BIG sofo כתב:yzafrir כתב:אם לאנגפורד יחתום , בלאט יצטרך לתת הרבה דקות לשייר ואוחיון כדי להכין אותם למצב שפארמר יעזוב וכמובן לקוות שפרקינס יחזור טוב מהפציע . זה יכול להספיק .
קצת התרשמות שלי מהטורניר בצרפת :
סופו נראה מצויין פיזית , זה נראה כאילו הוא הוריד אחוזי שומן והעלה קצת מאסת שריר .
ג'יימס עבד חזק מאוד בחדר כושר , הוא פשוט קיבל נפח בפלג גוף עליון שזה מדהים . הוא הולך להיות אחלה גניבה של מכבי....
סמית' שחקן סולידי מאוד , לא אחד שגונב את ההצגה אבל מאוד יעיל ומתאים מאוד כמחליף של איידסון...אני מקווה שימשיך ככה אבל בכל מקרה הוא לא הגו טו גאי שלנו ...
אוחיון מראה השתלבות טובה ותאום טוב עם השחקנים , כנראה שכשמשחקים בקבוצה ברמה גבוהה יותר אז גם מעלים את הרמה של עצמך....
פאפס מנהל משחק מצויין (אבל את זה ידענו ) השאלה איך זה יחזיק לאורך ענה שלמה בשלוש מסגרות וללא פארמר...
פארמר , אין מה להוסיף , אני מקווה שישאר פה לכל העונה כי התלות בו די גדולה כרגע...
הנדריקס נראה מצויין ורק מדגיש את זה שכנראה מילאן מיותר העונה במיוחד שליאור עוד לא כלכך שיחק . מכבי חייבים להחליט או מילאן או הנדריקס אבל אין צורך בשניהם...
והכי חשוב , שפארמר יסתפר כבר !!!!
ואת כל זה כתבת על סמך סטס' ותמונות מהמשחקים או שראית את המשחקים עצמם?
המסקנות האלו הן מהתמונות והסטט' והתקצירים של המשחקים.....זה לא מסקנות כלכך מרעישות אלא משהוא כללי מאוד...