roy1000 כתב:אביהוא כתב:כבר הבנו בתחילת העונה שבקליבלנד החליטו לתת ללברון קרדיט של עוזר מאמן אבל לא תארתי לעצמי שהוא יקח קרדיט לעצמו על השיפור של לאב אתמול..איזה שחקן יעשה דבר כזה?!
דייויד גריפין אמר בראיון שהוא מצטער שבלאט חטף את כל הכדורים בזמן שהוא לא נתן לו קבוצה טובה.
קראתי כבר על ההתערבות של לברון בשיפור של לאב אבל לא קראתי באף מקום "שבלאט לא יכול לעשות את זה"..אבל דווקא בארץ כן,מעניין.
לברון אמר משהו די הזוי בראיון אחרי המשחק - הוא אמר "ציירתי כמה מהלכים לקווין במחצית". "ציירתי", אפילו לא "ציירנו". אני לא בטוח שאני מבין מה בדיוק הולך בחדר ההלבשה של בלאט. לברון הוא המאמן בפועל? הוא מצייר את המהלכים בפסקי הזמן?
כן על זה בדיוק אני מדבר.
בראיון המצולם אחרי המשחק הוא לא אמר דבר על ההתערבות שלו במשחק של לאב..רק קראתי ציטוטים של זה היום בבוקר.הייתי רוצה לראות את כל הראיון מצולם שלברון מדבר על זה.
גם המצלמה לא תפסה את לברון מצייר תרגיל כזה או אחר..אבל עדיין רואים את בלאט כן מדריך בפיסקי זמן.
אבל מישו כבר פרסם ביוטיוב על זה שלברון עושה דברים הרבה מעבר למה שקפטן רגיל עושה.
https://www.youtube.com/watch?v=LDizBIX ... freload=10אני מחכה שאיזה עיתונאי יגיד את זה לבלאט היום או מחר ונראה מה בלאט יגיד.
אתה יודע שבראיון אחרי המשחק דיברו עם לאב על מעבר שלו ללייקרס..שחקן שמרעיפים עליו ביקורות, אחרי משחק שיא ואז מביאים לו שאלה כזאת לא קשורה לחיים,מה זה אמור להביע?? זה יכול ליצור רק בעיות.