ת'רד ה-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ה-NBA

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 01:35

my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..

לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.

?

טריידים.
או שבעצם החזירו את האריס מהדיליג לעשות עליו טרייד.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 09 פברואר 2015, 01:37

אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..

לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.

?

טריידים.

אתה יודע, או מתאר לעצמך?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 01:44

my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:

?

טריידים.

אתה יודע, או מתאר לעצמך?

מתאר לעצמי..אי אפשר להתעלם מהתרומה המעוטה של החברה האלו.
עושים בכוונה למוזגוב שלא יסיים בדאבל דאבל :crybaby ...הוא יכול לקלוע יפה גם מחצי מרחק וגם להלחם בצבע,אבל עד עכשיו ראיתי את זה מעט מאוד.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 18:29

כבר הבנו בתחילת העונה שבקליבלנד החליטו לתת ללברון קרדיט של עוזר מאמן אבל לא תארתי לעצמי שהוא יקח קרדיט לעצמו על השיפור של לאב אתמול..איזה שחקן יעשה דבר כזה?!
דייויד גריפין אמר בראיון שהוא מצטער שבלאט חטף את כל הכדורים בזמן שהוא לא נתן לו קבוצה טובה.

קראתי כבר על ההתערבות של לברון בשיפור של לאב אבל לא קראתי באף מקום "שבלאט לא יכול לעשות את זה"..אבל דווקא בארץ כן,מעניין.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2015, 18:48

אביהוא כתב:כבר הבנו בתחילת העונה שבקליבלנד החליטו לתת ללברון קרדיט של עוזר מאמן אבל לא תארתי לעצמי שהוא יקח קרדיט לעצמו על השיפור של לאב אתמול..איזה שחקן יעשה דבר כזה?!
דייויד גריפין אמר בראיון שהוא מצטער שבלאט חטף את כל הכדורים בזמן שהוא לא נתן לו קבוצה טובה.

קראתי כבר על ההתערבות של לברון בשיפור של לאב אבל לא קראתי באף מקום "שבלאט לא יכול לעשות את זה"..אבל דווקא בארץ כן,מעניין.

לברון אמר משהו די הזוי בראיון אחרי המשחק - הוא אמר "ציירתי כמה מהלכים לקווין במחצית". "ציירתי", אפילו לא "ציירנו". אני לא בטוח שאני מבין מה בדיוק הולך בחדר ההלבשה של בלאט. לברון הוא המאמן בפועל? הוא מצייר את המהלכים בפסקי הזמן?
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 19:56

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:כבר הבנו בתחילת העונה שבקליבלנד החליטו לתת ללברון קרדיט של עוזר מאמן אבל לא תארתי לעצמי שהוא יקח קרדיט לעצמו על השיפור של לאב אתמול..איזה שחקן יעשה דבר כזה?!

לברון אמר משהו די הזוי בראיון אחרי המשחק - הוא אמר "ציירתי כמה מהלכים לקווין במחצית". "ציירתי", אפילו לא "ציירנו". אני לא בטוח שאני מבין מה בדיוק הולך בחדר ההלבשה של בלאט. לברון הוא המאמן בפועל? הוא מצייר את המהלכים בפסקי הזמן?

כן על זה בדיוק אני מדבר.
בראיון המצולם אחרי המשחק הוא לא אמר דבר על ההתערבות שלו במשחק של לאב..רק קראתי ציטוטים של זה היום בבוקר.הייתי רוצה לראות את כל הראיון מצולם שלברון מדבר על זה.
גם המצלמה לא תפסה את לברון מצייר תרגיל כזה או אחר..אבל עדיין רואים את בלאט כן מדריך בפיסקי זמן.
אבל מישו כבר פרסם ביוטיוב על זה שלברון עושה דברים הרבה מעבר למה שקפטן רגיל עושה. https://www.youtube.com/watch?v=LDizBIX ... freload=10

אני מחכה שאיזה עיתונאי יגיד את זה לבלאט היום או מחר ונראה מה בלאט יגיד.
אתה יודע שבראיון אחרי המשחק דיברו עם לאב על מעבר שלו ללייקרס..שחקן שמרעיפים עליו ביקורות, אחרי משחק שיא ואז מביאים לו שאלה כזאת לא קשורה לחיים,מה זה אמור להביע?? זה יכול ליצור רק בעיות.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2015, 20:02

אביהוא כתב:כן על זה בדיוק אני מדבר.
בראיון המצולם אחרי המשחק הוא לא אמר דבר על ההתערבות שלו במשחק של לאב..רק קראתי ציטוטים של זה היום בבוקר.הייתי רוצה לראות את כל הראיון מצולם שלברון מדבר על זה.

לברון אמר בפירוש שהוא צייר תרגילים לקווין לאב. דקה לתוך הראיון "ציירתי כמה תרגילים בשבילו בפסק זמן"... הזוי לחלוטין.

http://www.nba.com/cavaliers/video/chan ... exclusives

לגבי לאב - הוא דווקא אמר בצורה הכי ברורה שהוא לא רואה מצב שהוא עובר ללייקרס בקיץ. די סגר את הגולל על זה.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 20:19

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:כן על זה בדיוק אני מדבר.

לברון אמר בפירוש שהוא צייר תרגילים לקווין לאב. דקה לתוך הראיון "ציירתי כמה תרגילים בשבילו בפסק זמן"... הזוי לחלוטין.

http://www.nba.com/cavaliers/video/chan ... exclusives

לגבי לאב - הוא דווקא אמר בצורה הכי ברורה שהוא לא רואה מצב שהוא עובר ללייקרס בקיץ. די סגר את הגולל על זה.

צודק,פספסתי את זה.
העיניין הוא שפתחו את הגולל הזה משום מקום..זה יכל לערער את השחקן לדעתי,לא היה שום דיבור על טרייד של השחקן עד לשאלה הזאת.

זה מחזיר אותי לתחילת העונה לידיעה שלברון חזר לקליבלנד וכולם שאלו את בלאט מה הוא חושב ושמענו מבלאט הרבה קרדיט ללברון שהוא יתייעץ איתו וכל מיני,אם זה לא היה הדיל בחלק מהחזרה של לברון לקליבלנד אני אבטיח.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2015, 20:28

אביהוא כתב:צודק,פספסתי את זה.
העיניין הוא שפתחו את הגולל הזה משום מקום..זה יכל לערער את השחקן לדעתי,לא היה שום דיבור על טרייד של השחקן עד לשאלה הזאת.

זה מחזיר אותי לתחילת העונה לידיעה שלברון חזר לקליבלנד וכולם שאלו את בלאט מה הוא חושב ושמענו מבלאט הרבה קרדיט ללברון שהוא יתייעץ איתו וכל מיני,אם זה לא היה הדיל בחלק מהחזרה של לברון לקליבלנד אני אבטיח.

אף אחד לא דיבר על טרייד, שאלו את לאב אם הוא עשוי לחתום בלייקרס כשחקן חופשי בסוף העונה והוא פסל את זה על הסף.

אני לא מבין למה הלברון מצייר למהלכים בפסקי זמן. זה נראה לי הזוי. אם לברון מצייר את המהלכים, אז מה בלאט בכלל עושה שם?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 פברואר 2015, 20:32

roy1000 כתב:

אף אחד לא דיבר על טרייד, שאלו את לאב אם הוא עשוי לחתום בלייקרס כשחקן חופשי בסוף העונה והוא פסל את זה על הסף.

אני לא מבין למה הלברון מצייר למהלכים בפסקי זמן. זה נראה לי הזוי. אם לברון מצייר את המהלכים, אז מה בלאט בכלל עושה שם?

זה באמת נשמע רע, אבל מצד שני לא היינו בחדר ההלבשה ואנחנו לא בדיוק מכירים את הדנמיקה שם.
כרגע קליבלנד משחקת טוב וזה מה שחשוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 20:33

roy1000 כתב:

בו עוד נגזים..
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2015, 20:48

אביהוא כתב:בו עוד נגזים..

בלי שום הגזמה. אם לברון הוא איזה מאמן על שמצייר את התרגילים בפסקי הזמן, למה הם צריכים עוד מאמן יקר כמו בלאט? אפשר לשים איזה עוזר מאמן זוטר וזהו.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 09 פברואר 2015, 21:21

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:בו עוד נגזים..

בלי שום הגזמה. אם לברון הוא איזה מאמן על שמצייר את התרגילים בפסקי הזמן, למה הם צריכים עוד מאמן יקר כמו בלאט? אפשר לשים איזה עוזר מאמן זוטר וזהו.

ממש אהבלים שמה דייויד גריפין והחבר'ה..אני בעד.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 פברואר 2015, 01:19

נושא הטיים-אאוט וההוראות של לברון בפסק הזמן מתחלקות לשני חלקים. א. האם זה באמת קרה והבנו נכון?
ב. האם זה מה שבלאט באמת היה רוצה?

אז א. נכון וב. בספק, כי באן בי איי קורה ששחקנים מובילים מסדרים מדי פעם תרגילים, ומישהו הפנה
את תשומת ליבי שאפילו בסן אנטוניו פופוביץ' מאפשר לפארקר ואחרים לעשות את זה. זה חלק מגישה
של לסמוך על הכוכבים שלך ולאפשר להם אחריות חשיבתית. כששחקן מחליט על מהלך בעצמו, תוך כדי פיקוח
של המאמן, יש לזה גם יתרונות (כמו שהשחקן המרכזי יבין בוודאות את המהלך). האם בלאט באמת כזה שהיה מעוניין
לאפשר לשחקנים חופש עד כדי כך? הניסיון שלנו איתו אומר שכנראה לא.

חלק מהסתגלות קשה של מאמן רוקי מול סופרסטאר ענק. בלאט שותק הרבה מעבר למה שהיה שותק
במקרים אחרים וזה ברור לכולם, הוא שותק על ראיונות שנאמרו בהם דברים שכנראה לא מצאו חן בעיניו, והוא
שותק הרבה על דברים שנאמרו בתקשורת האמריקאית המעצבנת. ככל שהוא ינצח יותר הוא יתחיל לצבור קרדיט
ולהתחיל להיות בלאט עצמו, ולרגע הזה אני הכי מחכה. זו אחת הסיבות שאני ממש רוצה שהוא יצליח העונה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי my man » 10 פברואר 2015, 01:22

~Box & 1~ כתב:נושא הטיים-אאוט וההוראות של לברון בפסק הזמן מתחלקות לשני חלקים. א. האם זה באמת קרה והבנו נכון?

אז א. נכון וב. בספק, כי באן בי איי קורה ששחקנים מובילים מסדרים מדי פעם תרגילים, ומישהו הפנה
את תשומת ליבי שאפילו בסן אנטוניו פופוביץ' מאפשר לפארקר ואחרים לעשות את זה. זה חלק מגישה
של לסמוך על הכוכבים שלך ולאפשר להם אחריות חשיבתית. כששחקן מחליט על מהלך בעצמו, תוך כדי פיקוח
של המאמן, יש לזה גם יתרונות (כמו שהשחקן המרכזי יבין בוודאות את המהלך). האם בלאט באמת כזה שהיה מעוניין

חלק מהסתגלות קשה של מאמן רוקי מול סופרסטאר ענק. בלאט שותק הרבה מעבר למה שהיה שותק
במקרים אחרים וזה ברור לכולם, הוא שותק על ראיונות שנאמרו בהם דברים שכנראה לא מצאו חן בעיניו, והוא
שותק הרבה על דברים שנאמרו בתקשורת האמריקאית המעצבנת. ככל שהוא ינצח יותר הוא יתחיל לצבור קרדיט
ולהתחיל להיות בלאט עצמו, ולרגע הזה אני הכי מחכה. זו אחת הסיבות שאני ממש רוצה שהוא יצליח העונה
.

:thumbup
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 10 פברואר 2015, 01:25

~Box & 1~ כתב:נושא הטיים-אאוט וההוראות של לברון בפסק הזמן מתחלקות לשני חלקים. א. האם זה באמת קרה והבנו נכון?

ולהתחיל להיות בלאט עצמו, ולרגע הזה אני הכי מחכה. זו אחת הסיבות שאני ממש רוצה שהוא יצליח העונה.

הבאתה נקודות שבאמת מסבירות כמה דברים.
אני זוכר בוודאות שבלאט אמר ליפני תחילת העונה שהוא ישנה כמה דברים בגישה של כמאמן ובשיטת האימון שלו עכשיו שהוא בNBA,כנראה על זה הוא דיבר.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2015, 00:47

בלאט מכחיש שלברון צייר מהלכים בפסק זמן. כל הסיפור הזה נראה כל כך רע.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 11 פברואר 2015, 01:21

roy1000 כתב:בלאט מכחיש שלברון צייר מהלכים בפסק זמן. כל הסיפור הזה נראה כל כך רע.

חח מעניין.
אבל בוא נדייק,בלאט אמר שהוא לא זוכר שלברון צייר בעצמו אבל כן ב"מיקס רום" (מה זה?) "אנחנו ציירנו המאמנים והשחקנים דברים שיכולים לעזור על הפרקט והוא הציג כמה דברים שיכולים לעזור בתוכנית המשחק כדי שלקווין יהיה זווית טובה וזה עבד"
תקן אותי אם אני טועה..

איך ידעתי שעיתונאי יגיד לו את זה :grin
:nono
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2015, 01:43

אביהוא כתב:
roy1000 כתב:בלאט מכחיש שלברון צייר מהלכים בפסק זמן. כל הסיפור הזה נראה כל כך רע.

חח מעניין.
אבל בוא נדייק,בלאט אמר שהוא לא זוכר שלברון צייר בעצמו אבל כן ב"מיקס רום" (מה זה?) "אנחנו ציירנו המאמנים והשחקנים דברים שיכולים לעזור על הפרקט והוא הציג כמה דברים שיכולים לעזור בתוכנית המשחק כדי שלקווין יהיה זווית טובה וזה עבד"
תקן אותי אם אני טועה..

המיקס רום זה החדר וידאו. אני הבנתי את הדברים כמו הכחשה גורפת של סיפור הלברון שירטט מהלך. לא יודע למה לברון אמר מה שאמר. זה נראה כל כך גרוע בשביל בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 11 פברואר 2015, 01:56

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:

חח מעניין.
תקן אותי אם אני טועה..

המיקס רום זה החדר וידאו. אני הבנתי את הדברים כמו הכחשה גורפת של סיפור הלברון שירטט מהלך. לא יודע למה לברון אמר מה שאמר. זה נראה כל כך גרוע בשביל בלאט.

בסך הדברים המאמנים לברון והשחקנים ציירו מהלכים שכנראה עזרו לקווין להתקדם.אבל מה ששונה זה שלברון לקח את הקרדיט עליו וגם אמר ב"טיימאווט"
ואולי זה כן היה בטיימאווט ובלאט לא ראה את זה.

בעייני זה נראה פחות גרוע מאתמול.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־25 אורחים