.
פארגו קיבל את המפתחות, וגיא טיפל בצורה מצויינת במשבר שעבר עליו, והיום יש לנו את אחד הרכזים הטובים ביבשת.
גם ההגנה נראית טוב, בעיקר באדיבותם של שלושה מהשומרים הטובים בעמדות שלהם ביורוליג - יוגי, סמית' וכמובן רנדל הנפלא.
במבחן התוצאה, מכבי נמצאת בטווח של המקום הראשון בבית, אחרי ניצחון ביתי מצויין על בארסה. מכבי היתה מאוד קרובה להיות עם מאזן
נקי מהפסדים בשלב הזה.
גם בליגה הקבוצה יציבה מאוד ונראית טוב לרוב.
אני גם אוהב את הרוטציות שגיא בנה, ואת השימוש שלו בספסל, פעם לנדסברג, פעם טיוס, פעם לינהארט... עבודה יפה.
סה"כ עד עכשיו, שאפו גדול.
אני חושב שאת הסיכום הזה צריך לעשות אחרי משחקי הגביע...זה לא שאני לא מסכים אבל חובת ההוכחה עדיין קיימת..לנצח במאני טיים ועל כל הקופה זו נקודת ציון שתוכיח אם יש לו את זה...
אני כן מאד מאד שמח שהשילוב עם פיני מוצלח כי לפיני יש מה לתת בכל נושא המאני טיים...נקווה לטוב...
שחף כתב:אני לא חושב שההתקפה של מכבי נראית טוב. יש רבעים שזה נראה טוב יותר ופחות. בגדול זה לא קשור לגודס. רנדל הוא לא כלי התקפי ברמה של בלו.
ההגנה לעומת זאת מצויינת.
מקובי כתב:אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.
מצד שני, לא יכול להיות שבכל משחק יהיה את פרק הזמן הזה שמכבי מפסיקה לשחק ולא עוצרים את הדבר הזה בפסק זמן (גודס לקח אתמול 2 פסקי זמן לאורך כל המשחק כמדומני)
felix_r כתב:מקובי כתב:אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.
מצד שני, לא יכול להיות שבכל משחק יהיה את פרק הזמן הזה שמכבי מפסיקה לשחק ולא עוצרים את הדבר הזה בפסק זמן (גודס לקח אתמול 2 פסקי זמן לאורך כל המשחק כמדומני)
בעונות הראשונות של פיני במכבי הקבוצה שיחקה דווקא בסגנון הגנתי מובהק.
למרות מה שגודס אומר על עצמו (שהוא מאמן התקפי), לפי מה שאני זוכר מהאימון שלו בראשל"צ, הוא שיחק כדורסל הגנתי.
מקובי כתב:felix_r כתב:מקובי כתב:אני מסכים עם הפרגון, ומפתיע לראות את גודס-גרשון שהם מאמני התקפה די מובהקים לאורך ההיסטוריה גורמים להגנה של מכבי להיראות נהדר שבוע אחר שבוע.
בעונות הראשונות של פיני במכבי הקבוצה שיחקה דווקא בסגנון הגנתי מובהק.
למרות מה שגודס אומר על עצמו (שהוא מאמן התקפי), לפי מה שאני זוכר מהאימון שלו בראשל"צ, הוא שיחק כדורסל הגנתי.
זוכר, יש לציין שזה היה בזמן שהיה שעון 30 שניות.
ברגע שהיה מעבר לשעון 24 מכבי של גרשון שינתה את פניה ועברה להיות קבוצת התקפה.
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)
אז אין לי מושג איך גודס הצליח לקחת חבורה של גאנרים ולהפוך אותם לקבוצת הגנה כזאת
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)
זאת הייתה המומחיות של בלאט.
גודס למד דבר אחד או שניים.
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהדבר הכי מדהים הוא ש..למכבי יש בערך שני שחקני הגנה טובה (רנדל ודווין) ועוד שחקן שכשהוא במוד הנכון הוא גם תותח בהגנה (יוגב)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים